1_998597545.mp3
2.16M
🔖دستور مهم و یادگاری شب قدر🔖
#استاد_فاطمی_نیا
✍دستورالعملی مهم برای امشب
1⃣یک سوره واقعه
2⃣ یک سوره توحید
3⃣هفت مرتبه یا الله
هرچی میخواهید بخواهید امشب ...
در این ذکر سرّی است که نمیتوانم بگویم
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
👇👇👇
👌عمو روح افزا 👇💯
╭┅─────────┅╮
🌺
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانواده هایی که نگران عاقبت بخیری فرزندانشان هستند
سلام علیکم
یک قرآن کامل، همراه باصدا و تصاویر
*http://www.parsquran.com/book
عزیزان گرامی
برای این مجموعه زحمات زیادی کشیده شده است.
این هدیه گرانبها را برای استفاده تا می توانید نشر دهید و استفاده کنید.
التماس دعای خاص
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
فرزند ۶ ساله ای دارم که به شدت عصبانی و کم حوصله است ...
فرزندتان از شما خواسته ای دارد اما شما به دلائلی از برآورده کردن خواسته او امتناع می کنید. او بیشتر پافشاری می کند اما شما هنوز مقاومت می کنید. او شروع به گریه کردن می کند، اما شما به خواسته او بی توجه هستید تا اینکه او شروع به خود زنی می کند، با این کار شما یک دفعه از موضع خود عقب نشینی می کنید. شما مجبور می شوید کاری را بکنید که به آن راضی نیستید. به نظر شما با این رفتارتان چه چیزی به کودک خود یاد می دهید؟ کودک شما از رفتارتان یاد می گیرد که هر چیزی را می تواند با خود زنی بدست آورد و حال آنکه چنانچه در همان اولین درخواست کودک بدون هیچ مقاومتی خواسته اش را برآورده می کردید، چنین عادتی در کودک شما شکل نمی گرفت. تکرار این زنجیره رفتاری باعث می شود تا کودک شما عادت کند که هر چیزی را با این روش غلط بدست آورد. آری چنانچه شما در همان مرحله اول خواسته او را بر طرف می کردید، به مراتب آسیب آن کمتر از این بود که بعد از چندین مرتبه اصرار فرزندتان خواسته او را بر آورده کنید. به نظر شما بهترین راه حل برای حل این مشکل چیست؟ راه های پیشنهادی خود را در این باره بر روی کاغذی بنویسید و با راهکارهای زیر مقایسه کنید :
۱. مهم ترین کار در بر طرف کردن مشکلات رفتاری کودکان، بر قرار کردن ارتباط عاطفی با کودک می باشد. ممکن است بگوئید هر مادری فرزند خود را دوست دارد و به او عشق می ورزد؛ بله این مطلب درست است اما منظور من رعایت کردن نکات ریزی است که ممکن است از دید شما مخفی بماند. برای اینکه بهتر به اهمیت این ارتباط پی ببرید، مثالی برای شما ذکر می کنم : تصور کنید نخی را به یک ماشین اسباب بازی بسته اید و با این نخ قصد دارید این ماشین را جا به جا کنید، تا زمانی که اتصال نخ به ماشین بر قرار است، شما به راحتی ماشین را جا به جا می کنید، ناگهان نخ پاره می شود؛ هر چه انرژی وارد می کنید فایده ای ندارد، چرا که اتصال شما با ماشین قطع شده است. دقیقاً ایجاد ارتباط عاطفی با کودک نقش این نخ را بازی می کند، نقش پلی بین شما و کودکتان را دارد. تا زمانی این پل بین شما و کودک ایجاد نشده است، تلاش های تربیتی شما فایده ای ندارد و به هیچ نتیجه ای نمی رسد. پس در اولین گام باید تلاش کنید که این پل بین شما و کودکتان بر قرار شود. به این روش :
- با کیفیت ترین زمانی را که در آن حوصله ارتباط و بازی با کودک خود را دارید انتخاب کنید.
- با کودک خود گفتگو کنید و همراه او بازی مورد علاقه او را انتخاب کنید.
- در طول روز در طول زمانی که در بند یک انتخاب کرده اید با کودک خود بازی کنید (حداقل یک ساعت). شاید این مطالب به نظر شما ساده بیاید اما در حل مشکلات رفتاری کودکان این تکنیک کارایی زیادی دارد.
۲. زمانی که کودکتان شروع به پرخاشگری میکند، صبور بوده و زود از کوره در نروید. از چنین فرصت هایی برای آموزش کودک خود بهره بگیرید. با آرامش با او صحبت کنید و به او بگوئید چگونه برای به دست آوردن خواسته های خود باید عمل کند.
۳. کودکان از نوع برخورد اطرافیان، واکنش بعدی را انجام می دهند؛ بنابراین شایسته است گاه در مقابل برخی از رفتارها و واکنش های او بی تفاوت باشید تا آن رفتار در وی خاموش گردد؛ زیرا چه بسا توجّه شما خود به خود باعث تقویت رفتار در کودک گردد. به عنوان مثال وقتی کودک می بیند شما در برابر خود زنی او برآشفته شدید تازه یاد می گیرد که برای آشفته شدن شما باید چه کند.
۴. زمینه بروز این گونه رفتارها را در فرزند خود کاهش دهید. به عنوان مثال اگ
ر تجربه نشان داده مثلاً زمانی با تندی با او برخورد می شود او دست به پرخاشگری می زند، سعی کنید خود و دیگران چنین رفتاری با او نداشته باشید.
۵. با توجّه به موقعیّتی که او اقدام به پرخاشگری می کند، سعی نمایید در برخی از مواقع از روش محروم سازی به جای تنبیه کلامی و رفتاری برای کاهش رفتار نادرست فرزند خود بهره گیرید؛ به این صورت که پس از اقدام وی به پرخاشگری به او اجازه ندهید با اسباب بازی هایش بازی نماید. به او توضیح دهید که چرا او را از اسباب بازی هایش محروم کردید. او را از اسباب بازی هایش دور کنید تا مهلت یابد که دریابد چرا او را از اسباب بازی هایش، دور نموده اید ( برای مدت زیاد او را از اسباب بازی ها دور نکنید؛ زیرا در این صورت فراموش می کند که چرا چنین رفتاری با او داشته اید). به وی بگویید که اگر به شما قول دهد که دیگر این کار را تکرار نکند او را دوباره به محل بازی باز می گردانید.
۶. در انتخاب فیلم و کارتون نیز دقت نموده و شرایطی فراهم آورید فیلمی که مناسب سن وی نیست را نبیند.
۷. یکی از دلایل تکرار رفتار پرخاشگرانه این است که کودک به این نتیجه میرسد که نه تنها رفتار پرخاشگرانهاش منجر به پیامد بدی نمیشود بلکه تقویت هم میشود. مثلاً والدین گاهی چون حوصله سر و صدا و داد و فریادهای کودک خود را ندارند یا از رفتارهای پرخاشگرانه او میترسند، هنگام بروز رفتار پرخاشگرانه از سوی کودک سریع او را به خواستهاش میرسانند تا او را آرام کنند، در نتیجه کودک یاد میگیرد برای رسیدن به خواستهاش پرخاشگری کند.
۸. گاهی هم کودک تنها برای جلب توجه والدین به خود و قراردادن خود در کانون توجه خانواده پرخاشگری میکند و والدین نیز بدون آنکه متوجه باشند با توجه به او (توجه مثبت مثل دلسوزی کردن) او را به خواستهاش میرسانند و به این ترتیب احتمال اینکه در دفعات بعد برای جلب توجه والدین، پرخاشگری کند را افزایش میدهند. پس باید مراقب باشید که با رفتار خود موجب تقویت رفتار منفی در او نشوید.
۹. اگر بد رفتاری کودک نشانه اعتراض وی است، به او و اعتراضش گوش دهید؛ زیرا گاه بد رفتاری در بچه ها نشانه اعتراض آنهاست. این نوعی رفتار تلافی جویانه است که برخی از کودکان در پیش می گیرند؛ زیرا احساس می کنند فقط با اینگونه رفتارها است که می توانند نارضایتی خود را نشان دهند.
۱۰. در موارد عدم پرخاشگری، رفتارهای مثبت کودک مورد تشویق و توجه قرار گیرد. جهت تقویت رفتارهای مثبت می توان از جدول رفتاری و امتیاز دادن بهره برد. البته با توجه به سن فرزندتان (۶ سال) باید بیشتر بصورت دیداری باشد تا بتواند بفهمد. یعنی قرار گرفتن و بالا رفتن امتیازات را ببیند.
۱۱. در مخالفت های خود با کودک ، دقت داشته باشید که پای « نه گفتن » خود بایستید تا کودک تصمیمات را جدی بگیرد. جدیت شما ، آرامش و امنیت را برای کودک به ارمغان می آورد. البته منظور ما از قاطعیت به موقع، خشونت و دیکتاتوری در برابر فرزند نیست (در تربیت او کم نه بگوئید اما محکم).
۱۲. آنچه می گویید واقعی و درست باشد؛ مثلاْ اگر بچه کار خوبی انجام داد و به او قول هدیه دادید، باید سر موقع هدیه اش را به او تحویل دهید. این کار باعث می شود که فرزند روی حرف والدینش حساب باز کند و برای تقویت رفتارهای خود و جلب رضایت پدر و مادرش، تمام تلاش خود را به کار گیرد؛ اما اگر به او قول دهید و در عمل به قولتان، سستی به خرج دهید، کودک به حرفتان اعتماد نمی کند و کم کم نسبت به انجام کارهای مفید و خوب بی رغبت می گردد. در مقابل اگر بچه کار اشتباه و عمدی را انجام داد و او را تنبیه محرومیتی کردید. باید حتماْ تنبیه محرومیتی خود را عملی کنید؛ اگر این کار را نکنید ، کودکتان این برداشت را می کند که انجام کارهای اشتباه، تنبیهی را برایش به همراه ندارد و تنبیه های ذکر شده توسط والدین ، هرگز عملی نخواهد شد.
۱۳. اگر کودک شما عصبانی و خشمناک شد، شما در برابر او عصبانی نشوید.
۱۴. سن کودک شما سن پر مخاطره ای است؛ یعنی سنی است که کودک در آن دست به رفتارهای نامناسب می زند، بنابراین با صبوری اجازه دهید تا کودکتان از این مرحله عبور کند.
💠 کودکان چقدر میتوانند #تلویزیون تماشا کنند؟
📺 سن مجاز برای دیدن تلویزیون از حدود ۱۸ ماهگی به بعد هست. تا قبل این سن قسمت عمده انرژی کودک صرف کشف اشیاء، جستجو در محیط و تعامل با افراد آشنا میشود.
📺 تماشای تلویزیون قبل از این سن میتواند روی دانش کلامی، تمرکز و حافظه کودک تاثیر منفی بگذارد.
📺 در کل برای بچههای زیر ۶ سال بین یک تا دو ساعت دیدن تلویزیون مجاز است. اگر کودک در معرض تماشای برنامه آموزشی باشد که آن را به حرکت و فعالیت وادار میکند و به نوعی جنبه تعاملی دارد، این برنامه مفید است و میتواند جزیی از برنامه زندگی باشد. به بیان دیگر چیزی که یک برنامه تلویزیونی را میتواند مفید یا غیرمفید بکند درصد انفعال یا تعامل کودک در آن برنامه است.
🔸برنامه نباید حاوی اطلاعات ترسناک باشد. چون تفکر بچههای کوچک عینی تست وچیزی را که میبینند واقعی تصور می کنند.
🔸اطلاعات ارائه شده نباید زیاد باشد، درغیر اینصورت بچه نمیتواند تمرکز کند و یادگیری اتفاق نمیافتد.
🔸شامل کلیشههای جنسیتی، نژادی و معلولیت و...نباشه چون این کلیشهها باورها وطرحوارههای بچه را شکل میدهد.
🔸نباید طولانی باشه چون بچهها زود خسته میشوند.
#رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔 مشاور از نوجوان می پرسد: چیکار می کنی؟
👨نوجوان: درس می خونم.
🧐مشاور: کار! چه کاری بلدی؟
👨نوجوان: من درس می خونم!!!
😠 مشاور: درس خوندن که کار نیست؟!؟!
🎤 این صوت را در مورد تنبلی در دوران نوجوانی از استاد پناهیان بشنوید👌🏻
#نوجوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎 دکتر نیکزاد چه می کند؟؟
واقعا محشر
سخنان علمی و بسیار دقیق آقای دکتر نیکزاد!!
جایی برای انکار رقبا نگذاشت.....
آقای رئیسی خدا قوت!!
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
🔆امام خمينی (ره)
🧕شغل بچهداری، شریفترین شغل در عالم بزرگ کردن یک بچه است و تحویل دادن یک انسان است به جامعه"
"اول مدرسه ای که بچه دارد، دامن مادر است، مادر خوب، بچه خوب تربیت می کند و خدای نخواسته اگر مادر منحرف است، بچه از همان توی دامن #مادر منحرف بیرون می آید. و چون بچه ها آن علاقه ای که به مادر دارند به هیچ کس ندارند و در دامن مادر که هستند تمام چیزهایی که دارند خلاصه می شود در مادرها و همه چیز را مادر می بینند حرف مادر، خلق مادر، عمل مادر، در بچه اثر دارد.»
#کلام_بزرگان
#تربیت_کودک
✅راهکارهای کمک به کودکان خشن و عصبانی
🔸1/ از تنبیههای غیرعلمی( خارج از تکنیکهای اصلاح رفتار) دوری کنید.
🔸2/ نقشتان را به عنوان والدینی مقتدر به خوبی ایفا کنید.
🔸3/پاداشی را برای رفتارهای غیرخشن در نظر بگیرید.(تقویت افتراقی)
🔸4/خودتان الگوی خوبی باشید.
🔸5/والدینی خونگرم و حامی باشید.
🔸6/به فرزندتان مهارتهای رفتاری را آموزش بدهید.
🔸7/جایگزینهایی را برای #خشم و عصبانیت پیدا کنید و به فرزندتان بیاموزید.
🔸8/فرزندتان را با انواع احساسات آشنا کنید.
به او کمک کنید تا احساسات خودش را به روشی سالم و مناسب بیان کند و همه راههای مناسب برای مدیریت خشم را درنظر بگیرد.
🔸9/پیشگیری بهتر از درمان است، هرگونه #اضطراب و #استرس را حذف کنید.
🔸10همیشه بعد از بروز خشم به خود و فرزندتان وقت استراحتی بدهید. این کار باعث فروکش کردن #عصبانیت و ایجاد آرامش میشود.
#فرزندپروری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 رأی به جنگ❗️
🔸 صحبتهای مهم
🔹 حجتالاسلام عالی
🇮🇷 در آستانهی #انتخابات ۱۴۰۰
🔴 در آستانه خطریم!
🔵 پشت پرده تحریم!
🔴 تشریح ترور حاج قاسم!
#نشر_حداکثری
#استاد_عالی
May 11
درباره این کتاب:
ما نخستین نسل از پدر و مادرانی هستیم که فرزندانمان با پدیدهای به نام اینترنت، شبکههای اجتماعی، تلفن همراه و بازیهای ویدیویی سروکار دارند و بهراحتی در چند لحظه با فشردن چند دگمه به جدیدترین اطلاعات دسترسی پیدا میکنند و با سادهترین روشها میتوانند با هر فردی در هر جای دنیا ارتباط نوشتاری و تصویری برقرار کنند. این پیشرفت در تاریخ بیسابقه است و ما بهعنوان نسلی که پدرانمان چنین تجربهای نداشته و طبعاً برای آن برنامهای هم نداشتند خود باید این پدیده را شناخته و به فرزندانمان کمک کنیم تا بهدرستی از آن استفاده کنند. بهطور حتم این پدیده مانند هر پدیدة نوظهور دیگری در صورت استفادة درست فواید زیادی به ما و فرزندانمان خواهد رساند و از آنسو اگر مدیریت نشود قطعاً به ما و خانواده و جامعهمان آسیب خواهد زد.
🦋 نکته تربیتی 🦋
بچهها شنوندههای خوبی نیستند، اما مقلدهای خیلی خوبی هستند !👦
▫️داد بزنید= داد میزنند
▫️لج کنید= لج میکنند
▫️اول سلام کنید= اول سلام میکنند
▫️احترام بگذارید= احترام میگذارند
+ تغییر را از خودمان آغاز کنیم
#نکته_تربیتی
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
🔻چند توصیه به والدینی که فرزندشان بدون اجازه وسایل دیگران را برمیدارد:
🍀 پيشگيري کنيد؛
🔸از همان دوران کودکی تلاش کنيد تا مفهوم #مالکيت را به او #آموزش دهيد. مثلاً به او بگوييد که بايد برای برداشتن وسايل ديگران اول اجازه بگيرد در صورت عمل به اين رفتار برای او #تشويق هایی در نظر بگيريد.
🍀 بيش از حد آسان نگيريد؛
🔹آسانگيری بيش از حد به اين بهانه که کودکتان هنوز کوچک است و درک لازم را ندارد، خود می تواند باعث تثبيت رفتار در کودک شود و اين کار را به يک عادت برای او تبديل کند. بنابراين بی توجهی دائمی به اين گونه رفتارها يکی از نامناسب ترين شيوه هاست.
🍀 جريمهای کوچک برای کودک در نظر بگيريد؛
🔸با آن که کودک بدون درک زشتی اين کار، وسايل ديگران را برداشته است اما بهتر است که جريمهای کوچک برايش تعيين کنيد تا دريابد که از اين عمل ناخشنود هستيد. البته اين جريمه را با اقتدار و مهربانی، به دور از هرگونه خشونت ارائه کنيد. مثلا محروم شدن از ديدن برنامه تلويزيونی مورد علاقهاش در همان روز می تواند يک جريمه مناسب با سن کودک باشد.
#فرزندپروری
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
امام محمدباقر علیه السلام فرمود:
هر کس با خانواده اش خوشرفتار باشد، بر
عمرش افزوده میگردد.🍎
بحارالانوار، دار احیاء التراث العربی، ج 75، ص 175
🖤شهادت جانسوز امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد🖤
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
سال 57 ق، سال تولد امام پنجم، حضرت امام محمدباقر علیه السلام است. امام عزیزی که استاد همه دانش ها بود و مردم از سراسر دنیا، برای استفاده از دانش ایشان، به نزدشان می رفتند. امام باقر علیه السلام فرزند امام سجاد علیه السلام وفاطمه، دختر امام مجتبی علیه السلام هستند؛ یعنی امام پنجم ما، هم نوه امام حسن مجتبی علیه السلام است و هم نوه امام حسین علیه السلام . ایشان در سال 57 به دنیا آمدند و 57 سال هم زندگی کردند و مردم را از علم و دانش خود بهره مند ساختند.
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
شعرامام محمد باقر علیه السلام
بوی گل محمدی, محمد باقر است
امام پنجمین ما، محمد باقر است
عالم علم دین ما, محمد باقر است
ناشر علم احمدی, محمد باقر است
بوی گل محمدی, محمد باقر است
گلشن دین منور از, محمد باقر است
گلاب و گل معطر از , محمد باقر است
مظهر دانش و کرم , محمد باقر است
هادی نون و القلم, محمد باقر است
ماه زمین و آسمان, محمد باقر است
نور خدواند جهان,محمد باقر است
غنچه باغ عابدین, محمد باقر است
پرتو راه مومنین, محمد باقر است
شمع شبستان بقیع , محمد باقر است
ماه فروزان بقیع , محمد باقر است
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
✔️ با چهار تا *نون* میشه جلوی خیلی از مشکلات را گرفت و به آرامش رسید.
این هم *چهار نون* راهگشا
🌀 *نبین*
🌀 *نگو*
🌀 *نشنو*
🌀 *نپرس*
🌀 *اول: نَبین*
۱- عیب مردم را، نَبین
۲- مسائل جزئی در زندگیِ خانوادگی را، نَبین
۳- کارهای خوب خودت را که برای دیگران انجام دادی نَبین
۴- گاهی باید وانمود کنی که ندیدی (اصل تغافل)
🌀 *دوم: نگو*
1- هرچه شنیدی، نَگو
۲- به کسی که حرفت در او تأثیر ندارد، نگو
۳- سخنی که دلی بیازارد، نگو
۴- هر سخن راست را هرجا، نَگو
۵- هر خیری که در حق دیگران کردی، نَگو
۶- راز را نَگو حتی به نزدیکترین افراد
🌀 *سوم: نَشنو*
۱- هر سخنی ارزش شنیدن ندارد، نَشنو
۲- وقتی دو نفر آهسته سخن میگویند، سعی کن نَشنوی
۳- غیبت را نَشنو
۴- گاهی وانمود کن که نشنیدی. اصل تغافل
(خود را به نشنیدن بزن)
🌀 *چهارم: نَپرس*
۱- آنچه را که به تو مربوط نیست، نپرس
۲- آنچه که شخص از گفتنش شرم دارد، نپرس
۳- آنچه باعث آزار شخص میشود، نپرس
۴- آن پرسشی که در آن فایدهای نیست، نپرس
۵- آنچه که موجب اختلاف و نزاع میشود، نپرس
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
41.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #انیمیشن و پویانمایی ماجرای غدیر
کودکان خود را با واقعه ی غدیر خم آشنا کنیم.
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
✅ چهل راهکار انس کودکان با امام زمان (ارواحنا فدا):
*برنامه مطالعه منظمی برای شناخت بیشتر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف داشته باشید.
*بخشی از کتابخانۀ شما و کودک تان را کتاب هایی با موضوع مهدویت تشکیل دهد.
*اطلاعات کودک خود را درباره امام معصوم علیه السلام افزایش دهید.
* نرم افزارهای مهدوی مناسب را شناسایی کرده و خریداری نمایید.
*نواها و نغمه های مهدوی را در تلفن همراه و خودرو خود داشته باشید و به تناسب از آن ها استفاده کنید.
*داستان کسانی که با حضرت ارتباط داشته اند را بخوانید و برای فرزندان نقل کنید.
*احترام به امام را به کودکان خود یاد دهید. مانند بلند شدن به احترام نام خاص حضرت.
* خودتان را آماده پاسخ گویی به سؤالات کودکان درباره امام شان نمایید.
* امام را به عنوان پدری مهربان که به همه کودکان توجه دارد، معرفی کنید.
* از کودک خود بخواهید که برای امام خویش دعا کند.
* زمینه ای را فراهم کنید تا کودک برای سلامت حضرت، به دست خود صدقه بدهد.
*از تابلوها و پوسترهای زیبای مهدوی در اتاق کودک استفاده کنید.
* به کودک خود بیاموزید که امام در هر زمانی قابل دسترسی است و سلام و دعای او را می شنود.
* به کودک خود بگویید که در مقابل دعای تو، امام هم برایت دعا می کند.
* به هیچ وجه کودک را با جملاتی که ترس از امام و نگرانی جدا شدن از حضرت را تداعی می کند، روبرو نکنید: مانند: دیگر امام به تو توجه نمی کند؛ دیگر تو را دوست نخواهد داشت!.
* زمانی آموزش شما درباره امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف سودمندتر خواهد بود که خود، پدر و مادری مهربان و آگاه باشید.
* با تأمین دیگر نیازهای کودک مانند نیاز به بازی و هیجان، آموزش های خود را اثربخش تر کنید.
* با فراهم کردن یک زندگی خوب و زیبا، مهدویت را برای کودکان دلنشین کن.
* از زیاده روی در آموزش و ایجاد انس پرهیز کنید.
* ظرفیت کودک را در همراهی با این موضوع در نظر بگیرید.
* از افراط های کودک در ارتباط با امام خود جلوگیری کنید.
* بگذارید همیشه عطش مهدوی در کودک زنده بماند.
* از طولانی کردن جلسه های مهدوی پرهیز کنید.
*در محفل های مهدوی مانند پایان دعای ندبه و جشن های نیمه شعبان یا روز امامت حضرت، به کودکان هدیه دهید.
* در مهمانی ها و محفل های خانوادگی، از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هم یاد کنید.
* از کودک بخواهید در برخی مناسبت ها، شعر یا داستانی کوتاه درباره امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بخواند.
* به کودک خود در تهیه روزنامه دیواری با موضوع مهدوی کمک کنید.
* از سفرهایی با موضوع مهدوی مانند جمکران استفاده کنید.
*به کودک خود بیاموزید که راه دوستی با امام زمان علیه السلام، انجام کارهای خوب و خوب بودن است.
* از کودک بخواهید که نامه ای برای امام خود بنویسد و به او اطمینان دهید که امام از محتوای نامه باخبر می شود.
*از روزهای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و زندگی خوش آن دوره برای کودکان حرف بزنید.
* زندگی روزمره کودک را با موضوع مهدویت پیوند زنید؛ به عنوان مثال: وقتی خوب درس می خوانی، یک قدم برای کمک به امام خود نزدیک تر می شوی؛ چون یاران امام باید دانا باشند.
* دوستانی همسو و خانواده هایی با گرایش های مهدوی را شناسایی و با آنان ارتباط بگیرید.
*از محبت های امام به یاران و شیعیان خود که در کتاب های معتبر آمده است، صحبت کنید.
* برخی از سخنان امام را حفظ کنید و برای کودک درباره آن توضیح دهید.
*به کودک فرصت دهید تا درباره احساس خود نسبت به امام زمان علیه السلام صحبت کند.
*از نام های حضرت برای نامگذاری کودکان خود استفاده کنید و معنای آن را برای کودکان توضیح دهید.
* به گونه ای رفتار کنید که کودک از داشتن نام انسانی کامل مانند امام عصر علیه السلام، به خود افتخار کند.
* به کودک خود یاد دهید که هر روز هدیه ای برای امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف بفرستد. هدیه کودک شما می تواند این جمله زیبا باشد که شما معنا و اثر آن را برایش توضیح داده اید: «اللّهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم»
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی باور می کند که یک مهندس ایرانی یک صد سال پیش یک سنگ سه هزار کیلویی را روی اب شناور سازد.
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨💜