💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
اواخر قرن نوزدهم و ابتدای قرن بیستم شاهد تحولات ژئوپلیتیکی و سیاسی در ابعاد جهانی بودیم و ازجمله آنه
وقتی به صحنه بینالملل نگاه میکنیم، میفهمیم که غیر از این پنج شش قدرت، عملا قدرت جهانی دیگری حضور نداشت و بقیه کشورها یا به مستعمره این کشورها تبدیل شده یا ازسوی این کشورها منقاد شده و به انقیاد آنها درآمده بودند و عملا کشور مستقلی در میان نبود؛ یعنی یا کشورها به این قدرتها وابسته یا مستعمرهشان شده بودند یا تابع بوده و قدرت مستقل و حدوسطی وجود نداشت. وقتی وارد فضای قرن بیستم شدیم تعارض قدرتها شکل گرفت که اصل آن در تقابلی بود که بین روسیه و انگلستان در عرصه بینالمللی شکل گرفت و در همین فضا وارد جنگ جهانی اول شدیم. در جنگ جهانی اول، روسیه و عثمانی در یکسو قرار گرفتند و انگلستان و دیگر کشورها در سوی دیگر که درنهایت شاهد پایان جنگ جهانی اول در وضعیتی بودیم که هم امپراتوری روسیه فروپاشید و هم امپراتوری عثمانی که به بیمار اروپا معروف شده بود، از بین رفت و به جای آن کشور ترکیه شکل گرفت. با فروپاشی عثمانی، اتفاق بزرگی که افتاد این بود که هم عثمانی از بین رفت و هم امپراتوری روسیه نابود شد و روسها از منطقه عقبنشینی کردند. در این وضعیت، انگلستان به بازیگر اصلی منطقه تبدیل شد؛ البته فرانسویها به منطقه ورود کردند ولی هیچوقت نه قدرت و بضاعت انگلیسیها و نه جای پای آنها را داشتند.
#چگونگی_تشکیل_اسراییل
#باغ_انار
#اسراییل
#غده_سرطانی
#بخش_دوم
نشانی باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741
نمایشگاه باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
وقتی به صحنه بینالملل نگاه میکنیم، میفهمیم که غیر از این پنج شش قدرت، عملا قدرت جهانی دیگری حضور
[In reply to 🇮🇷عمران واقفی🇮🇷]
انگلیسیها از یکی دو قرن پیش هم در خلیجفارس، هم در افغانستان و هم در هندوستان جای پای محکمی برای خود فراهم کرده و در منطقه مصر هم بعد از حکومت محمدعلی پاشا و پسرش خلیل پاشا حضور مستقیمی پیدا کرده بودند و شاخ آفریقا و حضور در سودان و استعمار در آفریقا هم سر جای خودش بود و انگلستان به بازیگر اصلی تبدیل شد و با حضور عوامل خود در منطقه مثل ادوارد لارنس که افسر اطلاعاتی انگلستان بود و بعد افسران اطلاعاتی دیگری مثل خانم گرترود بل که میتوانیم ایشان را جزو معماران خاورمیانه پسا جنگ جهانی اول تلقی کنیم که ایشان را مادر کشور عراق، اردن و شبهجزیره عربستان سعودی تلقی میکنند؛ چون هم خاندان آلسعود و هم خاندان شریف حسین در عراق و اردن برکشیده خانم گرترود بل هستند و مرزهای جغرافیایی را نیز ترسیم کرد. در اینجا معاهده سایکس پیکو را بین وزرای خارجه فرانسه و انگلستان داشتیم و جغرافیای سیاسی جدیدی در وهله اول مطابق میل انگلستان و بعد فرانسه شکل گرفت.
* غایت و هدف انگلیسیها از زمانی که وارد فلسطین شدند چه بود؟
* انگلیسیها در معاهده سایکس پیکو قبول کردند مناطق عربی که تا قبل از این جزو خاک و امپراتوری عثمانی تلقی میشد به کشورهای مستقل تبدیل شود و عراق، اردن، کویت، کشور سعودی، سوریه و لبنان همگی به کشور تبدیل شدند؛ اما در یک نقطه انگلستان اجازه نداد که کشور شود، یعنی مستقل شود که فلسطین بود. کاری که انگلیسیها کردند این بود که فلسطین را به زیر قیومیت خود درآوردند و این را در معاهده پاریس در ۱۹۱۹ مصوب کردند که پیشدرآمدی بر تشکیل جامعه ملل بود و مهر تاییدی از جامعه ملل که سلف سازمان ملل بعدی بود، گرفتند که آنجا هم قدرت فائقه خودشان و فرانسویها بودند و در واقع فاتحان جنگ داشتند تصمیم میگرفتند. در کنفرانسی که در ایتالیا در ۱۹۲۱ تشکیل شد این را کامل کردند و همه این کشورها صاحب دولت شدند.
#چگونگی_تشکیل_اسراییل
#باغ_انار
#اسراییل
#غده_سرطانی
#بخش_سوم
نشانی باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741
نمایشگاه باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
خبرگزاری فارس | وعده نابودی رژیم صهیونیستی در یک رمان/ منتظر «پرونده فوق سرّی ۲۰۴۰» باشید
https://www.farsnews.ir/news/13990227000271/%D9%88%D8%B9%D8%AF%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%B5%D9%87%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%B3%D8%B1%D9%91%DB%8C-%DB%B2%DB%B0%DB%B4%DB%B0
وعده نابودی رژیم صهیونیستی در یک رمان/ منتظر «پرونده فوق سرّی ۲۰۴۰» باشید
جنایات رژیم صهیونیستی علیه بشریت به خصوص ایران از ترور دانشمندان هستهای تا نبردهای بیوتروریسم و ربایش چهرههای شاخص انقلاب و ... به زبان داستانی در رمان «پرونده فوق سرّی ۲۰۴۰» روایت شده است.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مقارن با روز نکبت روز به رسمیت شناخته شدن رژیم صهیونیستی در سازمان ملل و همچنین آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، «روز قدس»، رمان «پرونده فوق سرّی ۲۰۴۰» به قلم محمد قنبری از سوی انتشارات شهید کاظمی منتشر میشود.
بر اساس این گزارش، داستان کتاب از خرداد سال ۱۳۶۸ هم زمان با از دنیا رفتن مردی بزرگ و به دنیا آمدن پسری یهودی الاصل به نام «بنیامین» آغاز میشود و تا سال ۲۰۴۰ میلادی، سال وعده داده شده برای نابودی اسرائیل ادامه پیدا میکند.
در این رُمان، جنایات رژیم صهیونیستی علیه بشریت به خصوص ایران از ترور دانشمندان هستهای تا نبردهای بیوتروریسم و ربایش چهرههای شاخص انقلاب و ... به زبان داستان روایت شده است. ویژگی بارز این رمان، استفاده مستند مولف از اسناد تاریخی موثق برای فضاسازی و روایت داستانی است؛ به نحوی که اکثر اسامی و شخصیتهای داستان با اسامی و مشخصات حقیقی خود وارد میشوند و بر مدار تخیل نویسنده، نقش شان را ایفا میکنند.
جمعه
۲۱ مهر ۱۴۰۲
راهپیمایی مردم یزد در حمایت از مردم غزه؛ فلسطین. #واقفی
@anarstory
💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
مجموعه باغ انار برگزار میکند: مسابقهی 🔰 موقعیت پرواز 🔰
تا پایان #مسابقه موقعیت پرواز فقط دو روز باقیست.
✏️ رهبر انقلاب، پیش از ظهر امروز: حرکتی که در فلسطین آغاز شده، منجر به پیروزی کامل فلسطینیها خواهد شد. ۱۴۰۲/۷/۲۲
🖼 #طوفان_الاقصی
💻 Farsi.Khamenei.ir
💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
سلام و نور.
پارسال سر غصه قصه های ززآ خیلی تحلیل گوش دادم و مطلب زدم و نوشتم و خواندم و اینطرف اونطرف گوش و چشم چرخاندم. تا اینکه حضرت آقا فرمودند بلاشک این بساط شرارت جمع خواهد شد. شاید همان اولهای ماجرا بود ولی دل من قرص قرص شد. یعنی بعدش دیگر خیلی با بی خیالی و فراغ بال مطالب را دنبال میکردم. یعنی قلبا یقین داشتم اتفاقی برای انقلاب و اسلام و ایران نخواهد افتاد. یعنی هرچقدر هم اینترنشنال و علی کریمی و علینژاد و ماجرای برلین و ده، بیست تا دختر که علت مرگشون اصلا ربطی به جمهوری اسلامی نداشت و ...را پیگیری میکردم ذرهای نگرانی نداشتم.
امروز هم بعد از خواندن این مطلب همان حس را پیدا کردم. چه توپ توپم امشب. ساقی بازم می بده...🙄 منظور نوشابه زمزم مشکی است. ساقی هم منظورم ساقیا بود. ساقیا نوشابه زمزم بریز برایمان.😐.
شما هم بفرمایید. نمک ندارد. اصلا اگر تنهایی بخورم. جون شما اگه بخورم. بذار بریزم...دستت ببر کنار...عه. ریخت روی زمین که. شُل دست.😒
#بساط_شرارت
#پیروزی_کامل
#اسماعیل_واقفی
#غزه
#22مهر1402
@anarstory
واقعیتی که پولیتزر به شما نمیگوید!
🔶 ️«پولیتزر» بزرگترین جایزه مطبوعاتی است که هر سال در آمریکا برگزار میشود، تابحال تنها یک عکس از ایران جایزه آن را کسب کرده است که آن تصویر « #جوخه_آتش» نام دارد.
🔸️مصطفی ملاحسینی، مستند سازیست که این جایزه را به عنوان سوژهای برای به تصویر کشیدن ماجرای جنایت پشتِ جوخه آتش کرده و اسم مستند خود را همان پولیتزر نامیده است.
🔶 ️او درباره مستندش میگوید:
من در این مستند، به این عکس پرداخته و آن روی جایزه پولیتزر را به مخاطب نشان میدهم. به اتفاقات قبل از آن و کارهایی که نیروهای ضد انقلاب کرد پرداختهام و جایزه پولیتزر را زیر سوال بردهام. در این مستند میگویم که با یک فریم عکس و یک لحظه نمیتوان بدون اطلاع از حقیقت موضوع، آن را قضاوت کرد.
🔻گفت و گوی کامل با این مستند ساز را بخوانید:
news.hozehonari.ir/xqwS
#پولیتزر
🆔 @artyazd_ir
❤️ @anarstory
.
من از آخرین رودخانه تابستان به پاییز ریختهام. من انارم. من خونِ جاری در طبیعتم.
#واقفی