✍️ارادت بهائیت به صهیونیسم
👈هرچند تأسیس دولت نامشروع اسرائیل در سال ۱۹۴۸میلادی یعنی زمان عباس افندی صورت پذیرفت، اما مقدماتش به سالها پیش از آن بازمیگردد.
☠️سایههایی از ارتباطات پشت پرده و بعضاً آشکار بهائیت با اشغالگران را میتوان در مژده حسینعلی نوری به “تجمع و عزتیابی یهود در ارض موعود” ملاحظه نمود، چیزی که بعدها به عنوان اهرمی تبلیغی در رسانههای غربی منعکس گردید.
🎯پس از حسینعلی نوری، عباس افندی نیز ارتباطات دوستانه خود را با پایه گذاران رژیم صهیونیستی حفظ کرده و سالها پیش از شکل گیری اسرائیل، پیشگوییهایی در این زمینه ارائه داده بود که به نمونه هایی از آن اشاره خواهد شد.
✍️«اینجا فلسطین است، اراضى مقدسه است. عن قریب، قوم یهود به این اراضى بازگشت خواهند نمود. این از مواعید صریحه الهیه است و شک و تردید ندارد. قوم یهود، عزیز مىشود… و تمامى این اراضى بایر، آباد و دایر خواهد شد. تمام پراکندگان یهود جمع میشوند و این اراضى، مرکز صنایع و بدایع خواهد شد، آباد و پرجمعیت مىشود و تردیدى در آن نیست.»(۱)
✍️«روزی آید اسرائیل، نومید در ظل رب الجنود در ارض مقدسه سر و سامان یابد و از اقالیم بعیده توجه به صهیون فرمایند. ذلیلان عزیز گردند و مستمندان توانگر شوند… ستایش تو را که اسباب سرور حاصل شد… اسرائیل عن قریب جلیل گردد و این پریشانی به جمع مبدل شود… پرتو هدایت بر اسرائیل زد تا از ارضهای دور با نهایت سرور به ارض مقدس ورود یابند.»(۲)
📝1و2. مؤید، حبیب، خاطرات حبیب، مؤسسه مطبوعات امری، ۱۱۸بدیع، ص۲۰؛
#بهائیت_و_اسرائیل
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔴پیشینه روابط بهائیت و اسرائیل
🔶شاید عجیب به نظر برسد که امروزه اکثر بهائیان، وجود اسناد مبرهن ارتباط این فرقه به رژیم اشغالگر قدس را نادیده گرفته و با فرافکنی، حقیقت را کتمان می کنند اما با عنایت به حس تنفر جهانیان نسبت به اسرائیل -که ورای مرزهای اسلام و خاورمیانه بوده و معلول جنایات این رژیم در حق مردم بیگناه می باشد- تشکیلات بهائیت مایل است دستِ سرانِ خود در کاسه مشترک با اسرائیل را کتمان و ارتباط با این رژیم را انکار نماید.
🔶در یک نگاه اجمالی، حمایت های پیشینهدار دو جریان صهیونیسم و بهائیت را می توان ذیل عناوین زیر دستهبندی نمود:
1️⃣ ارتباط سران دو جریان پیش از تشکیل دولت اسرائیل.
2️⃣ پیوند عمیق «شوقی افندی»(سومین سرکرده بهائی) و سران صهیونیست.
3️⃣ پشتیبانی دادگاههای اسرائیل از شوقی.
4️⃣ حمایت مالی بهائیت از اسرائیل در جنگ آنان با اعراب، بدون هیچ اشاره ای به لزوم صلح.
5️⃣ ابراز تنفر ناگهانی از جنگ، پس از شکست اسرائیل در نبرد رمضان.
6️⃣ پوشش تبلیغاتی رسانههای اسرائیل از بهائیت و اماکن منتسب به تشکیلات.
7️⃣ چاپ و ارسال نشریات بهائی توسط اسرائیل و ارسال آن به نقاط مختلف جهان.
8️⃣ حمایت مالی بهائیت از طرق مختلف همچون مرسولات بیتالعدل، جذب توریست و… .
موارد فوق، تنها گوشهای از شواهد مرتبط با همبستگی ویژه و منحصر بهفرد تشکیلات بهائیت و رژیم صهیونیستی را در بر می گیرد.
#بهائیت_و_اسرائیل
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔴چالشهای پیش روی بهائیت
✍️تشکیلات جهانى بهائیت موسوم به بیت العدل که مقرّ آن در اسرائیل حیفا قرار دارد، با ناکامى ها و بحران هاى شدید درونى نظیر رشد بهائیان ارتدکس که بیت العدل را قبول ندارند و آن را بدلى مى نامند و شعبه هاى خود را هر روز در کشورها زیادتر مى کنند مواجه گردیده است.
👍از طرفی خروج بعضى بهائیان از بهائیت به دین مبین و مترقى اسلام و اقدام به افشاگرى در مورد نقشه هاى شوم بیت العدل و پرده بردارى از تناقضات نظرى و عملى بهائیت، همچنین رشد بهائیان روشنفکر که به مخالفت با بعضى تصمیمات بیت العدل مى پردازند و از دستورات او سرپیچى مى کنند و تن به سانسورها و تحریفات جدید آن نداده و براى خود تشکیلات جداگانه اى ایجاد کرده اند، موجب رشد چالشهای درونی شده و مانع از رشد و نفوذ بهائیت به سایر کشورهای میشود.
👈گسترش سایت هاى منتقد بهائى در فضاى مجازی که از نظر علمى، اعتقادات بهائیت را به شدت به چالش کشیده و نشان مى دهد که طرفداران بهائیت هیچ گونه پاسخ متین و قانع کننده اى براى نقدها ندارند و همین امر در دنیا استدلالی امروز، کار را برای فرقه بهائیت سخت تر کرده است.
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔴بهائیان معتقد به بیت العدل پاسخ دهند!
👤چرا شوقی از فرمان عبدالبهاء سر پیچی کرد و ولی امر بعد از خویش را تعیین نکرد؟!
👤سخن جناب عبدالبهاء در الواح وصایا چنین است:
👈«ای احبّای الهی، ولیّ امرالله “باید” در زمان حیات خویش مَنْ هُوَ بَعدَه را تعیین نماید تا بعد از صعودش اختلاف حاصل نگردد.»
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔴بهائیان ارتدکس در مقابل بهائیت
✍️یکی از وبسایت های وابسته به بهاییان ارتدکس با انتشار مقالاتی در رابطه با بیت العدل تشکیلات بهاییت، پرده از چهره این نهاد برداشته است.
👈گویا این مقالات به مذاق بهاییان خوش نیامده و خود را از پاسخ به سوالات مطروحه عاجز دیدند؛ لذا به تندی نسبت به مقالات مذکور واکنش نشان دادند.
✍️پاسخ نویسنده این وبسایت بدین شرح است:
🎯«بیت العدل بدلی است که با فرامین خشک و اداری و دافعهای که دارد، بین بهائیان جدائی انداخته است… با استقرار بیت العدل حیفا و قدرت گرفتن آن، همه مشکلات آغاز شد و جامعه بهائی به خودی و غیرخودی و به دوست و دشمن تقسیم شد. طردهای روحانی عجیب و غریب و غیرقانونی آغاز شد... بیتالعدل ساختگی بعد از گذشت بیش از نیم قرن هنوز نتوانسته است بین هم کیشان خود که همگی به طلعات مقدّسه ایمان دارند، وحدت ایجاد نماید چه برسد به وحدت بین سایر ادیان و گروهها... ما شاهد رفتارهای قرون وسطایی بیت العدل بدلی هستیم که به بهانه حفظ وحدت، مخالفان خود را به اشدّ مجازات محکوم مینماید.»
✍️در انتها حکمی از احکام این تشکیلات را بیان می دارد که بهاییان مایل به علنی کردن آن نیستند:
🎯«مضافاً به اینکه بر طبق نصوص صریح امری، ما موظف به اطاعت از حکومت در کشوری که در آن زندگی میکنیم هستیم و به صبر در مقابل حکومتها و ابراز وفاداری و اثبات حسن نیّت به آنها توصیه شدهایم.»
😳مسئله ای که اعضای این تشکیلات در اسراییل اجرا کرده ولی در ایران از آن طفره می روند.
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔴آئین بدون رهبر
👈عبدالبهاء (دومین پیشوای بهائیان) در زمان حضورش در رهبری جریان ضاله بهائیت وعده ولی امرهای متوالی را بعد از شوقی افندی (اولین ولی امرالله) به بهائیان داد که آنها خواهند آمد و حافظ و مروج و مبین نصوص الهیه خواهند بود.(1)
👈اما به نظر می رسد عقیم بودن شوقی افندی نه تنها وعده عبدالبهاء را باطل کرد، بلکه امروزه کلّ بهائیت را زیر سؤال برده است چرا که عدم تحقق وعده عبدالبهاء و البته مدیریت بهائیان بدون حضور ولی امر، بهائیان را سردرگم کرد.
👤گروهی از ایشان، یکی از ایادیان امر به نام «چارلز میسن ریمی» را که در زمان شوقی افندی رئیس هیئت بین المللی بهائی بود، به ولایت امر گماشتند. آن ها در عصر حاضر، در گوشه و کنار دنیا، از جمله ایران، وجود دارند و نشریاتی در اثبات مقامی ریمی و رد بیت العدل حیفا چاپ می کنند و اخیراً موفق به تأسیس محفل های محلّی و ملّی هم شده اند و نزدیک است بیت العدلی هم تشکیل دهند.
👍چه مناسب است یادآوری این کلام جناب عبدالبهاء در چنین اوضاعی:
🎯“اگر بهائیان دو فرقه شوند و هر یک بیت العدلی بنا کنند و مخالفت یکدیگر نمایند هر دو باطل است”(2)
👤گروهی دیگر، دست از بهائیت شستند و جوانی از بهائیان خراسان و محصّلان دبیرستان البرز تهران را به عنوان "حضرت سماء الله الاعظم" به پیشوایی برداشتند. وی که “جمشید معانی” نام دارد، فعلاً در اندونزی به سر می برد و خود را ظهور تازه ای پس از بهاء الله می شمارد و نظم نوینی را آورده است.
📝پانویس:
۱- نظر اجمالی در دیانت بهایی، احمد یزدانی، ص۳۸.
۲-بدایع الآثار، میرزا محمود زرقانی، ص۱۱۹.
#بهائیان_ارتدکس
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔴علّت اختلاف در بهائیت پس از بهاءالله
☠️پس از مرگ بهاءالله، آتش اختلافات میان فرزندان او شعلهور شد. نتیجه این اختلافات و فحاشیها، به جدایی و انزوای فرزندان مخالف عباس افندی انجامید. در ادامه و زمان ریاست شوقیافندی بر این فرقه، طرد و اخراج بهائيان به درجهای رسيد كه تمام نسل بهاءالله، برچسب انحراف و فساد خوردند و از بهائيت اخراج شدند. پس از مرگ شوقی نیز بهائیان به دستههایی نظیر سهرابی، بیتالعدلی و ارتدکس، منشعب شدند. در نتیجه، پیامبری که داعیه وحدت عالم انسانی به او نسبت داده میشود، این شکافها و انشعابات موجب رسواییاش شد.
👈اما به راستی چرا اين اختلافات به وقوع پیوست؟ جواب این سؤال را میتوان از سخنان بهاءالله يافت:
✍️«مَثلُکم کَمعین المَاء إذا تَغیَّر مَنبعُها یَتغیَّر أنهارُ الَّتی تنشعب مِنها [حسینعلی نوری، آثار قلم أعلی، ج 2، لوح: 90، ص 603]؛
✍️مثلِ شما همانند چشمه آب است که هر وقت سرچشمه فاسد شود، نهرهایی هم كه از آن به وجود میآيند فاسد میشوند... همچنين به انسان نگاه كنيد، هرگاه قلبش فاسد شود تمام اركان بدنش فاسد میشوند و همچنين است درخت كه هرگاه ريشهاش فاسد شود شاخهها و برگ و ميوههايش فاسد میشوند».
👍آری؛ اگر درخت بهاءالله فاسد نبود و بر سر جانشینی باب با برادر خود صبح ازل به نزاع نمیپرداخت، شاید امروزه شاهد این میزان از شکاف در بهائیت نبودیم و ادعای وحدت عالم انسانی از سوی بهائیت، کمی معقولتر میبود.
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
✅✅✅سوال✔✔✔
آیا ائمه علیهم السلام دارای توانایی ها و قدرت های فوق العاده هستند یا خیر ؟؟؟
احمد بصری با استناد به آیه
..قل انما بشر مثلکم یوحی الی انما الهکم اله واحد ..
سعی در پایین آوردن سطح قدرت اوصیاء اللهی دارد و طبق این آیه می گوید سطح قدرت اولیاء و اوصیاء هم سطح مردم عادی می باشد و دارای قدرت فوق العاده ای نمی باشند.
(کتاب عقاید الاسلام ص 280)
#یمانی
#احمدالحسن
@adyanuniv
⭐⭐جواب از تفسیر اشتباه آیه شریفه 🌟🌟↩↩↩
اولا ⬅مراد این آیه ، خلع قدرت های اللهی از پیامبر نبوده بلکه آیه مذکور در مقام پاسخ به آیه قبل است که کفار در آن مدعی شده بودند که حرف پیغمبر صلی الله علیه و اله را نمی فهمند لذا در این آیه هم جنس بودن پیامبر و انسان بودن ایشان رو به آنان گوشزد می کند .
ثانیا ⬅در آیات متعددی از قرآن کریم به قدرت های فوق بشری حجت های اللهی اشاره شده است مانند داستان صحبت کردن حضرت سلیمان با مورچه .
ثالثا⬅ اگر احمد بصری درصدد آن است که تمامی قدرت ها و علائم را از اوصیاء خلع کند با این حساب چه پاسخی برای طول عمر غیر عادی امام دوازدهم دارد در حالیکه میانگین عمر انسان های عادی بسیار کوتاه تر می باشد؟
#یمانی
#احمدالحسن
@adyanuniv
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳تطهیر قرة العین
👈چندی پیش مستند «گهواره کهن تمدن» پیرامون شهید ثالث «ملامحمدتقی برغانی» از رسانه ملی پخش شد که دو تن از خاندان برغانی و دو کارشناس تاریخی، مسائلی پیرامون خاندان ملامحمدتقی برغانی را بازگو کردند.
👤در این مستند آقای «علیاکبر صالحی» یکی از نوادگان خاندان برغانی در مورد خواهر جدش «طاهره قرهالعین»، با ادعاهایی خلاف واقع، بابی بودن او را انکار کرد! این در حالیست که قرهالعین بعد از جذب شدن به شیخیه، با ترک همسر و فرزندانش به کربلا رفت و در آنجا بابی شد، طوری که جزء «حروف حی» گردید. حروف حی به ۱۸ تن از اولین پیروان «علیمحمد شیرازی» اطلاق میشود.
👍برای نشان دادن بابیبودن این عضو خاندان برغانی، اسناد و مدارک پرشماری وجود دارد، اما برای بیان عمق تعصب قرهالعین بر بابیت، سندی از بهائیان ارائه میشود:
👈«[طاهره خطاب به یکی از بابیان] فرمودند که به آنها بگویم: «جمیع از قزوین خارج شوید زیرا اتفاق عظیمی در قزوین روی خواهد داد که از حدوث آن واقعه، قزوین به لرزه خواهد افتاد و خون همه شما [بابیها] ریخته خواهد شد، در حالیکه خداوند برای شما کارهای مهمی مقدر فرموده.»…بعد از ۱۵ روز قضیه قتل ملاتقی رئیس علمای قزوین پیش آمد»[افنان، ابوالقاسم، چهار رساله تاریخی درباره طاهره قرهالعین، آلمان: مؤسسه عصر جدید،۱۳۷۸، ص۳۷-۳۶]
✍️با توجه به پخش این مستند از رسانه ملی، لازم دیدیم حقایق را در قالب کلیپی پیرامون طاهرهقرهالعین به مخاطبان طالب حقیقت ارائه دهیم.
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔶نفوذ بهائیت در کمپانی نفت
👈بعد از کودتای ۲۸ مرداد، آمریکا به ایران پیشنهاد کرد که برای استخراج، تصفیه و صادرات نفت ایران به جای لغو قانون ملی شدن نفت به جای لغو قانون ملی شدن نفت که ناچار دوباره نفت را در اختیار بریتانیا قرار میداد، کنسرسیومی متشکل از شرکتهای نفتی تشکیل دهند که برای یک دوره امتیاز نفت ایران را در دست بگیرند.
👈مفهوم کنسرسیوم در واقع ادامه غارت نفت ایران بود، فقط برای حفظ ظاهر شرکت ملی نفت در کنار کنسرسیوم قرار گرفت.
👈در این حین با فعال شدن و سلطه مجدد شرکت نفت انگلیس و ایران و دیگر کمپانیهای غربی، شاهد فعالیت افراد بهائی نظیر عباس هویدا و فؤاد روحانی در شرکت به اصطلاح ملی نفت هستیم، آیتالله بروجردی در نامهای خطاب به مرحوم محمد تقی فلسفی در سال ۱۳۳۳ش، ایشان را مأمور میکند که با شاه دیدار کند و راجع به خطر نفوذ بهائیت در کشور با وی سخن بگوید.
👤مرحوم بروجردی در نامه مزبور، نسبت به نفوذ گسترده بهائیها در شرکت نفت انگلیس و ایران هشدار میدهد:
✍️«به عرض عالی میرساند چندی قبل از آبادان مکتوبی از بعضی وکلای فقیه رسیده بود و اظهار داشته بودند که تقریباً ادارهی امور نفت آبادان با فرقهی بهائیه شده… نمیدانم اوضاع ایران به کجا منجر خواهد شد؟ مثل اینکه اولیای امور در ایران در خواب عمیقی فرو رفتهاند…» [روحالله حسینیان، بهائیت رژیم پهلوی و مواضع علما، فصلنامه مطالعات تاریخی، س پنجم، ش۱۷، بهار۱۳۸۰، ص ۱۵]
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰
🔴نقش ترکیه و فرانسه در رشد بهائیت
👈ترکیه در رشد بهائیت نقش موثری داشت و از طرفی یهودیان هم در دولت عثمانی ناظران و مشاورانی در سه وزارت (نافعه، تجارت و زراعت، پست و تلگراف) داشتند که«بسا یارافندی» صهیونیست یهودی تبار، ناظر وزارت نافعه، دست یهود را در تملک غاصبانه بسیاری از اراضی قدس شریف بازگذاشت و پرنس سعید حلیم پاشا نخست وزیر ترکیه عثمانی در ۱۹۱۳م هماهنگی و همبستگی کامل با صهیونیست ها داشت.»(۱)
👈«کشور فرانسه هم از یک سو کنسولگری خود در بغداد را مامور می کند تا حمایت دولت و دادن تابعیت فرانسوی به بهاء الله را اعلام کند و از طرفی در نیمه قرن ۲۰ م بیشتر شخصیت های سیاسی فرانسه را از جمله«لیون بلوم» نخست وزیر و تا اوریول و مندلیس فراکس به عنوان دو رئیس جمهور یهودی بودند که بعدها زمینه حمایت های فرانسه از اسرائیل، در مجامع بین المللی شدند، علاوه بر این امروزه احزابی در فرانسه از اسرائیل حمایت می کنند.»(۲)
📝(1) نفوذ صهیونیزم در مطبوعات، نشر ایام، چاپ اول، ۱۳۷۶، ص ۳۸.
📝(2) بهائیت در ایران، چاپ دوم، ۱۳۸۱، ص ۱۵۰.
#نقد_بهائیت
🔰@Adyanuniv🔰