📮مراحل پایانی بازسازی مسجد گوهرآغا در شوشی
↙️روشنگر به نقل از وبسایت خبری تحلیلی آذریها/ تعمیرات و باسازی #مسجد ایرانی معروف به گوهرآغای شهر شوشی در مراحل پایانی خود قرار دارد.
👤روبن وارطانیان، سرمایه دار و خیّر #ارمنی هزینههای تعمیرات این بنای مسجد زیبا را در #شوشی به عهده گرفته و هنرمندانی از ایران بازسازی و ظرایف #هنری آن از جمله کاشیکاری و مرمت را بر عهده دارند.
🕌گفتنی است این مسجد در سال جاری بازگشایی شده و نخستین #اذان ایرانی در این مرکز فرهنگی بعد از معاهدات ننگین #گلستان و #ترکمانچای به گوش خواهد رسید
🏗بازسازی و بازگشایی این مسجد پس از دو قرن نمونه ای خوب از گفتگوی تمدنها در منطقه به شمار می رود. تامین هزینه های مرمت یک مسجد از سوی خیّر #مسیحی در منطقه ای پرآشوب نشانگر روابط بسیار خوب ملتهای منطقه است. میتوان گفت در تاریخ سابقه نداشته که مسجدی توسط فردی مسیحی بازسازی و بازگشایی شود. اما آنچه که همه مردمان ماوراء #قفقاز را به یکدیگر متصل میکند فرهنگ و پیشینه مشترکی است که بخش بزرگی از آن ریشه در ایران فرهنگی دارد.
✅ @Adyanuniv
⭕️تلفیق مسیحیت و قانون جذب
🔘هرچند کاترین پاندر(کشیش مسیحی) در کشور ما بیشتر در زمره نویسندگان #قانون_جذب و روانشناسی مثبت شناخته میشود اما تمرکز وی بر مبانی اعتقادی مسیحیت و اذعانش بر مقام معنوی خویش به عنوان یک کشیش که بدان افتخار میکند، حساب وی را از سایر نویسندگان و شخصیتهای این حوزه جدا میکند. این مسئلهای است که وی در کلیه آثار و سخنرانیهای خود بدان اشاره و اذعان داشته و حتی دستاویزی برای کسب وجهات و اعتبار بیشتر قرار دادهاست. بدیهی است، مردم به کسوت و ردای روحانیت و هر آنچه رنگ و بوی مذهبی داشته باشد، گرایش و اعتماد بیشتری دارند. این امر درخصوص مخاطبان غربی، با عنایت به کثرت #مسیحیت، کاملاً طبیعی بوده و در میان سایر مخاطبان نیز –صرفنظر از جایگاه مقبول دین مسیحیت در سراسر جهان- با توجه به زیرکی پاندر در گره زدن مبانی به آموزههای عرفانی شرقی-غربی و جنبه فرامذهبی بخشیدن به آنها قابل توجیه است.
♨️در بررسی آثار #پاندر، آنچه در نخستین نظر به چشم میآید، تمرکز بر روشهای توانگری و کسب حداکثر رفاه و ثروت است؛ همان کمال مطلوب و مورد نظر نظام سرمایهداری حاکم بر غرب که با توجه به خوی سلطهگرایاش سعی در گسترش آن در سراسر جهان دارد. تبلیغات رسانهای فراوان حاکمان سرمایهداری، موفقیتهایی نیز -دستکم در غرب- داشته که شاهدش همین استقبال جهانی از کتب افرادی چون پاندر است.
✅ @Adyanuniv
🔻دادگاه امریکا شکایت ملحدان از درج نام خدا روی برگه دلار را نپذیرفت🔻
📣روشنگر به نقل از دین آنلاین/ دادگاه عالی امریکا بازبینی شکایت ملحدان، درباره شعار «ما به خدا اعتماد داریم» (In God we درج شده بر روی اسکناس دلار را رد کرد.
یک وکیل ملحد امریکایی به نام مایکل نیودو شکایتی را ارائه کرد بود و درج این عبارت را بر روی دلار مخالف قانون اساسی امریکا و اجبار دین از سوی کنگره دانسته بود.
نیودو چند بار در این مورد شکایت کرده بود که به جایی نرسیده بود و پرونده را به دادگاه عالی فرستاد که حالا بازبینی شکایت رد شد.
او در سال ۲۰۱۴ هم درباره عبارت «دولت متحدی زیر سایه خدا» که در قسم ریاست جمهوری ایالات متحده وجود دارد طرح شکایتی کرده بود که آن هم به جایی نرسیده بود.
گفتنی است نخستین بار عبارت In God we در سال ۱۸۶۴ روی پول چاپ شده بود و بعد کنگره در ۱۹۵۵ تصویب کرد این عبارت بر روی تمام پولها و اسناد مالی درج شود.
✅ @Adyanuniv
💗یکم ماه ذی القعده، سالروز ولادت دختر حضرت موسی بن جعفر، خواهر آقا علی بن موسی الرضا و عمه ی امام جواد(علیهم السلام) و همچنین روز دختران ، مبارک باد💗
امام رضا عليه السّلام
🔷هر كس (حضرت معصومه عليهاالسلام) را در قم زيارت كند ، چنان است كه مرا زيارت كرده است.
كامل الزيارات ، ص 536
🔰 @Adyanuniv
#تنوعی #عقل_ستیزی #شرع_گریزی
💢پیشتر، از آثارِ مکتبِ #مولوی سخن گفته شد. طِیِ تحقیقی پیرامونِ سَماع، به این مطلب برخورد نمودم و بیادِ سماعِ عریانِ مولوی در بازار قونیه افتادم که بد نیست شما نیز مشاهده نمایید:
👈 «م.آزاد، میگفت خیلیها به یاد میآورند آن شبی را که "هوشنگ ایرانی" شاعر، از کنار میدان فردوسی تهران میگذشت و با شنیدن صدای آکوردئونی لباس کَند و شروع به رقصیدن کرد؛ ساعتها رقصید. بعدها بر این پندار بودند که او میخواست مانند آرتورکراوان که در زمان سخنرانی عریان شده بود تا نشان دهد با ذهنیتی دادائیستی یک سوررئالیست کامل است، خود را جور دیگری نشان دهد. اما واقعیت اینست که هوشنگ ایرانی از نشاندادن خود دست شسته بود و این همانا سرچشمهٔ نگاهی خَیامی داشت؛ با شنیدن موسیقی —که عارفان صدای دوست میپندارندش— شمسِ پرنده شده بود. از همین حرکت و حرکاتی که گهگاه از او دیدهاند، دریافت میشود که وی به عقلگرایی بیاعتماد بود. حالا دیگر بر هیچکس این سخنِ نیچه پوشیده نیست که: نوابغ، مالیخولیایی هستند.»
📜تندیس هوشنگ ایرانی/داریوش اسدی کیارس/دوهفتهنامهی تندیس/شمارهی ۱۳۳/دوم مهر ۱۳۸۷
❌ بدون شرح.
🔰 @Adyanuniv
📢 فعالیتهای صوفیهٔ #مولویه بسیار وسیع شده است. کار از مثنوی خوانی و سماع گذشته است. انجمنهایی با عنوانِ مثنویخوانی و امثاله، در قالبِ اهدای جهیزیه و تأمینِ مواد غذایی و کمکهای مالی، فعالیت گستردهای را پی گرفتهاند. این نوع تبلیغ، بهترين و کاملترین نوعِ تبلیغ است. زیرا همگان توانایی درک و خواندنِ کتاب و شعر را ندارند، اما کافیست در این بحرانِ مالی، مایحتاجِ مردم را به آنان اهدا کرد تا هیچگاه اهداکننده و مرام و مسلکش را فراموش نکنند. همین که نیازی را تأمین کنند، بزرگترین گام را در راستای همعقیده نمودنِ مردم با خود برداشتهاند. نفوذ صوفیه بسیار دقیق و برنامه ریزی شده پیش میرود و خوب فهمیدهاند که باید چگونه عمل کنند.
❌ مؤسسه خیریه، اما بنام و یادِ #مولوی و مثنویِ او و با آرمِ مخصوصِ صوفیه! آیا این همگامسازی و نامگذاری اتفاقی و تصادفی است؟ فلان مسئولِ این نهاد، کنار مقبرهٔ مولوی سماع میکند و از این طرف مشغول تأمین نیازهای مردم است! لذا آیا میتوان توقع داشت مردم سخنِ ما در بابِ مکتب مولوی را پذیرا باشند؟ ما در مقابل این فعالیتها چه کردهایم؟ تازه منتقدین صوفیه را فحش و ناسزا میگوییم!
🔰 @Adyanuniv
#صوفیه_نوظهور_نیست
#شرع_گریزی #عقل_ستیزی
🔍 بررسی شخصیت #مولوی صاحب کتاب مثنوی 4️⃣2️⃣
⚠️ مولوی و دعوت به نمایاندنِ زنان در اجتماع.
👈🏻 غیرت یکی از صفاتی است که برخی افراد بی دین و یا ضعیفْایمان نیز دارند. یعنی هرکس که نوامیس خود را محترم و متعلق بخود میداند، ملزم میشود تا از دست درازی و نگاهِ دیگران و هرگونه اهانتی، آنان را حفظ نماید. جالب اینکه این امر حتی در برخی حیوانات نیز جاری است. در آموزههای مکتب وحی، سفارش به حفظ و حراستِ زنان بوضوح و کثرت دیده میشود. خداوند متعال در قرآن میفرماید: «يَآ أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَآءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ۚ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰٓ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا»
ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران كسانی كه مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این پوشش به اینكه [به عفت و پاكدامنی] شناخته شوند نزدیكتر است، و در نتیجه [از سوی مردم بیتقوا] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. احزاب - ٥٩.
🔹 همانطور که مشاهده شد، خداوند به برترین خلقش که تمامِ خیر و سعادت را در او جمع نموده، چنین دستوری فرو فرستاد. یعنی خدا به رسولش (صلی الله علیه و آله) میفرماید: ای آنکه بیش از تمام مخلوقاتم دوستت دارم و بیش از تمام آنان بمن نزدیکی، اگر میخواهی این رابطه بین من و تو باقی بماند، یکی از دستوراتم بتو این است که زنان خود را بپوشانی و آنان را از معرضِ نگاه و دست درازیِ نامحرمان نگاه داری. ذیل آیه فوق، تفاسیر شیعه و مخالفین روایاتی را نقل کردهاند که میتوان مراجعه و مشاهده نمود. بعنوان نمونه یکی از دلایل نزول این آیه، اينگونه نقل شده است: زنان برای خواندن نماز از خانه خارج شده و به مسجد میآمدند و پشت سر رسول خدا صلی الله علیه و آله نماز میخواندند و هنگام شب، چون برای خواندن نماز مغرب، عشا و نماز صبح از خانه بیرون میآمدند تا به مسجد بروند، جوانان بر سر راه آنان مینشستند و آنان را میآزرده و متعرضشان میشدند. این گونه بود كه خداوند آیه مذکور را نازل فرمود.
📚 تفسیرقمی، ٢/١٧١
⚪️ در واقع اولین اجراکنندهٔ دستورِ حجاب شخصِ اولِ عوالم یعنی رسول الله صلىاللهعليهوآله میباشد. حتی ایشان دستور دادند که زنان برای نماز نیز به مسجد نیایند و خانه برایشان همان مسجد است. تمام این دستورات نه تنها برای تحقیرِ زن نیست، بلکه برای حفظِ شأن و کمال و عفت آنان است. لذا اگر این دستور خلافِ کمال و انسانیت بود، باید خدای حکیم و عادل چنین دستوری صادر نمیکرد و عاقلترین و حکیمترین خلق خدا یعنی رسولش (صلی الله علیه و آله) نیز آن را اجرا نمینمود. از آن طرف خداوند ما را امر کرده که الگوی خود را برترین خلق عالم قرار دهیم: «لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا.»
✍🏻 یقیناً برای شما در [روش و رفتار] پیامبر خدا الگوی نیكویی است برای كسی كه همواره به خدا و روز قیامت امید دارد؛ و خدا را بسیار یاد میكند. احزاب - ٢١.
▫️خوب است در این مجال، به کلامِ معروف و غیرتبرانگیزانهٔ سیدالأوصیاء امیرالمومنین علیه السلام اشارهای کنم:
محمّد بن يحيى عن أحمد بن محمّد بن عيسى عن محمّد بن يحيى عن غياث بن إبراهيم عن أبي عبد اللّه عليه السّلام قال: قال أمير المؤمنين عليه السّلام: يا أهل العراق! نبّئت أنّ نساءكم يدافعن الرّجال في الطّريق، أما تستحيون؟ و في حديث آخر: أنّ أمير المؤمنين عليه السّلام قال: أما تستحيون و لا تغارون نساءكم يخرجن إلى الأسواق و يزاحمن العلوج.
✍🏻 غياث بن ابراهيم گويد: امام صادق عليه السّلام فرمود: امير مؤمنان على عليه السّلام فرمود: اى مردم عراق! بمن خبر رسيده است كه بانوان شما در خيابانها به مردان تنه مىزنند؛ آيا شما حيا و شرم نمىكنيد؟ در حديث ديگرى چنين آمده است: اميرمؤمنان على عليه السّلام فرمود: آيا خجالت نمىكشيد و غيرت نمىكنيد كه زنانتان به بازارها مىروند و با مردان برخورد مىكنند؟
📚الکافی، ط_الاسلامیه، ٥/٥٣٧
جالب آنکه این روایت در فضایی صادر شده که لباسها بدننما و نامناسب نبوده و در عین حال اختلاط زنان و مردان در بازار، چنین حضرت را آزرده است. حقیر در مقام بررسی بحثِ حجاب و شأنِ زن نیستم، لذا ناچارم برای اختصارِ مطلب و رعایتِ حوصلهٔ مخاطب، مختصرگویی کنم. اما اشاره کنم که خوب است با مراجعه به تاریخ، گزارشاتِ حجاب و رفتار و روشِ زنان و دخترانِ اهل بیت علیهم السلام را مرور کنید، چرا که آنان غیرتمندترین افرادِ این امتند و بیش از همه کس، نوامیس خود را حفظ مینمودند.
⏭ ادامه در مطلبِ بعد👇🏻
🔰 @Adyanuniv
✅ نتیجه تا به اینجا:
حجاب و حفظِ زن از نامحرمان، دستور خداست و پیامبراکرم صلی الله علیه و آله اولین اجرا کننده این دستور است و هرکاری ایشان کند، طبق فرموده خدا بهترین کار و روش است و ما نیز باید از ایشان پیروی کنیم. لذا کسانی که زنان خود را از هرگونه تعرض حفظ میکنند، دستور خدا را اجرا کرده و از پیامبراکرم پیروی کردهاند و به خطرِ نمایاندنِ زنان در جامعه اهمیت دادهاند.
🔻حال بنگرید مولوی در اینباره چه میگوید:
«زن چه باشد؟ عالم چه باشد، اگر گويى و اگر نگويى او خود همانست و كار خود رها نخواهد كردن، بلك به گفتن (اثر نكند و) بتر شود. مثلا نانى را بگير زيربغل كن و از مردم منع مىكن و مىگو كه البته اين را به كس نخواهم دادن، چه جاى دادن (كه نخواهم نمودن) اگرچه بر درها افتاده است و سگان نمىخورند از بسيارى نان و ارزانى، اما چون منع آغاز كردى همه خلق رغبت كنند و دربند آن نان (گردند و در شفاعت و شناعت آيند كه البته خواهيم كه آن نان را) كه منع مىكنى و پنهان مىكنى ببينيم. علىالخصوص كه آن نان را سالى در آستين كنى و مبالغه و تأكيد مىكنى در نادادن و نانمودن، رغبتشان در آن نان از حد بگذرد كه الانسان حريص على ما مُنِع؛ هرچند كه زن را امر كنى كه پنهان شو، وِرا دغدغۀ خود را نمودن بيشتر شود و خلق را از نهان شدنِ او رغبت به آن زن بيش گردد، پس تو نشستهاى و رغبت را از دو طرف زيادت مىكنى و مىپندارى كه اصلاح مىكنى که آن خود عين فسادست. اگر او را گوهرى باشد كه نخواهد كه فعلِ بد كند، اگر منع كنى و نكنى او بر آن طبعِ نيك خود و سرشت پاك خود خواهد رفتن، فارغ باش و تشويش مخور و اگر بعكس اين باشد باز همچنان بر طريق خود خواهد رفتن. منع، جز رغبت را افزون نمىكند علىالحقيقة.»
📘فيه ما فیه، ص ٧٧_٧٨
⛔️ آیا اینکه نوامیسمان را به معرض نمایش بگذاریم تا نکند دیگران حریصتر شوند، خلاف قرآن و سنت نیست؟ آیا معاذالله مولوی بیشتر از خدا و پیامبراکرم صلی الله علیه و آله میفهمد؟ آیا هنوز معتقدید که مطالب مولوی تفسير قرآن است؟ حال آنکه بر هر عاقلی روشن است که کلام وی نقطهٔ مقابل قرآن و سنت است! آیا متشرعینِ علاقهمند به مولوی حاضرند به دستورِ او نوامیس خود را در کوچه و خیابان بنمایانند؟ لازم است قدری راحت و عوامانه سخن کنم تا عمقِ فاجعهٔ تفکرِ مولوی را لمس کنیم. ای کاش وی زنده بود تا از او میپرسیدیم: پس چرا دورههایی که زنان بیشتر در معرضِ نمایش بودهاند فساد بالا گرفته است؟ میتوان زمانِ حال را شاهدی مناسب بر این مطلب گرفت. آیا فسادِ زمان حال با زمانهای نه چندان دور مساوی است❓اخبارِ تجاوز و تعرضِ بیش از پیش منتشر میشود و جالب توجه اینکه غالبا مجرمان دلیل جرمِ خود را نوع پوشش یا رفتار زن بیان میکنند؛ هرچند ممکن است در واقع زنی که مورد هرگونه تعرض قرار گرفته، شخصیتش آنی نبوده که مجرم تصور نموده است، اما حضورِ نامتعارف و نامعقول زن در جامعه، دیگران را ممکن است مُتوهمِ این موضوع نماید که این زن با این نوعِ پوشش مصداق خوبی برای هوسرانی است. 👈🏻 آیهٔ مذکور بخوبی گواهِ این مطلب است که پوششِ زن و مخفی نمودنِ زینت و زیباییاش، در محفوظ ماندن از تعرضات بسیار مؤثر و مهم است. براحتی میتوان اثراتِ سوءِ حضور زنان در جامعه (که بیش از حدِ شرع و عقل باشد) را دید! فساد و بیاخلاقی به اوج رسيده و حیا و خویشتنداری از میان رفته! پس چرا حرصِ حریصان را پایانی نیست و بلکه هر روز حریصتر میشوند؟ زنان را از جایگاهِ خود به فروشگاه و اداره و مکانهای آموزشی و ورزشگاه کشاندیم و در نتیجه هر روز آمار طلاق و فروپاشیِ خانوادهها بالا میرود! در اثر همین حضور فعالِ زنان در جامعه، چه بسیار شدند افرادی که میل و علاقهٔ خود به خانواده را از دست دادند و گرفتار زرق و برقِ زنان یا مردانِ اطرافِ خود شدند! کجاست مولوی تا ببیند دستورالعملی را که به مریدانش میداده، الان عدهای به هر عنوان محقق میکنند و نتیجهاش چنان اسفبار و غمانگیز است که هر دلِ لایقی را به درد آورده!
✖️در کتابِ مناقب العارفین، بخشِ احوالاتِ مولوی، گزارشاتی آمده که مولوی زنان را به اجتماعِ مردان کشاند و با آنان به سماع میپرداخت و گاه نیز بینِ آنان از فرطِ وجد و سماع عریان میشد! واضح است که این دستورات و اعمال خلاف قرآن و سنت و غیرت است و تبعاتِ فاسد آن بیشمار است. میتوان گفت برخی از اقطابِ صوفیه، از مُرَوِجان و طرفدارانِ اختلاطِ زن و مرد میباشند. لذا در هر فسادی ردی از این طایفه نمایان است. باز میتوان گفت مولوی زودتر از نظریه پردازانِ ملحد و یا غربی، بحثِ حضور زنان در کنارِ مردان را مطرح نموده است و قُبحِ این مهم را از میان برداشته است. با نگاهی اجمالی به تاریخِ زندگانیِ معصومین علیهم السلام، به روشنی خواهید دریافت که جایگاهِ زنان در نزد آنان چگونه بوده و چقدر متفاوت با نظریهٔ مولوی میباشد.
🔰 @Adyanuniv
↪️ پیروِ مطالبِ قبل.
👈 دخترِ رسول خدا صلی الله علیه و آله که احترام و اهمیت رسولاکرم به او، شهرهٔ دوست و دشمن است، هنگامی که برای خواندنِ خطبهٔ معروفشان در مسجد مدینه از خانه خارج شدند، خروجِ ایشان اینگونه گزارش شده:
«روى انّه لمّا أجمع أبوبکر و عمر علی منع فاطمه علیهاالسلام فدکاً و بلغها ذلک، لاثت خمارها علی رأسها و اشتملت بجلبابها أقبلت فی لمّه من حفدتها و نساء قومها...» ✍ یعنی خِمار (یک چیزی شبیه به روسری یا مقنعه، اما بلند تر از اینها) بر سر کردند و سپس چادری بلند که کمی زیر پا میرفت، روی آن پوشیدند و در میانِ زنان و لابلایِ آنان از خانه خارج شدند.
📚الاحتجاج، ١/٩٨
❌ حال میپرسیم که آیا نظریهٔ مولوی با رفتار و سیرهٔ دختر رسول خدا صلی الله علیه و آله که برترینِ زنان دنیا و آخرت است، موافق است یا مخالف؟ پیامبراکرم، حضرت فاطمه علیهاالسلام را روحِ خود؛ و رضای ایشان را رضای خدا و خشمِ ایشان را خشم خدا معرفی نمود. حال، آیا ایشان به معارف و شأنِ زن آگاهتر است یا مولوی؟ حتی برخی گزارشات بر «برقع» یا نقاب زدن آن حضرت دلالت دارد. حال قضاوت دربارهٔ نظریهٔ مولوی را به مخاطب میسپارم.
🔰 @Adyanuniv
#مدعیان_دروغین در گذشته و امروز
مهمترین وجوه مشترک این افراد، بازی کردن با #روایات و توجیه و #تفسیر این روایات بر اساس تفسیر به رأی و بخصوص تقطیع روایات است. یعنی اصل روایت و #سند را بهدرستی مطرح میکنند اما از این روایت، نتیجهای ساختگی و مورد نظر و منفعت خود میگیرند و مثلاً میگویند نشانههایی که در این روایت بیان شده به من برمیگردد! یا روایت را تقطیع میکنند و بخشی از آن را به صورت ناقص بیان میکنند و سپس نتیجه انحرافی خود را میگیرند.
روش دیگر اینها تمسک به #خواب و #استخاره است. مثلاً غلام #احمد_قادیانی مردم را با خواب به امامت خود دعوت میکرد یا علیمحمد باب هم خواب را عَلم میکرد و مدعیان دروغین امروزی مانند #احمد_الحسن که خود را سید یمانی میخواند هم با دلایلی مانند خواب و استخاره، مردم را فریب میدهند. اینها یک سری مطالب را به صورت کلی بیان میکنند و با سوءاستفاده از احساسات دینی مردم، ابتدا از راه دین وارد میشوند و سپس مطامع پست دنیوی خود را دنبال میکنند و موجب انحراف برخی افراد ناآگاه میشوند.
🔰 @Adyanuniv
تقابل عرفان حلقه با قرآن
#طاهری سرکرده فرقه انحرافی حلقه در جزوات خود بیان میکند: «بعضی مسائل تابع قوانین است. قوانین و مصلحتهای روز باید تعیین بکند. در آینده نزدیک معضلی بزرگ افزایش جمعیت پیش میآید، قانون است که تصمیم میگیرد ... در یک مملکتی میگویند صلاح ما این است که سقط جنین انجام شود. اینها تابع وجدان بشری است. وجدان بشری را صلاحدیدهای روز و قوانین روز تعیین میکند. دست یک نفر نیست. باید ببینیم که متفقاَ یک جامعه چه میگویند؟ دنیا دارد چه میگوید، قوانین بینالملل بیاید دستور صادر کند.» منبع؛جزوه ترم 5، ص 68
طاهری در این بیان ادعا می کند اگر قوانین مصلحت دید می توان برای کاهش جمعیت مبادرت به #سقط_جنین کرد در حالی که در قرآن به صراحت این امر نهی شده است:
#سوره_الأنعام
قُلْ تَعَالَوْا أَتْلُ مَا حَرَّمَ رَبُّكُمْ عَلَيْكُمْ أَلَّا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ مِنْ إِمْلَاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُكُمْ وَإِيَّاهُمْ وَلَا تَقْرَبُوا الْفَوَاحِشَ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَمَا بَطَنَ وَلَا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ ذَلِكُمْ وَصَّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ [151] بگو: بياييد تا آنچه را كه پروردگارتان بر شما حرام كرده است برايتان بخوانم. اينكه به خدا شرك مياوريد. و به پدر و مادر نيكى كنيد. و از بيم فقر فرزندان خود را مكشيد. ما به شما و ايشان روزى مىدهيم. و به كارهاى زشت چه پنهان و چه آشكارا نزديك مشويد. و كسى را كه خدا كشتنش را حرام كرده است -مگر به حق- مكشيد. اينهاست آنچه خدا شما را بدان سفارش مىكند، باشد كه به عقل دريابيد. (151)
#سوره_الإسراء
وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا [31] فرزندان خود را از بيم فقر مكشيد. ما، هم شما را روزى مىدهيم و هم ايشان را. كشتنشان خطاى بزرگى است.
🔰 @Adyanuniv
📢 بد نیست در راستای مطالب پیشین، این گزارش را نیز مشاهده نمایید:
👈 روزی #ابوبکر_شبلی نزد #جنید_بغدادی آمد. زنِ جُنید سرش را شانه میکرد. چون شبلی را دید خواست که برود، جنید گفت: سر مپوش و مرو که مستانِ این طایفه را از دوزخ خبر نبُود!
📚 تذکرة الاولیاء، باب احوالات ابوبکر شبلی.
❌ بدونِ شرح.
🔰 @Adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر فکر می کنید عزاداری امام حسین (ع) مخارج زیادی دارد نگاهی به کمک های مسیحیان پروتستان آمریکا به کلیسا بیاندازید.
🔰 @Adyanuniv
#عقل_ستیزی #شرع_گریزی #تنوعی
📢 بی شرمیِ مریدانِ #مولوی و نقلِ مجامعتِ هفتادبارهٔ او با همسرش در یک شب.
👈🏻 حقیر ضمن اینکه بسیار خندیدم، متعجب شدم که بیغیرتی و بیشرمی تا کجا پیش میرود که مسائل ناموسی را عمومی میکنند و آن را فضل میانگارند! قضیه از این قرار است که همسر مولوی در ذهنش میگوید که مولانا بخاطر ریاضت و کمخوری و کمخوابی، دیگر قدرت مجامعت و عمل زناشویی ندارد و #شاهد_بازی هم نمیکند. پس چگونه شهوتش را مهار میکند؟ مولوی همان شب با همسرش هفتاد بار مجامعت میکند و زنش از دست او گریزان به بام میرود و مولوی باز او را میکشد و میگوید که بیا تمام نشده❗️مردان خدا بر همه چیز قادرند! حال به نقلِ افلاکی توجه نمایید:
🔸وی نقل میکند: «همچنان از عفّات مخدّرات منقولست كه روزى در ضمير منير كراخاتون رضى اللّه عنها گذشته باشد كه حضرت مولانا زمانهاست كه در تقليل طعام و منام، و كثرت سماع و صيام، و تقرير معارف و كلام، قيام مىنمايذ و مبالغۀ عظيم مىفرمايد و رياضت قوى مىكند، از آن سبب اصلا بجانب ما التفات نمىكند و گِرد شاهدبازى نمىگردد! عجب از صفت بشرى و شهوت زناشوهرى درو اثرى مانده باشد، يا بكلّى اشتها ساقط شده فارغ گشته است؟ همان شب تشريفِ صحبت ارزانى فرموده چون شير غرّانِ مست، هفتاد نوبت دخول كرد تا به حدّى كه از دست مولانا گريزان گشته بطرف بام مدرسه روان شد و استغفارها مىكرد و باز حضرتش بِجِدّ مىگرفت كه هنوز تمام نشده😂 بعد از آن فرمود كه مردان خدا بر هرچه خواهند قادرند.» (در ادامه توهینی به رسول اکرم صلی الله علیه و آله میکند که حقیر از ذکر آن شرم دارم.)
📚مناقب العارفین، ١/٤٤٩
😁این هم یکی دیگر از کرامات مولوی. عجیبتر اینکه آن زنانی را که افلاکی «مخدرهٔ عفیفه» لقب داده، چگونه عفیفهای هستند که اسرارِ مجامعتِ شیخ خود را بر ملا کردهاند!
🔰 @Adyanuniv
🍃 سئوال : جریان چاهی که در جمکران است چیست⁉️ 😳
🍀 پاسخ: در عصر غیبت نیز مانند عصر حضور مومنین گاه گرفتاری های شدید دارند از امامان نقل شده است که در چنین شرایطی شخص در برگه ای نام خدا ، پیامبر و امامان را نوشته ( عباراتی مخصوص دارد) 📝 و با توجه و توکل بر خدا گرفتاری خود را از خدا درخواست نماید و معصومین را برای گرفتن حاجت بین خود و خدا واسطه قرار دهد و حاجت و گرفتاری خود را نیز در آن برگه بنویسد آن را بسته و در نهر آب جاری و یا چاهی بیندازد انشا الله خداوند حاجت او را بر آورده نماید. ( دستور العمل ها و دعاهای مختلف در این مورد هست می توانید زاد المعاد مرحوم مجلسی ص 577 به بعد را مطالعه کنید) .📚
🔹🔷🔹لزومی ندارد که این عریضه را در چاه جمکران بیندازد در هر شهر و کشوری که هست می تواند این کار را بکند، در جمکران چون افراد زیادی از شهرهای مختلف می آیند و گاه در شهرهای بزرگ پیدا کردن نهر آب جاری یا چاه دشوار است چاهی کنده اند که هر کس خواست عریضه بنویسد و چاهی سراغ نداشت، در آن چاه بیندازد.
🔰 @Adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به اتهام علیه شیعیان👆
روحانی لبنانی درباره اینکه شیعیان برای حضرت علی(ع) مقام ربوبیت قائل هستند و برخی اتهام های دیگر پاسخ داد.
🔰 @Adyanuniv
#آشنایی_با_فرقه_تائوئیسم👇🌸
مکتب تائو/دائو به لائوتسه حکیم (متوفای ۵۱۷ ق .م ) منسوب است که
در سال ۶۰۴ ق .م. در چین به دنیا آمد و مدتی در دربار پادشاه سمت بایگان( کتابدار )داشت.تزو هیچ علاقه ای به شغل خود و البته سیاست نداشت و پس از چندی شغل خود را رها کرد و برای پرداختن به صفای روح از همه امور حتی کسب علم دست کشید و در خانه خود ماند. پس از مدتی او کشور را ترک کرده و گوشه نشین شد و در آن زمان کتابی با عنوان « راه و عرفان » نوشت.
او مدعی بود که هر کس به این فرقه وارد شود به زندگی جاودانه خواهد رسید و هیچ چیز قادر نخواهد بود به او ضرر و آسیبی برساند. او به پیروان خود می گفت «بسیاری از پادشاهان چینی از جمله « فوشی »و « ووتای » از سلسله هان توانسته اند با پیوستن به فرقه تائو، عمر جاودانه پیدا کنند اما کسی از مکان آنها اطلاعی ندارد.»
🈵🈲🈵🈴🈵
در این میان، فالگیران نیز از فرصت استفاده کرده و با دادن راه حل هایی چون غذا خوردن در ظروف طلا و رفتن به کوه های صعب العبور برای عبادت، عمر جاودانه افراد را تضمین می کردند. یک یاز همین افراد به نام « چانگ تائو لینگ » توانست با برپا کردن انجمنی مخفیانه، عده ای را به عضویت آن در آورد. او به آنها وعده عمر جاودانه می داد.
شرط عضویت در این انجمن آوردن ۵ پیمانه برنج برای چانگ بود.😳🍚
او به خاطر عمر ۱۲۲ ساله اش توانست اعضای انجمن را بیشتر بفریبد زیرا آنها فکر می کردند رهبرشان عمری ابدی دارد.
پس از او جانشینانش انجمن را تا زمان انقلاب کمونیستی چین ادامه داده و از این راه ثروت هنگفتی به دست آوردند. نسل بعدی تائوئیسم ها سمبلی جادویی برای خود در نظر گرفته بودند و عقیده داشتند با آویزان کردن آن در مکان های مختلف از ورود ارواح پلید جلوگیری می کنند.بدین جهت از سرزمین خود مهاجرت کرد.👽👻👻😈
از دیدگاه فیلسوفان قدیم چین هر گونه فعل و انفعالات جهان تحت تاءثیر نظامی است که تائو نامیده می شود. تائو در زبان چینی به معنای راه است و در اصل به بستر رودخانه اطلاق می شده است.🈸🈚️🈶🈺
پیروان این فلسفه برای تحولات جهان قانونی ثابت مانند بستر رودخانه قائل بودند و می گفتند تائو آغاز و انجامی ندارد و پس از پدید آمدن جهان مادی ، تائو نیز برای ایجاد تناسب ، در آن جریان یافته است . از این رو، واژه تائو به کاسموس یونانی که به معنای تناسب است ، نزدیک می شود. یونانیان جهان را کاسموس می نامیدند.🚣♂️
در رساله تائوته چینگ آمده است که هر گاه اشیاء در بستر طبیعی خود سیر کنند با کمال تناسب حرکت خواهند کرد؛ زیرا این حرکت با تائو هماهنگ است ، ولی هر گاه چیزی از بستر طبیعی منحرف شود تناسب خود را از دست می دهد. هدف نهایی انسان باید آن باشد که خود را با تائو هماهنگ کند.
🔰 @Adyanuniv
مظلوم نمائی یهود.pdf
1.53M
📕 #معرفی_کتاب
🔖 نام کتاب : #مظلوم_نمایی_یهود
📋 موضوع :آیا واقعا چنانکه یهود مظلوم نمائی میکند صحت دارد ؟
آیا واقعا پیامبر یهودیان را قتل عام کرد ؟
📝 نگارنده :محقق بسیار قدرتمند جناب نجاح الطائی
🔰 @Adyanuniv
ارکان اصلی تفکرات اشو
تفکرات #اشو یکی از سرکردگان عرفان های کاذب بر دو پایه اصلی استوار است؛
1_ #مراقبه
2_ #مسائل_جنسی
اشو بر اين عقيده است كه افرادى كه #آزادانه به ارضاى تمايلات #جنسى اقدام كنند، بعد از گذشت مدتى، اين مسئله را رها كرده، وا مى گذارند چون برايشان مسئله اى عادى و پيش پا افتاده خواهد شد. اینها از دستورهاى #مذهب تانتراست كه اشو با تمام وجود، به ترويج آن پرداخت. با توجه به این تفکر اُشو، فردی که در این دو رکن وارد شود، مطمئنا دیگر راهی برای رهایی نمیابد و در #مرداب آن غرق می شود.
#سوال
آیا این تفکر انحرافی در ادیان الهی جایگاهی دارد؟
🔰 @Adyanuniv
#برده داری در عصر #هخامنشیان
هخامنشیان ، هنگامی که ساکنین استانها یا شهرها و حتی قبیله ای ، علیه حُکام پارسی شورش می کردند ، به بردگی می گرفتند. شمار زیادی از این بردگان برای کار ، به املاک شاه یا بلند پایگان پارسی فرستاده شده و بقیه را در زمینی خاص وادار به سکونت می کردند. گروهی دیگر را در اختیار مالکان خصوصی می گذاشتند که باید بابت آنها به شاه مالیات می پرداختند. از مضمون نامه های متعلق به آن دوران چنین بر می آید که روی بدن ِ «گاردا» یا برده ، داغ مُهر صاحبش را می زدند.
منبع : تاریخ ایران ؛ ادوین گرانتوسکی ؛ ترجمه کیخسرو کشاورزی ؛ صفحه ۸۹
#تاریخ
🔰 @Adyanuniv