اگر پیامبر جانشین تعیین می کرد ... پاسخ به اهل تسنن
در یکی از سایتهای اهل سنت آمده بود که:اگر پپامبر به طور صریح برای بعد از خودشان یک نفر را به عنوان خلیفه انتخاب میکردند بدون شک اختلافات زیادی در جامعه نو بنیان اسلامی به وجود میآمد، دقیقا همان اختلافاتی که اگر معتقد به مذهب شیعه باشیم برای ما پیش خواهد آمد ولی اگر قائل به این مذهب نباشیم اختلاف خاصی میان امت اسلامی پیش نخواهد امد.
در پاسخ به این استدلال ذکر چند نکته لازم است.
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی نقد وهابیت به آدرس https://www.adyanuniv.ir/wahhabism/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
اشکال به آیه تبلیغ
به اعتقاد شیعیان از جمله آیاتی که اثبات جانشینی امامت علی علیه السلام برای پیامبر می کند،آیه تبلیغ است
اما وهابیون و اهل سنت منکر این قضیه هستند و نزول این آیه را درباره امامت علی علیه السلام انکار می کنند و اشکالاتی را به شان نزول این آیه وارد می کنند از جمله:
مدرس حوزه علمیه احناف خواف در یکی از سخنرانی هایش گفته بود:اگر منظور پیامبر از تشکیل جلسه غدیر خم،ابلاغ خلافت سیدنا علی بود و خدا فرموده بود:« بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَیْکَ مِن رَّبِّکَ »اى پیامبر! آنچه از طرف پروردگارت بر تو نازل شده است (مائده/۶۷)
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی نقد وهابیت به آدرس https://www.adyanuniv.ir/wahhabism/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
استاد #شهید_مطهری:
ما چون فقط #قرآن خودمان را مطالعه می کنیم و کتابهای دیگر را مطالعه نمی کنیم، کمتر به ارزش این همه تکیه کردن قرآن به تفکر پی می بریم. شما هیچ کتابی ( نه مذهبی و نه غیر مذهبی ) پیدا نمی کنید که تا این اندازه بشر را به تفکر سوق داده باشد؛ همواره می گوید فکر کنید؛ در همه ی مسائل: تاریخ، خلقت، خدا، انبیا و نبوت، معاد، تذکرات و تعلیمات انبیا و مسائل دیگر.
منبع: آینده انقلاب اسلامی ایران، ص ۲۹۵
در اسلام اصلی است راجع به اصول دین که وجه امتیاز ما و هر مذهب دیگری _ مخصوصا #مسیحیت _ همین است. اسلام می گوید اصول عقاید را جز از طریق تفکّر و اجتهاد فکری نمی پذیرم. یعنی جنابعالی باید موحّد باشی، خداشناس باشی؛ اما چرا خداشناس باشم، به چه دلیل؟ می گوید دلیلش را خودت باید بفهمی، این یک مسئله ی علمی است، یک مسئله ی فکری و عقلی است. همین طور که به یک دانش آموز می گویند این مسئله ی حساب را خودت باید بروی حل کنی، من حل کنم به دردت نمی خورد، آنوقت به دردت می خورد که این مسئله را خودت حل کنی، اسلام صریح می گوید: لا اله الا الله یک مسئله است، این مسئله را تو باید با فکر خودت حل کنی؛ این که من به لا اله الا الله اعتقاد داشته باشم و آن را درک کنم برای تو کافی نیست، خودت باید این مسئله را طرح کنی و خودت هم باید آن را حل کنی.
📚منبع: آینده انقلاب اسلامی ایران، ص ۲۹۶
🔰 @Adyanuniv
فرقه : نعمت اللهیه مونسعلیشاهی
تخلص فرقه : #نوربخشیه
موسس : منورعلیشاه
مهمترین شخصیت: دکتر جواد #نوربخش
قطب کنونی :دکتر علیرضا نوربخش
دامنه فعالیت: اروپا، آمریکا و ایران
خطرات فرقه :📛
ارائه مبانی عرفانی با ادبیات مدرن و امروزی
نفوذ در میان قشر تحصیلکرده جامعه
ترویج شریعت گریزی
تاکید بر راه اندازی مجالس سماع
جذب مردم با اعمال انسان دوستان و خیریه
به کارگیری تکنیک های روانشناسی در جذب مردم
توضیحاتی درباره این فرقه:
فرقه #نعمت_اللهیه مونسعلیشاهی یا نوربخشیه یکی از معروف ترین انشعاب های طریقت نعمت اللهیه است. امروزه این فرقه بیش از 25 خانقاه فعال در کشور ایران و بیش از 30 خانقاه بسیار مجلل و مدرن در خارج از ایران دارد که مرکز فعالیت آنها نیز در کشور انگلستان است.
ظاهر اعضاء این فرقه هرگز مانند دیگر صوفیان نیست؛ یعنی شارب و محاسن خود را می ترشاند و احیانا کت و شلوار و کروات زده و هرگز به گوشه گیری و ریاضت و عزلت روی نمی آورند و تاکید زیادی بر حضور در اجتماع دارند و آموزه های عرفانی را در قالب ادبیات امروزی و مدرن با استفاده از اصول روانشناسی و مدیتیشن و مجالس رقص و #سماع ارائه می دهند به همین جهت قشر تحصیل کرده جامعه را جذب خود می کنند نه افراد بیسواد و منزوی را
بخش دیگر از تمرکز این فرقه به جذب افراد آسیب دیده جامعه معطوفست.
آنها با راه اندازی مراکز خیریه و ساخت بیمارستان و پخش غذای نذری توانسته اند قلوب مردم را به سوی خود بکشانند. قطب کنونی این فرقه دکتر علیرضا نوربخش است که فرزند #قطب سابق یعنی دکتر جواد نوربخش بوده است و ساکن انگلستان می باشد.
#نقد_فرقه
#نقد_تصوف
🔰 @Adyanuniv
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #رد_وهابیت
☠️💣استندآپ کمدین داعشی ☠️💣
✅ وقتی یه وهابی فکر میکنه شق القمر کرده
#وهابیت
🔰 @Adyanuniv
بره خدا The lamb of God
کلمه “بره خدا” به عنوان سمبل مسیح در بعضی فقرات از کتاب مقدس مورد استفاده قرار گرفته است مانند انجیل یوحنا در کلام “یحیای تعمید دهنده” زمانی که عیسی را دید و گفت: «اینک بره¬ی خدا که گناه جهان را بر می¬دارد».[۱] همچنین در مکاشفات یوحنا (۵: ۱۲) از این تعبیر استفاده شده است.[۲] در انجیل یوحنا دو مرتبه و در مکاشفات چندین بار از بره به عنوان مسیح استفاده شده است. در قدیم بره در کنار صلیب نشان دهنده قربانی شدن مسیح بوده است. گونه رایج دیگری نیز در این رابطه وجود دارد که یک بره را نشان میدهد در حالی که بر روی کوه صهیون[۳]، جایی که به اعتقاد بعضی فرقه ها چهار رود بهشت جاری میشود، ایستاده است.[۴] (مکاشفات ۱۴: ۱ )[۵]
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی نقد مسیحیت به آدرس https://www.adyanuniv.ir/christianity/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
رودلف بولتمان Rudulf Bultmann
پس از نیمه قرن نوزدهم، جهان مسیحیت شاهد بروز انشعابات الهیاتی بود که یکی از آنها، لیبرال بود. یکی از شاخصههای الهیات لیبرال نوسازی الهیات مسیحی با دانش روز بود و در عین حال آنچه را با شرایط عصر جور در نمیآمد و کهنه بود به کناری میگذاشت. پس از چند دهه انشعاب دیگری در مسیحیت رخ نمود که به هستی گرایی یا اگزیستانسیالیسم مشهور شد و با الهیات لیبرال به مخالفت پرداخت. این الهیات از سوی افرادی چون «کی یر کگارد» (Kierkegaard) مطرح شد و با نگرشی نوین به الهیات مسیحی پرداخت.
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی نقد مسیحیت به آدرس https://www.adyanuniv.ir/christianity/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
الهیات مسیحی Christian theology
الهیات به معنی خداشناسی است و دربردارنده تعریف، توصیف و شناخت خدا در یک دین میباشد. الهیات مسیحی نیز به معنای گفتار در مورد خدا در مسیحیت است.[۱]
واژه الهیات در مسیحیت از کلمه تئولوژی (theology) نشات گرفته است. خود کلمه تئولوژی نیز از ترکیب دو کلمه یونانی تشکیل شده است. تئوس (theos) یونانی به معنای خدا بوده و لوگوس (logos) نیز به معنای کلمه است. بنابر این تئولوژی به معنای سخن گفتن درباره خداست. در یک تعریف در مورد الهیات، برخی گفتهاند که الهیات به بحث درباره خدا میپردازد از دو جهت: از دیدگاه عقل طبیعی انسان و با کمک هر آنچه در جهانِ مخلوق وجود دارد و از دیدگاه وحیای که خدا به انسان مومن ارزانی میدارد.[۲] در یک تعریف نهایی درباره الهیات میتوان گفت که الهیات عبارت است از تامل درباره خدایی که مسیحیان او را میپرستند و ستایش میکنند.[۳]
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی نقد مسیحیت به آدرس https://www.adyanuniv.ir/christianity/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
تاریخ کلیسا، قرن نوزدهم۱ Church history; the 19th century
قرن نوزدهم در تاریخ کلیسا دورهای بسیار مهم بشمار میرود، زیرا الهیدانان مسیحیای که در این قرن حضور داشتند با تلاشهای الهیاتی خود دورهای جدید را در تاریخ الهیات مسیحی رقم زدند. یکی از علل این مسأله، سرزمین آلمان بود که فضای باز و آزاداندیشی موجود در آن،به اندیشمندان و متکلمان مسیحی کمک شایانی نمود. برای بررسی بیشتر فضای علمی و الهیاتی این قرن با عالمان کلیسای مسیحی، بیشتر آشنا میشویم. البته در قرن نوزدهم، متفکران بسیاری در کلیسای مسیحی حضور داشتند، اما کسانی که از آنها یاد شده است،تاثیرگذارترین ایشان بودهاند.
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی نقد مسیحیت به آدرس https://www.adyanuniv.ir/christianity/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv