eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.1هزار دنبال‌کننده
498 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به کانال سلامت منتظران join🔜 @SalamateMontazeran . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 یکی از ویژگی‌های منحصر به‌فرد و خاص فلافل، طعم تند و دلنشین آن هست. فلافل بدون ادویه و فلفل‌های تند،دیگه فلافل نیست😉 🔰ترکیبات: زردچوبه، دارچین ، زنجبیل، تخم گشنیز، میوه جوز، هل سبز، زیره سیاه، ، ریشه جوز، برگ بو، فوفل، پودر انبه،میخک، رازیانه، دارفلفل، فلفل سیاه و ...⁣ ✅ : یکی از حسن‌های استفاده از ادویه‌های ترکیبی، کاهش مصرف نمک است. ادویه‌ها طعم غذا را پوشش می‌دهند و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست. ⁣ 🔰نحوه نگهداری:  در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.⁣ ⁣ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی ممنوع⛔️
🔰ترکیب ادویه خونگی ۲۴ قلم 🔰 یه ترکیب فوق العاده عالی براتون آماده کردیم 😊 شما هم میتونید توی خونه این ادویه رو درست کنید و با خیال راحت استفاده کنید😊 _________________________________ 1️⃣ زردچوبه هندی : ۳۰۰ گرم 2️⃣ تخم گشنیز : ۱۰۰ گرم 3️⃣ زیره سبز : ۴۰ گرم 4️⃣ آویشن کوهی : ۳۰ گرم 5️⃣ جوز هندی : ۱۰ گرم 6️⃣ کاکوتی : ۳۰ گرم 7️⃣ فلفل سیاه : ۱۵ گرم 8️⃣ قلنجان : ۳۰ گرم 9️⃣ دارچین : ۲۰ گرم 🔟 زنیان : ۱۵ گرم 1️⃣1️⃣ برگ نعنا : ۲۰ گرم 1️⃣2️⃣ پودر انبه : ۴۰ گرم 1️⃣3️⃣ میخک : ۱۰ گرم 1️⃣4️⃣ زنجبیل : ۲۰ گرم 1️⃣5️⃣ گرد لیمو : ۲۰ گرم 1️⃣6️⃣ رازیانه : ۵۰ گرم 1️⃣7️⃣ پاپریکا : ۵۰ گرم 1️⃣8️⃣ تخم شنبلیله : ۳۰ گرم 1️⃣9️⃣ عصاره گوشت : ۵۰ گرم 2️⃣0️⃣ برگ بو : ۲۰ گرم 2️⃣1️⃣ هل سبز : ۱۰ گرم 2️⃣2️⃣ پودر گل محمدی : ۵۰ گرم 2️⃣3️⃣ پودر سیر : ۳۰ گرم 2️⃣4️⃣ پودر پیاز : ۳۰ گرم _________________________________ 🔰 ادویه کاری بهترین ادویه برای غذاهای گوشتی ؛ چرخ کرده ؛ کباب و همبرگر هست ، حتما استفاده کنید😊 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی ممنوع⛔️
🔹حضرت رسول خدا (ص): کرفس سبزى پیامبران است، و آن خوراک حضرت خضر و الیاس است، و کرفس مايه حفظ و پاك شدن دل است‏ و دیوانگى، جذام، پیسى را دور مى‏ کند. 📚طب الأئمة (للشبر)، ص393 ✅ برای ۶ نفر: 🔹گوشت ماهيچه بدون استخوان گوسفندی نيم كيلو 🔸كرفس 1 تا 2 عدد 🔹پياز سرخ شده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری 🔸 روغن زیتون محلی تصفیه نشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری 🔹آب غوره به مقدار لازم 🔸زعفران ساييده يک قاشق مرباخوری 🔹نمك و فلفل به مقدار كافی ✍ : گوشت را تكه تكه خرد مي كنيم و می شوييم و با پياز سرخ كرده و 4 ليوان آب می گذاريم بپزد بعد ساقه های سفت كرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي كنيم و كنار مي گذاريم سپس ساقه های ترد كرفس را به طول دو بند انگشت می بريم و می شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ مي كنيم و داخل گوشت می ريزيم تا كرفس نيز پخته شود، ولی زياد له نشود . نمك و فلفل و آب غوره و زعفران ساييده را در خورش می ريزيم و می گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی ممنوع⛔️
👶👧 جهت رشد، تقویت بدن و استحکام استخوان بندی کودکان 📝یک عدد نان سنگک برشته با کنجد زیاد بزارید کامل خشک خشک بشه 🌾 به اضافه جوانه گندم خشک شده یا پودر جوانه گندم 💜مغز بادام 20 عدد ❤️مغز فندق 5 عدد 💚مغز گردو 1 عدد 💛مغز پسته 10 عدد همه رو پودر کنید پودر سبوس گندم هم 20 قاشق غذا خوری و مثل دستور سرلاک درست کنید روزی 3 وعده بدین بچه ها میل کنن .... اگه معده بچه سفت کار میکنه با توت خشک پودر شده مخلوط کنید. (در یخچال نگهداری بشه.) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌹 مقوی مغز و معده : 🌸 گل قند از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر طبیعی است. که بهترین روش آن آفتابی میباشد. 🌀 : 🌸 محمدی و تهیه می‌شود که عسل دو برابر حجم گل محمدی باشد . برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه می‌کنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات می‌کشند و سپس روی آن شیشه می‌گذارند. 🌸 این بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد می‌گذارند . پس از 40 روز این مربا آماده است . 🌸 در طی این مدت البته مثل هر دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده می‌شود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است. 🌸 ویژه آن طبیعت گرم ، آرام بخشی ، مقوی مغز ، مقوی معده ، مفید برای خانم های باردار، پیشگیری کننده از سقط جنین و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل می‌تواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
: برای 4 نفر پودر موسیر 1قاشق مرباخوری پودر سیر 1قاشق مرباخوری سیر 5حبه (بزرگ) نمک به میزان لازم انار 2پیمانه (دان شده) رب انار نصف پیمانه مرغ 1کیلو پیاز 1عدد (ریز) روغن کنجد 4قاشق سوپخوری زعفران 1قاشق مرباخوری (اختیاری) ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .زیر شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و 1دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا 1ساعت جا بیفتد. نکات: 1)اگر از رب انار آماده استفاده میکنید میزان آن را 2برابر کنید. 2)این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است. 3)بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید. 4)در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید. نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
دولیوان نخود را که دو روز قبل در آب خیسانده اید داخل ظرف مناسبی ریخته همراه یک لیتر آب پخته ، همراه دو سه حبه سیرویک استکان ارده کنجد وسه قاشق آبلیموی ترش ومقدار کافی نمک واحیانا ادویه دلخواه دیگروپنج قاشق غذا خوری روغن زیتون داخل میکسر ریخته کامل میکس کرده سپس داخل ظرف دیگری کشیده با قاشق پهن نموده وروی آن را با سبزیجات خرد شده نظیر جعفری وشوید ویا.... وپودر فلفلی که داخل روغن زیتون داغ کرده ایدتزئین ومیل نمائید ، البته اصراری به داغ کردن روغن زیتون وپودر فلفل و...نیست و میتوان بصورت معمولی هم بعداز پهن کردن حمص در ظرف آن دو را روی غذا ریخته ومیل نمود.در روش دوم بعد از پختن نخود آنها را کامل له کرده با سایر ملزومات بمدت پنج دقیقه دیگر آرام پخته وسپس تزئین وسرو میکنند . 🔹اگر به میکسر دسترسی نداشتید میتوانید بصورت دستی آن را له کرده وآماده نمائید.گفتنی است که حمص به روشهای مختلف تهیه وسرو میشود که دوروش آن دراین مقال مطرح شد : خونساز، اسپرم ساز ، تقویت مغز ، تقویت استخوانها، نرم کننده روده، ادرار آور قوی، ضد آسم وتقویت کننده ریه ها، سرشار از هورمون استروژن ، بهترین غذا برای دوران یائسگی، ضد کیست تخمدان ، سرشار از زینک ، تقویت رحم وتخمدانها 🔴 : زیاده روی در مصرف حمص مضر مثانه ورحم بوده ومبتلایان زخم کلیه ومثانه منع مصرف دارند . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
تدبیر المطبخ 🍲 روش طبخ و استفاده از خلال بادام و پسته در غذا 1⃣ : هیچ گاه از خلال های آماده و بسته بندی شده استفاده نکنید زیرا؛ خلال کردن - فرآیند اکسیداسیون را تسریع کرده و در نهایت آنچه وارد غذای شما می شود، خلالِ فاسد شده ای ست که نه طعم مطبوعی دارد و نه خاصیت غذایی. سعی کنید به مقدار نیازِ غذایِ مورد نظر- اقدام به خلال کردن این مغزها از بادام سنگی و پسته خام کنید. 2⃣ : برای پخت سریع، نرم و خوش خوراک شدن و بالاخص لذیذ شدنِ خلال بادام و پسته؛ آنها را یک شب تا صبح در گلاب یا عرق هِل بخیسانید. 3⃣: مغز بادام و پسته را زیاد تفت ندهید که منجر به خشک شدن و ناگواری در هضم می شود. تفت دادن طولانی مدت باعث افزایش حرارت در بافت این مغزها شده و منجر به از بین رفتن اجزای لطیف و کاهش طعم، عطر و خاصیت آنها می شود. ✅ در پایان ؛ به خاطر زیبایی فریبنده و تفاخر! از مغزهای فاسد و آماده در غذاهایی مانند «مُرَصّع پلو» استفاده نکنید که نافی حرمت میهمان و اسراف نعمات الهی است. فراموش نکنیم که: اِشکنه صادقانه - بهتر از مُرصّع پلوی مُزَوّرانه ست. 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
👇این برای همه ی سرطان ها مناسب است 🔹حتی کسانی سرطان ندارند و یا احتمال میدهند بعلت موارد ژنتیکی دچار سرطان شوند حتما هفته ای یبکار از این آش استفاده کنند. 🔹 آبش عرق رازیانه است و داخل ان سبزی تره + ریحان + یونجه+ هویچ+ شلغم + سیاهدانه + زیره + خرفه+ و روی ان روغن زیتون باشد روزی یک وعده مصرف شود. نهایت هفته ای یکبار. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍺سکنجبین آلبالو با عطر خوش نعناع ❇️این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در بیماریهای ناشی از غلبه صفرا و حرارت کبد، بیماری های التهابی و خارش دار پوست، بیماری های کلیه و مجاری ادرار، بی اشتهایی کودکان، حالت تهوع و استفراغ بویژه در هوای گرم مفید است. 🌀مواد لازم: آلبالو شیرین هسته گرفته یک کیلو شکر یک کیلو آب یک لیوان سرکه طبیعی یک فنجان کوچک سه تا چهار شاخه نعنا تازه وانیل یک ق چ 🌀طرز تهیه: 🔸شکر را روی آلبالوها بریزید و در یک ظرف شیشه ای به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید. 🔹مخلوط شکر و آلبالو را به همراه یک لیوان آب و یک فنجان سرکه در یک ظرف که ترجیحا پیرکس باشد بمدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت با درجه متوسط گذاشته و زیر آن شعله پخش کن بگذارید. 🔸شربت را مرتب هم بزنید تا به قوام بیاید. در این مرحله طعم شربت را بچشید اگر طعم سرکه آن غالب و گزنده است میتوانید مجدد کمی آب به آن افزوده و بیست دقیقه حرارت دهید تا آب تبخیر شود. در ده دقیقه آخر پخت وانیل و شاخه های نعنا را اضافه کنید. 🔹سپس شربت را از روی حرارت برداشته و داخل آب کش بریزید و از فشار دادن آلبالوها خودداری کنید تا رنگ شربت کدر نشود. شربت حاصل را در یخچال نگهداری کنید. ⚠️نکته: بهتر است از مصرف وانیل در کودکانی که بیش فعالی دارند پرهیز شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
🔰روغن دنبه یازیتون یاشحم..۱۵۰ گرم 🔰تخم مرغ محلی..۲عدد 🔰پیازمتوسط...۱ عدد 🔰آرد گندم..۱ قاشق غذاخوری 🔰شنبلیله خشک که چوبهای آن گرفته شده...۱ قاشق غذاخوری 🔰فلفل وزردچوبه ونمک طبیعی( دریا یا پودرسنگ نمک)بمقدار لازم ✅پیاز را تفت دهید،آرد وشنبلیله وفلفل وزردچوبه را به آن اضافه کنید ومختصری در روغن تفت دهید وبعد مقداری آب روی آن بریزید.جوش که آمد تخم مرغ ها را هم بزنید وهمراه نمک به غذا اضافه کنید،چندجوش که خورد زیرشعله را خاموش کنید. 🔻این غذا طبع گرمی دارد وبرای بیمارانی که روماتیسم دارند هم مفید است. 🔻افرادگرم مزاج می توانند کمی لیموترش تازه بعداز غذا میل کنند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
🌷🌟🌷🌟🌷 🍲 🍲 🍜✍ این سوپ از بهترین غذاها در دوره بوده و بیشترین اثرش زمانی است که تنها غذای مصرفی فرد برای مدت 3 روز باشد. ✳️ مواد مورد نیاز: 👇 🔅جو پرک 1-2 قاشق غذا خوری 🔅بال و گردن مرغ (ترجیحا مرغ خانگی) 🔅گشنیز 100 گرم 🔅سیب زمینی 1 عدد 🔅کدوسبز 1 عدد 🔅پیاز 1-2 عدد 🔅سیر 1 حبه 🔅شلغم 1 عدد 🔅کلم 100 گرم موارد باید به خوبی پخته و جا بیافتد، برای پخت به هیچ عنوان از زودپز استفاده نکنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️