eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.7هزار دنبال‌کننده
518 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به این دو کانال 👇🏼 @SalamateMontazeran @teb_hamsaran . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 از سفره ی ماه رمضان، حذف نشود. 🔶تلبینه(آرد کامل+شیر محلی) 🔶آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی) 🔶حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم) 🔶شله ‌زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر) 🔶حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند) 🔶زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر) 🔶بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی) 🔶شربت زبیب(آب+مویز) 🔶شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل) 🔶شربت لبعسل(شیر+عسل) 🔶شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام 🔶شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما) 🔶کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل) 🔶چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🌸غذای معجزه [ آشي که از گندم و جو کامل و شير و عسل سازند.(لغت نامه دهخدا)] 🌾 پيامبر خدا(صلي الله عليه واله): تلبينه دل بيمار را آرامش مي دهد و بخشي از اندوه را مي برد. 🌾 امام صادق (عليه السلام) : « اگر چيزي وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود مي بخشيد تلبينه مي بخشيد.» پرسيده شد چيست؟ فرمود:« شورباي فراهم آمده با شير» و اين را سه بار تکرارکرد. الکافي 🌾پيامبر خدا(صلي الله عليه واله) : « بر شما باد آن ناخوشايند سودمند: تلبينه. سوگند به آن که جان محمد در دست اوست آن شکم را مي شويد چنان که کسي از شما چرک را با آب از صورت خود فرو مي شويد.» کنزالعمال 🌾امام صادق (عليه السلام): « تلبينه غم را از دل غمگين مي زدايد همچنان که انگشتان عرق را از پيشاني کنار مي زنند.» الکافي 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
16.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 فیلم | طرز تهیه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕️ دمنوش ، و : ▫️زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند سرفه و احتقان را کاهش دهد. ▫️عسل درمان تمام دردهاست ▫️ و لیمو به دلیل دارا بودن ویتامین سی سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
هدایت شده از آشپزخانه عافیت
💢بامیه اسلامی👇👇 ⭕️مواد لازم برای : 🔸تخم مرغ محلی: ۳ عدد 🔸پودر نشاسته: ۲ قاشق سوپخوری 🔸آرد گندم سبوس دار: ۱ لیوان 🔸آب: ۱ لیوان و نصف 🔸روغن طبیعی(شحم گاو یا کره محلی و..): ۲ قاشق سوپخوری 🔸نمک: یک چهارم قاشق چایخوری 🔸شکر سرخ: ۱ قاشق سوپخوری ⭕️مواد لازم برای تهیه : 🔸شکر سرخ: ۲لیوان 🔸آب: الیوان 🔸گلاب: نصف لیوان 🔸زعفران ساییده شده: نصف قاشق چای خوری 👈طرز تهیه در پست بعدی😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🧆 💞اسپرم زا 💞مفرح 💞تقویت حرارت غریزی 💞مجرب نازایی 💞ایجادپسرزایی کسانی که سابقه عدم تشکیل قلب نوزاد دارن چندماهی مداومت هفته ای ۲تا۳شب میل کنند نخود به مقدار لازم زرده تخم مرغ بومی هر ۱۰۰گرم نخود ۳عدد وادویه به مقدارلازم ودلخواه همه مواد رو باهم قاطی کنید هم بزنید بصورت کتلت درروغن حیوانی تفت بدهیدومیل کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🟢 شکرپاره 👨🏻‍🍳 مواد لازم: 🌟 آرد نخودچی: ۵٠ گرم 🌟 روغن زرد محلی( کره): ۵٠ گرم 🌟 شکر سرخ: ٢٠٠ گرم 🌟 مغز بادام، مغز پسته و مغز فندق ریز شده: از هر کدام ١۵٠ گرم 🌟 پودر هل: به میزان دلخواه 🌟 پودر نارگیل، خلال پسته و بادام برای تزیین: به میزان دلخواه 👨🏻‍🍳 طرز تهیه: 👈 ابتدا روغن زرد و آرد نخودچی را در ظرف مسی با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی تفت خورده و بوی خامی آن گرفته شود، سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود. شکر سرخ و پودر هل را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر بدست آمده را به ٣قسمت تقسیم کرده و به هر قسمت مغز ریز شده مورد نظر را افزوده و کاملاً مخلوط کنید. به اشکال دلخواه درآورده و با خلال بادام، پسته و یا پودر نارگیل تزیین نموده و در ظرف مورد نظر بچینید. 🛎 توجه: 👈 در صورتیکه خمیر چسبندگی لازم را نداشت، یک قاشق روغن زرد اضافه نمایید. 👈 پودر نارگیل را با آب آلبالو، زعفران ویا رنگ طبیعی دلخواه رنگی کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: دو لیوان کنجد نصف لیوان شیره ی خرما انگور یا توت نصف لیوان ارده نصف ق چ پودر هل که کاملا سلیقه ایه یک ق غ عسل که قابل حذفه ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️ دو لیوان کنجد رو داخل تابه تفت بدید تا کاملا برشته شه نصف لیوان شیره ی انگور خرما یا توت رو به کنجدها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. 🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖 بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش کنید و اگه دوست داشتید کمی پودر هل اضافه کنید. 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 اگه میخوایید شیرین تر باشه از دما که افتاد یک ق غ عسل رو هم باهاش مخلوط کنید. 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 کف ظرف کیسه فریزر پهن کرده و مواد روش بریزید و سطحش رو صاف کنید با هر مغزی هم که دوست دارید تزیینش کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا کمی بافتش منسجم شه. 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 چون از شکر استفاده نشده این کنجد بار کاملا نرم و قابل فرم دادن هست. 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 میتونید با چاقو برش بزنید یا براحتی با دستتون گرد کنید. 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 کنجد سرشار از کلسیم و آهن 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🥩🥩🥩 🥩 طبقه بندی ها به ترتیب اهمیت: 🐏 اول گوشت گوسفند است که در رتبه اول آن قوچ یا گوسفند نر است 🐐دوم گوشت بز نر قرار دارد 🐑سوم گوشت گوسفند ماده است 🐐چهارم گوشت بز ماده است 🐫در رتبه دوم بهترین گوشتها گوشت شتر است که خوردن گوشت شتر حرص گوشت خوردن را کم میکند. 🐄 مرحله سوم گوشت گاو قرار دارد و بدترین گوشت ها میباشد. 🐂گاومیش در رتبه آخر قرار دارد که خواص آن مانند خواص گوشت گاو میباشد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
❇️ طرز تهیه ◀️ مواد لازم زیتون گوشتی شکسته 1 کیلو، مغز گردو 250 گرم، سیر تازه 5 حبه، گلپر ساییده 1 قاشق مرباخوری، زیره سیاه 1 قاشق چای‌خوری، آب لیموترش تازه 5-7 عدد، سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری، رب انار در صورت تمایل. ⬅️ طرز تهیه 👈 ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یخچال بگذارید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍹طرز تهیه 🍹 : توت سیاه : ۱ کیلوگرم شکر قهوه ای : ۱ کیلوگرم آب : ۲ لیوان آب لیمو ترش: چند قطره 📝 1️⃣ ابتدا توت ها را تمیز کرده می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای توت ها را می ریزیم و قابلمه را به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم. 2️⃣ پس از حداقل ۶ ساعت قابلمه را از یخچال خارج و آب را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود. 3️⃣ صبر کنید تا شربت به جوش بیاید، کف های ایجاد شده روی شربت را با جمع می کنید .تا رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود. 4️⃣ پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حالا شربت ما آماده است، میتوان در آخر چند قطره آبِ لیموی طبیعی به شربت اضافه کرد. درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کند و شربت با گذشت زمان شکرک نزند. 5️⃣ پس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آنرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف یک پنجم لیوان را با شربت پر کرده و باقیمانده انرا آب سرد می ریزیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️