#کوفته_زردک
📝 #موادلازم
❄️یک کیلوگرم زردک
❄️۲۰گرم جعفری تازه
❄️۲۰گرم شوید
❄️۲۰گرم نعنای تازه
❄️یک عدد فلفل سبز
❄️نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
❄️نمک دریا به مقدار لازم
❄️و سس بشامل ۵۰۰ گرم
👩🏻🍳طرزتهیه سس بشامل👩🏻🍳 :
دو قاشق غذاخوری روغن زرد گاوی را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و کمی حرارت داده ، نصف قاشق چای خوری آرد را آرام آرام به آن اضافه و در حال هم زدن نصف لیوان شیر به آن افزوده و خوب هم میزنیم تا گلوله نشود . سپس نمک و فلفل سیاه پاشیده و تا مرز پخته شدن هم میزنیم . سس بشامل شما آماده است .
@Afiyat
👩🏻🍳 #طرزتهیهکوفتههویج👩🏻🍳 :
هویج هارا کاملا آب پز نموده و به صورت پوره درآورده ، ۵۰۰گرم سس بشامل را به آن اضافه و ادویه جات را هم با آن مخلوط می کنیم .
سپس همه مواد را خوب هم زده و روی یک سینی پهن کرده داخل یخچال ۲ساعت استراحت میدهیم .
سپس از یخچال خارج کرده و مواد را به شکل کوفته های کوچک (قلقلی) یا به سلیقه خود در آورده و در روغن زیتون یا کنجد سرخ می کنیم . موقع سرو میتوان از سبزیجات دلخواه در کنار آن استفاده نمود .
@Afiyat
⚜️ #نکتهطلایی
بهتر است برای حفظ شکل کوفته ها بعد از آن که مواد را به شکل کوفته در آوردیم آندها را داخل آرد غلطانده ، سپس داخل ظرفی که تخم مرغ محلی را در آن شکسته و هم زده ایم فرو برده و سپس در آرد سخاری غلطانده و سرخ مینماییم .
#اثرات_درمانی
✔️ضد کلسترول
✔️ضد یبوست
✔️خون ساز
✔️ضدبواسیر
✔️ضدسنگ کیسه صفرا
✔️باز کننده عروق قلبی مغزی
✔️تقویت کننده جنسی
✔️ضد اسهال کودکان
⛔️منع مصرف
❌افراد حساس به هویج و سبزی
#مربای_تمشک
#موادلازم
🎀 تمشک ۱ کیلوگرم
🎀 شکر قهوه ای ۱ کیلوگرم
#طرزتهیه:
برای شستنِ تمشک ها بهتر است در ظرف بزرگی آب سرد بریزید.
سپس تمشک ها را در داخل آن ظرف بریزید و ظرف را کمی حرکت دهید تا خاک تمشکها گرفته شود.
این کار را دو یا سه بار انجام دهید تا بدین طریق تمام خاک تمشکها گرفته شود.
تمشک را در صافی ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود.
بعد از ده دقیقه تمشک ها را همراه با شکر در قابلمه بریزید و چند بار قابلمه را تکان دهید تا تمشکها در شکر ها حرکت کند و شکرها دور تمشکها را بگیرد تا تمشکها زودتر طعم خود را پس دهد.
حالا چند ساعتی در یخچال بگذارید.
وقت آن رسیده که تمشک را روی گاز با شعله کم گذاشته بعد از نیم ساعت جوشیدن به شکل ژله در می آید،
کف روی مربا را بردارید تا مربایی خوشرنگ داشته باشید،
یک یا دو بار مربا را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت ظرف مربا را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
سپس آن را در شیشه استریل شده بریزید. و در یخچال نگهداری کنید.
#نکات:
📝این مربا عطر و طعم دلپذیری دارد و نیاز به افزودنی هایی مثل هل و زعفران و هل و ... ندارد.
📝سعی کنید مرباها را در قابلمه لعابی بپزید تا مربایی خوشرنگتر داشته باشید.
📝شیشه های مرباها را استریل کنید تا مربا کپک نزد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
{طریقه استریل کردن شیشه:
شیشه مربا را داخل آب جوش چند دقیقه بجوشانید.
یا شیشه را در ماشین ظرفشویی شسته تا استریل شود}
بعد از خشک شدنِ شیشه، مربا را داخل شیشه ریخته و محکم در شیشه را ببندید تا هوا داخل شیشه نشود چون باعث کپک زدن مربا میشود.
📝مربای تمشک به رنگ بنفش یا ارغوانی تیره ای است و طعم لذیذی دارد و برای خون سازی مفید است.
📝 #خواص
تمشک سم زدایی از بدن را داراست، که باعث طراوت و شادابی پوست میشود و نیز باعث لاغری میشود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیره_انجیر
#دوشاب_انجیر
انجیرها رو شسته و دمبرگ رو جدا و چهارقاچ کنید .
داخل ظرفی ریخته و روش قدری آب بریزید تا روی انجیرها رو بگیره . با حرارت ملایم بپزید .
بعد صاف کنید و عصاره حاصل رو مجددا روی حرارت بجوشانید تا کاملا غلیظ بشن . .
این شیره خونگی انجیره . با ارده میتونه مصرف بشه .
خاک مخصوص دوشاب فقط به دوشاب انگور اضافه میشه نه به دوشاب انجیر .
به دوشاب انجیر و عناب خاک افزوده نمیشه👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
شیره انجیر یک میان وعده یا وعده اصلی برای صبحانه محسوب میشود وفوق العاده مقوی بوده وبرای کودکان در سن رشد میتوان بسیار مفید باشد . شیره انجیر بدلیل نداشتن شکر و...جز خوردنیهای رژیمی محسوب میشود ومیتوان از آن در پخت انواع کیکهای رژیمی ،وحلواها استفاده کرد.
برای پخت شیره بهتراست از انجیرهای کاملا رسیده ونرم شده استفاده کنید تا حاصل بیشتری داشته باشد .انجیرهای کال اصلا مناسب نیستند .
مقدار انجیر حتما سه کیلو به بالا باشد چون مقدار شیره بدست آمده خیلی کمتر از مقدار انجیر است.
1⃣ابتدا انجیرهارا شسته وصبر میکنیم تا آب اضافی خارج شود.
2⃣سپس انجیرها را از وسط دونیم میکنیم وداخل قابلمه ریخته وتا جایی آب میریزیم که روی انجیرها را بگیرد
3⃣قابلمه را روی حرارت گذاشته وصبر میکنیم تا جوش بیاید.
4⃣کف روی آب را برداشته وزمان میدهیم تا انجیرها تغییر رنگ دهد وکاملا نرم شود
5⃣بعد پختن انجیر آنرا داخل آبکش که روی یک ظرف دیگر گذاشته ایم ریخته وبوسیله کوشت کوب آنها را له میکنیم تا کاملا آب انجیرها گرفته شود.
6⃣شیره بدست آمده را از صافی نرم رد کرده تا تمام اضافات و دانه های انجیر جدا شود وشیره یکدست وصاف شود.
7⃣همانطور که میبینید تمام دانه های جدا شده وتفاله انجیر رادور میریزیم.
8⃣شیره صاف بدست آمده را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم بجوشد.
9⃣درحین جوشیدن مرتب کف روی شیره را برداشته تا در آخر کار شیره ای شفاف وتمیز داشته باشیم
🔟بعد از اینکه شیره غلضتی مانند غلضت مواد کیک پیدا کرد شعله را خاموش کرده واجازه میدهیم خنک شود .دقت کنید اینکار چند ساعت زمان احتیاج دارد چون حرارت زیاد باعث سوختن وتلخ شدن شیره میشود.
1⃣1⃣شیره آماده وخنک شده را با کنجد وگردوی خرد شده مخلوط کنید واین معجون خوشمزه ومقوی را نوش جان کنید.
شیره_انجیر
خونساز
ملین
صاف کننده
تقویت کننده استخوان و.....
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شیره_توت
#طرزتهیه
توت سفید
برای تهیه شیره توت سفید، توتهای شیرین و آبدار را انتخاب کنید.
پس از تمیزکردن توتها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.
بهتر است از قابلمهای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و لهکردن توتها راحتتر شود.
مقداری آب روی توتها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.
میوه توت خیلی سریع له میشود و آب میاندازد اما شما با استفاده از یک کفگیر میتوانید این روند را تسریع کنید.
وقتی توتهای لهشده خوب پخته شده و له شدند، آنها را از داخل یک توری رد کنید تا دانهها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.
برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.
حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.
شیره خنکشده را داخل بطری شیشهای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
نکاتی درباره تهیه شیره توت
غلظت شیره پس از سردشدن کمی بیشتر میشود پس این نکته را موقع جوشاندن عصاره در نظر بگیرید تا از سفتشدن بیش از حد شیره جلوگیری شود.
افزودن شکر، نبات یا سایر خوراکی های مشابه فقط باعث کاهش کیفیت حقیقی شیره توت شده و حتی خواص این شیره را برای افراد دیابتی و غیره، از بین میبرد؛ پس هیچ افزودنی به این ماده سالم اضافه نکنید.
شیره توت را با استفاده از توت خشک نیز میتوان تهیه کرد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💠 مزیت ظروف #سنگی 👇
🔸#سلامتی_بدن: 👇
☺️دیگ های سنگی #سالم_ترین_ظروف هستند.
😳اما زودپزها و نیز ظروف #تفلون_سرطان آور است همچنین ظروف #آلومینیومی
🔹#صرفه_جویی_درسوخت: 👇
😊غذا در دیگ و دیگچه سنگی با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود
🔸 #گوارابودن_غذا : 👇
😜طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و #خوش_طعم است😋👌
#سرعت_پخت : 👇
😉این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد. هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد☺️
#نسوختن_غذا : 👇
😔 بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و درنتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود
#صرفه_جویی_درموادشوینده:👇
😃دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند😳
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #لواشک
#موادلازم
هلو و زرد آلو
یا هر میوه دیگه "سیب یا گوجه سبز یا..." : به مقدار دلخواه
آب: به اندازه ای که یه خورده روی میوه ها رو بگیره،
نمک: نوک قاشق
شکر: در صورتیکه بخواین طعمش ملس"ترش و شیرین" بشه تقریبا دو قاشق...
زرشک: در صورت دلخواه یه مشت کوچولو
#طرزتهیه :
ابتدا میوه ها رو دوتیکه میکنیم یا چهارتیکه، داخل ظرف میریزیم و روی اجاق قرار میدیم تا له بشن...
در حین پخت میتونیم هسته هارو جدا کنیم،
چون خود به خود خودشون جدا میشن
و وقتی خوووب له شدن اونارو از صافی رد میکنیم.... خوب فشردشون میکنیم تا تیکه های میوه له شده هم جدا بشن از صافی ادامه میدیم تا کاملا صاف بشن.
بعد با شعله کم میوه های صاف شده رو روی اجاق قرار میدیم.... تا کم کم آبش کشیده بشه و قل قل بزنه....
مواظب باشین دستتون با میوه های پرتاب شده هنگام قل زدن نسوزه..... وقتی بصورت رب غلیظ درومد از رو اجاق در میاریم و میگذاریم خنک بشه ، بعد رو سینی که قبلا سلفون کشیدیم میریزیم بصورت لایه خیلی نازک تا لواشکمون کپک نزنه،..... و تو محیط آزاد قرارش میدیم تا خشک بشه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍹#شربت_سکاب
#موادلازم
۱۲۰۰ گرم شکر قهوه ایی
۲۰۰ گرم سرکه انگور
۲۰۰ گرم گلاب
۴۰۰ گرم آب
#دستورتهیه:
آب را روی حرارت قرار می دهیم، به نقطه جوش که رسید، شکر به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. وقتی شکر آب شد، سرکه و گلاب را به آن اضافه کرده و وقتی شبیه به شیره شد، گاز را خاموش کرده و تا سرد شود. شیره به دست آمده را به مقدار دلخواه با آب خنک مخلوط کرده و میل بفرمائید.
🔰 #خواص:
#سرکهانگور: کاهش وزن، صفرابر، بهبود مقاومت بدن، پاکسازی بدن، رقیق کننده خون، از بین برنده کم خونی
#گلاب: سودابر، طبع معتدل، از بین برنده سودا سر، پاکسازی بدن، پالایش ریه، کم کننده استرس، آرامش بخش
#شکرقهوه ایی: انرژی زا، جوان کننده پوست، جلوگیری از چاقی، پیشگیری از دیابت نوع ۲
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍞 #نان_سبوسدار_محلی
🍃مواد لازم برای 4 قرص نان:
✔️آرد سبوسدار گندم 1پیمانه
✔️شیر جوشیده خنک شده نصف پیمانه
✔️نمک نصف قاشق چایخوری
#طرزتهیه
🍃ابتدا نمک و آرد را باهم مخلوط کرده و الک میکنیم
سپس شیر را قاشق قاشق افزوزه و خمیر را ورز میدهیم
وقتی تمام شیر و آرد مخلوط شد و خمیر آماده شد،روی خمیر را با پارچه نمدار کشیده و 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت میدهیم
🍃روی میز کار کمی آردپاشی کرده و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کرده و چونه میگیریم
چونه ها را گرد کرده و به قطر 2 میلیمتر پهن میکنیم
🍃برای پخت نان بهترین روش پخت روی #ذغال است
آسانترین روش پخت روی زیر #گلدانی_لعاب_نخورده_سفالی است
به این روش که درون ظرفی فلزی مناسب را پر از ذغال افروخته کرده و زیر گلدانی را روی دهانه ظرف قرار داده و 30 دقیقه صبر میکنیم تا زیر گلدانی به آرامی داغ شود
سپس قرص نان را درون این تنور قرار داده و به مدت 3 دقیقه میپزیم
نان را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم
برای جلوگیری از خشک شدن نان هنگام پخت روی تنور در قابلمه قراردهید
قرص نان باید 1 سانتیمتر کوچکتر از زیرگلدانی باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#فالوده_عناب
#طرزتهیه
1⃣ ۷ عدد عناب را با سیب خرد شده با شعله ملایم بپزید.
2⃣ سپس عنابها را با پشت قاشق شیرهکشی کنید و تفاله را دور بریزید.فالوده آماده است.
🔺این فالوده در کاهش خارش و علایم کهیر
🔺همچنین در درمان سرفهی خشک و آبریزش بینی نیز مفید است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شربت_زردآلو
◀️ #موادلازم
زردآلو 👈 یک کیلو
عسل 👈 نصف لیوان
آب 👈 دو لیتر
چوب دارچین 👈 ۱عدد
🥄 #طرزتهیه:
◀️ آب و عسل و چوب دارچین را جوشانده، زردآلوی پاک شده و نصف شده را اضافه می کنیم بعد از جوش آمدن ۱۰ دقیقه دیگر می جوشانیم. سپس از صافی رد کرده وقتی خنک شد در یخچال گذاشته و سرو می کنیم. در صورتی که شربت ما غلیظ و بیش از حد شیرین بود کمی آب خنک مخلوط می کنیم.
در صورتی که مایل بودید کمپوت درست کنید بعد از جوش آمدن آب و عسل حدود ۵ دقیقه با زردآلو جوشانده از حرارت برمی داریم. برای طعم دهی از میخک، دارچین و زنجبیل تازه استفاده کنید.
✅ #خواص:
⬅️ زردآلو باز کننده گرفتگی های مجاری عروقی.
⬅️ زردآلوی شیرین، ملین است.
⬅️ زردآلو بدبویی دهان را از بین می برد.
⬅️ ضد عطش.
⬅️ ضد سرطان علی الخصوص سرطان ریه و لوزالمعده.
⬅️ درمان کم خونی
🛎 #توجه:
زردآلو برای سردمزاجان و کسانی که معده ضعیف دارند و اشخاص کهنسال مضرمیباشد
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارده_خونگی
🎥کلیپ
طرز تهیه ارده خونگی
ساده اسون تمیز و مطمین
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
👨ارده خــــــــوراڪ هــــــر مـــرده 👴
مــردم شهر اردڪان از ارده خوراڪ بسیار خوشمزه اے تہیہ مےڪنند ڪہ غذاے بسیار لذیذ و مقوے است با نام 🔻🔻
#اشکنه_ارده
🍂 #مــــــوادلــــازم🍂
🌿ارده ڪنجد 👈یڪ الے دو قاشق غذاخورے
🌿روغن حیوانے👈ڪمے
🌿نمڪ دریا و فلفل👈بہ مقدار لازم
🌿آب سالم👈یڪ لیوان
🌿شیره انگور(خرما،توت،انجیر) یا عسل 👈بہ مقدار لازم
🌿قابلمہ مسے و قاشق برنجے
🌿نان سنگک سالم نہ بازاری یا نان خشڪ محلی
🍃 #طــــرزتـــہیــہ🍃
ابتدا مقدار یڪ و یا دو قاشق غذاخورے ارده و مقدارے روغن (ترجیحا روغن حیوانے) و مقدار لازم نمڪ و فلفل داخل ظرفے ریختہ و سپس بہ اندازه یڪ قاشق آبجوش اضافہ نموده و آنرا بہ خوبے هم میزنیم پس از جذب آب در ارده مجددا یڪ قاشق غذاخورے دیگر آبجوش ریختہ و هم میزنیم و این ڪار را تا زمانے ڪہ رنگ خاڪسترے ارده مثل ماست سفید گردد ادامہ مےدهیم، پس از سفید شدن رنگ ارده مےتوانیم آب جوش یا آب ولرم و یا حتے آب سرد بہ اندازه یڪ لیوان بہ آن اضافہ ڪرده و بہ آرامے مخلوط نموده و در آخر از مقدارے عسل یا شیره(انگور،توت،خرما،انجیر) بہ اندازه اے ڪہ شیرین شود اضافہ مےنمائیم و خوب هم مےزنیم تا حل شود و با نان خشڪ محلے تریت ڪرده و میل ڪنید.
🍁 #خـــــــواص🍁
🌸طبـــیعــت 👈گــــرم
🌸چاق ڪننده و تقویت نیروے جنسے
🌸مفید جهت گرفتگے صدا
🌸نرم ڪننده معده و روده
🌸غذاے مفید براے رشد ڪودڪان
🌸ضد رماتیسم
🌸بسیار مغذے و در اڪثر ڪشورهاے فقیر بہ عنوان جانشین گوشت بڪار مےرود.
🌸ڪاهش فشار خون
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#رشته_پلویی_مشهد
#موادلازم برای 4نفر:
ران مرغ محلی 2عدد
برنج3پیمانه
رشته پلویی300گرم
نمک،فلفل ، سماق،دارچین
زعفران اب کرده
روغن زیتون
#طرزتهیه:
ران مرغ محلی را با نمکوفلفلوابلیمو مزه دار میکنیم.
می داریم 45دقیقه بپزه
ده دیقه آخر زعفرون اضافه میکنیم
برنجو جوشانده و2دقیقه به آخر رشته پلویی اضافه میکنیم
آبکش می ریزیم،قابلمه مورد نظرو برمیداریمو کمی روغن کف قابلمه می ریزیم
بعد نصفی از برنجو داخلش می ریزیم 2عدد ران مرغوروی برنجها قرار میدیم(سماق،زعفرون،دارچین که همراه اب مرغ به صورت غلیظ در آوردیم)روی مرغها می ریزیم،بعد تمام برنجو روی مرغها می ریزیم تا برنج دم بکشه.
ده دقیقه آخر بقیه مواد (سماق،زعفرون،دارچین)را به برنج اضافه میکنیم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#صبحانه_مفید
برای صبحانه میتونیم 4عدد سیب پخته شده رو با عسل، دارچین وگردومخلوط کرده ومیل کنید👌
#فواید:
پاکسازی روده
سلامت قلب
جلوگیری از ضعف بدن در روز...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🧀 #پنیر_خانگی
#مواد اولیه
شیر ۳ کیلو
ماست خانگی ۱۲ تا ۱۵ قاشق
#طرزتهیه
🥛شیر رو روی حرارت گذاشته بعد جوش امدن اجازه میدیم نیم ساعت با شعله کم بجوشه تا میکروب شیر از بین بره
🥛بعد نیم ساعت جوشیدن شیر
ماست رو بهش اضافه کرده ، اجازه میدیم ۱۵ دقیقه دیگه رو حرارت باشه
🥛بعد ۱۵ دقیقه شیر باید به این شکل در بیاد که یک اب سبز روی شیر جمع بشه
🥛اگر دیدین هنوز بصورت شیر هست و اب سبز نداخته نشانه این است که پنیر اماده نیست ، یک تا دو قاشق ماست اضافه کنید.
🧀یک دستمال تمیز نخی رو تو یک سبد انداخته سبد رو داخل یک ظرف گذاشته تا وقتی پنیر رو داخل دستمال میریزیم اب پنیر داخل ظرف جمع بشه
اب پنیر خواص بیشمار داره
🧀دستمالی که پنیر رو داخلش ریختیم از تو صافی بیرون اورده کمی میپیچیم و با پشت قاشق یکم اب پنیر میگیرم(خیلی فشار ندید پنیر بافت سفت پیدا میکنه) یک ساعت نیم در جای خنک قرار میدیم.
🧀بعد یک ساعت و نیم شما یک پنیر خوشمزه دارید
🧀پنیر ها رو داخل کمی از اب پنیر و نمک میزاریم تا مزه داره بشه و خشک نشه
میتونید نمک به اب اضافه نکنید در اینصورت یک پنیر خامه ای دارید😊👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
خواص درمانی بالای #آب_پنیر
🧀بالا برنده سرعت هضم غذا
🧀بهترین ضد یبوست
🧀بهترین کاهش دهنده وزن
🧀بهترین از بین برنده سلولیت
🧀بهترین پایین آورنده چربی خون
🧀بهترین تنظیم کننده قند خون
بهترین تنظیم کننده فشارخون بالا
🧀بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران
🧀بهترین مکمل غذایی برای سالمندان
🧀اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده
🧀مفید در رشد و تقویت استخوان
🧀تقویت سیستم ایمنی بدن
🧀کمک به دفع سنگ کلیه
🧀کمک به دفع سنگ صفرا
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
✅ درمان ضعف کودکان
#تغذیه_کودکان
🔻نخودآب
🔻عصاره گوشت
🔻شیربرنج
🔻شیربادام
🔻سویق کودک
🔻حریره بادام
🔻خیسانده انجیر
🔻شیرهانگور و خرما و توت روزی
سه قاشق م
🔻فالوده سیب هر روز
🔻نخودچی و کشمش
🔻سنجد
🔻برگچغندر در غذاها
🔻روغن مالی کل بدن
🔻پرهیز از تنقلات کارخانه ای
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#غذای_اسلامی
مقداری سویق گندم یا سویق جو ویا ترکیبی ازسویق گندم وسویق جو وسویق سنجد راباهم مخلوط کنید وسپس مقداری شیر طبیعی جوشیده شده که با آب رقیق شده است(شیررابمدت30دقیقه بجوشانید) رابه سویق اضافه نموده وبصورت سرلاک درست نموده وبه فرزندان دلبند خودبدهید
وفرزندان خود راازدست سرلاک های وارداتی اسرائیلی نجات دهید وآینده روشن بهمراه سلامتی جسم وروح برای فرزندان وعزیزان خود که نسل محبان وشیعیان ائمه اطهارعلیهم السلام بعدی این مرزوبوم می باشند را بسازید.
#خواص:
استحکام استخوانها،رشدقد،چاقی،رویش گوشت،جلوگیری ازپوکی استخوان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat