eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
493 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
یک دسر از خطه جنوب : 🍀خرما یک کیلو هسته گرفته 🍀شیره خرما 250 گ 🍀مغز پسته و بادام 100 گ 🍀کنجد بو داده سه قاشق غذاخوری 🍀پودر دارچین و زنجبیل هر کدام یک قاشق غذاخوری 🍀نمک دریا نصف قاشق چایخوری : شیره را در ظرف مسی و با حرارت کم گرم نموده سپس خرما را اضافه کنید و مواد رو مخلوط نموده ولی خرما له نشود بعد مغزها و کنجد رو اضافه کنید و در آخر ادویه و نمک 🌸این دسر برای افرادی که سرد هستند بسیار مفیده و همینطور افرادی که و دارند بسیار مفید است برای هضم غذا روزانه یک قاشق بعد غذا مصرف شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
؛ جایگزین سس‌های مضر بازار💥 👈 ۱ قاشق غذاخوری کاملاً پُر نشاسته نسائیدۀ گندم محلی را در نصف لیوان آب سرد؛ کمی بیشتر؛ کاملاً حل کرده، در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله مرتباً هم می زنیم تا یک دست و غلیظ شود. 👈 یک قاشق مربا خوری عسل به آن افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا نشاسته کاملاً شفاف شود حالا آن را از روی حرارت برداشته کنار می گذاریم تا ولرم شود. 👈 یک زرده تخم مرغ محلی را در یک سوم لیوان روغن ارده کنجد می ریزیم و نصف قاشق چایخوری نمک دریا به آن می افزاییم و کل محتویات این لیوان را در همزن ریخته و نیم دقیقه هم می زنیم. سپس نشاسته را که اکنون ولرم مایل به سرد است به آن اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه هم می زنیم. آبلیمو را کم کم به آن اضافه نموده و دوباره هم می زنیم تا سس مثل خامه کاملاً یک دست شود. میزان آبلیمو و نمک بسته به ذائقه افراد دارد. 📢 📢 : همزن باید برقی و کاملاً قوی باشد تا سس بریده بریده نشود✨ 👈 کم و زیاد شدن غلظت سس بستگی به مقدار آبی که با نشاسته مخلوط می گردد دارد. 👈 چرب و غلطان بودن سس در دهان بستگی به مقدار روغنی که با آن مخلوط می گردد دارد و در صورت تمایل می توان هنگام هم زدن روغن آن را اضافه نمود. 💥این سس به مدت ۱ هفته کامل در یخچال قابل نگهداری می باشد💥 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍂نخود ۵٠ گرم 🍂نمک دریا و فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم 🍂بادنجان تدبیر شده یا تلخی و سم گرفته شده (بدون پوست و حلقه ای خرد) ٢عدد 🍂روغن ارده کنجد و روغن حیوانی به مقدار لازم 🍂پیاز ٢عدد 🍂مغز گردو ۴٠ گرم 🍂گوشت چرخ کرده (گوسفندی) ١۵٠گرم 🍂پیازچه (نگینی خرد شده) ١٣٠گرم 🍂تخم مرغ محلی ۶عدد 🍂زعفران دو قاشق سوپ خوری 🍂دارچین پودر شده ١قاشق چایخوری 🍂زردچوبه ١قاشق چایخوری 🌿 ١-نخود خیس و آبکش شده را در قابلمه ای حاوی مقداری آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. سپس حرارت را ملایم کنید تا به مدت ۳ساعت و ٣٠دقیقه بپزد. در ٣٠دقیقه آخر پخت مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید. ادامه دارد... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
٢-بادنجان ها رو درون آب و نمک دریا به مدت ٧ساعت گذاشته تا تلخی و آب سیاه رنگ از بین برود. سپس بادنجان را در تابه ای حاوی روغن حیوانی سرخ میکنیم. ٣-بادنجان ها را همراه نخود و پیاز و‌گردو در غذاساز ریخته و هم بزنید.سپس آن را در ظرفی بریزید و گوشت چرخ کرده و پیازچه را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. ۴-تخم مرغ محلی را همراه زعفران،دارچین،زردچوبه،مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن ها کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.سپس آن را مخلوط بادنجان اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. ۵-کف دست تان را با روغن کمی چرب کنید.از مایه آماده شده به اندازه دلخواه برداشته و در دست به شکل گرد فرم دهید. سپس با فشار دست،آن را صاف کرده و در تابه حاوی روغن ارده کنجد سرخ کنید. کوکوی شما آماده است. نوش جان 🌿 🍃مقوی بدن های ضعیف 🍃انرژی زا 🍃میان وعده مفید برای دانش آموزان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍎 یا خرما تخم مرغ به چند صورت میتوان املت خرما را تهیه کرد👇 👈🏻در روش اول باید تخم مرغ را در ظرف به حالت نیمرو ریخته و تکه های خرد شده ی خرما و در صورت تمایل گردو را به روغن زیتون اضافه کنید. در این روش ابتدا خرما را کمی تفت داده و سپس تخم مرغ ها را در ظرف می شکنند. 👈🏻در روش دوم تخم مرغ ها و تکه ها ی خرما را در یک ظرف کاملا ترکیب کنید و سپس در ماهیتابه ای که روغن زیتون ریخته شده اضافه کنید. : خرما دارای قند می باشد و احتمال سوختن ان زیاد است. بنابراین باید ان را مدام چک کنید تا نسوزد وگرنه طعم تلخی میگیرد. املت خرما به عنوان صبحانه یا عصرانه استفاده می شود. تخم مرغ، خرما و گردو انرژی فراوانی دارند • امام کاظم(ع): «هر کس تخم مرغ و پیاز و روغن زیتون بخورد٬ بر توان جنسی او افزوده می شود.» • امام کاظم(ع): «هر کس تخم مرغ و پیاز و روغن زیتون بخورد٬ استخوان فرزندش درشت خواهد شد.» امام صادق(ع):مصرف تخم مرغ خرما روغن زیتون باعث افزایش تعداد پسران میشود.(بحار الانوار) : مصرف هر روز تخم مرغ توصیه نمیشود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍷 : ریواس: یک و نیم کیلو آب: 2 لیوان شکرقهوه ای : 4 لیوان نعناع یا پونه: یک ساقه کوچک : ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد. شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگ‌تر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد. درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آن را هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود. یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و بگذارید ده الی دوازده ساعت بماند. در این فاصله هم شکر حل شده و هم پونه عطرش را به شربت می‌دهد. شربت آماده است در بطری شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید. ریواس منبع شگفت‌انگیزی از ویتامین C و مخزنی از مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، پتاسیم و منگنز است. - فیبر و پتاسیم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و باعث کاهش وزن می‌شود. - مقوی قلب و اعصاب است. - موجب تنظیم جذب چربی از روده می‌شود. - باعث کاهش خونریزی از معده و روده می‌شود. - به رفع اختلالات قاعدگی کمک می‌کند. - ورم ملتحمه چشم را کاهش می‌دهد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
و حاوی ویتامین C.، گروه ویتامین‌های B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۶، اسید مالیک، فرمیک، سوکسینیک، اگزالیک، گلوکولیک و سیتریک، قند، آهن، منیزیم، کلسیم، مس، منگنز، فسفر و پروتئین است. ✅شربت آبغوره و عسل نقش موثری در بهبود ورم گلو، بیش‌فعالی کودکان، وسواس فکری، شوره سر، یرقان (زردی) و پاکسازی مجاری ادراری دارد؛ این شربت برای افرادی که دچار خونریزی بینی هستند، بسیار مناسب است. شکر سالم نصف لیوان 1 لیوان آبغوره تازه نعناع ،دلار یا درار2قاشق غذاخوری به دلخواه 4 لیوان آب آبغوره و شکر و آب واگه دوست داشتید نعناع سابیده شده را باهم خوب مخلوط کرده وداخلش یخ بریزید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
💟ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید 💟هنگام وارد شدن به آشپزخانه 🌺بسم الله الرحمن الرحيم 🌺بگویید 💟اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید 💟هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید (خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 💟هنگام استفاده از آب صلوات بر محمد و آل محمد  (صلی الله علیه و آله وسلم) بفرستید تا از شفاعتش بهرمند گردید واز آب حوض کوثر بنوشید 💟اگر از میوه و سبزیجات وگوشت استفاده می کنید (از خدواند در خواست بهشت کنید) 💟هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 💟هنگامی که کارهایتان به اتمام رسید شکر خدای رابجا آورید 💟واگر خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید 🌺فراموش نکنید می توانید با آشپزی و طبخ غذاهای حلال و طیب عشق ، تربیت ، معنویت و.....به اعضاء خانواده هدیه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍲با توجه به اینکه حضور ملائکه هنگام پهن کردن سفره وحضور ملائکه همراه با خیر وبرکت، مغتنم است طولانی کردن نشستن روی سفره، حضور ملائکه طولانیتر میشود. بازگشت به سبک زندگی اسلامی 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
شیرینی محلی 😍 برای۴ نفر تخم مرغ ۱-۲ عدد آرد کامل ۱ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه ماست‏ ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سویق کودک(اختیاری) ۱-۲ قاشق غذا خوری پسته ،گردو،کنجد به مقدار لازم ۱- مواد خشک(آرد،شکر)را الک کنید ۲- تخم مرغ و شکر را با همزن خوب هم بزنید.(میتونید سفیده ی تخم مرغ رو جدا بزنین ) ۳- مواد خشک را به اضافه سویق کودک به تخم مرغ اضافه کنید و بعد ماست را اضافه کنید(میتونید از شیر هم استفاده کنید ولی با ماست خیلی بهتر میشه البته میتونید از سرشیر هم استفاده کنید) و خوب هم بزنید و هیچ چیز‌ به صورت گوله گوله نباشه ۴- کدو حلوایی را بپزید و بعد آن را له کنید و به مواد اضافه کنید ۵- پسته یا گردو یا کنجد را هم به آن اضافه کنید ۶- آن را به آرامی در تابه بریزید و هر ۱۰ دقیقه به آن سر بزنید تا نسوزد و هر وقت یک طرفش پخته شد آن را برگردانید. کماج در اصل در آن سویق کودک و کدو حلوایی نداره ولی میتونید امتحان کنید خوشمزس😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
جایگزین در کیک پزی 👈 پودر هل جایگزین درکیک پزی👈ماست که مخمرطبیعی است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🥣دستور پخت یک غذای عالی برای همه مزاج ها و همچنین تقویت نیروی جنسی برای چهار نفر: _نخود یک پیمانه _ارده سه قاشق غذاخوری _نمک دریا به مقدار لازم _لیمو ترش تازه یا سرکه طبیعی انگور _سیر دو حبه نخود را به مدت دو روز بخیسانید با مقداری اب و نمک به مدت سه ساعت بپزید.و بعد صاف کنید. نخود را همراه دو حبه سیر خوب بکوبید. ارده را اضافه کنید و خوب بکوبید. لیمو ترش یا سرکه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌بالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾فیلم بخشی از نحوه درست کردن ✳️به میزان شعله دقت کنید. اگر شعله به این اندازه باشد باید آرد را ۴۰ دقیقه تفت دهید که از دقیقه ۱۵ الی ۲۰، رنگ گرفتنش شروع می‌شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🥂شربت و برای 6 نفر هل 6عدد آب جوش 1لیوان شکر قهوه ای 1و نیم لیوان تخم شربتی نیم لیوان آب خنک 4نفر هل ها را شکسته و با آب جوش به مدت نیم ساعت دم میکنیم دمکرده هل که سرد شد با شکر و آب خنک مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس تخم شربتی را اضافه کرده و نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا خنک شود 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍘 غذایی خوشمزه و مقوی 🍘کوکو باقلا یکی از کوکوهای خوشمزه و پرخاصیت است که می توانید برای هر وعده غذایی میل کنید باقلا سبز خلالی خرد شده 250 گرم تخم مرغ 6 عدد زردچوبه 1 قاشق چای‌ خوری آرد نخودچی 1 قاشق سوپ خوری پیاز داغ یک چهارم پیمانه (15 گرم) سیر کوبیده شده  2 حبه شوید خرد شده 75 گرم تره  خرد شده 75 گرم فلفل سیاه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم روغن به مقدار لازم باقلا ها را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا بپزد. پس از پخت، در آبکش بریزید. تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، زردچوبه، آرد نخودچی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. باقلا، پیاز داغ، سیر و سبزی را به مخلوط تخم‌مرغ افزوده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید. در تابه‌ای مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که روغن کاملاً داغ شد، تمام کوکو را یک‌مرتبه در آن ریخته و با پشت قاشق، مایه را به طور یکنواخت در تابه پهن کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 40 تا 45 بپزد، یک طرف کوکو که سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. پس از سرخ شدن، کوکو را در ظرف سرو قرار داده و به دلخواه تزیین کنید. باقلا سبز انواع مختلفی دارد که بهترین نوع آن، باقلای کوچک کاشان است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌بالینک⛔️
🍲 بهترین غذاهستند هم یک دارو هم یک تغذیه✨ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱خورشت با بادام عالی برای تقویت بدن، بسیار مقوی، عالی برای درد مفاصل زانو درد، معده درد، کم خونی ضعف ، روماتیسم، آرتروز و ... . بادوم ها رو با غذاساز یا چرخ گوشت کامل خمیری کنید، هر چی بیشتر چرخ بشه فسنجون بیشتر روغن میندازه و جا میفته، میتونید گردو و بادوم رو قاطی کنید. حالا پیاز ها رو خورد کنید و سرخ کنید، بادوم های خمیر شده رو اضافه کنید و همراه پیاز ها کمی تفت بدین بعد آب جوشیده اضافه کنید، هم بزنید و صبر کنید تا جوش‌ بیاد، بعد شعله رو کم کنید تا قل بخوره و روغن بیفته روی غذا بعد گوشت اضافه کنید میتونید از گوشت مرغ محلی، بوقلمون، یا گوشت چرخ کرده قل قلی شده استفاده کنید، وقتی گوشت کامل پخته شد، حالا نوبت چیه؟؟😋😋 . رب انار..! ، رب انار به دلخواه شیرین، ملس یا ترش رو اضافه کنید، بسته به میزان خورشت برای شیرین تر شدن میتونید از هویج شیرین رنده ریز شده یا کمی شکر استفاده کنید. نمک یا فلفل هم به مقدار دلخواه استفاده کنید با رب انار بهتره یک ساعت حداقل قل بخوره تا جا بیفته، حواستون باشه در تمامی مراحل هم بزنید تا ته نگیره، چون بادوم و گردو ته نشین میشن . وقتی به غلظت مورد نظرتون رسید فسنجون شما آماده هست. هر چی بیشتر قل بزنه، بیشتر روغن میندازه و جا میفته😋🌹 🍎🍀نوش جان🍀🍎 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍚پودر فشرده خوشمزه و مقوی 🍚سنجد را آسیاب کرده یا سویق سنجد استفاده کنید عناب چون چسبناک هست به تنهایی نمیشه آسیاب کنید با پودر سنجد مخلوط کرده و آسیاب کنید 🍚 پودر را داخل قالب سیلکونی ریخته و داخل ماهیتابه آب ریخته ویک سینی روی ماهیتابه قرار میدیم وقالب سیلیکونی را روی سینی میگذاریم 🍚 گرما باعث میشه عناب وسنجد به هم بچسبه در حین قرار دادن با انگشت کمی فشار بدید داخل فر هم میتونید قرار بدید ولی حرارت خیلی باید کم باشه ۷ و۸ دقیقه کافیه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍲 غذایی برای پیشگیری از و روده غذای سنتی “ ” یکی از غذا‌های لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبر‌های غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ بسیار مفید است. ➖ پیاز متوسط: ۱ عدد ➖ شکر سرخ و سرکه: ۲ قاشق غذاخوری ➖ لپه و کشمش و گندم حلیم‌: هر کدام نصف پیمانه ➖ گوشت: ۱۲۰ گرم ➖ دنبه: ۴۰ گرم. گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به‌جوش آید. در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم می‌کنیم تا مواد، خوب پخته شود. این غذا در خوزستان به‌عنوان صبحانه مصرف می‌شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🍲 : برگ مو حدود 100 عدد(اگر بزرگ باشد نصف این تعداد) لپه یک لیوان برنج دو لیوان گوشت چرخ کرده 150 گرم سبزی دلمه (شامل تره، جعفری، شوید، نعنا، ترخون، مرزه و پیازچه- 500 گرم) پیاز یک عدد روغن زیتون 3 ق غذاخوری زردچوبه دارچین زیره سیاه زعفران نمک و فلفل به میزان لازم : مرحله اول؛ لپه را که شب قبل خیس خورده روی حرارت گذاشته تا بپزد تا آب آن کامل برود پس از خنک شدن آن را چرخ کرده و برنج را هم بپزید و با لپه چرخ شده و گوشت مخلوط کنید. در ظرفی مناسب یک عدد پیاز را ریز خورد کرده و با سبزی دلمه خورد شده، مخلوط لپه و برنج، سه قاشق روغن، نمک و فلفل و سایر ادویه ها مخلوط کنید مرحله دوم؛ برگ مو را در آب جوش بریزید بطوریکه برگهای آن آسیب نبینند سپس برگها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند، مایه دلمه را که قبلا آماده کرده اید مقداری درون برگ بریزید و کاملا بپیچید که مواد آن بیرون نریزد، دلمه ها رو در ظرف مناسبی روی هم بچینید و می گذارید دم بکشد و میل کنید. ✳️ : 🔹 بهتر است در آب جوشیده که برگ هارو قراردادید یک قاشق غذاخوری سرکه محلی بریزید تا برگها بعد از پختن لطیف شوند و حالت شکنندگی نداشته باشند 🔹 برای اینکه دلمه ها ته نگیرند چند برگ را در ته ظرف قرار دهید 🔹بجای برگ مو میتوان از کلم برگ استفاده کنید ✅خواص: 🔻تولید کننده خلط صالح 🔻 چاق کننده و مقوی 🔻 لپه منبع خوبی از آهن می باشد و موثر در درمان کم خونی 🔻 سرشار از پتاسیم 🔻 تامین پروتئین بدن 🔻 موثر در درمان فشار خون 🔻 شلتوک برنج پایین آورنده کلسترول است 🔻کته برنج افزایش دهنده اسپرم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 این شربت مسکن عطش و جوشش خون و صفرا می باشد : زرد آلو یک کیلوگرم عسل نصف لیوان( شکر سرخ یک کیلو) آب دو لیتر چوب دارچین یک عدد ❇️ : بهترین زردآلو؛ شیرین، رسیده، هسته شیرین و کم وزن و آبدار است : آب و شکر و چوب دارچین را جوشانده سپس زردآلو پاک و به دو نیم شده را به آن اضافه می کنیم وقتی بجوش آمد 15 دقیقه در نقطه جوش می گذاریم بماند بعد آن را صاف کرده و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری میکنیم، به میزان لازم با آب حل کرده و میل نمایید. ✅ : 🔻 بازکننده عروق و ملین است 🔻 بر طرف کننده بوی بد دهان 🔻 ضد عطش 🔻 ضد سرطان، به ویژه سرطان ریه 🔻 موثر در درمان کم خونی 🔻 تقویت بینایی چشم 🔻 جلوگیری از بیماری های قلبی ✳️ : زردآلو برای سرد مزاجان، کسانی که معده ضعیف دارند و افراد کهنسال مناسب نیست ✳️ : جهت مصرف به تنهایی، خشک شده آن بهتر و مفیدتر است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍷 شربت شیک تابستونی 🍷 : شربت هر طعمی که دوست دارین میوه‌ای و یا زعفران گلاب گل پنیرک یخ لیموی تازه تخم شربتی و خاکشیر خیس خورده 🌿🌸 : 🌿 گل پنیرک رو توی آب سرد خیس می‌کنیم. 🌿 رنگش که آزاد شد از صافی رد میکنیم. 🌿 شربت رو توی جام می ریزیم. 🌿روی شربت تخم شربتی و روی تخم شربتی یخ می‌ریزیم. 🌿روی یخ خاکشیر و چند قطره آبلیموی تازه میریزیم. 🌿 در آخر گل پنیرک رو اضافه می‌کنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
🔷 : ضد ویار. ضدحالت تهوع واستفراغ. دارای ویتامین های مختلف. مفید برای تقویت عمومی بدن و..... 🔰موادلازم: آب لیموترش تازه. عسل یا شکر قرمز یا شیره انگور. 🔵طرزتهیه: هرکدام از شیرین کننده هایی که نام بردم را به اندازه نصف وزن آب لیموترش تهیه نموده وبا آب لیموترش مخلوط نموده وروی شعله ملایم بجوشانید تا کاملا غلیظ شود بطوری که بعد از سرد شدن مثل شکلات یا آب نبات سفت گردد قبل از سرد شدن به تکه های شکلات تقسیم کنید. 👆حداقل روزی سه بار وهر بار یک تکه از این شکلات را در دهان بگذارید. 👌اگر ترشی شکلات اذیت کننده بود ،می توانید شیرینی را از نصف بیشتر کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️
: ضد تب خونساز تقویت کننده قلب ضد عفونت تقویت کننده معده 🔰 : آب سیب شکر سرخ 🔷 : به میزان نصف مجموع آب سیب شکر سرخ اضافه نموده وروی شعله ملایم گذاشته وبجوشانید تا کاملا غلیظ شود وقبل از سرد شدن وسفت وسخت شدن به تکه های شکلاتی تبدیل نموده وروزانه ۳ بار هنگام تب دردهان گذاشته وبمکند. 👌 : از این شکلات می توان در ایام غیر تب وبرای جایگزین نمودن شکلات های شرکتی استفاده نمود. این شکلات برگرفته از روایات طب اسلامی می باشد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک‌⛔️
‍ ‍ شربت نعنا🍹😋 شكر قهوه ای يك كيلو آب پنج ليوان برگ نعناع حدود نيم كيلو(يعني بايد يك كيلو نعناع بخريد و فقط برگهاشو براي اين شربت استفاده كنيد كه بشه حدود نيم كيلو) آبليموي تازه سه ق غذاخوري. 🍜 آب و شكر رو روي شعله بزاريد تا بجوش بياد. پنج دقيقه كه جوشيد نعناع رو اضافه كنيد. بهتره نعناع رو يك چاقو بزنيد(نبايد ريز خرد بشه فقط نصف بشن) تا رنگ و طعمشو بهتر به شربت بده حالا بزاريد حدود نيم ساعت ملايم بجوشه و قوام بياد بعد آبليمو و در صورت تمايل رنگ مجاز خوراكي رو اضافه كنيد وقتي شربت آماده شد شعله رو خاموش كنيد و بزاريد يك شب در همون قابلمه با در بسته بمونه بعد صاف كنيد و در بطري داخل يخچال نگه داريد و موقع سِرو به مقدار لازم بهش آب و چند برگ نعناع تازه براي دیزاینش اضافه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat فقط‌بالینک⛔️