eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.2هزار دنبال‌کننده
498 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به کانال سلامت منتظران join🔜 @SalamateMontazeran . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🍐🍎🍒🍑این لواشکا حاصل پخته شدن میوه های ته یخچال هست (سیب و هلو) + آلوهای ترررش وخوشمزه باهرمیوه‌ای میشه لواشک خونگی خوشمزه درست کرد😋 عکس از مراحل تهیه👆🏻 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
باقالى_پلو_با_ماهيچه_مجلسى : برنج … ۴ پیمانه باقلا پاک ڪرده … ۳ پیمانه شوید … ۲ پیمانه ماهیچه گوسفندے … ۵۰۰ گرم پیاز … ۲ عدد متوسط برگ بو … ۲ عدد زعفران دم ڪرده … نصف استڪان نمک ، فلقل ، دارچین، زرد چوبه … به مقدار لازم : برنج را از شب قبل با مقدارے آب و ۲ قاشق غذا خورے نمک بخیسانید گوشت را با یک عدد پیاز و برگ بو و ڪمے زرد چوبه و فلفل و مقدارے آب روے حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد، ڪف روے گوشت را بگیرید و حرارت را روے متوسط تنظیم ڪنید و به مدت ۲ ساعت زمان پخت براے گوشت در نظر بگیرید . در قابلمه مناسبے تا نصف آب بریزید، بعد از جوشیدن آب یک قاشق غذا خورے نمک به آن اضافه ڪنید و باقلا پاک ڪرده را داخل آن بریزید . زمان جوشیدن باقلا در آب به نوع آن بستگے دارد . اگر از باقلا تازه استفاده میڪنید حدود ۱۵ دقیقه ڪافے است. اگر از باقلا فریز شده استفاده میڪنید توجه داشته باشید ڪه قبل از ریختن باقلا در آب ڪاملا یخ زدایے شده باشد و در اینصورت حدود ۲۰ دقیقه در آب بجوشد ڪافے است . بعد آب روے برنج را خالے ڪنید و برنج را داخل قابلمه بریزید . بسته به نوع برنج، در زمان معین برنج و باقلا را با هم آبڪش ڪنید ته قابلمه حدود ۲ قاشق غذا خورے روغن بریزید، ته دیگ مورد نظر را پهن ڪنید(میتوانےد از برگ ڪاهو براے ته دیگ استفاده ڪنید ڪه بسیار لذیذ و خوشمزه از ڪار در میاید)، یک لایه از مخلوط برنج و باقلا بریزید و ڪمے شوید اضافه ڪنید، به آرامے شوید را با برنج مخلوط ڪنید و دوباره لایه به لایه از مخلوط برنج و باقلا و شوید بریزید و در انتها تمام مواد را به آرامے مخلوط ڪنید . ( مے توانید شوید را قبل از ریختن مخلوط برنج و باقلا داخل قابلمه، یعنے داخل آبڪش با مواد مخلوط ڪنید تا ڪاملا یڪدست شوند ) نیمی از زعفران دم ڪرده را همراه با یک استڪان مخلوط آب جوش و روغن روے برنج بریزید و برنج را دم بگذارید. حدود یک ساعت الے یک ساعت و نیم زمان براے دم ڪشیدن برنج در نظر بگیرید . join🔜 @Afiyat بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج ڪنید . در انتهاے طبخ گوشت باید به اندازه یک تا دو لیوان از آب گوشت باقے مانده باشد . آب گوشت را صاف ڪنید، یعنے پیاز و برگ بو را خارج ڪنید و دور بریزید در تابه اے مقدارے روغن گرم ڪنید، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالے یڪدست خرد ڪنید و همراه با ڪمے زردچوبه در روغن سرخ ڪنید تا طلایے شود. بعد گوشت پخته را – ڪه بهتر است به قطعات درشت خرد شده باشد – به همراه ڪمے نمک و دارچین داخل تابه بریزید . تمام سطح آنرا سرخ ڪنید ، باقیمانده زعفران را داخل تابه بریزید . نمک و ادویه آن را ڪنترل ڪنید و یک الے دو لیوان آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه ڪنید و با حرارت متوسط درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه گوشت را حرارت دهید. وقتی برنج دم ڪشید مقدارے روغن گرم ڪنید و روے پلو بریزید . پلو را داخل قابلمه به آرامے با ڪمک ڪفگیر مخلوط ڪنید و داخل دیس بڪشید . نیمے از برنج را بڪشید و گوشت آماده را روے آن قرار دهید و بقیه پلو را روے گوشت بریزید و غذا را سرو ڪنید :١-باقالی پلو با شوید تازه عطر و طعم دیگرے دارد پس سعے ڪنید در درجه اول از شوید تازه استفاده ڪنید و اگر در دسترس نبود از شوید خشڪ ۲- در برنج هاے مخلوط زمان آبڪش ڪردن برنج بسیار مهم است زمانے برنج را آبڪش ڪنید ڪه مغز آن هنوز ڪمے سفت است ۳- استفاده از روغن حیوانے عطر و طعمے بے نظیر به این غذا میدهد ۴- باقالے پلو را با مرغ هم میتوان تهیه و سرو ڪرد... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سیر ترخون سرکه سفید نمک فلفل سبز نیم کیلو اول یه قابلمه اب میزاریم و چنتا قاشق نمک ب جوش بیاد وقتی ک کامل سرد شد فلفل ها رو ۲۴ ساعت داخل اب سرد شده قرار میدیم تا تلخی فلفل بره بعد ۲۴ ساعت تو ابکش ریخته تا ابش بره و روی دستمال پهن میکنیم تا کامل خشک بشه اگر اب داشته باشه کپک میزنه فلفلو توی ظرف میچینیم لایه لایه کمی سیر ترخون بعد دوباره فلفل همین کارو تا پر شدن شیشه ادامه میدیم اب سرکه و کمی نمک مخلوط کرده میریزیم تا روی فلفل ها رو بگیره بعد ۱۰ روز اماده‌ست حتما جاش خشک و خنک نکه باشه👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت
#اب_زرشک_خانگی نیم کیلو زرشک کوهی رو میشورم بعد ۲ ساعت با آب خیس میکنم بعد از ۲ ساعت میریزم تو م
👇 تصفیه ڪننده خون پایےن آورنده قند خون شستشو دهنده ڪبد و مناسب براے ڪبد چرب تنظےم ڪننده فشار خون روشن ڪننده پوست صورت و از بین برنده چربے دور شڪم و ..... (البته زرشک مناسب براے آب زرشک در واقع زرشک سیاه هست ڪه رنگش تیره تر از زرشک معمولیه و هسته داره .. اما اگر زرشک سیاه پیدا نکردید از زرشک تازه قرمز استفاده ‌ڪنید) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍋 الآن فصل آلو مخصوص خورشته، این آلوها شیرین و ریز هستن وگرد نیستن ونوک تیزی دارن. ۵کیلو آلو اول آب رو بذارید داخل قابلمه ای تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد یک پیمانه سرکه ی قرمز ونیم پیمانه شکر اضافه کنید وآلو ها رو بریزید داخل قابلمه تا پنج دقیقه بجوشه. زمانی که آلوها تغییر رنگ دادن و پوستشون ترک برداشت کافیه. آبکشی کنید و بذارید کمی خنک بشه. پوست های آلو رو دونه دونه جدا کنید و داخل سبدی بچینید (روی هم نذارید) وکمی نمک بریزید روش وبذارید زیر آفتاب به مدت سه الی چهار روز طول میکشه تا خشک بشه. تو این مدت آلو ها رو زیر و رو کنید تا کاملاً خشک بشن. البته شهرهای دیگه که الآن تو این فصل هستیم شاید زمان خشک شدن آلوها طولانی تر بشه. 2 اضافه کردن سرکه و شکر برای براق شدن آلو ها هست. کاملاً سالم و بهداشتی و تمیز 👌😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
به لواشک درحال پخته شدن (الو سیاه و الو زرد ) کمی اضافه کنین لواشک خواهد شد☺️👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat