eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
3هزار دنبال‌کننده
496 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
🌻مربای زردک🌻 🌻زردک از گیاهان خوشمزه و پر خاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند اگر زردک از کیفیت مطلوب و مرغوب برخورد باشد آب دار و شیرین است، و مربای زردک مربایی بسیار لذیذ و پر خاصیت است. 📝 🌻زردک ۵۰۰ گرم 🌻عسل ثمرات یا شکر سرخ ثمرات ۷۰۰ گرم 🌻هل به دلخواه مقدار کمی 📝 ابتدا زردک را شسته ، پوست آن را بگیرید با رنده درشت رنده کنید بعد رنده کردن، ۳ پیمانه آب اضافه کنید و دمای مناسب را تنظیم کنید تا نیم پز بشن در این مرحله عسل یا شکر سرخ را اضافه کنید سپس با شعله متوسط ، در حدی بپزه که مروارید جوش بشه، حالا حرارت را کم کنید تا زردک ها به آرامی بپزه و مربا به قوام خوبی برسه مربای شما آماده س، نوش جان 😋😉 مربا رو داغ داغ توی شیشه های سر فلزی ریخته و برعکس کنید بمدت یک ربع تا پلمپ بشه بعد از خنک شدن ، در یخچال نگهداری کنید. ⚠️ ؛ امکان کف کردن عسل یا شکر سرخ توی مربا هستش می تونید کف روی مربا رو بگیرید یا قبل از اضافه کردن عسل یا شکر سرخ با مقدار خیلی کم آب ( نصف لیوان ) بذارین روی شعله تا بجوشه و کف حاصل رو بگیرید بعد به مربا اضافه کنید. ⚠️ ؛ در صورت اضافه کردن شکر سرخ مربای شما قهوه ای رنگ میشه و با عسل طلایی رنگ. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
لوبیا_پلو : برنج ۶پیمانه پلوپز گوشت گوسفندی ۴۰۰تا۵۰۰گرم لوبیا سرخ شده یک کیلو پیاز ۳عدد ادویه پلویی،نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه به میزان لازم : ابتداپیازهارو نگینی کرده درکمی روغن سرخ میکنیم وگوشت ها رابه تکه های کوچک بریده اضافه وکمی زردچوبه زده سرخ میکنیم،حالا یک لیوان اب اضافه کرده ومیزاریم باشعله ملایم نیم پز بشه حالا نمک وفلفل وزعفرون هم اندازه میشه. وقتی گوشت ولوبیا تقریبا پخته شد(له نشه کمی ازپخت داخل پلو صورت میگیره)برنج وابکش کرده ودرقابلمه ای که نون باکمی روغن گذاشتیم ریخته(یک ردیف) وروش زعفرون اب کرده وسپس موادلوبیاپلو وروش کمی دارچین وادویه پلویی می ریزیم وسپس برنج،زعفرون،مواد لوبیاپلو،دارچین وادویه و...وادامه داره تااخر که برنج وزعفرون. حالا میزاریم روی اجاق گاز تادم بکشه. نکته اول برنج برای لوبیا پلو نباید زیاد بجوشه باید دو تا سه جوش بزنه تاشفته نشه. نکته دوم وقتی لوبیا تازه وتفت داده شده برای لوبیا پلو استفاده میشه طعم ومزه خامی میگیره ولی اگراز لوبیا تفت داده شده داخل فریزر استفاده کنیم طعم بهتری داره. نکته سوم اول گوشت وپیاز میزاریم با زردچوبه بعدا (یکساعت بعد) لوبیا وزعفرون ونمک وفلفل اضافه میکنم تالوبیا زیادله نشه. گوشت میتونه تا۶۰۰گرم هم مصرف بشه(هرنفرتقریبا۸۰تا۱۰۰گرم گوشت .. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
💠 : ●بسیار خونساز ●تقویت کننده بدن ●یک غذای بسیار گرم ●سودا زدای بسیار قوی ●مناسب برای زنان باردار و شیرده ●بهترین غذا برای شبهای امتحان ●یک غذای بسیار مناسب برای افسردگی و سردرد 🔹 : 🔺گردوی مغز شده + بادام درختی مغز شده 🔻رب انار 🔺پیاز 🔻روغن کنجد 🔺نمک ـ فلفل ـ زردچوبه 🔻آب 💢✍ میتوانید از گوشت گوسفند یا اردک یا هر گوشت گرمی استفاده کنید ولی چون این غذا یک غذای کامل هست میتوانید اصلا از گوشت هم استفاده نکنید . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍞نان سبوسدار محلی 🍃مواد لازم برای 4 قرص نان: ✔️آرد سبوسدار گندم 1پیمانه ✔️شیر محلی جوشیده خنک شده نصف پیمانه ✔️نمک دریا نصف قاشق چایخوری 🍃ابتدا نمک و آرد را باهم مخلوط کرده و الک میکنیم سپس شیر را قاشق قاشق افزوزه و خمیر را ورز میدهیم وقتی تمام شیر و آرد مخلوط شد و خمیر یک دست به دست آمد روی خمیر را با پارچه نمدار روی خمیر کشیده و 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت میدهیم... 🍃روی میز کار کمی آردپاشی کرده و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کرده و چونه میگیریم چونه ها را گرد کرده و به قطر 2 میلیمتر پهن میکنیم 🍃برای پخت نان بهترین روش پخت روی ذغال است برای سهولت در نگهداری و جابجایی تنور بهترین روش مجرب پخت روی ساج است و روی گاز درمنزل سپس قرص های نان را درون این تنور قرار داده و به مدت 3 دقیقه میپزیم سپس نان را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم برای جلوگیری از خشک شدن نان هنگام پخت روی تنور در قابلمه قراردهید دقت کنید قرص نان باید 1 سانتیمتر باشد نوش جان😍😋   🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍃شربت کاسنی🍃 ✅ : 🔹خنک کننده 🔸رفع خارش و جوش صورت 🔹صاف کننده خون 🔸تقویت کبد 🔹کاهش حرارت کبد 🔸درمانگر کبدچرب و ... 🔷 🔹برگ کامل کاسنی خشک شده پودرنشده 1لیوان 🔸آب جوش 1ونیم لیوان 🔹شکرقهوه ای 3 ق غ 🔸گلاب 3قاشق غذاخوری ♻️آب و شکر را باهم جوشانده شهد را آماده میکنیم 😊کاسنی رابه مدت 10دقیقه با 1لیوان آب جوش جداگانه دم کرده و سپس صاف میکنیم 🌱دمکرده کاسنی رابه همراه گلاب به شهد افزوده و 10 دقیقه میجوشانیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
♻️ ✅نوشیدنی های مفید برای گرمازدگی: 🔹«شربت عناب و زرشک»: 🔸ده عدد عناب. 🔸یک و نیم لیوان آب. 🔸دو قاشق غذاخوری زرشک. 🔸یک قاشق غذاخوری شکر سرخ 🔹«دوغ ترش و تخم شربتی»: 🔸یک لیوان دوغ ترش رقیق. 🔸یک قاشق غذاخوری تخم شربتی. 🔹«شربت سکنجبین و تخم کاسنی»: 🔸سه پیمانه شکر سرخ 🔸چهار پیمانه آب. 🔸یک پیمانه سرکه. 🔸یک قاشق چای خوری تخم کاسنی. 🔹«شربت لیمو»: 🔸یک پیمانه آب. 🔸یک پیمانه شکر سرخ 🔸یک پیمانه آب لیمو. 🔹«شربت خاکشیر و آبلیمو»: 🔸یک لیوان آب. 🔸دو عدد لیمو ترش تازه. 🔸سه قاشق غذاخوری شکر سرخ 🔸دو قاشق غذاخوری خاکشیر. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
فرنی استخوان ساز: خواص: درمان پوکی استخوان، مقوی بنیه و تقویت رشد کودکان 🍯 : یک لیوان شیر + سه قاشق پودر سنجد با هسته + یک قاشق عسل موارد بالا با هم ترکیب کرده روزی یک لیوان میل کنید. خرید پودر سنجد با هسته اعلای ایرانی از فروشگاه سلامت منتظران👇👇👇 https://eitaa.com/jennat/22770 https://eitaa.com/jennat/22770
💟تهیه سرکه انگور: 🔴✅برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن می‌شود، پس‌ از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته می‌توان خود انگور را هم در ظرف ریخت. ❌👈(هرچه انگور مورد استفاده شیرین‌تر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترش‌تر است). ❌✅ در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول می‌کشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا می‌آید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه می‌شود و تفاله آن پایین می‌آید(تغییر دوم)، ‼️👈شرطش آن است که پس از تبدیل‌شدن به خمر (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث می‌شود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول می‌کشد. 📛هشدار: هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های خراب شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
📌 دستور تهیه ( ) 🥣 یک کیلو شیر را جوشانده بلافاصله بعد از جوش آمدن شعله را خاموش کرده و دو سوم استکان سکنجبین ترش یا سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود. 🥣 اگر شیر بریده نشد، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه نمائید تا بریده شود. 🥣 سپس شیر بریده شده را درون کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری نمائید. به آب حاصل از این فرایند ماء الجبن می گویند. 🥣 پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود. 🥣 میزان مصرف ماء الجبن بدین صورت است: روزانه یک لیوان بزرگ (cc 250) ناشتا میل شود. در صورتی که بیمار مشکل معده داشت باید ابتدا معده را اصلاح کند سپس مصرف ماء الجبن را آغاز نماید یا می تواند همزمان با اصلاح معده مصرف را شروع کند. 🥣 در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن می باشد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🎁 روش درست کردن سویق گندم یا جو: ✍️ ابتدا سبوس گندم یا جو را جدا کرده و جداگانه آرد می‌کنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم یا جو را با آرد سبوس گندم یا جو مخلوط کرده و آرام‌آرام حرارت می‌دهیم تا آماده شود. 🔶 نکته1: از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود می‌سوزد بهتر است جدا تفت داده شود. 🔶 نکته2: سبوس از مواد سلولزی تشکیل یافته است که جذب بدن نمی‌شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔴 ‌♻ شربت زیبایی رب انار ✔️ نوشیدنی بسیار مفید و طبیعی جایگزین سم های مایع (نوشیدنی های مضر) بازار ✔ مفرح صاف کننده خون درمان جوش صورت شفافیت پوست باز کننده رخسار تقویت کبد و کلیه رفع کم خونی ✔مواد زیر را مخلوط و روزانه میل کنید 🥄 یک قاشق رب انار یک قاشق عسل یک لیوان آب مخلوط شود، ❗️ درفصل انار بهترین کار خوردن روزی یک عدد انار شیرین است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🌯 یکی از ویژگی‌های منحصر به‌فرد و خاص فلافل، طعم تند و دلنشین آن هست. فلافل بدون ادویه و فلفل‌های تند،دیگه فلافل نیست😉 🔰ترکیبات: زردچوبه، دارچین ، زنجبیل، تخم گشنیز، میوه جوز، هل سبز، زیره سیاه، ، ریشه جوز، برگ بو، فوفل، پودر انبه،میخک، رازیانه، دارفلفل، فلفل سیاه و ...⁣ ✅ : یکی از حسن‌های استفاده از ادویه‌های ترکیبی، کاهش مصرف نمک است. ادویه‌ها طعم غذا را پوشش می‌دهند و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست. ⁣ 🔰نحوه نگهداری:  در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.⁣ ⁣ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی ممنوع⛔️