🍃شربت کاسنی🍃
✅ #خواص :
🔹خنک کننده
🔸رفع خارش و جوش صورت
🔹صاف کننده خون
🔸تقویت کبد
🔹کاهش حرارت کبد
🔸درمانگر کبدچرب و ...
🔷 #موادلازم
🔹برگ کامل کاسنی خشک شده پودرنشده 1لیوان
🔸آب جوش 1ونیم لیوان
🔹شکرقهوه ای 3 ق غ
🔸گلاب 3قاشق غذاخوری
♻️آب و شکر را باهم جوشانده شهد را آماده میکنیم
😊کاسنی رابه مدت 10دقیقه با 1لیوان آب جوش جداگانه دم کرده و سپس صاف میکنیم
🌱دمکرده کاسنی رابه همراه گلاب به شهد افزوده و 10 دقیقه میجوشانیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
♻️ #گرمازدگی
✅نوشیدنی های مفید برای گرمازدگی:
🔹«شربت عناب و زرشک»:
🔸ده عدد عناب.
🔸یک و نیم لیوان آب.
🔸دو قاشق غذاخوری زرشک.
🔸یک قاشق غذاخوری شکر سرخ
🔹«دوغ ترش و تخم شربتی»:
🔸یک لیوان دوغ ترش رقیق.
🔸یک قاشق غذاخوری تخم شربتی.
🔹«شربت سکنجبین و تخم کاسنی»:
🔸سه پیمانه شکر سرخ
🔸چهار پیمانه آب.
🔸یک پیمانه سرکه.
🔸یک قاشق چای خوری تخم کاسنی.
🔹«شربت لیمو»:
🔸یک پیمانه آب.
🔸یک پیمانه شکر سرخ
🔸یک پیمانه آب لیمو.
🔹«شربت خاکشیر و آبلیمو»:
🔸یک لیوان آب.
🔸دو عدد لیمو ترش تازه.
🔸سه قاشق غذاخوری شکر سرخ
🔸دو قاشق غذاخوری خاکشیر.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
✅ فرنی استخوان ساز:
خواص: درمان پوکی استخوان، مقوی بنیه و تقویت رشد کودکان
🍯 #طرزتهیه :
یک لیوان شیر + سه قاشق پودر سنجد با هسته + یک قاشق عسل
موارد بالا با هم ترکیب کرده روزی یک لیوان میل کنید.
خرید پودر سنجد با هسته اعلای ایرانی از فروشگاه سلامت منتظران👇👇👇
https://eitaa.com/jennat/22770
https://eitaa.com/jennat/22770
💟تهیه سرکه انگور:
🔴✅برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن میشود، پس از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته میتوان خود انگور را هم در ظرف ریخت.
❌👈(هرچه انگور مورد استفاده شیرینتر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترشتر است).
❌✅ در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا میآید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه میشود و تفاله آن پایین میآید(تغییر دوم)،
‼️👈شرطش آن است که پس از تبدیلشدن به خمر (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث میشود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول میکشد.
📛هشدار: هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های خراب شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
📌 دستور تهیه #ماءالجبن ( #آب_پنیر )
🥣 یک کیلو شیر را جوشانده بلافاصله بعد از جوش آمدن شعله را خاموش کرده و دو سوم استکان سکنجبین ترش یا سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود.
🥣 اگر شیر بریده نشد، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه نمائید تا بریده شود.
🥣 سپس شیر بریده شده را درون کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری نمائید. به آب حاصل از این فرایند ماء الجبن می گویند.
🥣 پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود.
🥣 میزان مصرف ماء الجبن بدین صورت است: روزانه یک لیوان بزرگ (cc 250) ناشتا میل شود. در صورتی که بیمار مشکل معده داشت باید ابتدا معده را اصلاح کند سپس مصرف ماء الجبن را آغاز نماید یا می تواند همزمان با اصلاح معده مصرف را شروع کند.
🥣 در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن می باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🎁 روش درست کردن سویق گندم یا جو:
✍️ ابتدا سبوس گندم یا جو را جدا کرده و جداگانه آرد میکنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم یا جو را با آرد سبوس گندم یا جو مخلوط کرده و آرامآرام حرارت میدهیم تا آماده شود.
🔶 نکته1: از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود میسوزد بهتر است جدا تفت داده شود.
🔶 نکته2: سبوس از مواد سلولزی تشکیل یافته است که جذب بدن نمیشود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🔴 #شربت_انار
♻ شربت زیبایی رب انار
✔️ نوشیدنی بسیار مفید
و طبیعی جایگزین
سم های مایع
(نوشیدنی های مضر) بازار
✔ مفرح
صاف کننده خون
درمان جوش صورت
شفافیت پوست
باز کننده رخسار
تقویت کبد و کلیه
رفع کم خونی
✔مواد زیر را مخلوط
و روزانه میل کنید
🥄 یک قاشق رب انار
یک قاشق عسل
یک لیوان آب مخلوط شود،
❗️ درفصل انار بهترین کار
خوردن روزی
یک عدد انار شیرین است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🌯 #ادویه_فلافل
یکی از ویژگیهای منحصر بهفرد و خاص فلافل، طعم تند و دلنشین آن هست.
فلافل بدون ادویه و فلفلهای تند،دیگه فلافل نیست😉
🔰ترکیبات:
زردچوبه، دارچین ، زنجبیل، تخم گشنیز، میوه جوز، هل سبز، زیره سیاه، ، ریشه جوز، برگ بو، فوفل، پودر انبه،میخک، رازیانه، دارفلفل، فلفل سیاه و ...
✅ #فواید:
یکی از حسنهای استفاده از ادویههای ترکیبی، کاهش مصرف نمک است. ادویهها طعم غذا را پوشش میدهند و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست.
🔰نحوه نگهداری:
در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی ممنوع⛔️
🔰ترکیب ادویه #کاری خونگی ۲۴ قلم 🔰
یه ترکیب فوق العاده عالی براتون آماده کردیم 😊
شما هم میتونید توی خونه این ادویه رو درست کنید و با خیال راحت استفاده کنید😊
_________________________________
1️⃣ زردچوبه هندی : ۳۰۰ گرم
2️⃣ تخم گشنیز : ۱۰۰ گرم
3️⃣ زیره سبز : ۴۰ گرم
4️⃣ آویشن کوهی : ۳۰ گرم
5️⃣ جوز هندی : ۱۰ گرم
6️⃣ کاکوتی : ۳۰ گرم
7️⃣ فلفل سیاه : ۱۵ گرم
8️⃣ قلنجان : ۳۰ گرم
9️⃣ دارچین : ۲۰ گرم
🔟 زنیان : ۱۵ گرم
1️⃣1️⃣ برگ نعنا : ۲۰ گرم
1️⃣2️⃣ پودر انبه : ۴۰ گرم
1️⃣3️⃣ میخک : ۱۰ گرم
1️⃣4️⃣ زنجبیل : ۲۰ گرم
1️⃣5️⃣ گرد لیمو : ۲۰ گرم
1️⃣6️⃣ رازیانه : ۵۰ گرم
1️⃣7️⃣ پاپریکا : ۵۰ گرم
1️⃣8️⃣ تخم شنبلیله : ۳۰ گرم
1️⃣9️⃣ عصاره گوشت : ۵۰ گرم
2️⃣0️⃣ برگ بو : ۲۰ گرم
2️⃣1️⃣ هل سبز : ۱۰ گرم
2️⃣2️⃣ پودر گل محمدی : ۵۰ گرم
2️⃣3️⃣ پودر سیر : ۳۰ گرم
2️⃣4️⃣ پودر پیاز : ۳۰ گرم
_________________________________
🔰 ادویه کاری بهترین ادویه برای غذاهای گوشتی ؛ چرخ کرده ؛ کباب و همبرگر هست ، حتما استفاده کنید😊
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی ممنوع⛔️
#خورشت_كرفس
🔹حضرت رسول خدا (ص):
کرفس سبزى پیامبران است، و آن خوراک حضرت خضر و الیاس است، و کرفس مايه حفظ و پاك شدن دل است و دیوانگى، جذام، پیسى را دور مى کند.
📚طب الأئمة (للشبر)، ص393
✅ #موادلازم
برای ۶ نفر:
🔹گوشت ماهيچه بدون استخوان گوسفندی نيم كيلو
🔸كرفس 1 تا 2 عدد
🔹پياز سرخ شده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
🔸 روغن زیتون محلی تصفیه نشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
🔹آب غوره به مقدار لازم
🔸زعفران ساييده يک قاشق مرباخوری
🔹نمك و فلفل به مقدار كافی
✍ #طرزتهیه:
گوشت را تكه تكه خرد مي كنيم و می شوييم و با پياز سرخ كرده و 4 ليوان آب می گذاريم بپزد بعد ساقه های سفت كرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي كنيم و كنار مي گذاريم سپس ساقه های ترد كرفس را به طول دو بند انگشت می بريم و می شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ مي كنيم و داخل گوشت می ريزيم تا كرفس نيز پخته شود، ولی زياد له نشود . نمك و فلفل و آب غوره و زعفران ساييده را در خورش می ريزيم و می گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی ممنوع⛔️
✅ #سرلاک_خانگی
👶👧 جهت رشد، تقویت بدن و استحکام استخوان بندی کودکان
📝یک عدد نان سنگک برشته با کنجد زیاد بزارید کامل خشک خشک بشه
🌾 به اضافه جوانه گندم خشک شده یا پودر جوانه گندم
💜مغز بادام 20 عدد
❤️مغز فندق 5 عدد
💚مغز گردو 1 عدد
💛مغز پسته 10 عدد
همه رو پودر کنید پودر سبوس گندم هم 20 قاشق غذا خوری و مثل دستور سرلاک درست کنید روزی 3 وعده بدین بچه ها میل کنن ....
اگه معده بچه سفت کار میکنه با توت خشک پودر شده مخلوط کنید.
(در یخچال نگهداری بشه.)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌹 #گل_قند
مقوی مغز و معده :
🌸 #مربای گل قند از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر طبیعی است. که بهترین روش آن آفتابی میباشد.
🌀 #طرزتهیه :
🌸 #گل محمدی و #عسل تهیه میشود که عسل دو برابر حجم گل محمدی باشد .
برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه میکنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات میکشند و سپس روی آن شیشه میگذارند.
🌸 این #مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد میگذارند .
پس از 40 روز این مربا آماده است .
🌸 در طی این مدت البته مثل هر #پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده میشود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است.
🌸 #خواص ویژه آن طبیعت گرم ، آرام بخشی ، مقوی مغز ، مقوی معده ، مفید برای خانم های باردار، پیشگیری کننده از سقط جنین و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل میتواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️