eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.5هزار دنبال‌کننده
490 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
✅‌ : تخم مرغ محلی :۳ عدد آرد کامل:۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر عسل طبیعی :۳ قاشق غذا خوری join🔜 @Afiyat: سفیده و زرد تخم مرغ هارو جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید که کامل سفت سفت شود. عسل را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود بعد زرده را اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی آرام هم بزنید، یعنی زیرو رو میکنیم. آرد را آرام و کم‌کم الک کنید به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید. باید خیلی با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد. مواد را داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا آلومینیومی انداختید و از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانت باشه استفاده کنید وقتی همه شیرینی ها رو قیف زدید داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد وقتی پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینی‌ها جدا نمیشوند بعد سرد شدن داخل آنها با قیف خامه بزنید. بعد می توانید شیرینی‌ها را با پودر یا خلال پسته تزئین کنید. 💫 : 🔸در صورتیکه نمی‌خواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند. 🔸اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و یک قسمت کار رو درست انجام ندهید شیرینی هاتون سفت خواهند شد. پس هم زدن خیلی مهم است مخصوصا هم زدن دورانی. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌹"10" 🌴"10"عضو از گوسفند خورده نمی شود: 1:خون 2:طحال 3:مغز حرام 4:غده ها 5:الت تناسلی 6:تخم ها 7:بچه دان 8:فرج 9:شاهرگ ها 10:سرگین 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آش شله قلمکار یکی از لذیذترین انواع آش هست که ظاهرا اصل و ریشه‌اش به زمان ناصرالدین شاه برمی‌گرده. یه آش خوشمزه که مدت زمان پختش طولانیه ولی درعوض خوشمزه است، توی بعضی دستورها ماست داره ، ولی کشک لذیذتره نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه لوبیا قرمز نصف پیمانه عدس یک پیمانه برنج یک پیمانه بلغور گندم نصف پیمانه ماش نصف پیمانه سبزی آش نیم کیلو ترخون خشک یک قاشق غذاخوری شوید خشک دوقاشق غذاخوری گوشت گوسفندی نیم کیلو قلم گوسفند یک عدد عصاره گوشت یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیازداغ به مقدار لازم ( فراوان) ابتدا حبوبات رو از شب قبل خیس کردم و پختم گوشت و قلم گوسفند رو هم جداگانه پختم و گوشت رو ریش ریش کردم و قلم رو درآوردم. بلغور گندم و برنج خیس خورده رو هم پختم بعد تمام حبوبات پخته شده به همراه بلغور گندم و برنج پخته شده رو با گوشت ریش ریش شده داخل قابلمه ریختم به همراه آبی که از گوشت باقیمونده بود و نمک و فلفل و زردچوبه و عصاره گوشت. ( به مقداری باید آب جوش اضافه کنید که دوسه ساعت همه اینها باهم بپزه تا کاملا له بشه و کشدار بشه و جا بیفته ، مدام هم باید بیایید سراغش هم بزنید تا ته نگیره )،قبل از اینکه کاملا جا بیفته سبزی خرد شده رو به همراه ترخون وشوید اضافه کردم ، پیاز داغ فراوان هم اضافه کردم به همراه نعناع داغ ، توی این مرحله آب و نمک آش رو میزون کردم و صبر کردم تا با حرارت ملایم جا بیفته👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
⚜ 🔴 قورمه سبزی : گرم 🔴 قیمه : گرم 🔴فسنجان : گرم 🔴 بادمجان : گرم 🔴کرفس : گرم 🔴سبزی پلو : گرم 🔴دم پختک : گرم 🔴نخود اب :گرم 🔴مرصع پلو : گرم 🔴 شیرین پلو : گرم 🔴 کوفته ریزه : گرم 🔴تاس کباب : گرم 🔴کوکو سبزی : گرم 🔴 شامی :گرم 🔴 آش شعله قلم کار : گرم 🔴 اشکنه : گرم 🔴کله جوش :معتدل به گرم 🔴 آبگوشت : گرم 🔴 سمنو : گرم 🔴 کاچی : گرم 🔴 کباب کوبیده : گرم 🔴کباب برگ : گرم 🔴 بریانی : گرم 🔴فلافل نخود : گرم 🔴حلیم گندم : گرم 🔴دلمه بادنجان : گرم 🔴خوراک لوبیا قرمز:گرم ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❤️ اصلاح تغذیه و آشتی با طبیعت ضرورت زندگی امروز ❤️ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
⚜ 🔵 کدو : سرد 🔵بامیه : سرد 🔵ریواس : سرد 🔵 مرغ ترش : سرد 🔵باقلا پلو : سرد 🔵زرشک پلو : سرد 🔵 آلبالو پلو : سرد 🔵 لوبیا پلو : سرد 🔵 کلم پلو : سرد 🔵رشته پلو : سرد 🔵 عدس پلو : سرد 🔵 ماش پلو : سرد 🔵استانبولی :سرد 🔵کوفته برنجی : سرد 🔵 کوکو سیب زمینی : سرد 🔵 کتلت : سرد 🔵آش ساده : سرد 🔵 آش دوغ : سرد 🔵سوپ جو :سرد 🔵 سوپ رشته فرنگی : سرد 🔵 شیر برنج : سرد 🔵 سوپ شیر : سرد 🔵 عدسی :سرد 🔵 آش اوماج :سرد 🔵 کباب ترکی : سرد 🔵 ژامبون گوشت : سرد 🔵 رامبون مرغ : سرد 🔵 سوسیس کالباس : سرد 🔵جوجه کباب : سرد 🔵همبر گر : سرد 🔵فلافل ذرت : سرد 🔵 چیپس : سرد 🔵کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد 🔵 حلیم بادنجان : سرد 🔵میرزا قاسمی : سرد 🔵 الویه : سرد 🔵 ماکارونی : سرد 🔵 لازانیا : سرد 🔵املت با گوجه : سرد 🔵 دلمه،فلفل،گوجه : سرد 🔵خوراک لوبیا سبز : سرد 🔵املت با فلفل سبزو فارچ : سرد 🔵بورانی : سرد ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❤️ اصلاح تغذیه و آشتی با طبیعت ضرورت زندگی امروز ❤️ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
تنوع غذایی شیرتلبینه-شیرجو-شیر تیلیت-آب شیر،ماءالجبن-شیرگوشت-شیر بستنی.شیر انجیر ، شیرعسل،شیرزعفران،شیرهل و...
آرد یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ وهل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد آرد رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: گوشت بوقلمون ... نیم کیلو سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد: 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری نمک دریا 1قاشق غذاخوری زنجبیل نصف قاشق مرباخوری جوز هندی نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز نصف ق چ پودر تخم گشنیز نصف ق م زیره ساییده نصف ق م هل ساییده نصف ق چ یخ پودر شده نصف لیوان روغن کنجد ۸ قاشق غذاخوری زردک کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد مغز پسته پرک شده ۳ ق غ (دلبخواه) join🔜 @Afiyat گوشت رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد گوشت رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن رو اضافه کرده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. (داخل غذاساز هم میشه مواد رو میکس کرد تا خمیر یکدست بدست بیاد) زردک رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. (چند ساعت داخل یخچال بمونه) اینم کالباس خونگی خوشمزه و سالم ، نوش جان . : برای بخار پز کردن آبکش روحی یا استیل رو روی قابلمه آب بگذارید و در قابلمه رو ببندید. هر ۱۵ دقیقه رول ها رو بچرخونید تا بخار به همه قسمت ها برسه. به جای کیسه فریزر هم از سلفون استفاده کنید بهتره. بعد داخل کیسه فریزر ببندید که موقع بخار پز توش آب نره 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
36.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 یک روش ساده برای در منزل 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: آرد نخودچی مرغوب ۵۰۰ گرم کره محلی۲۵۰ گرم شکر سرخ۲۰۰ گرم زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق غذاخوری هل ساییده یا زنجبیل ۱ قاشق چایخوری پودر یا خلال پسته و یا خرفه برای تزیین ✍ : ابتدا بگذارید کره در محیط آشپزخونه نرم شود. بعد آن را داخل کاسه ای مناسب می ریزیم و با همزن یک تا دو دقیقه هم میزنیم. وقتی که کاملا یکنواخت شد، شکر سرخ را اضافه میکنیم و حدوداً ۴ تا ۵ دقیقه با هم زن می زنیم تا شکر سرخ کاملاً به خورد کره برود. همزدن خوب و کافی کره، باعث هوادهی مناسب در بافتش می‌شود و در نتیجه یک شیرینی لطیف و با کیفیت تر خواهیم داشت. پس از همزدن شکر سرخ با کره محلی آردنخودچی رو که قبلاً الک کردیم کم کم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. وقتی همه آرد به خورد کره رفت، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. (میزان غلظت زعفران در رنگ شیرینی نقش موثر دارد) و بعد هل ساییده شده یا زنجبیل ر اضافه میکنیم و همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملاً یکدست شوند. وقتی مخلوطمون خمیری شکل و منسجم شد، باید آن را دوبار از چرخ گوشت رد کنیم تا یک خمیر لطیف و نرم شود. سپس خمیر را جمع می کنیم و داخل زیپ لاک و یا سلفن قرار می دهیم طوری که هوا به آن نرسد و بیست و چهار ساعت اجازه می دهیم تا در دمای آشپزخونه استراحت کنه. join🔜 @Afiyat بعد از اینکه خمیر استراحت کافی کرد، ابتدا فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. سینی فر رو کاغذ روغنی می اندازیم و به کمک وردنه آن را به ضخامت نیم تا یک سانت باز می کنیم. (اگر میزان مواد رعایت شده باشد و استراحت کافی کرده باشه، هیچ مشکلی در باز کردن و قالب زدن نخواهیم داشت. اگر دوست نداشتید از قالب استفاده کنید، به اندازه یک فندق درشت، از خمیر جدا کرده و در دستتان گرد کنید و روی سینی فر بچینید و روی آن مهر بزنید. بعد با خرفه یا پودر ویا خلال پسته تزیین می کنیم و داخل فر قرار می دهیم. شیرینی ها را 15 تا 25 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد و تا موقعی که زیرشان کمی طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خارج کردن سینی تا موقعی که شیرینی ها کاملاً خنک نشدند به هیچ وجه به آنها دست نمی زنیم. سپس آن را داخل ظرف سرو می چینیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آرد ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد گلاب ۱/۴ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه پودر هل ۱ قاشق چای خوری پودرشکرطبیعی به مقدار لازم روغن کنجد به مقدار لازم نشاسته ۲/۳ پیمانه join🔜 @Afiyat 🌹 نشاسته را در شیر و گلاب بریزید تا نشاسته حل شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی درون نشاسته شکسته، هم‌زده و آرد را اضافه کنید. مواد را خوب هم زده، بعد از صافی رد ‌کنید تا خمیر نان پنجره‌ای صاف و یک‌دست شود ۲ درون یک ظرف کوچک تا نیمه روغن بریزید و قالب نان پنجره‌ای را درون ظرف قرار ‌دهید تا گرم شود. قالب نباید بیش از حد داغ شود چون مواد شیرینی به قالب می‌چسبد و جدا نمی‌شود. پس از این که قالب داغ شد، آن را درون مایه نان پنجره‌ای بزنید، در روغن داغ سرخ کنید. ۳ باید مواظب باشید که مواد روی قالب را نگیرد، چون به سختی از قالب خارج می‌شود. پس از این که مقداری تغییر رنگ داد، روی حوله کاغذی قرار ‌دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ۴ کمی که خنک شد، پودرشکر را با هل مخلوط کنید، روی شیرینی‌ها بپاشید و بعد در ظرف شیرینی‌خوری قرار دهید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای ۸ الی ۱۰ نفر : عدس محلی (ریز)۳پیمانه (پیمانه پلویی) رشته آش ارگانیک یک جعبه پیاز درشت یک عدد سیر ۵حبه ساقه سیر خرد شده ۳ ق غ(دلخواه) مرزه خشک ۵ ق غ نعنا خشک ۲ ق غ تره خشک (دلخواه) ۳ ق غ قره قروت ترش ۱۰۰ گرم (بسته به ذاعقه کمتر یا بیشتر) آرد گندم ۳ ق غ رب خانگی ۴ ق غ روغن حیوانی به میزان لازم نمک دریا و زردچوبه به میزان لازم عدس را میپزیم. پیاز را با دو قاشق آرد سرخ میکنیم که خوب طلایی بشه و آرد خام نمونه. سیر را اضافه میکنیم و تفت میدیم. زردچوبه و نعنا و مرزه رو اضافه کرده و سپس رب را اضافه میکنیم. بعد عدس پخته رو با آبش اضافه میکنیم . آب جوش اندازه کافی میریزیم. تره خشک هم اضافه میکنیم. در حالت جوش رشته آش اضافه میکنیم. قره قروت ترش و نمک و فلفل قرمز هم ده دقیقه آخر اضافه میکنیم و بعد شعله رو خاموش و ۱۵ دقیقه میذاریم بمونه. مناسب برای افطار نوش جان 🍲 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای 3 نفر سبزی 2پیمانه (شامل شنبلیله،تره و گشنیز ساطوری شده) گوشت 300گرم (چرخكرده) تخم مرغ2عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم پیاز1عدد join🔜 @Afiyat : ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت، سبزی، تخم‌مرغ، نمك و فلفل ورز دهید. اگر موادتان به سفتی مواد شامی نبود مقداری آرد به آن اضافه كنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری تخم مرغ بزنید و كمی آب اضافه كنید.تابه مناسبی را با روغن داغ كرده و كتلت‌ها را در آن سرخ كنید. : می‌توانید 2 تا 3 عدد انارترش را خوب سائیده با یك‌ یا 6 عدد خمیر كتلت كه هنوز سرخ نشده مخلوط كنید. وقتی كتلت‌ها برشته شد این مخلوط را در تابه سرخ كنید. در ظرفی كه شامی‌های سبز را بچینید و آن را در اطرافش بگذارید این سس ترش را خمس شامی سبز می‌گویند میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این شامی استفاده كنید. نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: تخم مرغ محلی / 5 عدد عسل طبیعی / نصف فنجان آرد کامل / نصف فنجان خامه محلی / به مقدار لازم ✍ : ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود. join🔜 @Afiyat در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده فرم گرفته را کم کم به زرده اضافه کنید و آرام و دورانی و در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و در فری که از قبل روشن کرده اید، به مدت 17-20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود. در این مرحله یک حوله مرطوب تمیز زیر کاغذ روغنی بیندازید و رولت را روی آن قرار دهید. بعد آن را رول کنید و کنار بگذارید. حوله مرطوب به قالب رول شدن کیک کمک می کند. بعد از اینکه کیک خنک شد، رول را باز کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید. می بینید که الان کیک حالت و شکل رولی خود را حفظ کرده است. رولت را صاف کنید و سطح داخلی آن را با خامه بپوشانید و دوباره آن را رول کنید. رولت را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس روی رولت را با خامه یا پودر پسته تزئین کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔷گندم وجو به میزان مساوی ولازم 🔷روغن زیتون دو قاشق غذاخوری 🔷زرد چوبه ونمک دریا یا پودر سنگ نمک به میزان لازم 🔷آبلیمو طبیعی یا لیموترش تازه به میزان لازم 🔷برگ چغندر یا تره 🔶 : بهترین جایگزین نان مقوی خونساز تنظیم چربی خون ملین مفید برای درد کمر مفید برای قلب اسیداولئیک در روغن زیتون ضد سرطان کولون وپستان است. ضد عفونت دستگاه تنفسی وروده ودستگاه تناسلی و........... 🔷با برگ چغندر طبخ شود برای تصفیه خون واستخوانسازی وکمبود ویتامین D دی مفید است. 🔷با تره طبخ شود برای پلاکت خون وضعف طحال مفید است. ◀زنان باردار نباید تره زیاد مصرف کنند. 👆غذای فوق از غذاهایی است که در مشاوره ها توصیه میکنیم وشاید برای همه تجویز شود ولی هر کسی با توجه به بیماری خود. 🔶 از هفته ای یکبار الی سه بار تجویز میشود. حداقل هفته ای یکبار مصرف شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
کمر را تقویت می کند و قدرت را افزایش می دهد پیامبری از پیامبران به خداوند تبارک و تعالی شکایت کرد از ضعف و ناتوانی و کمی جماع ، خداوند وی را امرفرمود به خوردن حلیم. (پختن دانه ی گندم یا جو و در مرتبه ی بعد دانه های نخود،ماش،عدس،... و گوشت)
👈مناسب برای کودکان 👈افراد صفرایی 👈 افراد دموی 👈 غضروف ساز طبیعی و.... برگه های هلو و زرد آلو🍑🍈 را بگیرید در آب خیس کنید و در مخلوط کن بریزید شربت بسیار مفید و مغذی و خوش طعمی خواهید داشت🤗 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
عسل۲۰۰گرم سفیده تخم مرغ۲عدد ۲۰۰گرم مغزهای خام در قالب مستطیل کیک یا هر قالبی کاغذ روغنی انداخته مغزهای خام رو ریخته به مدت۸ دقیقه با ۳۵۰ درجه ف در فر بزارید. بزارین آب جوش بیاد در کاسه ای عسل رو ریخته رو رو حرارت خیلی کم که آب می جوشد هم بزنین ظرف باآبدر تماس نباشد بهتر است وسیله ای که هم می زنین چوبی باشه انقدر هم بزنین رو حرارت تا عسل کاملا شل و مایع شود. در کاسه جدا سفیده تخم مرغ رو انقدر با همزن برقی بزنین تا فرم بگیرد و سفیده رو قاشق قاشق به عسل اضافه کنین رو حرارت هم بزنین تا رنگشون کاراملی بشه حدود ۴۵دقیقه باید بهاینگونه بپزد با حرارت کم .برای اینکه بفهمید آماده هست اگر ۱قطره آب اضافه کنین آب فورا حل نمی شود. مغزها و نمک رو اضافه کنین و ۳۰دقیقه دیگه پختن رو ادامه بدین.مایع رو بلافاصله بر ظرف مثل پیرکس که زیرش کاغذ روغنی باشهاضافه کرده صافش کنین. در جای خنک بزارین و بعد با چاقو برش بزنین 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: بادام هندی (خرد شده) 1/2 ق چ کره 1 ق چ+ 2 ق چ هل (ساییده شده) 1/8 ق چ شکر سرخ یا عسل 2 ق غ شیر عسل 1/3 فنجان شیر (پر چرب) 2 فنجان برنج (پخته شده) 1و 1/4 فنجان بادام درختی (خرد شده) 1/2 ق غ : 1 قاشق کره رو در تابه گود یا قابلمه داغ می کنیم و بادام های خوردشده رو داخل تفت می دیم و کمی که طلایی شدن در ظرف دیگه ای می ریزیم. شیر و شکر و شیر عسلی و برنج پخته رو داخل همون تابه می ریزیم و مخلوط می کنیم. روی حرارت ملایم میگذاریم و هم می زنیم تا شیر به خورد برنج بره و غلیظ بشه ۱۲-۱۵ دقیقه. هل و ۲ قاشق چایخوری روغن باقی مونده رو به شیر برنج اضافه و مخلوط می کنیم. شیربرنج رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم و بادام های سرخ شده رو روش می ریزیم. گرم یا سرد سرو می کنیم 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat