آیا میدانید که 🍯 #عسل_مصفی خاصیت غذایی بیشتری نسبت به عسل خام دارد❓
✅ در غذایی دوایی، خاصیت رشد بدن بر خاصیت تغییر کیفیت بدن غلبه دارد، مانند عسل مصفی و در دوایی غذایی عکس این تعریف است و خاصیت تغییر در کیفیت بدن غالب است مانند عسل خام. لذا برای مصرف روزانه عسل، مخصوصاً افرادی که به عسل حساسیت دارند و با خوردن آن دچار عارضه ای می گردند، توصیه می شود عسل مصفی استفاده شود.
🍯 #طرزتهیه
عسل مصفی
🌼 ۳ کیلو عسل را با ۱ کیلو آب چشمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید و کف آن را مرتب بگیرید تا آب آن تبخیر شود، با این کار عسل خام به عسل مصفی تبدیل خواهد شد.
#عسل_مصفی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍳 طبخ #تخم_مرغ
🔹مكارم الأخلاق ـ به نقل از يكى از ياران امام صادق عليه السلام : به امام عليه السلام گفتم : فدايت شوم! من كنيز مى خرم . دوست دارم چيزى به من تعليم فرمايى كه بر [آميزش با] آنها توانايى يابم . فرمود :
1⃣ پياز را خرد كن
2⃣ در روغن سرخ قرار بده
3⃣ تخم مرغ را در ظرفی بشكن
4⃣ قدرى نمك بر آن بپاش
5⃣ اين تخم مرغ را روى پياز و روغن زيتون بريز
6⃣کمی بپز(نیم برشت)
و سپس از آن ، بخور .
👈این دستور جهت افزایش تعداد و جهش اسپرم و تقویت نیروی جنسی بسیار موثر است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#حلوا_پاستیلی
✅ #مواد_لازم
آرد گندم سبوس دار 👈 4 قاشق غذا خوری سرپر
آب سالم 👈 2/5 لیوان
روغن کرمانشاهی 👈 3 قاشق سوپ خوری
عسل طبیعی 👈 1 لیوان
گلاب 👈 به میزان لازم
دارچین 👈 به میزان لازم
زعفران 👈 به میزان لازم
✅ #طرزتهیه
ابتدا در یک ظرف بزرگ، عسل، آب و آرد را با همزن دستی، خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشد و یک مایع شل داشته باشید. سپس یک مقدار گلاب، زعفران و دارچین به آن اضافه کنید.
قابلمه مسی را روی گاز بگذارید و حتماً روی شعله متوسط باشد و مایع را داخل قابلمه ریخته و مرتب هم بزنید.
join🔜 @Afiyat
وسط پخت، که نصف آب آن تمام شد، روغن را اضافه کنید. سپس مجدد هم بزنید تا ببندد، البته نه اینکه خیلی سفت شود که حالت جامد بگیرد، بلکه حالت نیمه مایع داشته باشد. سپس یک دیس را چرب کنید، مواد را به ظرف منتقل کنید و کفگیر مسی یا قاشق برنجی را داخل آب بزنید و روی حلوا بکشید که کاملا در ظرف صاف و یکدست پخش شود. سپس آن را بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.
👈 بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدهید یا با قالب، آن را به شکل مورد نظر درآورید. می توانید با گرد گردو یا پسته روی آن را تزیین کنید.
✅ #نکته
1⃣ به جای عسل، از هر شیره ای می شود استفاده کرد.
2⃣ اگر از شیره خرما استفاده می کنید که خیلی غلیظ است، بهتر است مقداری از آب سالم را بجوشانید و با شیره مخلوط کرده تا شیره نرم شود.
3⃣ رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبط است. یعنی اگر از شیره تیره مانند انگور یا خرما استفاده کنید، رنگش سیاه می شود و اگر از شیره های روشن یا حتی عسل استفاده کنید، رنگش روشن تر می شود.
4⃣ می توانید به جای آب، از گلاب یا شیرمحلی استفاده کنید و به مواد حلوا، 2 قاشق چای خوری گرد هل سبز هم اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🥦 #ترشی_خرفه
#موادلازم:
سیر 1 بوته
سرکه طبیعی میزان لازم
خرفه 1 کیلوگرم
زردچوبه،نمک،فلفل میزان لازم
بادنجان 600 الی 700 گرم
#طرزتهیه
سبزی را پاک کرده و میشوییم.
وقتی آب آن کشیده شد،خرد میکنیم.
روی دستمالی پهن کرده تا کمی خشک شود و هیچگونه آبی نداشته باشد.
بادنجانها را کبابی کرده و پس از پوست گرفتن آنها را ساطوری میکنیم.
سیر را هم بعد از پوست گرفتن میکوبیم.
میزان سیر بستگی به ذائقه دارد میتوانیم میزان سیر را افزایش دهیم.
در یک کاسه سبزی،بادنجان و سیر را به همراه نمک،فلفل و مقداری زردچوبه مخلوط میکنیم.
سپس در شیشه ریخته و سرکه را در حدی میریزیم که روی مواد را بگیرد.
در آن را محکم میبندیم و در جای خنک قرار میدهیم،بعد از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف میباشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کیک_سویق_گندم_کشمشی_بدون_فر 😋
#موادلازم :
سویق گندم 2لیوان
شیر 1لیوان
شکر قهوه ای 1 لیوان
روغن کنجد 3/4لیوان
تخم مرغ 3 عدد درشت یا 4 کوچک
پودرهل1 قاشق چایخوری
نمک دریا 1پنس
کشمش 1/3 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
#طرزتهیه :
آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم و کنار میذاریم هرچی بیشتر الک بزنیم بافتش سبک تر میشه.
کشمش را شسته و آبکش کنید وقتی هنوز کمی مرطوبه با دو قاشق آرد مخلوط کنید
در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی میزنیم تا کش دار بشه
سپس گلاب و روغن و شیر اضافه میکنیم و در حدی که مخلوط بشن هم میزنیم
سپس آرد مخلوط شده با بکینگ پودر و...که از قبل الک زدیم رو تو چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
کشمشی که از قبل شسته و با ارد مخلوط کردیم داخل موادمون می ریزیم و مختصر هم میزنیم فقط در حدی که مخلوط بشه
به مدت ۵ دقیقه شعله پخش کن رو گاز میذاریم تا داغ بشه
قابلمه رو با روغن چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم و مواد رو داخل می ریزیم و رو در قابلمه دم کنی میذاریم و با شعله خیلی کم رو گاز میذاریم
بعد الی ۴۵ الی ۵۰ دقیقه با یه سیخ چوبی میزنیم داخلش اگه چسبید یعنی کامل نپخته و به پختن ادامه میدیم . نوش جان😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#چیپس_نخود
♨️این خوراکی خیلی خوشمزه میتونه جایگزین انواع چیپس و پفک قرار بگیره
فقط کافیه خانومای هنرمند همت کنید و از سوپری بجای چیپس و پفک نخود بخرید و این خوراکی خوشمزه رو واسه دلبنداتون درست کنید👌
#طرزتهیه
#نخود رو یک روز در آب خیس کنید
اون رو بپزید اما نه بحدی که له شود
یک ظرف تخم مرغ زده شده آماده میکنیم.
داخل یک ظرف دیگه هم ادویه ها شامل نمک زرچوبه فلفل سیاه اویشن رو با آرد سوخاری ک بهتره آرد سوخاری هم خودتون در منزل تهیه کنید قاطی میکنید.
join🔜 @Afiyat
👈نخود های پخته شده ک سرد شده رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد میغلتونیم و در نهایت داخل روغن زیاد سرخ میکنیم.
#توجه داشته باشید ک نخود هارو با کفگیر روغن گیر دربیارید و روی دستمال روغن گیر بریزید تا حسابی روغنش گرفته بشه و حالت کریپسی به خودش بگیره.
👈این چیپس نخود خوشمزه رو حتما جز تنقلات خونگی قرار بدید و میتونید واسه بچه هاتون چیزای دیگه هم روش بریزید تا ب اصطلاح بچه ها خوششون بیاد و واسشون جالب باشه...
خوشمزه های سالم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#موادلازم
1⃣ شیر محلی 👈 4 لیوان
2⃣ نشاسته گندم 👈 5 قاشق غذاخوری
3⃣ آرد گندم سبوس دار 👈 یک قاشق غذا خوری
4⃣ عسل 👈 دو سوم لیوان
5⃣ تخم مرغ محلی 👈 یک عدد
6⃣ کره محلی 👈 یک قاشق غذا خوری
7⃣ قهوه نایاب 👈 یک قاشق غذا خوری
8⃣ گرد پسته 👈 یک فنجان
9⃣ گرد هل 👈 یک قاشق چای خوری
join🔜 @Afiyat
#طرزتهیه
در ظرفی شیر و نشاسته و عسل و تخم مرغ را ریخته و خوب هم می زنیم. سپس در قابلمه مسی ریخته و روی شعله می گذاریم. بعد از جوش آمدن، کم کم قهوه و پسته و کره و گرد هل را می ریزیم و با میکسر 6 الی 7 دقیقه هم می زنیم. سپس داخل ظرف سرو می ریزیم و در یخچال یک الی دو ساعت قرار می دهیم و بعد سرو می کنیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat