#ماءالشعیر_طبی
🍃 #مـــــــوادلـــازم🍃
🌿جوے پوست ڪنده 👈۵۰ گـرم
🌿آب سالم👈۴لیوان
🍂 #طـــــرزتــــہیـــہ🍂
۵۰گرم جوے پوست ڪنده سالم را با چهار لیوان آب با حرارت ملایم، آهستہ بجوشانید (۵۰-۴۰ دقیقہ) تا وقتے ڪہ جوها بہ حالت شڪفتہ و ڪاملا پختہ برسند و سہ لیوان باقے بماند تا این ترڪیب سرد نشده صاف ڪرده و در جاے خنڪ قرار دهید تا سرد شود.
join🔜 @Afiyat
📢 #نـــــڪـــــتہ📢
🗯رنگ این مایع سرخ ملایم و ڪم رنگ خواهد بود.
🗯اےن ماءالشعیر طبے را مے توان با عسل شیرین ڪرده و مصرف ڪرد. البتہ سرد مزاجان در مصرف بیش از حد آن احتیاط ڪنند.
🍁 #خــــــــــواص🍁
🌸طبـــیعـت 👈ســرد
🌸ماءالشعیر طبے براے ڪسانے ڪہ دچار آلرژے یا دچار جوش هاے پوستے فراوان یا ورم هاے مفصلي هستند مفید است.
🌸مصرف این ماءالشعیر سنتے بہ فرد (بہ خصوص فردے ڪہ مزاج گرم و خشڪ دارد) ڪمڪ مےڪند تا از خشڪے پوست، زردے رنگ پوست بدن، گودافتادگے چشم ها، یبوست، غلظت خون، تحریڪ پذیرے عصبے ،آزردگے هاے ڪلیوے احتمالے و ... دور بماند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
باقالى_پلو_با_ماهيچه_مجلسى
#موادلازم:
برنج … ۴ پیمانه
باقلا پاک ڪرده … ۳ پیمانه
شوید … ۲ پیمانه
ماهیچه گوسفندے … ۵۰۰ گرم
پیاز … ۲ عدد متوسط
برگ بو … ۲ عدد
زعفران دم ڪرده … نصف استڪان
نمک ، فلقل ، دارچین، زرد چوبه … به مقدار لازم
#طرزتهیه:
برنج را از شب قبل با مقدارے آب و ۲ قاشق غذا خورے نمک بخیسانید
گوشت را با یک عدد پیاز و برگ بو و ڪمے زرد چوبه و فلفل و مقدارے آب روے حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد، ڪف روے گوشت را بگیرید و حرارت را روے متوسط تنظیم ڪنید و به مدت ۲ ساعت زمان پخت براے گوشت در نظر بگیرید .
در قابلمه مناسبے تا نصف آب بریزید، بعد از جوشیدن آب یک قاشق غذا خورے نمک به آن اضافه ڪنید و باقلا پاک ڪرده را داخل آن بریزید .
زمان جوشیدن باقلا در آب به نوع آن بستگے دارد .
اگر از باقلا تازه استفاده میڪنید حدود ۱۵ دقیقه ڪافے است.
اگر از باقلا فریز شده استفاده میڪنید توجه داشته باشید ڪه قبل از ریختن باقلا در آب ڪاملا یخ زدایے شده باشد و در اینصورت حدود ۲۰ دقیقه در آب بجوشد ڪافے است .
بعد آب روے برنج را خالے ڪنید و برنج را داخل قابلمه بریزید .
بسته به نوع برنج، در زمان معین برنج و باقلا را با هم آبڪش ڪنید
ته قابلمه حدود ۲ قاشق غذا خورے روغن بریزید، ته دیگ مورد نظر را پهن ڪنید(میتوانےد از برگ ڪاهو براے ته دیگ استفاده ڪنید ڪه بسیار لذیذ و خوشمزه از ڪار در میاید)،
یک لایه از مخلوط برنج و باقلا بریزید و ڪمے شوید اضافه ڪنید، به آرامے شوید را با برنج مخلوط ڪنید و دوباره لایه به لایه از مخلوط برنج و باقلا و شوید بریزید و در انتها تمام مواد را به آرامے مخلوط ڪنید .
( مے توانید شوید را قبل از ریختن مخلوط برنج و باقلا داخل قابلمه، یعنے داخل آبڪش با مواد مخلوط ڪنید تا ڪاملا یڪدست شوند )
نیمی از زعفران دم ڪرده را همراه با یک استڪان مخلوط آب جوش و روغن روے برنج بریزید و برنج را دم بگذارید.
حدود یک ساعت الے یک ساعت و نیم زمان براے دم ڪشیدن برنج در نظر بگیرید .
join🔜 @Afiyat
بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج ڪنید .
در انتهاے طبخ گوشت باید به اندازه یک تا دو لیوان از آب گوشت باقے مانده باشد .
آب گوشت را صاف ڪنید، یعنے پیاز و برگ بو را خارج ڪنید و دور بریزید
در تابه اے مقدارے روغن گرم ڪنید، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالے یڪدست خرد ڪنید و همراه با ڪمے زردچوبه در روغن سرخ ڪنید تا طلایے شود. بعد گوشت پخته را – ڪه بهتر است به قطعات درشت خرد شده باشد – به همراه ڪمے نمک و دارچین داخل تابه بریزید .
تمام سطح آنرا سرخ ڪنید ، باقیمانده زعفران را داخل تابه بریزید .
نمک و ادویه آن را ڪنترل ڪنید و یک الے دو لیوان آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه ڪنید و با حرارت متوسط درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه گوشت را حرارت دهید.
وقتی برنج دم ڪشید مقدارے روغن گرم ڪنید و روے پلو بریزید .
پلو را داخل قابلمه به آرامے با ڪمک ڪفگیر مخلوط ڪنید و داخل دیس بڪشید .
نیمے از برنج را بڪشید و گوشت آماده را روے آن قرار دهید و بقیه پلو را روے گوشت بریزید و غذا را سرو ڪنید
#چندنڪته:١-باقالی پلو با شوید تازه عطر و طعم دیگرے دارد پس سعے ڪنید در درجه اول از شوید تازه استفاده ڪنید و اگر در دسترس نبود از شوید خشڪ
۲- در برنج هاے مخلوط زمان آبڪش ڪردن برنج بسیار مهم است زمانے برنج را آبڪش ڪنید ڪه مغز آن هنوز ڪمے سفت است
۳- استفاده از روغن حیوانے عطر و طعمے بے نظیر به این غذا میدهد
۴- باقالے پلو را با مرغ هم میتوان تهیه و سرو ڪرد...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#ترشی_فلفل_سبز
#موادلازم
سیر
ترخون
سرکه سفید
نمک
فلفل سبز نیم کیلو
#طرزتهیه
اول یه قابلمه اب میزاریم و چنتا قاشق نمک ب جوش بیاد وقتی ک کامل سرد شد فلفل ها رو ۲۴ ساعت داخل اب سرد شده قرار میدیم تا تلخی فلفل بره
بعد ۲۴ ساعت تو ابکش ریخته تا ابش بره و روی دستمال پهن میکنیم تا کامل خشک بشه
اگر اب داشته باشه کپک میزنه
فلفلو توی ظرف میچینیم لایه لایه کمی سیر ترخون بعد دوباره فلفل
همین کارو تا پر شدن شیشه ادامه میدیم
اب سرکه و کمی نمک مخلوط کرده میریزیم تا روی فلفل ها رو بگیره
بعد ۱۰ روز امادهست
حتما جاش خشک و خنک نکه باشه👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat