eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.5هزار دنبال‌کننده
490 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
: نخود: ۱ و نیم پیمانه لوبیا چیتی: ۱ پیمانه پیمانه پیاز: ۲ عدد ریز خرد شده گوشت گوسفند: ۹۰۰ گرم دنبه: ۱۰۰ گرم ترخون، شنبلیله و جعفری: ۱۲۰ گرم ریز خرد شده سیب زمینی متوسط: ۴ عدد به: ۱ عدد کوچک و خرد شده برگه زردآلو: ۱۰۰ گرم مغز گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم لیموعمانی: ۱ عدد کوچک رب : ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: برای تهیه آبگوشت باید حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. برگه‌های زردآلو را هم دو ساعت در آب بخیسانید تا خوب نرم شوند. نصف پیمانه از نخودهای خیس خورده را در هاون بکوبید. بعد از کوبیدن کامل نخودها و له شدن آن‌ها پیازهای ریز خرد شده را هم در هاون بریزید و همراه با نخودها باز هم بکوبید تا با هم له و یکدست شوند. داخل قابلمه‌ای که می‌خواهید آبگوشت را در آن درست کنید، تا نصفه آب بریزید. یک قاشق مرباخوری زردچوبه و مقداری پودر فلفل سیاه و قرمز به دلخواه به آب اضافه کنید و گوشت شسته شده و خرد شده و دنبه را به آب اضافه کنید. برای آبگوشت بهتر است گوشت‌ را زیاد ریز خرد نکنید و تکه‌های گوشت درشت باشند. وقتی که مخلوط آب و گوشت به جوش آمد ترکیب یکدست نخود و پیاز را آن اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مواد آبگوشت خوب با هم بپزند. در این فاصله برگه‌های زردآلو خیس خورده را هم در هاون بکوبید و خوب له کنید. ترخون، جعفری و شنبلیله خشک را در آب خیس کنید. join🔜 @Afiyat مرحله بعد زمان اضافه کردن ½ پیمانه نخود کوبیده نشده، ۱ پیمانه لوبیا چیتی، لیموعمانی هسته جدا شده، به ریز خرد شده، گردو خرد شده و برگه‌های زردآلو له شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و آبگوشت را به مدت یک ساعت و نیم روی شعله متوسط رو به کم گاز نگهدارید تا تا مواد خوب پخته شوند. در فاصله‌ای که آبگوشت روی گاز در حال پختن است سیب ‌زمینی‌ها را پوست بگیرید (می‌توانید پوست سیب‌ زمینی‌ها را خوب بشورید و پوست نگیرید). در یک ماهیتابه رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود، حین سرخ شدن رب گوجه فرنگی روی حرارت ملایم سبزی‌های خشک را آبکش کنید و به رب اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا سیب‌ زمینی‌ها را به رب گوجه فرنگی اضافه کنید و روی آن‌ها آب جوش بریزید. مقدار آب باید به حدی باشد که روی سیب زمینی‌ها را بپوشاند و نه بیشتر. اجازه بدهید سیب زمینی‌ها بپزند ولی له نشوند، برای آبگوشت کرمانی متنجنه بهتر است سیب‌زمینی‌های پخته، له نشوند. وقتی گوشت و حبوبات آبگوشت کاملا پخته شد، مخلوط سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را به آبگوشت اضافه کنید تا با هم چند جوش بزنند. بعد ده دقیقه آمادست . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔷دستور پخت کاملا ارگانیک 🔶 : سویق گندم (آرد گندم با سبوس تفت داده شده) : 150 گرم خرما : 500 گرم روغن کنجد یا زرد یا شحم یا حیوانی(با توجه به ذائقه) : 120 گرم گلاب : 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم كرده : 1 قاشق مرباخوری پودر پسته : 1 قاشق سوپ خوری پودر بادام : 1 قاشق سوپ خوری join🔜 @Afiyat 🔶 : سویق گندم را در روغن مقداری تفت‌ می‌دهیم. روغن را به سویق‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ .خرما را از هسته جدا‌ می‌كنیم با گلاب و زعفران دم كرده به سویق تفت داده‌ می‌افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم‌ می‌زنیم. بعد از این كه این مواد كاملا با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر‌ می‌داریم تا حلوا كمی سرد شود ( در این مرحله اگر با تكان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است) بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پسته و بادام آن را تزئین‌ می‌كنیم.این حلوا را‌ می‌توانید با دست به شكل‌های مختلف در آورده بعد در ظرف مناسب 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ارسالی اعضا سلام ماحلوای خرما رو اینطوری درست میکنیم برای یک کیلو خرما یک لیوان ونصف آرد رو بدون روغن تفت میدی تا خامیش گرفته بشه ورنگش کمی تغییر کنه بعد از رو حرارت بردار تا کمی از حرارت بیفته الک کن بهش روغن اضاف کن تا جایی که کمی روان بشه کمی . بعد بهش زردچوبه بزن کمی زنجبیل ومقداری هم از مخلوط پودر دونه گشنیز..شوید ..رازیانه. کمی تفتش بده وبعدش خرما هارو که از قبل هستشون رو گرفتی رو بریز روی ارد خوب واول باقاشق همش بزن بعد که از داغی افتاد با دست خوب چنگش بزن که کاملا مواد به خورد خرما بره بعد به هر شکلی که خواستی درست کن میتونی تو مودر نارگیل..پسته..گردو..کنجد وهرچی که دوست داشتی بغلطونید نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
♨️🍢کباب مخصوص _گیلان💜 ✨ : 🍖گوشت کبابی گوساله نرم 1 کیلو 🍥مغز گردو آسیاب شده یک فنجان 🌽🍢سبزی محلی ساتوری شده..مانند خلواش و جعفری 2 قاشق غذاخوری 🍷آب انار ترش یک فنجان یا رب انار ترش قهوه ایی مایل به قرمز 2 قاشق ✨پیاز رنده شده یک فنجان 🌶🍛نمک و فلفل به میزان لازم join🔜 @Afiyat ♨️🍛 : ✅گوشت را با گوشت کوب کوبیده تا کمی نرم شود ✅در ظرفی سبزی و آب انار و فلفل و مغز گردو آسیاب شده و پیاز را خوب مخلوط کرده سپس گوشتهای تکه تکه شده را به مواد می افزاییم .. ✅6 ساعت در یخچال بماند تا گوشت خوب مزه بگیرد ❗️نمک را فعلا اضافه نکنید زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود ✅اگر هم عجله دارید کمی کیوی یا انجیر(در فصل خود)تکه تکه کرده و نیم ساعت در گوشت قرار می دهیم تا نرم شود ✅سپس مواد را از یخچال خارج کرده نمک را می افزاییم وبه سیخ می کشیم ❗️روی زغال داغ شده کباب کنید البته اصلا کبابتان را باد نزنید چون مواد رویش زود می سوزد در حالی که گوشت اصلا نپخته است. ✅مقدار ترشی این کباب بستگی به ذائقه ی شما دارد. ✅بهتر است از آب انار ترش استفاده شود تا رب انار ترش و هر چقدر در گوشت بماند کبابتان خوشمزه تر است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آردگندم : 1 پیمانه روغن حیوانی نصف پیمانه شکرسرخ : 1 پیمانه شیرمحلی : 2 پیمانه گلاب: نصف پیمانه زعفران هل در یک دیگ، شیر و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه و شیر بجوشه گلاب و هل و زعفران را اضاف کرده و خاموش میکنیم آرد رو اول الک میکنیم و داخل تابه یا دیگ تفت می دهیم تا جایی که بوی خوشش بلند شود اما زیاد تغییر رنگ ندهد زیرا بهتره که حلوای شیر رنگش روشن باشه🙂 روغن را به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا روغن کاملا به خورد آرد برود وقتی خوب آرد سرخ شده مخلوط شیر رو کم کم توش می ریزیم و تند تند هم می زنیم.. مرتب هم می زنیم و حلوا رو می کوبیم به ظرف اگه دیدین روغنش کمه می تونین کمی اضافه کنین .. تا جایی که مثل همه حلواها از ظرف جدا بشه در ظرف ریخته و تزیین میکنیم عطر و طعم این حلوا واقعا عالی است☺️👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه ⏰ دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.😋👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ارسالی اعضا : برنج نیمه طارم ایرانی 1 لیوان شیرمحلی ۲ کیلو گلاب ناب کاشان ۱ لیوان شکر قهوای کره حیوانی 2 ق غ خامه صبحانه محلی نصف قوطی در صورت چرب نبودن شیر آب 2 لیوان زعفران دم کرده به مقدار لازم هل ی ق چ : ابتدا برنج را با ی لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید . آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه ای با دو پ اب بزارید بپزه آبش که خشک شد نصف شیر راضافه کنید و بزارید با شعله ی کم بپزد شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه ی شیر راضافه کنید بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازه ای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله تا شکر به خورد برنج برود سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید درآخر سر هم کره و خامه را اضافه کنید من شیر پر چرب ریختم و دیگه خامه نزدم بعد دیگچه را درون تابه ی مستطیل شکلی که چرب کرده آیم ریخته و در فر طبقه ی وسط با درجه 190 به مدت 30 دقیقه بگزارید ویا مثل من دیگچه رو به مدت ۲۰ دقیقه با شعله ی کم دم کنید مثل برنج بعد درون سینی ریخته و ۱۲ ساعت جای خنک یخچال نباشه بزارید تا خودشو بگیره بعد برش زده ونوش جان کنید روشو خلال پسته بریزید و تزیین کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
یک روش دیگر 🌿دنبہ 👈۴ڪیلو 🌿ماست طبیعے👈 ۲لیوان 🌿سرڪہ انگور خانگے👈یڪ لیوان 🌿پیاز 👈 یڪ عدد 🌿سیب رنده شده 👈۴عدد 🌿هل👈۱۴عدد 🌿چوب دارچین،زعفران،میخڪ،کرفس👈بہ مقدار لازم join🔜 @Afiyat 🍃 دنبہ ها را بشویید و آن ها را بہ صورت نگینی خرد یا چرخ ڪنید. سپس آنہا را به مدت ۲۴ساعت در آب نمڪ دریا بخیسانید. بعد از ۲۴ساعت دنبہ ها را آبکشی ڪنید تا نمڪ اضافہ گرفتہ شود سپس ۴ڪیلو دنبہ را با دو لیوان ماست و یڪ لیوان سرڪہ طبیعی بہ آن اضافہ ڪرده و بہ همراه یڪ عدد پیاز چهار قاچ شده،۴عدد سیب خوش عطر رنده شده و ۱۴ عدد هل و چوب دارچین،زعفران،میخڪ و ڪرفس مخلوط نموده و مےجوشانید تا ڪاملا ذوب شده و مواد محلول آن تبخیر شده و ڪمے آب آن بپزد. آنگاه حاصل را صاف ڪرده و روغن سفید،شفاف،خوش عطر و بےبو حیوانے بہ دست آورید. 📢 بهتر است براے جلوگیرے از سوختہ شدن روغن مزبور همان طور ڪہ در حال ذوب شدن است هر از چند،گاه یڪ بار، روغن آب شده را از ظرف تخلیہ نموده تا در نهایت روغن سالم ترے از دنبہ استخراج ڪنید. 🍁 🌸شفاف و زیبا ڪننده پوست 🌸لاغر ڪننده 🌸رفع تیرگے هاے حاشیہ صورت 🌸ڪاهش ڪلسترول 🌸یڪ وعده غذا با روغن دنبہ بہ اندازه سہ وعده غذا قوت بخشے دارد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍳 🔸گوشت با تخم مرغ در ایران معروف نیست ولی در کشورهای دیگر وجود دارد و به آن «مَخلَمه» گفته می‌شود. 🔺امروزه که مردم به ناتوانایی جنسی مبتلا هستند، این غذا از جهت جنسی خیلی تقویت کننده است. 👈در روایتی از امام صادق علیه‌السلام آمده است: إِنَّ نَبِيّاً مِنَ الْأَنْبِيَاءِ شَكَا إِلَى اللَّهِ قِلَّةَ النَّسْلِ فَقَالَ لَهُ كُلِ اللَّحْمَ‏ بِالْبَيْضِ‏ پیامبری از پیامبران به خداوند از کم بودن فرزند شکایت کرد؛ خداوند به او فرمود گوشت به همراه تخم مرغ بخور. 📚 المحاسن،ج‏2،ص481 📚 الكافي،ج‏6،ص325 📚 وسائل الشيعة،ج‏25،ص79 📚 بحار الأنوار،ج‏14،ص460 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص46 📚 بحار الأنوار،ج‏110،ص80 👈در روایت دیگری آمده است: اللَّحْمُ وَ اللَّبَنُ يُنْبِتَانِ اللَّحْمَ وَ يَشُدَّانِ الْعِظَامَ‏ وَ اللَّحْمُ يَزِيدُ فِي السَّمْعِ وَ الْبَصَرِ وَ اللَّحْمُ‏ بِالْبَيْضِ‏ يَزِيدُ فِي الْبَاءَةِ. گوشت و شير، گوشت مى‏ رويانند و استخوان‏ها را استحكام مى بخشند. و گوشت، شنوايى و بينايى را افزون می ‏كند و گوشت همراه با تخم ‏مرغ، بر نيروى جنسى می ‏افزايد. 📚 دعائم الإسلام ؛ ج‏2 ؛ ص145 📚 بحار الأنوار،ج‏59،ص273 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص76 📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل،ج‏16،ص359 👈و در روایت دیگری از امام کاظم علیه‌السلام آمده: مَنْ أَكَلَ الْبَيْضَ وَ الْبَصَلَ وَ الزَّيْتَ زَادَ فِي جِمَاعِهِ وَ مَنْ أَكَلَ اللَّحْمَ‏ بِالْبَيْضِ‏ كَبُرَ عَظْمُ وَلَدِه‏. هركس تخم‌مرغ و پياز و روغن زيتون(باهم) بخورد، نيروى جنسى او زياد مى‌شود و هركس گوشت را با تخم‌مرغ بخورد، استخوان‌هاى فرزندش بزرگ و ستبر مى‌شود. 📚 مكارم الأخلاق،ص195 📚 بحار الأنوار،ج‏101،ص84 🔸گوشت به همراه تخم مرغ هم غذا است و هم داروی ناتوانایی جنسی است. 🔸حلیم و گوشت به همراه تخم مرغ تقویت کننده‌ی جنسی هست و گوشت پخته شده با شیر یا به همراه لبنیات، تقویت کننده‌ی عمومی است. join🔜 @Afiyat: 🔹گوشت گوسفندی (ترجیحاً سردست) چرخ کرده 250 گرم 🔹تخم مرغ 1 عدد 🔹نمک دریا به مقدار لازم 🔹پیاز متوسط(در صورت تمایل) ✍🏻 طرز تهیه : 👈 مقداری از چربی گوشت را جدا کرده و در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی ذوب شود. (و یا کمی روغن زیتون یا شحم بریزید) 🔅 پیاز را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید. 🔅 گوشت چرخ کرده را چند بار بشویید و فشار دهید تا خونابه آن کامل خارج شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا پخته شود. 🔅در پایان تخم مرغ را اضافه کنید تا پخته شود. ❌ از اضافه کردن گوجه فرنگی یا رب آن یا سیب زمینی یا سایر مواد مضر به این غذا باید پرهیز کرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍲 🍃 برای۴ نفر: باقلا ۳۰۰ گرم شوید ۳ قاشق تخم مرغ ۳ عدد سیر ۴ حبه کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آب به مقدار لازم 🍃 ۱- ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم ۲- سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همان‌طور روی حرارت باقی می‌گذاریم تا باقلا نیم پز شود ۳- پس از جوش آمدن آب، تخم‌مرغ را اضافه می‌كنیم.این تخم‌مرغ‌ها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوش‌طعم می‌كنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
خیلی خیلی آسون ☺️👌 🍃 : آرد نخودچی یک لیوان شکر سرخ یک لیوان ( شکراسلامی مولینکس یا آسیاب میکنم بعنوان پودر قند استفاده میکنم) پودر هل‌‌ یک ق چ کره نصف لیوان 🍃 : آرد نخودچی رو حرارت تفت میدیم. بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد ‌ کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید : مثل شیرینیای دیگه خمیر جمع نمیشه به جای آرد نخوچی میتونید از انواع سویق ها خصوصا برای کودکان استفاده کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔰تقویت معده 🔰درمان نفخ معده و دل درد 🔰کمک به هضم غذا 🔰اشتها آور 🔰مفید در درمان سکسکه 🔰تسکین سرفه های خشک و گلو درد 🔰کاهش صفرا 🔰ادرار آور 🔰درمان ناراحتی های عصبی ، آرامبخش و نشاط آور 👈 یک قاشق مرباخوری را به همراه دو فنجان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده سپس مقداری عسل اضافه و پس از هر وعده غذایی میل نمایید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
امام صادق علیه السلام چیزی نزد من محبوب تر از نیست و چیزی موافق تر از آن نیافتم. 🏮دوست داشتم غذاهای رنگارنگ حرام می شد. 📖کافی / ج۶/ ص۳۱۷ : 🔸سرکه به مقدار فراوان 🔸روغن زیتون به مقدار نیاز 🔸نان به مقدار نیاز سرکه و روغن زیتون فراهم شود و مقداری نان در آن ریخته شود و مثل آبگوشت استفاده شود 🌸🌸🌸🌸 سرکه برای مغز و قلب مفید است و انگل ها رو می کشد روغن زیتون چون حاوی چربی خوب است برای قلب مفید است. 🥣سرکه غذای پیامبران و ائمه علیهم السلام بوده ✳️ ترکیب روغن زیتون و سرکه ؛ یک غذا داروی کلیدی ؛ که در آن مقدار سرکه باید نصف روغن زیتون باشد 🔴برطرف کننده ی یبوست 🔴اصلاح عملکرد کبد و ✔️رفع خارش بدن ✔️درمان کبد چرب 🔴مفید در درمان بیماریهای مرتبط با غلبه ی صفرا مثل ؛ ✔️ضعف اعصاب و عصبانیت ✔️بیش فعالی در کودکان ✔️لکنت زبان ✔️بیخوابی 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
‍ ✅اطلاعاتی در مورد ادویه ها : گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید). . : زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک . و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه. : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه . : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ. : زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله . : پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین. : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است . : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق . : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو . :هل و دارچین , پودر گل محمدی 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌟🌟 🌟🌟 برای چهار نفر برنج. 3پیمانه سبوس برنج. نیم پیمانه زردک 500 گرم پیاز. 2عدد گوشت چرخکده گوسفندی. 300گرم خلال بادام و پسته. نصف پیمانه زعفران و گلاب. به میزان لازم نمک دریا ، دارچین ،روغن شحم گاو. روغن زیتون ،به میزان لازم برنج و سبوس را با کمی نمک میپزیم و وقتی به مرحله ابکش رسید کنار میزاریم ، درون تابه کمی شحم و روغن زیتون ریخته و پیاز نگینی را سرخ میکنیم ،البته با حرارت ملایم ، گوشت چرخکرده و نمک و دارچین را افزوده و تفت میدهیم ، نصف پیمانه آب جوش ریخته و خلالها را اضافه میکنیم و نیم ساعت میپزیم . در ظرفی جداگانه زردک را خلال کرده و ابپز میکنیم. ، بعد نیم ساعت که گوشت پخت زردک را اضافه میکنیم ، زعفران و گلاب را افزوده و 10دقیقه دیگر هم میزنیم ، لابه لای برنج ابکش شده از مواد ریخته و 40دقیقه با حرارت کم ،دم میکنیم ، 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
رب زعفران رب انار رب به رب آلو رب نارنج رب غوره رب هل رب زردآلو رب گوجه درختی (گوجه سبز یا آلوچه) رب ازگیل رب سیب رب زرشک و مانند آنها استفاده کنید تا سالم باشید و طعم واقعی غذا را تجربه کنید اتفاقا غذا خیلی خوشمزه تر هم میشود و خیلی زود از هر چه رب گوجه فرنگی است تنفر پیدا خواهید کرد😌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: موثر در درمان نازایی و ضعف جنسی لازم: تخم مرغ محلی ۳عدد ۲۰۰گرم گوشت چرخکرده گوسفندی روغن زیتون یا شحم نمک، فلفل،زردچوبه، آرد طرز تهیه: گوشت را در ظرفی جداگانه با روغن تفت دهید، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب پخته شود و آب آن خشک شود‌. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و کمی نمک و فلفل سیاه و آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید ، سپس آنرا در ماهیتابه ای که از قبل گرم شده و روغن ریخته ایم میریزیم و در آنرا میگذاریم. بعد از آنکه یک طرف پخت ، میچرخونیم تا طرف دیگه هم پخته شود، سپس گوشت را روی تخم مرغ میریزیم و لوله میکنیم و با چاقو تکه تکه میکنیم و سرو میکنیم.. : این غذا روایی هستش. : برای تاثیر بیشتر پیاز سفید هم می شود استفاده کرد. : سعی شود از روغن زیتون استفاده شود. : میتوان رب هم در مرحله پختن گوشت استفاده کرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
join🔜 @Afiyat 🍽 : 🔶 گوشت سر دست بدون استخوان گوسفندی ۵۰۰ گرم 🔶 جو پوست گرفته: ۲۵۰ گرم 🔶 سبزی آش: ۱ کیلو و نیم 🔶 نخود و لوبیا و عدس و ماش: از هر کدام ۱ پیمانه 🔶 برنج طبیعی: یک استکان (۱۰۰ گرم) 🔶 پیاز سرخ کرده: ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری 🔶 کشک سائیده غلیظ: ۴تا ۵ لیوان (یک لیتر) 🔶 نمک طعام: به مقدار کافی 🔶 ادویه زیرخاکی: ۱ قاشق غذاخوری برخی از گیاهان ادویه زیرخاکی: چَویل، بهارنارنج، مفروح، انجدان، زنجبیل، دارچین، زردچوبه، خلیلوک عطاریا دارن ✴️ : ✅ بهتر است حبوبات را از شب قبل خیس کنیم چون در این حالت زودتر پخته می‏ شود. گوشت را با حبوبات، پیاز قرمز و ادویه زیرخاکی سرخ کرده تا نیم پز شود. 🔙 سپس جوی پوست گرفته و برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم به گوشت و حبوبات اضافه کرده تا با حرارت ملایم جا بیفتد گاهی نیز آش را بهم می‌زنیم که ته نگیرد سپس سبزی را شسته و خرد کرده و به آش اضافه می‏کنیم. گوشت را کوبیده و داخل آش می‌ریزیم. ↩️ این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود پس از آماده شدن آش آن را از روی شعله بر می‌داریم و کشک را به آن اضافه کرده و به هم می‌زنیم آش را در ظرف می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک ساده و نعناع داغ و پیاز سرخ کرده تزئین کرده و میل می‌کنیم 😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
😋 1⃣ انجیر خشک 👈 20 عدد 2⃣ شیره انگور 👈 یک لیوان 3⃣ آب سالم 👈 يك ليوان 4⃣ مغز گردو 👈 به میزان لازم ✅ ◀️ انجیرها را یک الی دو ساعت خیس کنید. سپس آبکش کرده و از عرض تا نصف ببرید و گردوی نصف شده را داخل آن قرار دهید و در ظرف فر کوچکی بچینید. شیره را با آب مخلوط کرده و روی انجیرها بریزید و در فری که با دمای ۱٨۰ درجه گرم شده، بگذارید و تا غلیظ شدن شیره، بپزید ( تقریبا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ) یه غذای کامل ومقوی برای بچه ها👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
1⃣ شیر محلی 👈 6 لیوان 2⃣ نشاسته گندم طبيعي 👈 4 قاشق غذا خوری 3⃣ کشمش طبیعی 👈 نصف لیوان 4⃣ شیره انگو یاتوت یا خرما یا انجیر فرقی نداره 👈 نصف لیوان 5⃣ گرد هل 👈 یک قاشق غذا خوری 6⃣ گردو، فندق، پسته جهت تزیین 👈 به میزان لازم ✅ ◀️ ابتدا کشمش ها را در ظرفی ریخته و تا جایی که روی آن ها پوشانده شود، آب می ریزیم و می پزیم تا نرم شود. در یک قابلمه مسی، شیر محلی و نشاسته را ریخته و هم می زنیم. سپس شیره و پس از آن کشمش ها را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و تا زمانی که غلیظ شود، می پزیم و در پایان گرد هل را ریخته و در ظرف های سرو می ریزیم و روی آن ها گردو و فندق و پسته می پاشیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍥حلوای سَویق(بسیاااار مقوی برای کودکان) 🍃مواد لازم🍃 🌿سویق عام 👈 یک قاشق غذاخوری 🌿روغن حیوانی 👈یک قاشق غذاخوری 🌿آب 👈 ۲/۳ استکان 🌿شیره(انگور یا خرما یا توت و یا هر سه) 👈یک قاشق مربا خوری 🍂دستور تهیه🍂 ✨ ابتدا روغن را داخل ظرف مسی میریزیم،(شعله گاز کم باشد) سپس سویق را که با آب مخلوط کرده ایم به آن اضافه میکنیم، بعد از آن شیره را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم. ✅نکته : *حلوا را روان بگیرید تا خوردن و هضم آن برای کودک راحت باشد. *این حلوا احتیاج به سرخ کردن و تفت دادن ندارد.(سویق تفت داده است) 🍃خواص سویق عام (ترکیبات:گندم و جو) و مصارف درمانی آن🍃 🌾ضعف عمومی بدن ، لاغری 🌾 مناسب برای کودکان 🌾پوکی و ضعف استخوان ها 🌾پیسی، تب، تیرگی پوست  🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💠 مزیت ظروف 👇 🔸: 👇 ☺️دیگ های سنگی  هستند. 😳اما زودپزها و نیز ظروف آور است همچنین ظروف 🔹: 👇 😊غذا در دیگ و دیگچه سنگی  با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود 🔸 : 👇 😜طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و است😋👌 : 👇 😉این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد. هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد☺️ : 👇 😔 بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و درنتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود :👇 😃دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat