#کیک_سیب_دارچین
💫امام صادق (ع) می فرمایند:
سیب از هر چیزی سریع تر به قلب فایده می بخشد.(طب الائمه،ص ۱۳۵)
✅ #موادلازم:
▫️تخم مرغ محلی 4 عدد
▫️روغن زرد نصف لیوان
▫️شیر محلی یک فنجان
▫️عسل یک لیوان
▫️آرد گندم سبوس دار 2 لیوان
▫️سیب متوسط 3 عدد
▫️دارچین یک قاشق غذا خوری سرخالی
▫️پسته یا گردوی خرد شده یک فنجان
▫️شیره انگور یک لیوان
✅ #طرزتهیه:
سیب ها را پوست گرفته و برش بزنید و در ظرفی که با روغن زرد، چرب کرده اید، به صورت منظم بچینید، روی آن ها را پسته یا گردوی خرد شده و دارچین بپاشید و در پایان شیره انگور را اضافه نمایید.
◀️ در ظرفی مواد کیک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. ( میزان آرد به گونه ای باشد که مواد کیک به قوام بیاید و نباید خیلی روان شود )
◀️ مایع کیک را با دقت روی سیب ها بریزید و در فر با دمای 180 درجه نزدیک به 30 دقیقه قرار دهید.
◀️ وقتی از فر خارج کردید، بگذارید سرد شود، سپس در ظرف دیگری به شکل وارونه برگردانید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍞شیرینی #پيسه_کنده
👈 🍰پيسه کنده يه نوع شیرینی مازندرانیه که از قدیم واسه شب یلدا تو اکثر خونه ها پیدا می شد
خیلی هم خوشمزه و آسونه و جالب تر این که طبیعی و سالمه😋
✅ #موادلازم
1⃣ آرد برنج سبوس دار 👈 2 پیمانه
2⃣ گردوی آسیاب شده 6 قاشق غذا خوری
3⃣ عسل طبیعی 👈 دو سوم لیوان
4⃣ کنجد 👈 4 قاشق غذا خوری
5⃣ گلاب 👈 یک چهارم لیوان
6⃣ آب سالم 👈 1 لیوان
✅ #طرزتهیه
1⃣ ابتدا آرد برنج را روی شعله ملایم داخل ظرف مسی هم می زنیم تا کمی حالت بوداده به خودش بگیرد.
2⃣ سپس گردو و کنجد را اضافه می کنیم و به اندازه ای که گرم شده باشد، هم می زنیم.
3⃣ بعد از حدود 5 دقیقه، عسل را با آب جوش مخلوط می کنیم و به مواد در حال گرم شدن اضافه می کنیم.
4⃣ در آخر هم گلاب را اضافه کرده و هم می زنیم و ظرف را از روی حرارت برداشته، کمی صبر می کنیم تا مواد خنک شود.
5⃣ در ادامه، به اندازه دلخواه، قالب می زنیم که در روستاها مرسوم است اندازه یک گردو یا نارنگی گرد می کنند.
📢 دقت کنید که جای آسیاب کردن گردوها می توان گردوها را خرد کرد و حتی به جای عسل با شیره خرمالو وحشی این شیرینی را درست کرد
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#شربت_دارچین 🍷
✅ #خواص
1⃣ بازکردن عادت ماهیانه
2⃣ از بین بردن نفخ شدید
3⃣ مقوی معده های سرد
✅ #موادلازم
1⃣ دارچین سیاه 👈 ۱۰۰گرم
2⃣ تخم کرفس 👈 ۱۲۰گرم
3⃣ افسنطین 👈 ۲۰۰ گرم
✅ #طرزتهیه
👈 مجموع را در ۲ لیتر آب سالم بجوشانند تا دو ثلث آن برود و یک ثلث بماند. سپس صاف کرده و با یک کیلو شکر سرخ مخلوط وقوام آورند.
👈 مقدار خوراک از این شربت هر بار ۵۰-۳۵ گرم است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#حلوای_آرد_گندم_زعفرانی
✅ #موادلازم
1⃣ آرد گندم سوس دار 👈 1 لیوان
2⃣ شکر سرخ 👈 1 لیوان
3⃣ روغن ارده کنجد و کره محلی 👈 75تا 100 گرم
4⃣ زعفران دم کرده 👈 به میزان لازم
5⃣ گلاب 👈 1/4 لیوان
6⃣ آب سالم 👈 1 لیوان
✅ #طرزتهیه
1⃣ ابتدا داخل یک ظرف مسی که قبلا آن را داغ کردیم کره محلی را قرار داده و با شعله ملایم اجازه می دهیم که کره کم کم آب شود، مراقب باشید دوغ کره نسوزد.
2⃣ در این حین، شکر سرخ را درظرف دیگر با یک لیوان آب حل کرده و آن گاه ظرف را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید، زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و سپس اجازه می دهیم تا خنک شود.
3⃣ بعد از اینکه کره محلی (برای طعم حلوا) آب شد، آرد الک شده را اضافه می کنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. حال روغن را اضافه می کنیم تا آرد بهتر سرخ شود.
4⃣ سپس مایع گلاب و زعفران خنک شده را به موادمان اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم که حلوا به ظرف نچسبد.
📢 #نکات_لازم
1⃣ آرد درحین سرخ شدن، ابتدا روغن جذب می کند و پس از سرخ شدن، روغن پس می دهد.
2⃣ برای اینکه گلوله های آرد از بین برود باید, درحین هم زدن آرد، قبل و بعد از اضافه کردن محلول شکر، آن را به دیواره های ظرف فشار دهیم، تا هیچ گلوله آردی دیگر در آن مشاهده نگردد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#رب_سیب خانگی
👈 #طرزتهیه
✅آب سیب رسیده شیرین را بگیرید و در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری(مثلا روی کتری در حال جوش) قرار دهید، آنقدر بماند تا غلیظ شود و به قوام رب برسد.
🔻طبع:گرم
🔸 #خـــــواص:
✳️تقویت ڪننده قلب
✳️مغز
✳️کبد
✳️بهبود دهنده دستگاه گوارش
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🔅💠﷽💠🔅
✅آیا میدانید چرا هنگام طبخ غذا از
#دمکنی
روی ظروف استفاده می شود :
✍دم کنی وسیله ای است که کار باز بودن درب غذا و گذاشتن درب آن را بعد از پختن انجام می دهد درواقع سموم را دفع و مواد مفید را نگه داری میکند و اجازه دفع نمی دهد.
دم کنی باید از جنس حصیر ،پارچه های پنبه ای و نخی باشد .
🚫امروزه دم کنی ها از جنس پشم شیشه می باشد و باعث می شود سموم پشم شیشه وارد غذا و سپس وارد بدن ماشود .
که این سموم عوارضی سوء برای ما ایجاد میکند از جمله ایجاد ناراحتی های معده و سینه که شایع می باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍛 #قاتق_بابونه
🌱زیبای پرخاصیت
🌼 #قاتق_بابونه علاوه بر غذا یک #داروخانه_قدرتمند میباشد..
غذایی مقوی و مناسب #سرماخوردگی است و نیز بهترین گزینه به منظور پیشگیری از #عفونت و درد برای کسانیکه #دندان کشیدهاند.
📌 #مسکّن_پرخاصیت
🥣 #طرزتهیه :
ابتدا پیاز را کمی تفت داده و به تعداد نفرات آرد گندم به آن اضافه می کنیم ( هر نفر یک قاشق غذاخوری ) میگذاریم تا تفت داده شود، سپس زردچوبه ، نمک و بابونه شسته شده را در داخل آرد گندم ریخته و به آن آب اضافه میکنیم و روی اجاق گاز میگذاریم و به هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود.
🍵 زمانی که جوش آمد و به غلظت دلخواه رسید ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ شکسته و به آن اضافه میکنیم ، باید زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده سفیده را هم زده وبه آن اضافه کنیم.
سپس زرده را اضافه میکنیم و پس از اینکه زرده نیمبند شد قاتق بابونه آماده است👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#خورشت_مطنجن
استان مرکزی
#موادلازم:
گوشت گوساله٢٥٠گرم
پياز ٢ عدد
ماست سفت ١ليوان
كره ٢٠-٣٠ گرم
خلال بادام ١قاشق سوپخوري
زعفران اب كرده ٣ قاشق سوپخوري
نمك و فلفل ميزان لازم
سركه انگور ٢ قاشق سوپخوري
سير ٢ حبه
#طرزتهيه:
گوشت را به قطعات درشت خرد كنيد،يك عددپياز را حلقه حلقه كنيد و كمي با گوشت تفت دهيد و با مقدار كمي آب بگذاريد تا بجوشد و پخته شود،(مقدار آب گوشت كم باشد حدودا ٥/١ ليوان )اعدد پياز باقي مانده و سير را خلالي برش بزنيد و در كره سرخ كنيد،
ماست و زعفران را مخلوط كنيد و همراه با پياز و سير سرخ شده داخل قابلمه بريزيد ،بگذاريد خورشت كمي جا بيفتد و در اخر خلال بادام و سركه را اصافه كنيد
و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد
بعد از ٥ دقيقه جوشيدن خورشت آماده است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آش_سنگه_سیر(غذای محلی)
#موادلازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
عدس: یک و نیم پیمانه
آب گوشت : ۳ تا ۴ پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط
پیاز داغ : ...
سیر رنده شده ( دلخواه) : یک ق چ
کشک : به مقدار لازم
#طرزتهیه:
برنج و عدس رو به مدت یک ساعت بخیسانید و بعد در قابلمه ای با مقداری آب نیم پز کنید بعد آب گوشت صاف شده رو همراه با نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه به آن اضافه کنید و حرارت رو کم کنید تا عدس و برنج کاملا بپزند.
گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه و پیاز رنده شده ورز دهید و کوفته های قلقلی کوچک درست کنید و در روغن سرخ کنید.
کشک رو جداگانه با مقداری آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.بعد از پخته شدن عدس و برنج اون و در کاسه بریزید و با کشک و کوفته قلقلی و پیاز داغ و سیر رنده شده تزیین کنید.
این غذا رو معمولا با گوشت غاز نیز تهیه میکنند که قلقلی شده باشه.
برای آب گوشت فیله گوشت رو از استخوانها جدا کنید و استخوانها رو کاملا بپزید و آب اون رو داخل عدس و برنج بریزید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
💠 #آش_پاکسازی_بدن
جهت پاکسازی کل خلط های مضر و کمک به درمان سرطان ها
#طرزتهیه
🌱تره
🌱گندم
🌱جو با پوست
🌱برنج ایرانی قهوه ای
🌱سبزی گشنیز جعفری
🌱ساقه های نازک کرفس
🌱 برگ چغندر
🌱 ترب سفید
🌱 روغن زیتون
🌱آبغوره یک قاشق چای خوری
🌱زنجبیل
🌱و اگر نان خواست نان جو استفاده شود
به مدت پانزده روز صبح و ظهر وشب چیزی به جز این مصرف نکند حتی میوه انشالله بیماریها برطرف شود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آش_آبغوره
👈🏻۱لیوان لپه را در ظرف ديگر با آب كاملاً ميپزيم
👈🏻 سپس در ظرف ديگر ۱پياز را در روغن سرخ كرده زردچوبه وفلفل را اضافه كرده و تفت داده تا عطر ادويه ها بيرون بياد
👈🏻سبزی (گشنیز جعفری ساتوری ۳لیوان)
👈🏻و2.3لیوان برنج را به مواد اضافه كرده
و حدود ٤ ليوان آب اضافه كرده و ميگذاريم تا سبزي و برنج بپزه و برنج لعاب بده
👈🏻 و سپس لپه پخته شده را اضافه كرده و در ظرف را ميزاريم تا آشمون جا بيفته
👈🏻 و در آخر1لیوان آبغوره و نمك دریا را اضافه ميكنيم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat