مادر ۷۵ ساله یکی از شهدای شهرستان نهاوند باهدف اثبات عشق مادرانه دراین سن سواد آموخت تا بتواند وصیتنامه فرزند شهید ۱۷ ساله اش را بر روی قالیچه ببافد
🔹خانم گل بانو سوری مادر شهید ۷۵ ساله شهید عزتالله کرمعلی در اقدامی مادرانه در حال بافتن وصیتنامه فرزند شهیدش بر روی قالیچه است، تا بتواند از این راه نام و یاد فرزندش را برای همیشه زنده نگه دارد❤️
ـــــــــــــــــ🕊🌹ـــــــــــــــــ
🔰 گزارش تصویری #ضیافت_علوی
(اطعام عید غدیر)
✍ با مدد الهی و کمک های مالی عاشقان امیرالمؤمنین(ع) و همت جهادگران گروههای اسلامی #ایران_مقتدر تعداد ۱۸۰۰ پرس چلوکباب کوبیده به همراه ۱۸۰۰ بسته شکلات و شیرینی شادانه تهیه و در ۲ وعده ظهر و شب در سطح محلات مختلف شهر تهران توزیع گردید.
📆 شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۹ روز عید غدیر (ظهر و شب)
✅ محلات توزیع 👇
🔹 منطقه ۱۱ محله راه آهن
🔹منطقه ۱۲ محله قیام
🔹منطقه ۱۴ محلات بانک رهنی و پاسدار گمنام
🔹منطقه ۱۵ محله مسعودیه و والفجر
🔹منطقه ۱۵ خاورشهر روستای محمودآباد (کوره های آجرپزی طالبی)
🔹منطقه ۲۰ روستاهای حاشیه شهرستان ری
🔹اسلامشهر محلات امامزاده پنج تن و باغ رضوان
🔹شهرستان پاکدشت روستای قشلاق فرون آباد
#ضیافت_علوی
#اطعام_عید_غدیر
#گروههای_اسلامی_ایران_مقتدر
#گروه_الحقنی_بالصالحین
#گروه_جهادی_فتح
#گروه_جهادی_سفیران_کوثر_نور
#قرارگاه_جهادی_شهید_حمیدرضا_اسداللهی
سلام علیکم💐
بیست و دومین روز از چله 🌟 بیست و چهارم🌟 مهمان سفره شهید 🌷سید مجتبی میرغفاری 🌷 هستیم.
🔺 نامهای عجیب از شهید " #سیدمجتبی_میرغفاری " که ۳۰ سال پس از شهادت به خانوادهاش رسید.
در بخشهایی از این نامه آمده است:
🔹وقتی در #شلمچه با دشمن نبرد میکردم به خودم آمدم احساس کردم نسیمی از سوی #کربلا میآید، وقتی درون این احساس بودم یکدفعه صدای ملکوتی را احساس کردم، در همین لحظه، ملائکهای مرا به آغوش کشید، وقتی چشم باز کردم خود را در صحن #اباعبدالله_الحسین در کنار سرور شهیدان یافتم، آری مادر، آری مادرِ شهید مجتبی و ای مادران و همسران شهدا، این است مقام شهیدان.
🔹 مادر ماها پشت سر سرور شهیدان #نماز میخوانیم، هنوز باور ندارم چه میبینم، خوابم یا بیدار، خدایا بچههای فلاح به من خوشآمد میگویند، همه بچهها اینجا هستند، وقتی به مقصد رسیدم بچهها جویای حال خانوادهشان بودند... مادر حال میفهمم من اینجا زنده هستم، در آنجا بیجانی بیش نبودهام...
خدایا به عظمت وبزرگی#شهدا مارامدیون #شهدا نگردان
شهید سیدمجتبی میرغفاری ۱۹ دیماه سال ۱۳۳۹ در تهران به دنیا آمد. مادرش معلم قرآن بود و سیدمجتبی هم با تشویقهای مادر راه قرآن را در پیش گرفت و به قاری خوشخوانی تبدیل شد.
از همان دوران نوجوانی و جوانی فعالیتهای فرهنگی و مذهبی زیادی داشت و برای رفع مشکلات اطرافیان صندوق قرضالحسنهای تشکیل داد. پس از اخد دیپلم به عنوان کارمند شهرداری تهران مشغول کار شد و همزمان با کار تحصیل در رشته مدیریت را هم در دانشگاه آغاز کرد.
حضور در جلسات شیخ حسین انصاریان، حضور در هیأتهای مذهبی مختلف و راهاندازی جلسه قرآن در حسینیه جاننثاران از جمله فعالیتهایش بود. همچنین همکاری با شورای نگهبان در سالهای اول انقلاب از دیگر برنامههایش بود.
با آغاز جنگ تحمیلی به عنوان سرباز راهی جبهه شد و بلافاصله پس از پایان خدمت سربازی به صورت داوطلاب راهی منطقه شد. در سالهای حضور در جبهه در عملیاتهای مختلفی شرکت کرد و چندین نوبت مجروح شد تا اینکه روز ۱۴ دیماه ۱۳۶۵ در جریان عملیات کربلای ۵ به درجه رفیع شهادت نائل شد و پیکر مطهرش در قطعه ۲۶ بهشت زهرا آرام گرفت.
قرائت قرآن و راهاندازی جلسه قرآن از جمله فعالیتهایش بود و عمل به قرآن مهمترین برنامه زندگیاش بود. زندگی روزمرهاش را با قرآن تنظیم کرده بود و کاری به جز این انجام نمیداد. در تلاوت از سبک استاد شعیشع استفاده میکرد و به ترتیل منشاوی علاقه زیادی داشت. مداح اهل بیت (ع) هم بود و در جلسات و هیأتهای مختلف حضور پیدا میکرد، از تجملات بسیار دوری میکرد. به مال حلال بسیار تأکید داشت و در زندگی خیلی دقت میکرد.