فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبر معظم انقلاب: کج سلیقه ها میگویند پیری جمعیت اشکال ندارد!
♦️فرصت بیست ساله برای محکم کردن پایه های کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️🎥 تنها بحرانی که تن رهبر را میلرزاند!!
🔻 ایران زیر خط بقاء!!
▪️"هر وقت خواستید از روبروی گلزار شهدا رد شوید، از همانجا و از توی ماشین دستی بلند کنید و برایم فقط یک بوق بزنید، همین! من آن بوق را بجای فاتحه از شما قبول میکنم"
📜وصیتنامه #شهید_محمود_صدیقیراد با اختلاف سادهترین، صادقانهترین و صمیمانهترین وصیتنامه شهید است.
#عند_ربهم_یرزقون
#یادشهداباصلوات
بنویسید به روی لحدم
من فقط عشق حسین بن علی رابلدم
ننویسید که او خادم بد عهدی بود
بنویسید که او منتظر مهدی بود...
#أَللّٰهُمَّارْزُقْنٰاظُهُوروَرؤیَتِأربٰابُنَابَقِیَّةَاللَّهِ
#باشهـــداتــاظهــــور🇮🇷🌼🍃
زراره می گوید: عرض کردم: فدایت شوم اگر من به آن دوران رسیدم چکار کنم؟فرمود: ای زراره هر گاه به آن دوران رسیدی این دعا را بیشتر بخوان:
«اللهم عرفنی نفسک فانک ان لم تعرفنی نفسک لم اعرف نبیک، اللهم عرفنی رسولک فانک ان لم تعرفنی رسولک لم اعرف حجتک، اللهم عرفنی حجتک فانک ان لم تعرفنی حجتک ضللت عن دینی.»
سلام علیکم
بزرگواران
🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴
ان شاالله پنجشنبه آینده 👈 5 خرداد ماه ، مصادف با شب شهادت امام جعفر صادق علیه السلام💔
قربانی جهت سلامتی وفرج امام زمان عجل الله فرجه
صدقه سر سلامتی حضرت، سلامتی رهبرمان، سربلندی نظام اسلامی
رفع بلا و گرفتاری از مومنین و مومنات ویژه شیعیان امیرالمؤمنین علیه السلام انجام می شود. 👌
بیمه کنید خودتان و خانواده تان را .
ما را یاری بفرمایید ولو به اندکی
سهم خود را به این شماره ی
کارت واریز فرمایید:
6037 9973 5313 3474
خدیجه مولوی
👇👇👇👇
✅ قربانی ان شاالله از طرف امام صادق علیه السلام علیهالسلام ، هدیه می شود به بقیه الله الاعظم عج 👉
واریز تا 10 صبح روز پنجشنبه (5 خرداد)
🏴🌾🏴🌾🏴🌾🏴🌾🏴🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چراغی
همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچ کس ،
هیچ کس اینجا
به تو مانند نشد ...🥀🥀🥀
سلام خدا بر روح پاک شهید حاج قاسم سلیمانی 🚩🚩
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇
✅ سرکشی و رسیدگی به خانوادههای شهدا
✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (وصیتنامه، عکس و رسم شهید )
✅ مراقبه به تلاوت سورههاى یس و حجرات (هدیه به پدر و مادران شهدا )
✅ مراقبه ویژه به خواندن زیارت آل یس و دعای بعدش از طرف شهید به پدر و مادر شهید و بخواهیم دعا کنند برای سلامتی مقام عظمای ولایت.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانوادههای شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (و
سلام برشما خوبان
یازدهمین روز از چله 🌾 🍃 سی وسوم 🍃 🌾
مهمان سفره دانشمند شهید 🌷 محسن فخریزاده 🌷 هستیم
سال۱۳۳۶ در قم به دنیا آمد. از فرماندهان سپاه پاسداران در زمینه موشکی بود و پیش از ورود به برنامه اتمی ایران سابقه همکاری با شهید حسن تهرانی مقدم را داشت و در زمانی که هدف ترور قرار گرفت ریاست سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را برعهده داشت. نیویورک تایمز پیشتر درمورد او نوشته بود که در قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت که در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷، علیه فعالیتهای هستهای ایران تصویب شده نام فخریزاده جزء افراد تحریم شده قرار داده شده بود. چندی پیش فرزند شهید فخری زاده درباره پدرش گفته بود: «پروژههای عملیاتی شهید فراتر از این چیزی است که در دسترس عموم قرار دارند، زیرا اقدامات علمی فراملی توسط شهید به مرحله عمل رسیده که بنا به ملاحظاتی علنی معرفی نشدند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای شنیدنی شهید فخری زاده
شهید محسن فخریزاده بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه سال 99 در اقدامی تروریستی در منطقه آبسرد در شمال استان تهران به شهادت رسید. ترور او در سالگرد ترور دیگر دانشمند هستهای ایران مجید شهریاری روی داد که اسرائیل در کانون اتهام اقدام بدان قرار دارد. روزنامه نیویورک تایمز در مورد این ترور نوشته بود: «روبات به گونهای ساخته شده بود که در بستر وانت زامیاد که خودروی رایج در ایران بوده قرار بگیرد. دوربینهایی نیز در جهتهای مختلف کار گذاشته شده بود به گونهای که به اتاق فرماندهی تصویر کاملی نه تنها از هدف و جزئیات امنیتی او بلکه از محیط اطراف نیز میداده است. در نهایت این وانت نیز با مواد منفجره پر شده بود تا پس از ترور منفجر شده و تمام شواهد را از بین ببرد.».
آمریکاییها، او را «صندوقچهٔ اسرار» برنامه هستهای ایران قلمداد میکردند که همواره در تعیین موضع ایرانیها در مذاکرات، نقشی مخفیانه ولی مؤثری داشته است. طبق نظر آژانس بینالمللی انرژی اتمی تا زمانیکه با فخریزاده گفتگوی مستقیم انجام نشود، نمیتوان در میزان ورود ایران به دانش هستهای، اظهار نظر کرد.
فریدون عباسی رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی که آشنایی او با شهید فخریزاده به سال ۱۳۶۶ برمیگردد، خبر داده که از سال ۸۸ بحث احتمال ترور فخریزاده مطرح بوده است. او توضیح داده: «در سال ۸۷ من و آقای فخریزاده و یک نفر دیگر را که در اصفهان فعال بود، خواستند ترور کنند. اولویتشان البته آقای فخریزاده بود. از همان زمان نیروهای حفاظت و امنیت ایشان را محافظت میکردند. تا این حد که خانهاش را عوض کردند و حتی من با همه رفت و آمد خانوادگی که داشتیم تا زمانی که شهید شد نمیدانستم خانهاش کجاست. ایشان ۱۲ سال تحتالحفظ بود و محافظ داشت و میشود گفت که همین حفاظتها بود که توانست ترورش را به تأخیر بیندازد. سال ۸۷ تیمی آمده بود که ایشان را بزند. نیروهای امنیتی آن تیم را کشف و عملیات ترور را خنثی کردند.»
فرزند شهید می گوید : 👇
پدر نگاه ویژهای به مادر داشتند. ما و دیگران را بسیار توصیه میکردند به خدمت و احترام به مادر. میگفتند «من هر چی دارم از احترام و خدمت به مادر و بعد خدمت به خانوادهست. شما هم اگه به مادر و بعد، خانوادهتون خدمت کنید، در هر جایگاهی باشید، موفق میشید.». روزی در دفتر پدر بودم که همکارشان با یک جعبه شیرینی آمد و گفت «آقای دکتر، من ازدواج کردم.» پدر گفتند «بهبه! مبارک باشه! ولی آقای پسر! حواست باشه! توی خونه همیشه تو مقصری! هر اتفاقی بیفته تو مقصری! حتی اگه احساس کردی همسرت مقصره، بدون که تو مقصری!» نوع نگاهشان به خانه و خانواده اینطور بود.
خط قرمزشان، مادر بود. به مادر بسیار احترام میگذاشتند. آنقدر رابطه احساسی عمیقی بین این دو بود و آنقدر جایگاه همسر برایشان ویژه بود، که حتی در مهمترین جلسات شورای امنیت، ساعت قرص مادر را فراموش نمیکردند و برای یادآوریاش تماس میگرفتند. تا همین اواخر، خیلی وقتها پدر را میدیدم که ظرف میشستند و کارهای خانه را انجام میدادند. مادرم میگفتند «محال بود از خونه خارج بشن، بدون اینکه چای دم کنند.» امکان نداشت جلوتر از مادرم راه بروند.
شهید همیشه برای دو مراسم، حتی در بدترین شرایط امنیتی از خانه بیرون میرفتند؛ عاشورا و تاسوعا، و شبهای احیا. همیشه این مراسمها را در مسجد بودند. بعد از مراسم، کنار خیابان منتظر میماندند تا مادر برسند. هر چه محافظان میگفتند، سوار ماشین نمیشدند. تا همین اواخر در ماشین را برای مادر باز میکردند و قبل از مادر در ماشین نمینشستند.
در کل احترام خاصی برای زن و خصوصاً مادر و همسر قائل بودند و همیشه به ما سفارش این دو را میکردند.