💠 #رشته_توییت
باید گریست به حال اپوزیسیونی که اول ، انتخابات را تحریم کرد و حالا برای مبارزه با مجلس ، دنبال ربط دادن توییتی از یک شخص مجهول الهویه درباره قوانین پیشنهادی در اجباری کردن ازدواج است.
درباره قانون اجباری کردن ازدواج هم باید گفت این طرح سبک و فاقد بنیه های علمی باید با طرحی جایگزین شود که با عوامل اجباری کردن «عدم ازدواج» مبارزه می کند.
در ایران با فرهنگ ما به خلاف بسیاری از کشورهای دنیا ، جوانان میل و رغبت زیادی برای ازدواج دارند و نیازی به اجبار نیست. باید دست آنان که نمی گذارند یک ازدواج سالم و سروقت رخ دهد کوتاه شود.
https://twitter.com/Aminikhaah/status/1269645392808939520?s=09
✅ @Aminikhaah
💠در فضای مجازی زندگی نکنید!!
در فضای مجازی فقط به قدر ضرورت حضور پیدا کنید. بیشتر از این خودتان را به این فضا وابسته و اسیر نکنید.
فضای مجازی نه ملکوت علیا است، نه ملکوت سفلی است، و نه عالم مثال است، بلکه عالم خیال است.
این ها خیال را تکثیر می کند و انسان را به توهمات و خیالات می کِشاند.
#پوستر
✅ @Aminikhaah
#توییت | محصول مشترک سینمای هندوستان و تلویزیون انگلستان
https://twitter.com/Aminikhaah/status/1269932744399826944?s=09
✅ @Aminikhaah
💠شرح #خطبه_متقین(جلسه دهم)
🔻 صبر و شکیبایی
🔸کلامی را بزرگان و علمایی که در مسیر بندگی خدا بودند به عنوان جمله ی طلایی مطرح کردند،که شاید بتوان گفت چکیده ی دین و سیرو سلوک،همین یک جمله است که اگر ما به همین یک جمله عمل کنیم بارمان را بسته ایم.
🔹دو رکن اصلی وجود دارد برای اینکه انسان با بندگی خدا زندگی کند،خوب زندگی کند و پاک بماند،این دو را اگر داشته باشیم همه چیز جور است:
1⃣ مرنج
2⃣ مرنجان
مرنجان را صحبت کردیم، شُرُورُهُمْ مَأْمُونه،این باعث میشود انسان با تقوا کسی را نرنجاند.
در رابطه با مرنج،که واقعا سخت تر است.انسان بالاخره مراقبت می کند کسی را ناراحت نکند،اما ناراحت نشدن و صبر کردن و تحمل کردن خیلی سخت است.یکی از ویژگی های متقین همین است.
🔸صَبَرُوا أَیَّاماً قَصِیرَه
زندگی خوبی و خوشی، دارایی و نداری دارد ، بالاخره می گذرد و تمام می شود این ها نباید سبب این شود که انسان در دنیا به رنج بیافتد.حرکت ، رشد و پیشرفت همیشه همراهش یک زحمتی هست.
🔻بررسی انواع صبر و مصادیق ان در زندگی حضرت خدیجه(س):
سه مدل صبر داریم؛
1⃣صبر بر گناه
انسان بدلیل اینکه به معصیت نیفتد صبر می کند.
حضرت خدیجه(س) بر خلاف آنچه که معمولا گفته می شود،طبق بررسی مورخین در جوانی و بدون آنکه قبلا همسری داشته باشند همسر پیغمبر اکرم(ص) شدند. یک زن زیبا و ثروتمند در ان فسادی که در جزیره العرب در زمان جاهلیت موجود بود پاک زندگی کرد و خودش را پاک نگه داشت.
2⃣صبر بر طاعت
یعنی انسان هنگامی که طاعت خدارا انجام می دهد صبر کند.
حضرت خدیجه(س) اولین زنی بود که اسلام آورد.در این مسیر هم خیلی زحمات را ایشان تحمل کرد.بالاخره ان زنی که دارایی های زیادی داشت که در رابطه با اموال ایشان چیزهای نجومی گفته شده است.
ایشان بسیار انفاق کردند، رسیدگی به یتیمان و بی سرپرستان، گفته اند هنگامی که می خواستند از دنیا بروند حتی کفن نداشتند ، به حضرت زهرا(س) عرض کردند که دخترم من که از دنیا رفتم کفن ندارم از پدرت درخواست کن اگر دوست داشت و صلاح دانست آن عبایی که با ان نماز شب میخواند، مرا در همان کفن بکند.
3⃣صبر بر مصیبت
زن های قریش به حضرت خدیجه(س)طعنه می زدند که تو با این همه ثروت و زیبایی همسر یک پسر یتیم فقیر شده ای.ایشان این هارا بخاطر خدا تحمل کردند.
خداوند متعال به ازای این صبر به او چه داد؟
کوثر را داد،کوثر فقط برای پیغمبر(ص) نبود به حضرت خدیجه(س) هم داده شد که حضرت زهرا(س) است.نسل و ذریه امامت در نسل او قرار داده شده و از همه ی این ها بالاتر به مرتبه ای رسید که جبرئیل نازل شد بر پیغمبر اکرم(ص) گفت یا رسول الله من امده ام محضر شما عرض کنم خداوند متعال برای حضرت خدیجه(س) سلام فرستادند،ومن مامور ابلاغ این پیام بودم که سلام خداوند را به خدیجه(س) برسانم.
حضرت خدیجه(س)یکی از ارکان بهشت هستند.
ارزش دارد که انسان در این مسیر یکسری از سختی هارا تحمل کند و مرنجد،این رنجش ها باعث نشود که انسان مسیر را رها کند.
ارزش دارد که بعد سلام و درود خدا را دریافت کند.
🔹🔹 نتیجه ی صبوری خود را لزوما در دنیا و در مادیات نبینیم.
صوت گفتگو
#شرح_نهج_البلاغه
✅ @Aminikhaah
💠شرح #خطبه_متقین(جلسه یازدهم)
🔻 قوی بودن در دین
حضرت علی (ع) در رابطه با متقین میفرمایند:فَمِنْ عَلاَمَهِ أَحَدِهِمْ أَنَّکَ تَرَى لَهُ قُوَّهً فِی دِین،متقین در دین قوی هستند.
این مساله چند بعد دارد:
🔹 متقین در دین داری خودشان با استحکام و استدلال جلو میروند و بر اساس هیجانات و احساسات و جو در فضای دینی قدم نمی گذارند.
🔸امام حسین(ع)تحلیلی که در رابطه با مردم کوفه داشتند در ماجرای شهادتشان در روز عاشورا فرمودند که:الدین لعب علی السنتهم
استاد علامه جوادی آملی میفرمودند به این می گویند دین ادامسی،یعنی برای برخی دین مثل آدامس در دهانشان است،تا هر جا که مزه می دهد و در هر ابعادی که بدرد آدم میخورد دین را دنبال میکنند،زیرا در بعضی مواقع دین به نفع ما است و در بعضی مواقع به ضرر ما است.
زیرا در یکسری افراد که تقوایشان ضعیف است یا حتی تقوا ندارند اگر هم به دین رو بیاورند ان ابعادی را رو می اورند که برایشان فایده و سودی دارد،اگر جایی احساس ضرر بکنند دین را رها میکنند. و اگر جایی میبینند منافعشان دارد به خطر می افتد از دین کوتاه می ایند و چشم پوشی میکنند،که این علامت ضعف در تقواست.
🔹 یک روز اقایی خدمت یکی از مراجع بزرگوار رفته بود.گفته بود آقا من دیده ام برخی ها بابت چلوکبابی که شام میخورند میروند و رای می دهند ،که این آقا خیلی ناراحت شده بود،ایشان به این اقا گفتند به تو اگر چلوکباب بدهند رای نمیدهی؟گفته بود نه،اقا خیلی زشت است آدم دینش را به این چیز ها نمی فروشد،ایشان گفته بود اگر صد تومان بدهند چطور؟او گفته بود اقا این حرف ها چیست؟همین طور رقم را بالا بردند یک میلیون، پنجاه میلیون،رسیدند به یک میلیارد،ان آقا در فکر خیلی عمیقی فرو رفت،گفت البته انسان باید تشخیص بدهد اصلح کیست آنوقت رای بدهد!که آقا فرموده بودند که شما هم می فروشی اما گران فروشی.او ارزان فروش است با یک چلو کباب رای می دهد شما گران فروشی با یک میلیارد.
🔸اگر انسان قوت در دین داشت زنجیر های شیطان کلفت تر میشود اما اگر انسان ضعف در دین داشت خودش به دنبال صدای شیطان می رود.
گاهی ما نسبت به مسائل دینی بی اعتنایی می کنیم.گاهی افراد میگویند ما با فلان خانواده رفت و آمد داریم و خیلی مسائل و آسیب های دینی اعتقادی فرهنگی برایمان دارد، گفتیم رفت وامد کنترل شده باشد محدود شود،دائم میگفتند نمیشود!نمیشود!دیدیم که میشود،در ایام نوروز هم میشود انسان هیچ کجا نرود.کرونا اثبات کرد اگر پای جانِ انسان در میان باشد و ترس از جانش داشته باشد همه ی نشدنی ها شدنی میشود.
گاهی بحث دین و عقیده که میشود دائم میگوییم نمیشود،فلان مکان که نمیشود نرفت، فلان شخص را که نمیشود ندید.در حالی که بحث کرونا که پیش آمد دیدیم همه ی این ها میشود.
🔹برای مثال در بحث تربیتی ،فرزندانمان را از پنج سالگی کلاس زبان میفرستیم از شش سالگی کلاس پیانو، همه ی این آموزشها از خردسالی امکان پذیر است،
از آنطرف گفته اند فرزندانتان را از هفت سالگی با حال و هوای نماز آشنا کنید، گاهی مشاهده می کنیم فرزند سیزده سال،پانزده سال ،هفده سال سن دارد،به پدر مادر میگوییم هیچ کاری نکردید؟میگویند نه هنوز زود است،هنوز بچه است،با زور نمیشود!
با زور میشود بچه را کلاس زبان فرستاد!برای کلاس پیانو بچه نیست!
این مسائل نشان دهنده ی این است که ما خیلی وقت ها برای دین ارزشی قائل نیستیم،خدایی نکرده ممکن است حکایت از این باشد که ما ضعف در تقوا داریم.
صوت گفتگو
#شرح_نهج_البلاغه
✅ @Aminikhaah
💠نتایج زنا
نطفه حرام وقتی زیاد شود از آن اختلاس گر هم ایجاد می شود.
اگر همه خانواده ها مراعات حریم و حدود را بکند فرزند اهل اختلاس و بهم زدن امنیت روانی جامعه نمی شود. داعشی های اروپایی نتیجه دیگری از زنا هستند. لذا نباید نسبت به قبح زدایی آن ساکت ماند.
#پوستر
✅ @Aminikhaah
هیئت آنلاین برگزار می کند:
سلسله جلسات هفتگی "با پای عقل در برزخ" یا زندگی با مرگ
🔸 بررسی آیات و روایات درباره زندگی برزخی از وقت مرگ تا وقت استقرار در برزخ
🔹 تحلیل عقلی و تأویل عرفانی - فلسفی آیات و روایات صحیح السند
🔸 کشف منظومه معرفتی دین برای تحلیل تجربه های نزدیک به مرگ و مکاشفات
🔸 تحلیل نظریات غربی درباره عالم پس از مرگ با تکیه به عقل و نقل
⏰ زمان:
به وقت آمریکای شمالی: یکشنبه ها
5:15-6:15 PM PT | 6:15-7:15 PM MT | 7:15-8:15 PM CT | 8:15-9:15 PM ET
به وقت تهران: دوشنبهها - ساعت ۶:۴۵-۵:۴۵ صبح
💡 شروع جلسات: 2020 ,21 June مصادف با ۲ تیر ۱۳۹۹
✍️ برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
⏱ مهلت ثبت نام: 2020 ,19 June مصادف با ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
برای اطلاعات بیشتر به کانال هیئت آنلاین مراجعه نمایید
✅ t.me/heyatonline
✅ @Aminikhaah
#توییت
اتفاقا بخش مهم تیتر این نشریه، بخش پایین سمت چپ نیست. بلکه بخش بالای سمت راست است:
"آرزویی که به گور رفت" شرح حال همه کسانی است که در برابر انقلاب ایستاده اند.
https://twitter.com/Aminikhaah/status/1270437050337148929?s=09
✅ @Aminikhaah
#توییت
امشب برای اولین بار در تلویزیون اعلان شد که 20 خرداد 78 ، در انتقام خون شهید صیاد ، با موشکباران سپاه به اردوگاه اشرف مسعود رجوی به درک واصل شد.
حالا شاید بتوان وقایع تیر 78 را از منظر دیگری به تحلیل گرفت. در واقع منافقین داخلی و خارجی ، در کوی دانشگاه ، به خونخواهی مسعود قیام کردند.
https://twitter.com/Aminikhaah/status/1270439848537710594?s=09
✅ @Aminikhaah