✳️ انقلاباسلامی در آثار غرب(۸)
🔆یرواند آبراهامیان
🔸آبراهامیان، استاد تاریخ در کالج باروک دانشگاه نیویورک است. وی کتابی دارد به نام #ایرانبیندوانقلاب که در آن به تحلیل تأثیر متقابل سازمان های سیاسی و نیروهای اجتماعی ایران از سده نوزدهم تا انقلاب اسلامی 1357 می پردازد. وی در این کتاب، سال های پس از کودتای 1332 را تا آستانه انقلاب اسلامی به انگیزه ریشه یابی علل وقوع انقلاب و نیروهای مؤثر در آن از نظر می گذراند و مهم ترین حوادث و نیروهای سیاسی و اجتماعی اثرگذار این دوره را تجزیه و تحلیل می کند. وی در پایان نتیجه می گیرد که علت وقوع انقلاب، توسعه ناهمگونی بود که رژیم محمدرضا شاه، خواه ناخواه در پیش گرفته بود.
آبراهامیان تحقیق خود را با بررسی نقش مهم اسلام و نیز نقش تعیین کننده شخص امام خمینی رحمه الله در پیروزی انقلاب اسلامی به پایان می برد. بی گمان، کتاب ایران بین دو انقلاب کتابی ویژه در بررسی تاریخ هفتاد ساله ایران است. (آبراهامیان، 1391: پشت جلد کتاب)
بخشی از سخنان آبراهامیان در کتاب یاد شده چنین است:
🔸درباره رهبری این انقلاب، یعنی آیت الله خمینی باید گفت دو عامل، نقش تعیین کننده و محبوبیت گسترده آیت الله خمینی را روشن می کند. عامل نخست #شخصیت، به ویژه #زندگیساده آیت الله خمینی و خودداری او از #سازش با حاکمیت فاسد زمان او بود.
در کشوری که بیشتر سیاستمدارانش در آسایش و رفاه به سر می بردند، آیت الله خمینی زندگی ریاضت منشانه ای داشت و مانند #تودهمردم رفاه مادی چندانی نداشت. در جامعه ای که رهبران سیاسی آن، #هزارچهره و اهل زد و بند و #خویشاوندپرستی های اصلاح ناپذیری بودند، آیت الله خمینی سرسختانه هرگونه سازش را، رد می کرد، و همچون «مردان خدا» که نه در جست وجوی قدرت ظاهری، بلکه در پی اقتدار معنوی هستند، عمل می کرد. همچنین در دهه ای که به داشتن سیاستمدارانی بدگمان، سست عنصر، فاسد، بدبین و ناسازگار معروف بود، وی همچون مردی درست کار، مبارز، پویا، ثابت قدم و مهم تر از همه، فسادناپذیر پای به میدان گذاشت. خلاصه، او چونان رهبری انقلابی و فره مند هنگامی به صحنه آمد که چنین رهبرانی اندک شمار، ولی بسیار مغتنم بودند.
دومین عامل تبیین کننده جایگاه برجسته آیت الله خمینی، #هوشیاری او به ویژه در رهبری طیف گسترده ای از نیروهای سیاسی و اجتماعی است. او طی پانزده سالی که در تبعید بود، از اظهارنظر عمومی به ویژه دادن اعلامیه درباره مسائلی که می توانست به رنجش و دوری بخش ها و اقشار مختلف جناح مخالف منجر شود، محتاطانه خودداری می کرد؛ مسائلی مانند اصلاحات ارضی، نقش روحانیون و برابری زن و مرد. بنابراین، در انتقاد از رژیم، بر مسائل و موضوعاتی انگشت می گذاشت که عامل نارضایتی همه جناح های مخالف بود، همانند: امتیازات داده شده به غرب، پیوند پنهانی و غیرمستقیم با اسرائیل، هزینه های #بیهوده تسلیحاتی، #فساد رایج در میان بزرگان دولتی، رکود و نابسامانی در بخش کشاورزی، افزایش هزینه زندگی، کمبود مسکن و گسترش روزافزون حلبی آبادها، شکاف فزاینده میان فقرا و ثروتمندان، سرکوب روزنامه ها و احزاب سیاسی، ایجاد دولت دیوان سالار حجیم و زیر پا گذاشتن قانون اساسی... .
🔸باری، آن عواملی که قدرت یابی روحانیون را ممکن ساخت و به انقلابی بزرگ در جهان معاصر انجامید، عبارت بود از شخصیت کاریزمایی آیت الله خمینی، نفرت شدید مردم از شاه و ناتوانی های سازمانی احزاب غیرمذهبی که رژیم در طول حدود 25 سال بر آنها تحمیل کرده بود. بعید است روحانیت، آیت الله خمینی دیگری عرضه کند». (همان: 655، 656 و 662)
🔸نکته:
بحمدالله برخلاف پیشبینی آبراهامیان امامخمینی فرزندی و فرزندانی مانند خویش تربیت نموده بود که برخی به شهادت رسیدند و شخصیتی مانند آقاسیدعلی آقا رهبری خمینی گونه انقلاب را عهده دار شد.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامی در آثار غرب(۹)
🔆 جان. ال. اسپوزیتو
کتاب #انقلابایرانوبازتابجهانیآن که در آن گروهی از برجسته ترین شخصیت های علمی و استادان و پژوهشگران صاحب نظر از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشورهای مختلف، هریک به بررسی ابعاد گوناگون بازتاب های انقلاب ایران پرداخته اند، به دلیل جامعیت و نگاه ژرف علمی و ارزیابی و تحلیل دقیق و متکی به منابع متعدد و پژوهش های میدانی، اثری ارزنده، روشنگر و در خور تأمل در این باب شمرده می شود.
این سخنان به صورت مقاله هایی مستقل و در عین حال مجموعهای منسجم به همت پژوهشگر نامدار جان. ال. اسپوزیتو گردآوری شده است. (اسپوزیتو، 1388: 12 و 13)
او درباره اهمیت انقلاب اسلامی ایران مینویسد: «دوست و دشمن معتقدند انقلاب ایران، تأثیر بسزایی بر جهان #اسلاموغرب داشته است. این انقلاب برای برخی، منبع الهام و انگیزش بوده است. ایران معاصر، نخستین دهه حیات خود را با دو هدف توأم #نهادینهکردن انقلاب و #صدور آن آغاز کرد. برای جمهوری نوپای اسلامی، قانونی اساسی فراهم آمد که یک حکومت پارلمانی انتخابی را تحت هدایت شرع اسلام پیش بینی کرده بود، و آیت الله خمینی مقام ولایت فقیه یافت. در نتیجه، تحول چشمگیری در جامعه ایران به وقوع پیوست. حکومت با در دست گرفتن بانکداری، بیمه، بازرگانی خارجی و صنایع عمده، بدهی های خارجی خود را پرداخت کرده، #اقتصادیمستقل پدید آورد که کمتر به سرمایه گذاری و سرمایه خارجی #وابسته است. انقلاب علاوه بر جنبه نظری، به صورت #واقعی نیز تغییرات عمیقی در چشم انداز اجتماعی ایران پدید آورده است.
جمهوری اسلامی ایران، از نخستین روزهای حیات خود، هدف دوم (صدور انقلاب) را از ارکان سیاست خارجی خود اعلام کرده است. هیچ جنبه دیگری از انقلاب، این همه توجه رسانه ها را به خود جلب نکرده و ترس دولت های غربی و اسلامی را برنینگیخته است.
مبالغه نکرده ایم اگر بگوییم #بدفهمی ها مانع آن شده است که غربی ها، به ویژه ایالات متحده، خط مشی های ایران را عموماً و بازتاب جهانی انقلاب ایران را خصوصاً درک کنند. یکی از این #بدفهمی های رایج این است که انقلاب ایران شدیداً شیعی و فرقه گرایانه است. اما این انقلاب از نخستین روزها، آگاهانه #تصوریجهانشمول از خود ارائه داده و اهدافی جهان شمول در سر داشته است. مثلاً آیت الله خمینی تأکید داشت که انقلاب در اصول اسلامی ریشه دارد و به همه #مظلومان جهان ـ چه شیعه و چه غیرشیعه ـ تعلق دارد. از این رهگذر از فردای پیروزی انقلاب، بسیاری از دانشجویان مسلمان، بدون توجه به وابستگی های فرقه ای خود، ایران را به چشم سرمشق خود دیدند. بدین ترتیب، دانشجویان سنّی #الجماعهالاسلامیه در دانشگاه قاهره اعلام کردند انقلاب مردم ایران، شایسته بررسی عمیق است تا از آن درس بگیریم، انگیزه کسب کنیم و از این سرمشق، بهره مند شویم. در حقیقت، هم نخبگان و هم عموم مردم این انقلاب را به ندرت یک پیروزی شیعی می شمردند. بسیاری از مسلمانان، آن را غلبه #اسلام بر نیروهای اهریمنی و پیروزی #جهانسوم بر امپریالیسم امریکا می دانستند». (همان: 325ـ 327)
«بازتاب جهانی انقلاب ایران، #چهارشکل داشته است: نخست، در دو کشور لبنان و بحرین، #تأثیر ایران ملموس و چشمگیر بوده است.
دوم، در تعداد بیشتری از کشورها، #الگوی ایران و تشویق های این کشور، جریان سیاسی اسلامی پیشین را تقویت کرده و شتاب بیشتری بخشیده است؛ همانند: مصر، تونس، نیجریه، پاکستان و فیلیپین.
سوم، ایران نقش عام تری در برانگیختن ایدئولوژی و تفکر سیاسی اسلامی ایفا کرده است؛ همانند مصر، سودان، مالزی و اندونزی.
چهارم، الگو و فعالیت های ایران، دلیل و بهانه لازم را فراهم آورده است تا بعضی حکومت ها (عراق، مصر، تونس و اندونزی) جنبش های اسلام گرای مخالف را مهار و سرکوب کند. مهم ترین تأثیرگذاری ایران انقلابی بر جهان اسلام در سطح افکار و ایدئولوژی است». (همان: 330 و 331)
«هدف اصلی سیاست خارجی ایران، از همان آغاز به کار حکومت جدید، تبلیغ و گسترش اسلام انقلابی بود. این هدف در وظیفه ای ریشه داشت که #قرآن برای مسلمانان در جهت تحقق و تبلیغ پیام الهی در سراسر گیتی معین کرده است. در حقیقت، قانون اساسی جدید ایران، به وضوح نشانه وجه اسلامی سیاست خارجی پویا و مبارزه جویانه ای است که هدفش، اتحاد دنیای اسلام و گسترش حاکمیت خداوند در روی زمین است.
ادامهدارد...
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ ادامه مطلب قبل:
🔸در تجربه و ایدئولوژی انقلابی ایران، نشانه های زیادی هست که با موضوعات و علایق احیاگرایانه در دیگر جوامع مسلمان شدت یافت. نخستین و مهم ترین عاملی که موجب شد انقلاب ایران به مثابه انقلاب اسلامی تلقی شود، ناشی از ایدئولوژی اسلامی و رهبران روحانی و غیرروحانی آن بود که ایدئولوگ اولیه جمهوری اسلامی، آیت الله خمینی بود. این گونه بود که این انقلاب، نخستین نمونه انقلابی موفق و مُلهَم از اسلام بود. دوم اینکه، انقلاب سفید شاه به مثابه الگوی اصلی نوسازی به سبک و شیوه غربی در خاورمیانه، زمینه وسیع برای نارضایتی های گسترده ایجاد کرد، و این خود منشأ دیگری برای دامن زدن به انقلابی بود که هیچ گاه موافق زندگی با سبک و شیوه غربی نبود.
در حقیقت، برخی از #اصول ایدئولوژی انقلاب اسلامی ایران که از سوی فعالان اسلامی در جهان مطرح شد، از این قرار است:
الف) تأکید مجدد بر اسلام به مثابه شیوه زندگی تمام عیار.
ب) اعتقاد به اینکه پذیرش الگوی غیردینی و غربی جدایی دین از دولت، سر منشأ تمام مصایب اجتماعی، اقتصادی، نظامی و سیاسی جوامع مسلمان است.
ج) اعتقاد راسخ به اینکه بازگشت قدرت و موفقیت های مسلمانان، نیازمند برگشت به اسلام و حاکمیت دین الهی به جای سرمایه داری غربی و روسیه مُلهَم از مارکسیسم و سوسیالیسم است.
د) معرفی دوباره شریعت (قانون اسلامی) به مثابه طرح اسلامی جامعه ای مطلوب که اجتماعی عادلانه و اخلاقی از مؤمنان است.
هـ) تمایل به نبرد (جهاد) علیه تمام ناراستی ها؛ حتی اگر لازمه آن، تحمل سختی ها و در صورت لزوم، شهادت در راه خدا باشد». (همان: 47ـ 49)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
🔴 پیام رهبرمعظم انقلاب به کارگردان فیلم قلادههای طلا:
🇮🇷 #مجددا فيلم شما را ديدم. #آفرينآفرينآفرین؛ از قول من به بازيگران سلام برسانيد.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
فتنه 88 از عوامل تحریم علیه ایران.pdf
454.8K
✳️ #فتنهوتحریم(۴)
🔆 #فتنه ۸۸ از عوامل اصلی #تحریم علیه ایران
💢دکترمحمدی
🌼 #شبکهتحلیلگران انقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #اعترافاتفتنهگران
🔸سعیدحجاریان: نه تقلبی بود نه تخلفی!
🔸محمدعلی ابطحی: تقلب #رمزشورش بود!
🔸مصطفیتاجزاده: تقلب به این صورت #معنانداره!
🔸محمدرضاخاتمی: تقلب #نشد!
🔸مجید توکلی: من اصلا #رأیندادهبودم!
🔸میرحسین موسوی ۱۸ بار بیانیه داد اما نه خود نه اطرافیانش حتی یک #سند محکمهپسند برای تقلب ارائه ندادند!
💢 اینها به بهانه دروغین #تقلب ۸ ماه مملکت را به آشوب کشیدند!
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #فتنهجدیدوقدیم
🔸محمدجواد لاریجانی: افراد کلیدی #فتنهاقتصادی، فعالان #فتنه ۸۸ هستند
با نظر علی لاریجانی درباره FATF موافق نیستم!
🔸ماموستا خدایی: ملت ایران اجازه نمیدهد #فتنهجدیدی در کشور برپا شود!
🔸دکترجلیلی: فتنه ۸۸ برای جلوگیری از #الگوشدن انقلاب اسلامی طراحی شد.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ #بلایاعتمادبهآمریکا
🔸پس از گذشت ۱۸ سال از حضور نظامی آمریکا و نیروهای ناتو در افغانستان، این کشور هنوز #برقوگاز سراسری ندارد.
🔸مردم حتی در #پایتخت افغانستان مجبورند برای گرم کردن خود از سوزاندن #زغال، #چوب و #پلاستیک استفاده کنند که این موضوع به آلودگی بیش از اندازه هوا منجر شده است.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ قسمت سوم مجموعه #خارجازدید ۲
این قسمت از مستند «خارج از دید ۲» به موضوع #نفوذ #نمازیها (محمدباقر و سیامک) در ساختارهای تصمیم سازی نظام و شبکه سازی اجتماعی آنها در راستای اهداف صهیونیسم بینالملل و دولت آمریکا می پرداخت.
خارج از دید، هر شب بعد از خبر ۲۲ از شبکه سوم سیما پخش میشود.
هم اکنون در حال پخش است...
زنان جاسوس و فعال علیه عفاف و حجاب
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #فلسفه حفاظ #جنگاعتقادی است! ۷۶/۱/۱۸
💠رهبرمعظمانقلاب:
#حوزه باید از مسائلی که به علوم اسلامی مرتبط است مطلع باشد؛ چرا ما از اول متوجه نباشیم که چه چیزی دارد در دنیا فرآورده میشود، تا به افکار بشر داده بشود، تا خودمان را از #ریشه آماده کنیم؟
#بنشینیم تا صد سال بعد از مرگ مارکس، که افکار او همه جا منتشر شد و وارد کشور ما گردید و چهار نفر از بچههای ما مارکسیست شدند و خدا را انکار کردند، آن وقت تازه به این فکر بیفتیم که علیه بیخدایی آنها کتاب بنویسیم! اگر همان وقتی که تفکرات اقتصادی یا اجتماعی مارکسیسم یا هر مکتب دیگری داشت ریشه میگرفت و جوانه میزد - من به عنوان مثال مارکسیسم را میگویم، که حالا امروز در دنیا دیگر از مارکسیسم تقریباً خبری نیست؛ امروز باز چیزهای دیگری هست - چنانچه حوزههای علمیه متوجه بودند میتوانستند بموقع و بجا آن افکار صحیح اسلامی را بدهند و نگذارند که در موضع تدافعی قرار بگیرند؛ حوزویان همیشه باید موضع #تهاجمی و #تبیینی داشته باشند! ۷۰/۶/۳۱
💠 اشکال کار آقای #گورباچف این بود که اشکالات را میدانست؛ اما #تصویرروشنی از آنچه که باید انجام گیرد، نداشت؛ اگر هم داشت، مردمش آن تصویر را نمیدانستند لذا به #تقلید ناشیانه اصلاحات در مدلهای غربی پناه بردند.
امام بزرگوار ما هوشمندانه این #ضعف را در آنها تشخیص دادند؛ لذا در نامهای که ایشان به گورباچف نوشتند، این نکته را متذکّر شدند. ایشان نوشتند شما اگر بخواهید گرههای کور اقتصاد سوسیالیسم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون #سرمایهداری غرب حل کنید، نه تنها دردی از جامعه خود را دوا نخواهید کرد، بلکه دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند؛ چرا که امروز اگر مارکسیسم در روشهای اقتصادی و اجتماعی به بنبست رسیده است، دنیای غرب هم در این مسائل گرفتار شده است. اینکه بنده مکرّر میگویم امام یک #حکیم واقعی بود، به این خاطر است. در آن جنجال تبلیغاتی رسانهای جهان، نکته اصلی را امام تشخیص داد! ۷۹/۴/۱۹
💠 آن روزی که امام در نامه به گورباچف نوشتند که بعد از این #مارکسیسم را باید در موزهها پیدا کرد، #عدهای پوزخند زدند! دو سال یا سه سال نگذشته بود که آن #پیشگویی تحقق پیدا کرد. قدرت استکباری #امریکا هم از بین خواهد رفت، او هم متلاشی خواهد شد، این قدرت جهنمی ماندنی نیست، #اسرائیل هم ماندنی نیست. این، حرف دولت و ملت ایران و #نظامجمهوریاسلامی است، این، در سایهی هوشیاری شما ملت و هوشیاری ملتهای مسلمان عملی خواهد شد. ما باید تلاش کنیم. وظیفهی ما #تلاشکردن است! ۷۰/۵/۲۸
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
سالروز نامه امامخمینی(ره) به گورباچف
💠امام خمینی
جناب آقای گورباچف، باید به حقیقت رو آورد. مشکل اصلی کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادی نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعی به خداست. همان مشکلی که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید. مشکل اصلی شما مبارزه طولانی و بیهوده با خدا و مبدأ هستی و آفرینش است. جناب آقای گورباچف، برای همه روشن است که از این پس کمونیسم را باید در موزههای تاریخ سیاسی جهان جستجو کرد؛ چرا که مارکسیسم جوابگوی هیچ نیازی از نیازهای واقعی انسان نیست؛ چرا که مکتبی است مادی، و با مادیت نمیتوان بشریت را از بحران عدم اعتقاد به معنویت، که اساسیترین درد جامعه بشری در غرب و شرق است، به در آورد!
آقای گورباچف؛ انسان ذاتا میخواهد به «حق مطلق» برسد تا فانی در خدا شود. اصولا اشتیاق به زندگی ابدی در نهاد هر انسانی نشانه وجود جهان جاوید و مصون از مرگ است. اگر میل داشته باشید در این زمینهها تحقیق کنید، میتوانید دستور دهید که صاحبان اینگونه علوم علاوه بر کتب فلاسفه غرب در این زمینه، به کتب فارابی و ابنسینا در حکمت مشاء مراجعه کنند، تا روشن شود که قانون علیت و معلولیت که هرگونه شناختی بر آن استوار است، معقول است نه محسوس؛ و ادراک معانی و قوانین کلی که هر گونه استدلال بر آن تکیه دارد، معقول است نه محسوس، و نیز به کتب سهروردی در حکمت اشراق مراجعه نموده، که هر موجود مادی دیگر به نور صِرف که منزه از حس میباشد نیازمند است؛ و ادراک شهودیِ ذات انسان از حقیقت خویش مبرا از پدیده حسی است. و از اساتید بزرگ بخواهید تا به حکمت متعالیه صدرالمتألهین و به کتب عرفا بخصوص ابنعربی مراجعه نمایند، تا معلوم شود که حقیقت علم همانا وجودی است مجرد از ماده، و هرگونه اندیشه از ماده منزه است و به ماده محکوم نخواهد شد! ۶۷/۱۰/۱۱
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
5aafab5dc925fc3851c0520c_-2483990837727457787.mp3
13.62M
✳️هجوم به #مردمسالاری دینی ازدرون وبیرون
🔆 #حماسهملینهدی
💢استاد رحیمپور ازغدی
۱۳۹۳/۱۰/۰۹
🌼 #شبکهتحلیلگران انقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ صفر تا صد انقلابهای رنگی و نقش آمریکا و #جرجسوروس در اجرای آنها
💢سخنران: استاد رحیمپور ازغدی
🔹اعلام پیروزی یک کاندید قبل از اعلام نتایج انتخابات
🔸برنامهریزی کرده بودند که روز اول چه کسی چه حرفی بزند، روز دوم و سوم چه بگوید و روزنامهها نقش خود را چگونه ایفا کنند
🔹اجرای انقلاب رنگی در #گرجستان فقط با ۱۵هزار نفر
🔸برنامه ریزی چندساله برای اجرای پروژهها
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ تجربه برجام چه شد؟
🔸عدهای گفتند #گفتوگو کنیم تا مشکلات را حل کنیم و همه گفتوگوها انجام شد؛ آیا طرف مقابل به گفتوگو متعهد بود؟ از #حقی از خود کوتاه آمد؟ او کلاً از برجام خارج شد و حالا میگوید فشارها را میخواهم بیشتر هم کنم! گفتند ما اصلا اولویت مان از مذاکره برداشتن تحریم ها نبود و ما دنبال چیز دیگری بودیم! به همین صراحت!
🔹 این توافق ژنو خودتان است؛ سال 92 وقتی آمدید امضاء کردید چه گفتید؟ گفتید میخواهیم گفتگوهایی را شروع کنیم که به طور جامع #تحریم های مرتبط با هستهای، شورای امنیت، چندجانبه و ملی که مربوط به آمریکا است را برمیدارد؛ بعد حالا به صراحت بیان میکنید که اولویت ما این نبود؟
🔹چه کسی شعار میداد، هم سانتریفیوژ باید بچرخد هم چرخ کارخانه ها؟چه کسی سال گذشته باز شعار داد که اگر ما بمانیم میتوانیم بقیه تحریم ها را نیز برداریم؟ آیا باید به همین سادگی حافظه ملت را پاک کنیم؟ بعد میگویید میخواستیم حق هستهای ملت را تثبیت کنیم؟
🔹آیا حق هستهای ملت با ریختن بتن در تأسیسات او تثبیت میشود؟ از 100 حق او انصراف بدهید، حقوق دیگر او تثبیت میشود؟ 13 هزار سانتریفیوژ را بردارید، 10 هزار کیلو مواد هستهای که 10 سال برای آن زحمت کشیده شده را از کشور خارج کنید، آیا این اسمش میشود تثبیت؟ و بعد بگویید ما همچنین قولی نداده بودیم؟
🔹بحث ما فردی نیست، ما دعوایی با کسی نداریم؛ بحث ما این است که نگذاریم با پوشانده شدن واقعیت ها و مسائل اصلی، عدهای یک آلزایمر سیاسی را به ملت تحمیل کنند.
🔹اگر مسیر های موفق را خوب شناسایی نکنیم و اجازه بدهیم مسیر های ناموفق را با تحریف به شکل دیگر نشان بدهند، یعنی به ملتی هزینه های مضاعف بخواهد تحمیل بشود.
دکترسعیدجلیلی، دانشگاهشیراز
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #افغانستاننمادیازافولامپراطوریآمریکا
«رابرت کاپلان» در #نیویورکتایمز با تاکید بر خروج آمریکا از افغانستان نوشت:
«هیچ کشوری مانند افغانستان نتوانسته تا این اندازه #افول امپراطوری آمریکا را به تصویر بکشد. احتمال پیروزی نظامی (آمریکا) علیه طالبان تقریبا #صفر است و احتمال کمی برای ایجاد #دموکراسی پایدار در این کشور وجود دارد».
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ نقشهای برای ایران، پس از خروج از برجام
💢اندیشکده صهیونیستی #جینسا در گزارشی، راهبرد جامعی برای مقابله با ایران پس از خروج آمریکا از برجام ارائه داده که قسمتی از آن در متن زیر آمده است:
🔻ایالات متحده برای مدت مدیدی از رویارویی با رژیم ایران خودداری کرده تا بتواند #معتدلین مورد ادعا در تهران را قدرتمند کرده و یا بیشتر امید داشته باشد تا از خاورمیانه دست بردارد.
🔻پشتیبانی از متحدین ایالات متحده مستقیما در راستای منافع این کشور است زیرا آنها در خط نبرد مبارزه با ایران هستند. این حمایتها میتواند شامل اعطای #ادوات برای دفاع از خود و #حمایت مستقیم آمریکا از اقدامات آنان برای کاهش ردپای بیثباتکننده منطقهای ایران باشد.
🔻با الهام گرفتن از سیاستهای موفق زمان جنگ سرد، این کمپین به دنبال ایجاد #تقاضا برای مردم ایران در جهت #تغییر، آن هم با نشان دادن #فساد گسترده تئوکراسی و #هزینههای ماجراجوییهای امپرالیستی در خارج از کشور است.
🔻در آخر، ایالات متحده باید اهرم #حملهمستقیم نظامی علیه تهران را دوباره احیا کند. با احتمال خروج ایران از برجام و ادامه فعالیتهای غنیسازی هستهای، این آمادگیهای نظامی نیز برای منصرف کردن و یا در صورت لزوم، جلوگیری از دستیابی تهران به توانایی سلاحهای هستهای حیاتی هستند.
اندیشکدهتبیین
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️سالروز ورود هایزر بهتهران
🔸مشاور رئیسجمهورآمریکا جهتسرکوبانقلاباسلامی
💠رهبرمعظمانقلاب
یک #خصوصیتاستثنائی در انقلاب ما هست و آن #خصومتهایاستثنائی استکبار علیه ماست.
هیچ انقلابی از دشمنی نظام سلطه در جهان برکنار نمیماند؛ اما خشم آلودگی خصومتهایی که با انقلاب ما شده، #استثنائی است.
هنوز انقلاب به پیروزی نرسیده بود که دشمنی آمریکا با آن شروع شد، دستاندرکاران آنروز امروز اعتراف میکنند که در ماههای آخر عمر طاغوت، ریاست جمهوری امریکا #مشاورامنیتی رئیس جمهور و شخص او به شاه دلگرمی میداده، و او را تشویق به قاطعیت میکردهاند.
مقصود از این قاطعیت همان چیزی است که بعدها بصورت مشخصتر در گفتههای #ژنرالهایزر شنیده شد.
شخصی که با مأموریت ویژه از سوی رئیس جمهور امریکا به تهران آمده بود. از نظر او و طبق توصیههایی که به او شده بود، باید رژیم شاه ولو به بهای کشته شدن دهها هزار نفر محفوظ بماند.
یقینا ناکام ماندن مأموریت هایزر و فرار او از تهران، دلیلی جز کوبندگی موج قدرت عظیم انقلاب ملت ایران که برای خدا قیام کرده و از هیچ چیز جز خدا نمیترسد نداشت!
۶۶/۶/۳۱
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
مأموريتدرتهران.pdf
9.01M
✳️ مأموریتدرتهران
هایزر
#شبکهتحلیلگران انقلاباسلامی
@IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ پهلوی و سلطنتطلبها از نگاه یک کارگزار دربار
🔆 (پوستر۱۳)
💢 #اردشیرزاهدی وزیر خارجه شاه، سفیر ایران در آمریکا و داماد شاه است. وی دارای نفوذ بسیاری زیادی در رژیم پهلوی بود و در آستانه انقلاب اسلامی نیز تلاش کرد تا همچون پدرش فضل الله، سلطنت پهلوی را نجات دهد اما نتوانست.
💢 #پهلویهرگزبرنمیگردد
آخرین سفیر شاه در آمریکا، با اذعان به اینکه خیال بازگشت دوباره حکومت پهلوی خیالی خام است، اظهار داشت: “… مانند این است که یک لیوان آب را به زمین بریزی، اما آب دوباره به لیوان برنمیگردد. مردم ایران به گذشته برنمیگردند.
💢 #اپوزیسونبیشرف
زاهدی با اذعان به خیانت برخی از عناصر اپوزیسیون به دشمنان ملت ایران برای تشدید تحریم و فشارها، گفت: “… برخی از اپوزیسیون در این وضعیت منطقه به غربیها خط میدهند که به ایران حمله کنید و بمب اتم بیندازید و میخواهند ایران را تجزیه و تکهپاره کنند. قطعا اینها شرف ندارند.
💢 #اپوزیسیونخوشگذران
زاهدی اخیرا در مصاحبه با یکی از رسانههای لسآنجلسی با انتقاد از اپوزیسیون خارجنشین پرداخت و گفت: “اپوزیسیون در خارج کشور آب خنک میخورد و زحمتی نمیکشد و خوش گذرانی میکند، اما ژست نگرانی برای وضعیت مردم داخل ایران را به خود میگیرد.
🇮🇷 #چهلسالانقلاب
ادامهدارد...
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ ایران ۱۸ برابر، سرسبزتر
🔆 (پوستر ۱۴)
🔸تا چهل، پنجاه سال قبل، در شهرها، تعداد معدودی پارک یا فضای سبز وجود داشت و مردم مثل امروز، چندان اهل پارک و تفریح نبودند. البته در بسیاری از شهرهای کوچک هم معمولا اصلا مثل امروز فضای سبزی برای تفریح مردم وجود نداشت.
🔸آن روزها با وجود اینکه جمعیت ایران کم تر از نصف جمعیت امروز بود، اما به ازای هر نفر ایرانی، ۲ متر مربع فضای سبز در کشور وجود داشت یعنی مجموعا حدود ۷۰ میلیون مترمربع
🔸اما بعد از انقلاب با سیاستگذاری ها و برنامه ریزی هایی که صورت گرفت، چهره شهرها متحول شد و امروز معمولا در بسیاری از شهرها، پارک های محلی متعددی ایجاد شده و در آن وسایل بازی کودکان و لوازم ورزشی برای بزرگسالان قرار داده شده تا محیطی برای تفریح و نشاط مردم باشد.
🔸امروز با وجود رشد ۲/۵ برابری جمعیت نسبت به قبل از انقلاب، به ازای هر نفر ایرانی ۱۶/۴ متر فضای سبز در کشور وجود دارد یعنی مجموعا یک میلیارد و سیصد میلیون متر مربع
🔸اگر بخواهیم این مقدار را با هفتاد میلیون مترمربع قبل از انقلاب مقایسه کنیم مشخص می شود که امروز ایران بیش از ۱۸ برابر سبز تر از گذشته شده است.
🔸جالب است بدانید قبل از انقلاب فقط یک پارک جنگلی در کشور وجود داشت به نام پارک سیسنگان ولی امروز، حدود 270 پارک جنگلی در سراسر کشور وجود دارد.
🇮🇷 #چهلسالانقلاب
ادامهدارد...
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts