⭕️ از #بهار_99 به چه چیزایی باید فکر کنیم؟
#سال_99 سالی ست که باید در #تعلیم_و_تربیت «رسمی» کشور به طور جدی تأمل کنیم. اگه مقدر باشه که با انتخابات 1400، زمام امر کشور رو دولت انقلابی و مردمیتری در دست بگیره، لازمه از بهار 99 -حداقل- جور دیگه ای به ابرچالش های تعلیم و تربیت رسمی کشور فکر کنیم، راه های برونرفت رو پیدا کنیم و انرژیها و تشکلهامون رو برای کمک به دستگاه مختل وزارت آموزش و پرورش #پس_از_روحانی تقویت کنیم.
تجربه بیبرنامگی و غافلگیری فرصت های قبلی رو فراموش نکنیم. دولت #پس_از_روحانی فرصت استثنائی برای حزباللهی هاست. تعدادی از ما در دولت جدید، به کار گرفته خواهیم شد، تعدادی مورد مشورت خواهیم بود، تعدادی در تصمیمسازی نقش خواهیم داشت، تعدادی از ما رسانه های تأثیرگذار اون برهه رو هدایت میکنیم و احتمالا برخی از مطالعات و پژوهشهای ما در اون ایام مبنای عمل و سیاستگذاری خواهد شد.
کرونا بالاخره امسال خواهد گذشت.
#ابرچالشهای_آموزش_و_پرورش رو دریابیم که چند دهه ست گرفتارشیم.
یادداشت زیر اشاره به یکی از ابرچالشهای یادشده ست؛ یادداشتی نه آنچنان مطلوب، اما شروعی برای فکر کردن 👇👇
مناقشهانگیزترین سیاست سه دهۀ اخیر آموزشوپرورش ایران، خصوصیسازی بوده است
مهمترین و بحثبرانگیزترین تحول و سیاست سه دهۀ اخیر آموزشوپرورش نیز که نقدهای زیادی را برانگیخته است، سیاست خصوصیسازی آموزشوپرورش و کالاییسازی آموزش بوده است. بهطوری که طبق گزارش بانک جهانی که در سال گذشته منتشر شد، ایران رتبۀ اول بیشترین رشد خصوصیسازی مدارس را در جهان کسب کرده است. سیاستی که از نشانههای مهم گسترش نئولیبرالیسم در کشور و کالاییسازی خدمات اجتماعی پایه و بازارسازی تأمین آنهاست.
دکتر مجتبی جهانتیغ، پژوهشگر اقتصادسیاسی
Rabnews.ir/13097
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در دوران قرنطینه موجوداتی به نام انسان؛
زمین و دیگر آفریده های خداوند در حال نفس کشیدن هستند!!
سال نو با ۱۹ روز تأخیر و نیمه شعبان با دو روز تعجیل مبارک.
بشخصه نیاز دارم تو روزایی ک همه اخبار و تحلیلاش کرونایی شده، گاهی نسیم دیگه ای وزیدن بگیره و ب موضوعات دیگه ی زندگی هم فکر کنم.
جامعه پساکرونا از بس خطیره ک نمیشه بیخیالش شد. اما همه چیز آینده هم وابسته به تحلیل پیامدهای کرونا نیست.
ارسالی از یکی از سروران حاضر در گروه 👇👇
#مهاجرت
#بورسیه
#خارجکی
توی این چند وقته یه موضوعی بیشتر از قبل ذهنمو درگیر کرده؛ موضوع مهاجرت.
نمیخوام تخصصی راجع بهش حرف بزنم یا ریشه شناسی کنم اما دوست دارم تجربه زیسته خودمو چند نفریو بگم و قطعا هرکدوم ازشما نظراتی دارید که دوس دارم بشنومشون
این چند وقته این جملاتو زیاد شنیدم: چرا موندی؟!! نمون برو اونجا آینده داری؟ حتی اگه یه روزیم برگردی رو دست میبرنت!! رفاه هست! تو که اهل علمی برو مهد علم ...
حدودا یه ماه پیش بود که با دوستم که پزشکی میخونه و مدتیه ندیدمش صحبت میکردم. یه جمله ای گفت که تو گوشم زنگ زد... گفت واقعا کسی هست که قصد مهاجرت نداشته باشه؟؟ قطعا جواب سوالشو میدونستم اما تعمیم دهیش و واقعا افزایش اشتیاق به مهاجرت سوال ذهنیم شده.
یه روز همکارم یهو برگشت گفت: خوشبحالت که برنامت نیس بری؟ گفتم چطور؟!! گفت همش معلقه زندگیم هرکاری میخوام انجام بدم میگم من که میخوام برم ولش کن...
واقعا خوشبحالم که نمیریم؟ یا بد به حالم؟! ته دلش چی بود؟ خوشبحالم بخاطر موندن تو ایران یا خوشبحالم که دلم قرصه و معلق نیستم؟
با نوجوونا کار میکنم... وقتی ازشون میخوام 3تا آرزشون رو بگن خیلیاشون میگن بریم خارج(بخصوص کره)... نوجوونای ممکلت ما آرزوشون شده فرار از آب و خاک کشورشون!!
گفتم نوجوونا و آرزوشون... باید خیلی سن رو آورد پایین تر... یادمه یه روز تو دی ماه بود داشتم با مراجع 6سالم کار میکردم گفتم آرزوت چیه؟؟ گفت برم "خارج" درس بخونم.
شنیدن خبر ورزشکارایی که مهاجرت کردن...
استادان دانشگاهی که دائم پز اون تایم هایی که مهاجرت کرده بودن و اون ور آب درس خونده بودن رو روانه ذهن دانشجو میکنن...
ادامه دارد...
#نیمه_شعبان
«یک بار دو نفری بر سر موضوع فرماندهی سوریه صحبت می کردیم؛ حاج قاسم در حالی که تبسم می کرد گفت: فرمانده کل قوا در سوریه، حضرت زینب (سلام الله علیها) است».
سردار رحیم نوعیاقدم، فرمانده یکی از قرارگاههای اصلی سپاه قدس در سوریه، در نزدیکی ارتفاعات جولان در سرزمنیهای اشغالی
این دو خط 👆👆 برگرفته از تازهترین مصاحبه سردار نوعی اقدم با تسنیمه.
دیشب خوندم.
کلمات بدیهی اند، اما تکون دهنده...
آمریکائیها و ابرشرکتها و موسسات صهیونیستی گمان میکنن با ساخت سلاح زیستی و ایجاد پاندمیهای پیچیده میتونن بر بیناد آشوب و بینظمی حاصل از اون، نظم تازهای بر دنیا برپا کرده (Order Out Of Chaos یا به لاتین Ordo Ab Chao) و سلطهی در حال افول رو تجدید کنن.
اگه حاج قاسم میخواست اینجا سخنی بگه میگفت: «فرمانده کل قوا در جهان پساگرونا هم امام عصر (سلام الله علیه) است».
هدایت شده از Marzieh Vaziri
🔴 کرونا و غفلت ما از #عراق و منطقه!
🔻 ویروس #کرونا همزمان با اینکه همه جهان را درگیر کرده و ما نیز در داخل ایران به خودمان مشغول شده ایم اما غفلتی هم برای ما پیش آورده و آن غفلت از اتفاقات و تحولات منطقه است.
🔹حملات بیشتر ائتلاف سعودی به یمن، تحرکات آمریکا در عراق و سوریه و افغانستان بخشی از این اتفاقات است. بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حملات گروه های مردمی و مقاومت به پایگاه های آمریکایی در منطقه و عراق شدت گرفت به نوعی که آمریکایی ها چندین پایگاه نظامی خود را خالی کرده و به عین الاسد عقب نشینی کرده اند و سفارت آمریکا در عراق تقریباً به حالت نیمه تعطیل درآمده.
🔸 آمریکایی ها هفته قبل با عملیات روانی گسترده سعی کردند با ایجاد ترس و هراس سیاست خود را در عراق پیاده کند. بطور کلی آمریکا بدنبال یک دولت دست نشانده و هماهنگ با خود در عراق است تا بتواند پایگاه های نظامی و حضور نظامی خودش را ادامه داده و فرآیند غارت نفت و منابع عراق نیز ادامه پیدا کند. آمریکا به فردی از جنس صدام و مطیع نیاز دارد.
🔹 در چندماه گذشته نیز سعی کرده بود با آشوب های داخلی، دولت عبدالمهدی را سرنگون کند اما وقتی نتوانست، تصمیم به ترور فرماندهان جبهه مقاومت گرفت. تا در غیاب فرماندهان جبهه مقاومت بتواند دولتی همسو و مطیع خود را در عراق روی کار آورد.
🔸 حالا دولت ضدآمریکایی عبدالمهدی سقوط کرده و مرحله بعدی یعنی روی کار آوردن یک دولت همسو و مطیع کلید خورده است.
🔹 آرایش سیاسی عراق تا حالا بدین گونه بوده که رئیس جمهوری از کردها باشد، رئیس مجلس از اهل سنت و رئیس وزرا (نخست وزیر) از شیعیان و همیشه از گروه های مقاومت. آمریکا حالا بنا دارد این ترکیب را بهم بزند و نخست وزیری از دست گروه های مقاومت خارج شود.
🔸 یکی از گزینه های مورد حمایت آمریکا در این شرایط مصطفی عبدالطیف مشتت معروف به مصطفی الکاظمی رئیس پیشین اطلاعات عراق است. الکاظمی یک آمریکایی دوست وغربگراست. به گزارش سران حشدالشعبی وی از متهمین اصلی ترور فرماندهان مقاومت است و طی سالهای گذشته همکاری های مشترکی را با آمریکایی داشته. او با شرکت های نفتی آمریکایی همکاری ویژه ای نیز داشته است.
🔹 اما همراهی دولت غربگرای ایران با این سیاست آمریکا بدترین اتفاقی بود که افتاده! که به احتمال با وعده رفع تحریم ها این همراهی صورت گرفته! متأسفانه باید عرض کنیم بعد از شهادت حاج قاسم، دولت تدبیر و امید راه را باز دیده تا برجام منطقه ای را در پیش بگیرد.
گروه های مقاومت عراقی نظیر کتائب، سرایا و نجبا علیه مصطفی الکاظمی بیانیه داده اند اما در کمال ناباوری علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ایران با نظر حسن روحانی به عراق می رود و با الکاظمی نیز دیدار می کند و حمایت ایران را از وی اعلام می کند!
🔸 ایجاد دوگانگی در سیاست خارجه و جبهه مقاومت توسط دولت تدبیر که سیاست های داخلی و خارجی اش طی 7 سال اخیر به بن بست رسیده، خطرناک ترین کار حسن روحانی است که نیاز است نهادهای مسئول و مربوطه با این رویه مقابله نمایند.
⭕️ اصحاب رسانه و فعالان سیاسی باید در این مسئله حساسیت بیشتری به خرج داده و مسئله کرونا باعث غفلت آنها نشود. چنانچه رهبری در ایام اخیر نیز فرموده اند: «ما وقتی که راجع به این قضیّه[کرونا] فکر میکنیم از بقیّهی حوادث مهمّی که در دنیا همواره وجود داشته نبایستی غفلت بکنیم و بدانیم که همین حالا هم میلیونها انسان زیر فشار ظلم و ستم دشمن و دشمنیهای دشمنان و قدرتمندان رنج میبرند؛ مردم در یمن، مردم در فلسطین و در بسیاری از نقاط دیگر جهان زیر فشار هستند. پس مسئلهی کرونا ما را از توطئهی دشمنها غافل نکند، از توطئهی استکبار غافل نکند».
#تحولات_منطقه
✅ داود مدرسی یان
#شاه_بیت
به نزدیکان خود وصیت کرد روی سنگ مزار مطهرش فقط یک قید به اسمش اضافه کنند؛ سرباز قاسم سلیمانی!
به نظرم میاد، کاملترین ظهور «العبد» در صحنه اسلام سیاسی، اجتماعی این واژست؛ «سرباز»
هدایت شده از جامعه الزهرا (علیهاالسلام) قم
کتاب-صعود-چهل-ساله-۱.pdf
17.9M
📙 این کتاب بهترین اثری است که تاکنون در مورد دستاوردهای خیره کننده انقلاب اسلامی در چهل سال گذشته، منتشر شده است.
🔰این کتاب محصول یک کار پژوهشی بسیار گسترده، توسط ۱۷ استاد دانشگاه و چندین دانشگاه و مؤسسه پژوهشی است
✅ و آنچه آن را بر دیگر آثار مشابه برتری می بخشد، آن است که تمام منابع و رفرنس های آماری، منحنی ها و اعداد و ارقام کارکردی آن، بین المللی و برگرفته از منابع خارجی است؛ مراجعی که نوعا با نظام جمهوری اسلامی، مخالف؛ بلکه دشمن اند.
@jz_news