🔶🔶 شبهه: 🔶🔶
@Antishobheh
🔴 مسیحیان معتقدند: مسلمان و یهودی اشتباه میکنند!
یهودیان معتقدند: مسیحی و مسلمان اشتباه میکنند!
مسلمانان معتقدند: یهودی و مسیحی اشتباه میکنند!
من معتقدم: هر سه درست میگویند.
جورج کارلین
🔆🔆 پاسخ: 🔆🔆
@Antishobhehِ
💠 مسلماً دینِ [واقعی كه همه پیامبرانْ مُبلّغ آن بودند] نزد خدا اسلام است. و اهل كتاب [درباره آن] اختلاف نكردند مگر پس از آنكه آنان را [نسبت به حقّانیّت آن] آگاهی آمد، این اختلاف به خاطر حسد و تجاوز میان خودشان بود؛ و هر كس به آیات خدا كافر شود [بداند كه] خدا حسابرسی سریع است. ( آل عمران/ ۱۹) َ
💠 و هركه جز اسلام، دینی انتخاب كند، هرگز از او پذیرفته نمیشود و او در آخرت از زیانكاران است. ( آل عمران/۸۵)
🔵 جورج کارلین، کمدین مشهور آمریکایی فردی خداناباور و ضدمذهب بود. بنابرین از اینکه اظهارات سخیف و بی پایه ی او خوشایند افراد دین ستیز و آتئیست قرار بگیرد، نباید تعجب کرد.
باید دانست نسبت بین ادیان الهی حاضر از حیث عقاید، منطقاً تعارض است و در بعضی موضوعات اساسی مثل توحید بلکه تناقض است. و می دانیم باز از نظر منطقی جمع بین متعارضین و متناقضین باطل است. پس عقلا نمی شود همه ی این ادیان درست باشند! اما از جهت ابطال همه ادیان هم که قصد اصلی گوينده بوده است، باید گفت تعارض بین چند چیز، دلیل بطلان همه ی موارد نیست. ( البته اثبات حقانیت اسلام دلایل خاص دیگری دارد که باید در محل خود بحث شود.) به هرحال این مغلطه، این نتیجه را نمیتواند ثابت کند که هر سه دین باطل است!!!
این تمام حقیقت در مورد ادیان الهی است.
اکنون چند پرسش:
❓آیا مسیحیتی که خدا را هم سه تا و هم یکی می داند یا یهودیتی که می گوید خداوند شب جمعه از آسمان به زمین می آید و با پیامبر خودش کشتی می گیرد و شکست هم میخورد، با اسلامی که خداوند را عقلا و با برهان های عقلی قطعی، واحد و یگانه و واجب الوجود می داند برابرند؟!
حقیقت این ادیان الهی نسبت به هم یک سلسله ی رو به تکامل است که همه یک منشأ دارند. مثل کسی که مراحل علمی را به ترتیب طی می کند.
اگر یهودیت و مسیحیت امروز حقیقتاً از آیین موسی و عیسی پیروی کرده بودند باید مسلمان می بودند. همان طور که قبل از تولد و بعثت پیامبر، خود اقرار داشتند چون در کتب آسمانی خود به آن وعده داده شده بودند. اما تحریف و لجاجت و دنیا پرستی اربابان آن، مانع از پذیرش حقیقت شد.
قرآن کریم در مورد اینکه یهودیان دست به تحریف کتاب تورات زده اند آنان را کافر معرفی می کند:
«بعضى از یهود، سخنان را از جاى خود، تحریف میکنند و (به جاى اینکه بگویند: «شنیدیم و اطاعت کردیم»)، میگویند: «شنیدیم و مخالفت کردیم! و (نیز میگویند:) بشنو! که هرگز نشنوى! و (از روى تمسخر میگویند:) راعنا [ما را تحمیق کن!]» تا با زبان خود، حقایق را بگردانند و در آیین خدا، طعنه زنند. ولى اگر آنها (به جاى این همه لجاجت) میگفتند: «شنیدیم و اطاعت کردیم و سخنان ما را بشنو و به ما مهلت ده (تا حقایق را درک کنیم)»، براى آنان بهتر، و با واقعیت سازگارتر بود. ولى خداوند، آنها را بخاطر کفرشان، از رحمت خود دور ساخته است از این رو جز عدّه کمى ایمان نمی آورند».
[نساء: 46]
همچنین در آیه دیگری پیروان دین یهود را خطاب به پیامبر اسلام(ص) چنین معرفی می کند:
«اى فرستاده (خدا)! آنها که در مسیر کفر شتاب میکنند و با زبان میگویند: «ایمان آوردیم» و قلب آنها ایمان نیاورده، تو را اندوهگین نسازند! و (همچنین) گروهى از یهودیان که خوب به سخنان تو گوش می دهند، تا دستاویزى براى تکذیب تو بیابند آنها جاسوسان گروه دیگرى هستند که خودشان نزد تو نیامده اند. آنها سخنان را از مفهوم اصلی اش تحریف می کنند، و (به یکدیگر) می گویند: «اگر این (که ما می خواهیم) به شما داده شد (و محمد بر طبق خواسته شما داورى کرد،) بپذیرید، و گر نه (از او) دورى کنید!» (ولى) کسى را که خدا (بر اثر گناهان پى در پى او) بخواهد مجازات کند، قادر به دفاع از او نیستى آنها کسانى هستند که خدا نخواسته دلهایشان را پاک کند در دنیا رسوایى، و در آخرت مجازات بزرگى نصیبشان خواهد شد».
[مائده: 41]
و نیز خداوند یهودیان را فتنه گر دانسته و می فرماید: «ما به بنى اسرائیل در کتاب (تورات) اعلام کردیم که دو بار در زمین فساد خواهید کرد، و برترى جویى بزرگى خواهید نمود».[اسراء: ۴]
و همچنین در آیه ی 79 سوره ی بقره یهودیت را زیر سوال برده و پیروان آن را تحریف گرانی تلقی نموده که سخنان خودشان را به جای کلام خدا قالب نموده اند.
اما برای اثبات انحراف در آیین مسیحیت و یهودیت، تنها به آیات قرآنی استناد نمی کنیم.
🔸دانشمندی یهودی به نام «اسپینوزا» در رد این ادعا که هیچ تغییری در کتاب مقدس راه نیافته است، می گوید: "نه تنها عهد عتیق وحی الهی نیست بلکه نویسندگان کتاب های عهد عتیق افرادی نیستند که در دید سنتی به آنها منسوب اند."
🔸برای تبیین تحریف های صورت گرفته در آیین مسیحیت هم کافی است تا نگاهی به تعارضات و تناقض گویی های موجود بین انجیل های چهارگانه و دیگر کتاب های مقدس آنان داشته باشیم.
🔺در اناجیل هم نوا (متی، مرقس، لوقا) عیسی (ع) موسای جدید است که شریعت تازه ای آورده است و تعبیر تشریفاتی «پسر خدا» مختص وی نبوده و تمام مؤمنان فرزندان خداوند به حساب می آیند چنان که در انجیل متی می گوید: «خوشا به حال آنان که برای برقراری صلح در میان مردم می کوشند زیرا ایشان فرزندان خدا نامیده خواهند شد» (انجیل متی 50 / 10) و قرن ها بعد بود که علمای مسیحی به تبعیت از پولس در شورای نیقیه نه تنها این عنوان را به عیسی (ع) اختصاص دادند بلکه آن را به معنای واقعی گرفته و گفتند: «مسیح پسر خدا، مولود از پدر، یگانه مولود که از ذات پدر است. خدا از خدا و نور از نور ...» و بدین ترتیب آیین توحیدی حضرت عیسی را تحریف کرده و آن را به آیین تثلیث و شرک تبدیل کردند.
🔺به نقل انجیل متی عیسی (ع) می گفت: «گمان مبرید که آمده ام تا تورات موسی و نوشته های سایر انبیاء را منسوخ کنم من آمده ام تا آنها را تکمیل نمایم و انجام رسانم. پس اگر کسی از کوچکترین حکم آن سرپیچی کند و به دیگران نیز تعلیم دهد که چنین کنند او در ملکوت آسمان از همه کوچکتر خواهد بود.» (انجیل متی ۵/۱۷ و ۱۹ ).
حال سوال این است که چرا مسیحیان کنونی به هیچ یک از شریعت و احکام تورات و سایر کتاب های عهد عتیق عمل نمی کنند و احکام نجاست و طهارت، نماز، روزه، ختنه و ... را به جای نمی آورند مگر نه این است که کلیسای رسولان که همگی قدیسان مسیحیت هستند به احکام تورات عمل می کردند؟!
تضادهای فوق و ده ها تناقض گویی دیگر که در رفتار و گفتار بزرگان مسیحیت نهفته است دلیلی واضح و روشن بر تحریف مسیحیت راستین است و این تغییر و تحولات که برای اولین بار توسط پولس آغاز شد و بعد توسط دیگران ادامه یافت چندان زیاد و فراوان است که خود مسیحیان را وادار کرده تا اعتراف کنند مسیحیت کنونی مسیحیت وضع شده از سوی پولس است و به پولس لقب دومین مؤسس مسیحیت را داده اند.
❗️بنابراین تحریف مسیحیت امری مخفی و غیر قابل اثبات نیست و خود مسیحیان نیز آن را قبول دارند و هر چند بخواهند برخی موارد را توجیه کنند ولی نمی توانند تناقض گویی های فراوان اناجیل اربعه، اعمال رسولان و نامه های رسولان را توجیه یا انکار کنند.
🔗 yon.ir/rrfY6
👈 نهایتاً باید گفت عبارات متن شبهه، مغالطه ای است که می خواهد اصل دین را رد کند اما مثل همیشه حقیقت بیش از پیش روشن و حقانیت اسلام عزیز نمایان تر می شود.
اسلام حقیقتاً مشعل فروزانی است که نابخردان برای خاموش کردن نور آن فقط خود را به آتش می کشند و روسیاه می شوند.
✍ #رمضان_زاده
👈 انتقال مطالب با ذکر منبع، رعایت اخلاق و امانتداری است.
💠کانال: آنتی شبهه💠
🔸eitaa.com/Antishobheh
🔸sapp.ir/antishobhee
🔶🔶شبهه:🔶🔶
@Antishobheh
🔴 زمانی که عربها داشتند زنها رو سنگسار می کردند و با لبخند یک دختر شش ساله تحریک می شدند، پوران دخت و آزرمی دخت در زمان ساسانی بر تخت سلطنت نشستند و بر پهنه بزرگی از آسیا و بخشی از اروپا تصمیم میگرفتند.
منبع: ایران در زمان ساسانیان
🔆🔆پاسخ:🔆🔆
@Antishobheh
🔵 آن دسته از باستانگرایان افراطی که همیشه با اسلام سر ستیز داشته و برای رسیدن به مقصود خود، دست به تحقیر و تخریب اعراب (بخوانید اسلام) می زنند، چاره ای جز بزک کردن بیهوده ی دوران پیش از اسلام نمی بینند و ما اگر بخواهیم تنها یک دلیل بر پستی و حقارت آنها بیاوریم، همین قیاس مع الفارق بالا کفایت می کند.
آنها مدام تلاش می کنند هرچند شده با مطالب دروغ و تحلیل های آبکی، کل دوران پیش از اسلام را تطهیر و آن همه رنج، بی عدالتی و ستمی را که ایرانیان از سوی پادشاهان ستم پیشه متحمل می شدند، کتمان کنند؛ اما باز هم نمی توان واقعیات تاریخی را عوض کرد.
👌بله ما در دوره هایی صاحب تمدن و فرهنگ درخشانی بوده ایم اما فراموش هم نکنیم که
👈همین اسلام بود که به ایرانیان عزت و افتخار بخشید و اعراب جاهلی را نیز از صفات پست اخلاقی نجات داد.
👈همین اسلام بود که حقوق زنان و دختران را به رسمیت شناخت و با قوانین متعالی، برای زنان ارزش و قداست به ارمغان آورد.
👈همین اسلام بود که دختران را مبارک دانست و سفارش به نیکی با همسران کرد.
❗️اما در مقام پاسخ باید گفت برخلاف این ادعا، "آرتور کریستین سن" در کتاب "ایران در زمان ساسانیان"، تنها اشاره ی کوتاهی به پادشاهی بوران دخت و آزرمی دخت کرده و هیچ قیاسی هم بین ایرانیان و اعراب نداشته است.(1)
❗️نیز باید توجه داشت این دو زن جزو حدوداً 10 پادشاه ناتوانی بوده اند که در خلال 4 سال پایانی دولت ساسانی، لباس سلطنت به تن کرده اما خیلی زود حکومت را به دیگری واگذار کرده اند. در واقع انتخاب عنوان "انقراض دولت ساسانی" برای بخش پایانی این کتاب که ذکری از این دو تن رفته، خود نشان از اوضاع بسیار آشفته ی ایران در اواخر دوران ساسانی دارد.
یعنی این دو زن زمانی بخت جلوس بر تخت شاهی پیدا کرده بودند که مملکت اوضاع آشفته ای را تجربه می کرد و رهبری حکومت، هر روز بین بزرگان و درباریان دست به دست می شد!
👈برخلاف تصویری خیالی که باستانگرایان از اوضاع آشفته ی اواخر دوران ساسانی به ذهن مخاطبان خود القا و پادشاهی زنان در آن دوران را نماد احترام به زنان قلمداد می کنند، منابع تاریخی چیز دیگری می گویند.
🔺ابوعلی بلعمی در کتاب خود معضل "بی مردی" را دلیل روی آوردن بزرگان به زنان دربار دانسته و نوشته است: "همه ی پادشاهی شهربراز چهل روز بود و از پس او از اهل ملک کس نیافتند مگر دختران پرویز را. پس لشکر عجم گرد آمدند و بوراندخت را که خواهر مهتر بود به ملک بنشاندند."(2)
🔺استاد عبدالحسین زرینکوب هم هنگام ذکر ضعف و سستی در اواخر دوران ساسانی، با اشاره به گزارشات مختلف و متناقض در خصوص مدت سلطنت این دو زن، می نویسد: "پریشانی احوال در آن زمان تا به جایی بوده که گاه به ضبط و ثبت تاریخ جلوس و مرگ این پادشاهان نیز نمی پرداخته اند."(3)
اما مرحوم زرینکوب در تحلیلی در چرایی واگذاری سلطنت به زنان ساسانی، سخن از دسیسه ی بزرگان به میان آورده می نویسد: "از اینکه بوران و آزرمی دخت به پادشاهی رسیده اند، نیک برمی آید که در آن روزگاران زنان حرم نیز پادشاهی را چون بازیچه ای می دیده اند و برای نیل بدان در دسیسه ها و توطئه های سرداران و بزرگان مداخله می کرده اند."(4)
🔺مرحوم زرینکوب در کتاب دیگرش به صراحت از عدم استقلال و ناتوانی این دو پادشاه در کنترل اوضاع ایران سخن رانده است: "سلطنت بوران هم چندان دوام نیافت و او که وزارت خویش و در واقع فرماندهی سپاه را به پس فرخ داد، موفق نشد به آشفتگی ها پایان دهد...در هر حال در این ایام، فرمانروایی واقعی در دست موبدان و نجبا بود که زنان و کودکان را همچون بازیچه ای بر صحنه می آوردند و خود از پشت پرده آنها را به میل خود به حرکت در می آوردند...آزرمی دخت هم که درین ایام بر تخت نشست، مثل خواهرش بوران از خود تقریباً هیچ قدرت و اراده ای نداشت."(5)
❗️اکنون با توصیف بالا، بهتر می توان درک کرد منظور از "تصمیم گیری پوران دخت و آزرمی دخت بر پهنه ی بزرگی از آسیا و بخشی از اروپا"، دقیقاً یعنی چه؟!
❗️حال چند پرسش:
❓پست شمردن دیگر اقوام به ویژه اعراب، چه نسبتی با خرد و فرهنگ و انسانیتی دارد که همیشه از آن دم می زنند؟ و اصلاً شکوه و عظمتی که بخواهد با تحقیر دیگر قومیت ها حاصل شود، چه سودی برای ما خواهد داشت؟
❓آیا باستانگرایان دین ستیز، به همان اندازه که به تحریف تاریخ و انتشار دروغ و داستان پردازی دست می زنند، جرأت انتشار اسناد جنایت ها، کشتارها، ستم پیشگی ها و هوسبازی های شاهان دوران باستان را هم دارند؟
❓اگر در دوران باستان، زنان آنگونه که انتظار داریم مورد احترام و تکریم بوده اند که می توانستند به بالاترین مدارج اجتماعی و سیاسی برسند، پس چرا ما نمونه های دیگری نمی بینیم؟
آیا جز این نیست که در دوران ساسانی به زن به چشم یک موجود اهریمنی(6) و نیز یک شیء کم اهمیت نگاه می شد(7) و مرد می توانست در برخی شرایط حتی همسرش را به مرد دیگری قرض دهد؟(8)
❓آیا هیچ مکتب یا تمدن انسانی را سراغ داریم که همچون اسلام، زنانی چون زهرای اطهر و زینب کبری (س) را که الگوی اخلاق، ایثارگری و پاکدامنی بوده اند، به جامعه ی بشریت عرضه کرده باشند؟
✍ #عزیزیان
پی نوشت ها:
1. ترجمه ی رشید یاسمی، جاپ 1385، ص 356 و 357
2. تاریخ بلعمی، ج 2، چاپ 1378، ص 845
3. تاریخ ایران بعد از اسلام، چاپ 1383، ص 194
4. همان، ص 191
5. تاریخ مردم ایران، ج اول، چاپ 1377، ص 529
6. بندهش، تحقیق مهرداد بهار، چاپ 1390، ص 83 و 84
7. کریستیان بارتلمه، زن در حقوق ساسانی، ترجمه دکتر ناصرالدین صاحب الزمانی، ص 40
8. تورج دریایی، شاهنشاهی ساسانی، ترجمه ی مرتضی ثاقب فر، ص 172
👈 انتقال مطالب با ذکر منبع، الزامی بوده و رعایت اخلاق و امانت داری است.
💠کانال آنتی شبهه💠
🔸eitaa.com/Antishobheh
🔸sapp.ir/antishobhee
940701-Panahian-DoaArafe-18k.mp3
19.12M
🎵صوت دعای عرفه با قرائت علیرضا پناهیان
#عرفه
@Antishobheh
افرادی که خودشان وخاندانشان به اندازه کل عمر انقلاب مسئولیت داشته اند مثل اپوزیسیون توئیت می کنند !!!
@Antishobheh
🔶🔶شبهه:🔶🔶
@Antishobheh
🔴 نامه مردم ایران به تمام مقامات کشور منجمله سردار سلیمانی ، محمد علی جعفری ، محسن رضایی و بقیه:
عرض سلام خدمت شما ،
ما مردم ایران اگر نگوییم همه ، اما بخش بزرگی از مردم نیازی نداریم که شما از جانب ما حرفهایی بزنید و داد و هوارهایی کنید که نه حرف ما مردم است و نه ما به آنها اعتقادی داریم و نه به شماها اعتمادی. ما مردم دهه شصت نیستیم و دنبال آرمانهایی که خیال میکردیم با این حکومت به آنها میرسیم نیستیم. ما مردمی هستیم که بعد از پایان جنگ در حسرت یک زندگی ساده و بدون دغدغه فردا مانده ایم و از ساده ترین امکانات زندگی هم محروم شده ایم. در دهه شصت از آستين کوتاه شلوار لی لباسهای رنگی موسیقی آواز شادی دوستی و ...محروم شده و امروز هم از داشتن شغل ، معیشت ، آرامش ، فکری لب خندان ارتباط با دنیا و مردمش در صلح و آرامش .دیروز صدای آژير قرمز ترس و وحشت را در دل و جان زن و فرزندانمان جاری میساخت و امروز بیکاری و بی ارزش شدن ریال و گرانی اجناس . دیروز شعار میدادید راه قدس از کربلا میگذرد و امروز هم میخواهید کاخ سفید را حسینیه کنید.به کدامش رسیده اید؟؟چهل سال است مرگ بر این و آن میگویید و در نماز جمعه ها مرگ و نیستی و نفاق را فریاد میزنید که همه آنها بر سر خود ما مردم نازل شد.دیروز رئیس بانک مرکزی رژیم گذشته را به جرم تورم و گرانی اعدام کردید و امروز رئیس بانک مرکزی دو تابعیتی دلار را یازده هزار تومان تحویل میدهد و میرود و آب از آب تکان نمیخورد.دیروز ادعای ساده زیستی و دوری از تجملات داشتید امروز در اشرافی گری باهم مسابقه گذاشته اید.دیروز مقامات رژیم گذشته را به جرم مفسد اقتصادی و سوءاستفاده از بیت المال اعدام کردید و امروز اختلاسهای سه هزار میلیاردی و هشت هزار میلیاردی و...امری عادی شده و نکبت زاده های این جماعت با پول مردم در اروپا کانادا و امریکا جولان میدهند و حساب ارزی آنان به صد وچهل و هفت میلیارد دلار میرسد و کسی جرات ندارد بگوید بالای چشمشان ابروست . دیروز جوانان ما مومن و انقلابی نامیده میشدند و در جبهه ها حماسه میافریدند و امروز بسیاری از جوانان در اینستاگرام دنبال کلاهبرداری ، جمع کردن لایک و نهایتا رانندگی اسنپ اوقات طلایی جوانی را هدر میدهند. آرى اقایان سردار حرف بسیار است و حوصله کم. ما مردم رویاهایمان شده ساده ترین امکانات اولیه مردمان کشورهای دیگر .داشتن شغل درامد ، یک سقف و خانواده برای بسیاری رویایی دست نیافتنی شده .دیروز در کشور شاهی بود با چند کاخ . ولى امروز جماعتی با نکبت زادهایشان در کاخهایی زندگی میکنند که کاخ شاه در مقابل آنان کلبه حقیری است. آرى آقایان، سرداران، سیاسیون، حکومتیان وهر القابی که دارید برای ما مردم مهم نیست و از جانب ما داد نزنید که مردم ایران حاضر به مذاکره نیستند ! ما مردم ایران نه تنها جنگ طلب نیستیم به گواهی تاریخ ، بلکه از جنگ طلبان و جنگ افروزان بیزاریم. ما مردم نیاز به آرامش، آسايش ،رفاه ، امنیت ، شغل و کار داریم و دیگر توان تحریم جنگ آژير داغ فرزند و جوانانمان را نداریم و میخواهیم در صلح و صفا با دنیا تعامل کنیم و برای همه ملل شادی و زندگی را فریاد بزنیم ! پس لطفا از جانب ما دیگران را تهدید به جنگ و مرگ و عدم مذاکره نکنید و اگر هم به گفته هايتان ایمان دارید و فکر میکنید مردم با شما همراهند ،طبق قانون اساسی کشور که در مسائل مهم و حیاتی اینچنینی تصمیم را به عهده مردم و رای گیری از آنان نموده ، مرد باشید ونظر خودتان را به رای ما مردم بسپارید.باز هم میگوییم ما مردم ایران دنبال جنگ و جنگ افروزی نیستیم و از جانب ما در تریبونهایی که چهل ساله غصب کرده اید داد و فریاد و قلدری نکنید و مذاکره با افتخار امروز را به مذاکره خفت بار و سخت فردا نیندازید. اگر خيلى به جنگ و خونريزى علاقه داريد دست نكبت زاده هايتان را از اروپا و آمريكا بگيريد و برويد با همه دنيا بجنگيد . بهشت هم ارزانى خودتان ، فقط دست از سر ما برداريد !
پاسخ در:
💠کانال آنتی شبهه 💠
http://eitaa.com/joinchat/420937729C78db0c2618
🔆🔆پاسخ:🔆🔆
@Antishobheh
🚫 پدیده عجیب نامه نویسی در حوزه ی فضای مجازی 🚫
🔵 در عصر حاکمیت گسترده ی فضای مجازی بر زندگی مردم، به گونه ای که هر کس به راحتی می تواند نظر و دیدگاه خود را به مخاطبان خود اعم از حقیقی و حقوقی در داخل و خارج از کشور منعکس نماید، این روزها در همین عرصه، شاهد پدیده ی عجیب نامه نگاری از سوی اشخاصی مجهول الهویه هستیم که یک روز به عنوان یک "پیش کسوت نظامی" بی نام و نشان (تیمسار) خطاب به سردار سلیمانی و دیگر روز تحت عنوان "نامه مردم ایران به تمام مقامات کشور" نوشته می شود. عجیب بودن این پدیده در مجهول الهویه بودن نویسنده و یا جعلی بودن نگارنده ی آن است.
از جمله آنها نامه ای است که این روزها در فضای مجازی خودنمایی می کند. نویسنده این نامه، متنی را نگاشته و بدون هر گونه سندی که دلالت داشته باشد این سخنان، "نامه ی مردم!" است، آن را به مردم من تسب نموده است، یعنی چیزی را که در گفتار سردار سلیمانی، سردار جعفری و محسن رضایی و بقیه! (مسئولان) که در جایگاه قانونی هستند، مورد نقد قرار داده، خود به صورتی بلاوجه مرتکب شده است.
نامه ی مزبور اگرچه سراسر مشحون از مغلطه بوده و به روشنی انعکاس دهنده ی القائاتی است که شبانه روز از طریق رسانه های مختلف جریان سیاسی خاص و برخی رسانه های معاند با نظام و مردم به جامعه پمپاژ می شود، اما از باب نمونه به مواردی اشاره می شود:
1⃣ نویسنده نامه در بخشی از مرقومه ی خود گفته است : "ما مردم دهه شصت نیستیم و دنبال آرمانهایی که خیال می کردیم با این حکومت به آنها می رسیم نیستیم. ما مردمی هستیم که بعد از پایان جنگ در حسرت یک زندگی ساده و بدون دغدغه فردا مانده ایم ..."
❗️نویسنده نامه یا غافل است و یا خود را به تغافل زده است که به نمایندگی از مردمی سخن می راند که 98/2% از آنان به نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران رای داده اند و اگرچه از دزدی، فساد، بیکاری و بی عدالتی - که نتیجه ی سوء تدبیر برخی از مسئولانی است که توسط همین مردم! انتخاب شده اند - رنج می برند اما مردم در بزنگاه های مختلف از انقلاب و نظام خود در برابر تهدیدات دفاع نموده، برای حفظ آن هزینه داده اند و اکنون در دهه 90 نیز با حضور در عرصه های گوناگون اجتماعی و سیاسی از جمله انتخابات ها همراهی خود را با نظام صریحا اعلام نموده اند. بنابراین اگر بناست کسی نسبت به سوء مدیریت ها، فسادها و بی تدبیری ها نقد و اعتراض داشته باشد همین مردمی هستند که برای این انقلاب و نظام هزینه نموده اند، نه کسانی که بین رفتار دهه ی 60 آنان با گفتار و رفتار دهه ی 80 و 90 شان، 180 درجه اختلاف وجود دارد؛ تو گویی از انقلاب نادم و پشیمان اند و خواهان بازگشت به دوران پرشکوه!!! پیشین هستند.
2⃣ نویسنده در بخشی دیگر از نامه ی خود آورده است: " آری آقایان سرداران، سیاسیون، حکومتیان و هر القابی که دارید برای ما مردم مهم نیست و از جانب ما داد نزنید که مردم ایران حاضر به مذاکره نیستند! ما مردم ایران نه تنها جنگ طلب نیستیم به گواهی تاریخ ، بلکه از جنگ طلبان و جنگ افروزان بیزاریم. ما مردم نیاز به آرامش، آسایش، رفاه، امنیت، شغل و کار داریم..."
❗️نویسنده ی نامه فراموش کرده که مردمی که ایشان به نمایندگی از سوی آنان سخن می راند، همان مردمی هستند که به سان همه ملل آزاد و تحول خواه جهان، در طول 40 سال پس از انقلاب، این خواسته ها را نه در شعارها و ادعاهای مکتوب و نه در پس مواضع سیاسی جریانات شکست خورده، بلکه در انتخاب های خود رقم زده اند. حال اگر در مقاطعی در انتخاب خود تحت تاثیر القائات، فریب ها، وعده های پوچ، "تکرار می کنیم " ها و ... قرار گرفته اند، چنین امری از الزامات و تبعات نظام های مردم سالار است و حتی ملت هایی که سابقه ی چند صد ساله در دموکراسی دارند نیز گاهی در انتخاب خود دچار چنین خبط و خطاها می شوند. مردم در سایه ی تجارب سیاسی خود باید به درجه ای از پختگی و بلوغ سیاسی برسند تا در انتخاب های آتی خود :
🔺نه فریب وعده های پوچ کدخدا باوران را بخورند که گفته بودند "همه ی تحریم ها بالمره لغو خواهد شد و سایه ی جنگ و تهدید برطرف می شود و به برکت بستن با کدخدا، گشایش اقتصادی حاصل خواهد شد!"
🔺و نه نگاهشان در انتخابات به مواضع سلبریتی ها باشد و آرزوها و تخیلات آنان را جامه عمل بپوشانند.
🔺و نه فریب خطبه ی "تکرار می کنیم" جریانات شکست خورده ی منتظر انتقام را بخورند.
🔺و نه گوش به تحلیل های آبکی رسانه هایی مغرض و معاند همچون آمدنیوز و بی بی سی و امثالهم داشته باشند.
👈 هرگاه ملت ایران بتواند انتخاب های خود را مستقل از چنین دام و دغل ها انجام دهد، امید است که شتابش به سوی تحول، رفاه و تامین مطالبات خود از 40 سال اول پس از انقلاب فزون تر گردد و در دهه های پس از آن از روش آزمون و خطا در انتخاب ها به اعتماد به نفس و ثبات برسد.
همه ی ملت هایی که امروز به پایه ای از رشد و