فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از رفتن تو قافله ای رفت ز قلبم؛
آرام جدا، صبر جدا، هوش جدا رفت...
❖ بازنشر نماهنگ "حالا که میروی" به مناسبت اربعین رحلت علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه...💔
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ کلیپ "مهمان موقت"
• جملات علامه حسن زاده در این فیلم تازه منتشر شده، خطاب به یکی از فرزندان:
مهمان موقت شما هستم؛
هر کاری میکنید بکنید،
قربان شما من؛
پدر فدای تو.
یا الله؛
انّا لله و انّا الیه راجعون...
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ الهی، از کودکان چیزها آموختم، لاجَرَم کودکی پیش گرفتم...
• کلیپی تازه منتشر شده و بسیار زیبا از علامه حسن زاده آملی در حال عکاسی از نوهشان و بغل کردن او
• به همراه زیرنویس جملات ایشان و تزئینِ کلیپ با جمله ای از الهی نامهی ایشان توسط کانال عارفانه
@Arefane
منتشر شد:
📚 علامه حسنزاده آملی؛ عارف ذوالفنون | نویسنده: قادر فاضلی | چاپ اول | نقد فرهنگ | 1400|
♦️خرید آنلاین از فروشگاه اینترنتی انتشارات نقد فرهنگ
🛵 ارسال از طریق پست
🛒برای خرید این کتاب روی این لینک کلیک کنید🛒
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ کلیپ| ذکر یونسیه
عارف بالله مرحوم میرزا جواد آقای ملکی تبریزی رضوان الله تعالی علیه: از استاد عارفم (آخوند ملا حسینقلی همدانی) سوال کردم از عمل مجربی که در اصلاح قلب و جلب معارف موثر باشد. استادمان فرمود: هر شبانه روز یک سجده طولانی داشته باشید و ذکر یونسیه (لا اله الّا انت سبحانک انّی کنتُ من الظالمین) را در حالی بگویید که نفس خود را مسجون(زندانی) میبینید و این احساس را داشته باشید که منم که در سِجن(زندان) طبیعت گرفتارم و مقید به قیود اخلاق رذیله ام، و اعتراف کنید که خداوندا تو این امور را بر سر من نیاوردی و تو بر من ستم نکردی بلکه من خودم را به این بیچارگی افکندم، آنچه از تو رسیده محبت و بزرگواری بوده است، اما آنچه که از من برخواسته این همه ظلم و ستم و طغیان بوده است. این احساس به همراه ذکر یونسیه در اصلاح قلب بسیار موثر است. علاوه بر این قرائت سوره قدر در شب جمعه و عصر جمعه هر کدام صد بار بسیار موثر است.
@Arefane
❖ طرح| نوشته رهبر معظم انقلاب در تمجید از مراتب علمی و معنوی علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه
در اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۴ در تالار علامه امینی دانشگاه تهران، بزرگداشتی برای علامه حسن زاده آملی برگزار شد؛ و لوح استادی افتخاری به ایشان اهدا شد. در ابتدای این لوح، پیامی از سوی رهبر معظم انقلاب درباره شخصیت علامه حسن زاده آملی نوشته شده بود:
"بسمه تعالی
استادیِ كسی همچون حضرت آقای حسن زاده آملی (دامت معاليه) كه ميان مراتب عاليهی علمی و مقامات و فتوحاتِ معنوی و روحی جمع كردهاند، برای هر مؤسسه علمی، دانشگاه و حوزه ای، مغتنم و موجب افتخار است"
@Arefane
🌸 کتاب حدیث سهر منتشر شد
#بوستان_کتاب
🔸️نکات ناب، مطالب حکمی و عرفانی و خاطرات جالب از استاد برجسته حکمت و عرفان، آیت الله حسن رمضانی درباره بزرگان و علمای ربانی.
🔸نوشته وحید واحدجوان
ابو علی سینا
ابن عربی
قونوی
مولوی
سید حیدر آملی
خواجه نصیر الدین طوسی
صدر المتالهین شیرازی
سید علی آقا قاضی
میرزا مهدی اصفهانی
علامه رفیعی قزوینی
امام خمینی
علامه طباطبایی
سید محمدحسن الهی طباطبایی
شهید مطهری
ابوالحسن ایازی
علامه حسن زاده آملی
آیت الله جوادی آملی
آیت الله بهاء الدینی
سید عزالدین زنجانی
میرزا حسنعلی مروارید
میرزا جواد آقا تهرانی
حجت هاشمی خراسانی
میرزا علی فلسفی
شیخ علی نمازی شاهرودی
شیخ محمود حلبی
میرزاهاشم آملی
آیت الله انصاری شیرازی
حیدر آقا معجزه
شیخ احمد کافی
آیت الله سید علی خامنه ای
آیت الله سید علی سیستانی
آیت الله فاضل لنکرانی
آیت الله مکارم شیرازی
آیت الله محمدابراهیم جناتی
استاد رضا ولایی
استاد محمدمهدی مهندسی
خاطرات دفاع مقدس
شهید جوانمرد
🔸️این کتاب محصول سالها جلسه عمومی و خصوصی با استاد گرانقدر آیت الله رمضانی بوده است.
🔶️جهت تهیه کتاب :
09128520288
@sokhanerfan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ این فیلم کامل سخنان آقای صدیقی هست که اینقدر بعضی رسانه ها به ایشان حمله کردند. ایشان دارند آیه قرآن را توضیح میدهند و میگویند هم مردم در تقوای فردی و هم مسوولین در وظایف اجتماعی و سیاسی اگر خدا را در نظر میگرفتیم، دچار گرفتاری ها نمیشدیم. یک کلمه خلاف از نظر شرعی و اخلاقی و عرفی و جامعه شناسی در این صحبت نیست. بسیاری دیگر از جنجالهای سیاسی و رسانه ای دقیقا از همین قبیل است.
مواظب باشید با دنبال کردن رسانه های مغرض و بیتقوای سیاسی و چشم بسته تهمت زدن، مثل آب خوردن آتش جهنم را برای خودتان نخرید.
✍ کانال عارفانه
@Arefane
❖ خداوند بدیهیترین بدیهیّات است؛ أنّ اللهَ هُوَ الحَقُ المُبین
آیهی «وَ يَعْلَمُونَ أَنَّ اللَّهَ هُوَ الْحَقُّ الْمُبِينُ» از عالیترین آیات قرآن است که معنای شناخت خداوند و معرفت به خدا را تفسیر مینماید. این آیه خبر از آن میدهد که خداوند را هیچ گونه حجاب و پوششی مخفی ننموده؛ از این رو بدیهیترین بدیهیات است و عدم آگاهی و جهل بدان ناممکن است؛ لکن چه بسا امری بدیهی مغفول واقع گردد.
پس علم به خداوند در واقع همان مرتفع ساختن و پیراستنِ غفلت است و این امری است که برای عموم مردم روز قیامت کشف میگردد.
✍ علامه طباطبایی، المیزان ج ۱۵، ص ۹۵
(به مناسبت ۲۴ آبان، روز بزرگداشت علامه طباطبایی)
@Arefane
همه چیز تقصیر مسئولان است. بعضی از دوستان همه مسائل را با این پیشفرض تحلیل میکنند. حتی وقتی میخواهند آیات قرآن و روایات را مرور کنند، صرفا به آن بخش از آیات و روایات توجه میکنند که نقش حاکمیت را در وضعیت اجتماعی پررنگ میکند. میگویی بیآبی، میگویند حاکمیت! میگویی بحران محیط زیست، میگویند حاکمیت! میگویی فقر، میگویند حاکمیت! میگویی بیدینی، میگویند حاکمیت! میگویی مردم، میگویند حاکمیت! و... گویی ۸۰ میلیون فرشته توسط تعداد انگشتشماری سیاستمدار دچار مشکلات مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی شدهاند.
از آن طرف، کسی جرأت نمیکند در نقد دینداری و مسئولیتپذیری جامعه و سبک زندگی مردم سخن بگوید. چون این امور هم به طور مطلق متأثر از حاکمیت تحلیل میشود. حتی فضای حاکم بر فضای مجازی این امکان را نمیدهد که خطبا و اهل منبر از آثار سوء گناه و معصیت من و امثال من بر وضعیت اجتماعی حرفی بزنند. چون مسأله اصلی گناه مسئولان و مدیران است و حتی معصیت من و امثال من هم تقصیر مدیران بیعرضه است! اگر کسی بگوید بیتقوایی من و امثال من (که اگر اجازه بفرمایید بخشی از «مردم» باشیم) میتواند باعث بیآبی و فقر و هزار بلای آشکار و پنهان شود توسط افکارعمومی سنگسار میشود. میگویند حرف غیرعلمی میزنی، بر خلاف مصلحت موضع میگیری، افکار عمومی را علیه خودت بسیج میکنی، گویی نقدی درست و مطلوب است که صرفا حاکمیت را نشانه بگیرد!
من با این نگاه مخالفم. نه چون روحانی رفته و رئیسی آمده! خیلی عوامانه و ابلهانه است که انسان جهانبینیاش را متناسب با دولتها تنظیم کند. من مخالفم چون معقتدم رابطه مردم و حاکمیت یک رابطه متقابل و دوسویه است. هم حاکمیت بر مردم اثر میگذارد و هم مردم بر حاکمیت. و هر دو تحت تدبیر و سنتهای الهی. ما اجازه نمیدهیم که دلسوزان بگویند که حیات فردی ما چه دخلی به حیات اجتماعی ما دارد. بر عکس! تا حرف از انحرافات فردی و یا رابطه شخصی ما با خدا میشود میگوییم مسأله ما اینها نیست، مسأله ما انحرافات حاکمیتی است. به نظرم این نگاه خودش مهمترین مانع تحول در جامعه است.
.
ما فقط حاکمیت را نقد میکنیم، چون ساده است، مسئولیت را از روی دوش ما بر میدارد، با این نگاه راحتتر میشود شعار داد و با عکس مستضعفین و فقرا برایش سوگنامه نوشت و روضه خواند. ما نمیخواهیم مسئولیت وضعیت فردی خودمان را بر عهده بگیریم و درباره آثار اجتماعیاش بیاندیشیم. از قضا مدیران این مملکت یکی از همین «ما» هستند!
✍ سیدیاسر تقوی
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ کلیپ| بیت شعری تکاندهنده که علامه حسن زاده آملی(ره) در برخی سخنرانی ها تکرار میکردند| به روایت استاد سید علی طباطبایی (از شاگردان ایشان)
• شعر از ادیب الممالک فراهانی
@Arefane
❖ بیانات آیتالله صافی گلپایگانی در دیدار علی جعفری مسئول مؤسسه تدوین و نشر آثار علامه جعفری
سابقه رفاقت بنده با آن مرحوم به نجف اشرف و درس مرحوم آیت الله آقای شیخ محمدکاظم شیرازی بر میگردد. البته بعد در ایران هم این ارتباط حفظ شد و بارها ایشان منزل ما آمده بودند و حقیر نیز ایشان را ملاقات کرده بودم.
مرحوم علامه اهل حقیقت بود و مقامشان از آنچه تصوّر میشود بالاتر است و امثال آن مرحوم جایگزین ندارند. ان شاء الله با احیای آثار علّامه، این شخصیت ارزشمند را زنده نگهدارید.
یادم هست وقتی که ایشان شرح و نقد مثنوی را مینوشتند به ایشان پیشنهاد دادم که نهج البلاغة را شرح دهند و آن مرحوم، این شرح ارزشمند را که اکنون به همت شما و همکارانتان با این شکل خوب و زیبا چاپ شده است، نوشتند. احیای آثار ایشان مخصوصاً کتابهایی مثل شرح نهج البلاغهشان بسیار سودمند و مفید است.
@Arefane
❖ کتاب «علامه ضدانقلاب؟!» نگاهی به نسبت علامه طباطبایی با انقلاب و جمهوری اسلامی به کوشش رضا اکبری آهنگر و وحید خضاب به زودی توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار میشود.
• همچنین در این کتاب انتساب جمله «این انقلاب یک شهید داشت، آن هم اسلام بود!» به علامه طباطبایی، مورد بررسی و نقد واقع شده است.
@Arefane