❖ کتاب «یاد استاد»؛ نخستین اثر تحقیقی درباره سیره علمی-عملی مرحوم استاد آیت الله سعادت پرور
• انتشارات فیض فرزان (خرید)
• این اثر مشتمل است بر مصاحبه با ۹ تن از شاگردان مرحوم استاد و نیز مصاحبه با مرحوم آیتالله فقهی(ره) که از دوستان و نزدیکان استاد بودهاند. ذیل تمام مصاحبات تعلیقههای تحقیقی پیرامون تاریخ و بعض از مسائل تربیتی اضافه شدهاست تا در ضمن آشنایی با شخصیت استاد پهلوانی، مقدمات آشنایی با مکتب و مشایخ ایشان هم فراهم آمده باشد.
#معرفی_کتاب
@Arefane
❖ کتاب «برگی از دفتر سعادت»؛ در شرح احوال و مبانی تربیتی مرحوم آیتالله سعادت پرور (پهلوانی)
• تالیف استاد وزیری فرد
• انتشارات رسم وفا (خرید)
🔹برخی مطالب این کتاب:
▪️چرا مرحوم آیت الله سعادت پرور بعد از مرحوم علامه طباطبایی شاگرد سلوکی قبول کردند؟
▪️فضای حاکم بر جلسات معنوی مرحوم آیتالله سعادتپرور به چه صورت بود؟
▪️داستان تشرف مرحوم آیت الله سعادت پرور محضر حضرت ولیعصر علیهالسلام
▪️دیدگاه مرحوم آیتالله سعادتپرور پیرامون چگونگی سیروسلوک بانوان
#معرفی_کتاب
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
20.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ من اینها را از شهود نوشتم| فیلم تازه منتشر شده از گفتگوی خصوصی با مرحوم آیت الله سعادت پرور پیرامون آثار و تالیفاتشان
• بخشی از بیانات ایشان:
شما نمیدانید چه مشکلاتی تو این کتابها حل شده؛ چه شعرش باشه چه روایتش باشه چه غیره. من دعاها [کتاب نور هدایت] رو خیلی علاقه دارم. علتش هم اینست که تمام معارف اسلامی که همه دست گذاشتن روش تکفیر میکنن همش تو دعاهاست. اگر کسی یک دوره این [کتاب شرح] دعاها رو همشو بخواند واقعا میتواند دعا معنا کند؛ والا نمیتواند مگر اینکه یکخورده مایه معنوی داشته باشد. ادعاست دیگر حالا ما کردیم! انشاالله که ادعا نباشد؛ گفتم من اینها را که نوشتم اینها را عن شهود [از روی شهود باطنی] نوشتم، از حرف نیست، از کسی یاد نگرفتم، وقتی بخونند خواهند فهمید که این حرف مال این نیست که یک نفر عرفان علمی خونده باشد نوشته باشد! نمیتونند! [با عرفان نظری] نمیتونند بنویسند!
@Arefane | عارفانه
عارفانه
❖ من اینها را از شهود نوشتم| فیلم تازه منتشر شده از گفتگوی خصوصی با مرحوم آیت الله سعادت پرور پیرامو
ادعا، ادعای بزرگی است؛ و یادآور ادعای محیی الدین بن عربی در ابتدای دو کتاب خود (فصوص الحکم و فتوحات مکیه) است. البته به احتمال قوی، مقصود مرحوم آیت الله سعادت پرور اینست که بنمایهی نوشتجات ایشان، همان حالات و مشاهداتی است که در سلوک عملی داشتهاند، نه اینکه تکتک عبارات و جملات آثارشان از روی شهود تفصیلی نوشته شده باشد. کما اینکه درباره ادعای ابن عربی نیز چنین منظوری محتمل است.
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ انتشار نخستینبار| بخشی از بیانات رهبر انقلاب در این کلیپ: با اینکه مواضع سیاسی ما در دوران انقلاب با آیتالله العظمی گلپایگانی خیلی متفاوت بود، ولی شاید خود ایشان هم نمیدانست که من در جبههی مثلا داغها، قلبا به ایشان علاقه و ارادت داشتم. [بعد از رحلت امام و انتخاب رهبری] آقای محمدی گلپایگانی به قم رفتند تا سلام و اظهار اخلاص ما را به ایشان برسانند. ایشان گفته بودند: آقای خامنه ای بداند من او را تایید و حمایت خواهم کرد؛ اگر یک وقتی چیزی [نقد و پیشنهاد] به نظرم برسد، علنی نمیگویم، به خود ایشان میگویم. اگر گوش کرد، فَبِها [چه بهتر]؛ اگر گوش نکرد، دیگر نمیگویم؛ [چون] من تضعیف نظام را حرام میدانم.
@Arefane | عارفانه
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ آن مقداری که برکات از کوخها در دنیا منتشر شده است، هیچ در کاخها پیدا نمیشود. ما یک کوخ چهار پنج نفری در صدر اسلام داشتیم، و آن کوخ فاطمه زهرا ـ سلام الله علیها ـ است. از این کوخها[ی زمان ما] هم محقرتر بوده، لکن برکات این چی است؟ برکات این کوخ چندنفری آنقدر است که عالم را پر کرده است از نورانیت و بسیار راه دارد تا انسان به آن برکات برسد. این کوخنشینان در کوخ محقر، در ناحیه معنویات آنقدر در مرتبه بالا بودند که دست ملکوتیها هم به آن نمیرسد؛ و در جنبههای تربیتی آنقدر بوده است که هرچه انسان میبیند برکات در بلاد مسلمین هست و خصوصاً در مثل بلاد ماها، اینها از برکت آنهاست.
🎥 امام خمینی؛ اول فروردین ۱۳۶۲
@Arefane | تلگرام