فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی گوشت
مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ
آرد
ماست
بکینگ پودر
روغن مایع
مواد داخل پیراشکی
رب
گوشت چرخ کرده
پیاز
تخم مرغ آبپز
جعفری
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سلام دوستان عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه و آرامش مهمون همیشگی قلب های مهربون تون
با ساده ترین و راحت ترین رسپی آموزش کیک سیب و دارچین
خوشمزه تر و آسون تر از این کیک نداریم
✔️پیمانه من قاشق غذا خوری و چایخوری، مربا خوری میباشد
✔️بدون فر و همزن هم میتونی درست کنی
مواد لازم :
☘️ده قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی
☘️ده قاشق غذاخوری شکر
☘️ده قاشق غذاخوری روغن
☘️دوعدد سیب کوچک یا یدونه بزرگ
☘️دو عدد تخم مرغ
☘️نوک قاشق چایخوری وانیل
☘️دو قاشق مربا خوری بکین پودر
☘️یک قاشق چایخوری دارچین
☘️کمی زعفران به دلخواه
طرز تهیه :
سیب رو رنده درشت بزنید بهتره
تخم مرغ، شکر، وانیل را با همزن دستی یا برقی هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود
بعد روغن را اضافه کرده و هم میزنیم در حد 30 ثانیه
سیب و دارچین، زعفران را اضافه و هم میزنیم
ودر آخر آرد، بکین پودر را سه مرتبه الک کرده و کم کم به مایه کیک اضافه و مخلوط میکنیم
قابلمه مورد نظر گرم، چرب بشه
از مایه کیک داخلش میریزیم و دمکنی میزاریم به مدت 20 دقیقه با شعله پخش کن حتما
حرارات هم ملایم باشه بهتره
بعد از اینکه سرد شد از قابلمه جدا کرده و بر میگردونیم نوش جونتون
✔️حتما بعد 20 دقیقه با خلال چوبی چک کنید اگر پخته نبود بیشتر زمان بدید احتیاجی نیست برگردونید کیک کاملا پخته ست
نگم از طعم این کیک 😋😋😋
✔️در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت یک ربع
زمان پخت فر هم 30 تا 35 دقیقه میباشد بستگی به دمای فرتون دارد
🌹هر سوالی بود درخدمتم بپرسید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خیلی سریع نفخ حبوباتو بگیر🙃🫘
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
با این ترفند یخچالتو خوشبو کن😃🍋
🌺🍃
💜عاشقانه زندگی کن
🌸خوشبختى جایش
💜همینجاست کنارتو
🌸نگذار
💜زندگى از مقابل
🌸چشمانت بگذرد
💜و تو فقط
🌸نظاره گرش باشى
💜زندگى را "زندگى"کن
🌸#ظهرتون_بخیر🙏
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه به شکل گل🤩🍅
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍈متفاوت و زیبا برش بزن
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_پخت_رب_گوجه_فرنگی
گوجه هارو شسته پوره میکنیم و رو گاز میذاریم با شعله متوسط کف هایی که روی پوره درست میشه رو برمیداریم
بعد از گذشت ۳۰دقیقه فلفل سبز خرد شده، نمک وسیر له شده و فلفل خرد شده و ادویه های دلخواه رو به پوره اضاف میکنیم و بعد از اینکه ب غلظت مورد نظر رسید دو ق روغن جامد یا محلی هم اضافه، شعله رو خاموش میزاریم خنک شه
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
عصرتون خوشمزه ودلچسب
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیمه
موادلازم:
گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم
پیاز ۳عدد
لپه یک پیمانه
سیب زمینی ۳عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
زعفرون ابکرده به میزان کافی
گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته.
سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی
.
این چیپس خونگی جالب رو درست کنید و حالشو ببرید اول سیب زمینی ها رو نازک برش بدین یک طرف روغن بمالید یا کره یا روغن زیتون و طرف دیگه رو ارد بمالین دو طرف رو روی هم بچسبونید و در روغن زیاد که کاملا داغ شده سرخ کنید بعد از خارج کردن از روغن روی دستمال اشپز خونه بزارین تا روغن اضافش بره
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#فلفل_پاپریکا 🌶
فلفل هارو بشویید و بعد خشك شدم به نوارهای خيلي باريك برش و تخمه وسطش رو جدا كنید سپس تو خونه جلو باد كولر يا پنكه پهن كنید تا خشك شه دقت كنيد فلفل ها روی هم نيافتن هر كدوم با فاصله كنار هم قرار بگيرن تا كپك نزنه بعد از چند روز كامل خشك ميشه و ميتونيد آسياب كنيد ☺️
*
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی_با_هویج
مواد لازم:
3 عدد سیب زمینی آبپز
2عدد هویج رنده شده
1 دسته کوچک شوید خرد شده
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
ماست با سیرپوره شده
طرزتهیه :
هویج را در یک تابه ریخته و با کمی روغن تفت بدید. سپس در یک ظرف دیگه سیب زمینی آبپز وهویج سرخ شده، نمک ، فلفل سیاه وروغن زیتون وشوید خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. قالب های سیلیکونی را کمی چرب کنید واز مواد سالاد بریزید وپر کنید و شکل دهید وبعد در کنار ماست سیر سرو کنید. اگر قالب ندارید میتونید آن را با فنجان شکل دهید ویا میتونید در بشقاب ریخته ووسط آن ماست سیر بریزید. نوش جان
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات خاصه امام رضا (ع)
رو به حرم رضوی برحسب ادب
دست برسینه می گذاریم و می خوانیم.
🕊🌹✨آمــــــدم ای شاه سلامت ڪنم
🕊🌹✨عـــرض ارادت به مقامت ڪنم
🕊💚✨بنیابت ازمولا صاحب الزمان عج
🌺اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ عَلِیِّ بْنِ مُوسَی
🍃 الرِّضَا الْمُرتَضَی...
🌺اَلْاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ ، وَحُجَّتِکَ عَلیٰ
🍃مَنْ فَوْقَ الْاَرضِ وَ مَنْ تَحتَ الثَّریٰ،
🌺اَلصِّدّیٖق الشَّهیدِ ، صَلوٰةً کَثیٖرَةً تٰآمَّةً،
🍃زٰاکِیَةً مُتَوٰاصِلَةً ، مُتَوٰاتِرَةً مُتَرٰادِفَةً،
🌺کَأَفْضَلِ مٰا صَلَّیْتَ عَلیٰ اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیٰائِکَ.
✧الســلام علیڪ یا غریب الغربا ✧
✧الســلام علیڪ یا معین الضعفا ✧
✧الســلام علیڪ یا علے بن موسی الرضا (؏) ✧بحق امام رئوف عجل لولیڪ الفرج✧ 🤲
☆🌺〰️🍃〰️🌺〰️🍃☆
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️🍃🌹🍃▪️
#چهارشنبه_های_زیارتی
به امام رضا میگم حرفامو
آخه بهتر میدونه دردامو
اربعین نزدیکه و آشوبم
میشه آقا بزنی امضامو
#چهارشنبههای_امام_رضایی
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سبزیجات خووشمزه
هویج ۱ عدد
پیازچه ۶ عدد
فلفل ۲ عدد
آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان
شیر ولرم ۲ لیوان
آب ولرم یکو نیم لیوان
نمک یک و نیم ق چ
مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ
روغن زیتون نصف پیمانه
هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم.
دیگه باید چجوری بگم از غذاهای پختنی و تکراری خسته ام خستهههههههههه 😅😂😂 #سالاد_پاستا#سالاد_مرغ
#سالاد #salad
اینم #سالادم که ساعت ده صبح آماده بود ، مرغ و سیب زمینیش رو از شب قبل پختم گذاشتم یخچال،
امروزم، مقداری پاستا رو مث همیشه پختم و آبکش کردم،
هویج نگینی، سینه مرغ خورد شده، سیب زمینی آب پز شده، نخود فرنگی، خیار شور نگینی، ذرت کنسروی، کاهو و جعفری تازه خورد شده،
همه این مواد رو با سس سالاد مخلوط کردم و گذاشتم یخچال که طعم بگیره... جای شما خالی 😊
برای سس: کمی ماست شیرین و سس مایونز و فرانسوی، نمک، فلفل سیاه و کمی پودر آویشن، کمی آبلیمو و روغن زیتون ترکیب کرده و سالاد رو باهاش مرینیت میکنیم ، ( چون خیارشور و نخود و ذرت و پاستا نمک دارن، مرغ هم که نمک و ادویه داره، مراقب باشید سالاد شور نشه )
میتونید کالباس هم به سالاد بزنید ولی بخاطر دختر خانومم استفاده نکردم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کباب_مرغ👩🍳
مواد لازم:
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
🌟
🌮🍅🍆🌮🍅🍆🌮
#زنگ_ترفند
#ترفند_آشپزی
😋مهمترین راز قرمه سبزی مجلسی😋
✅سبزی(تره،گشنیز،جعفری،شنبلیله،برگچغندر و یا اسفناج)دومورد اخر برای لعاب دار شدن خورشت استفاده میشه اما اسفناج بهتره.چون برگ چغندر زیادی لعاب میده.شنبلیله بخاطر عطرش هست ،زیادیش تلخش میکنه .🥦🥬
✅سبزی باید تازه باشه باحرارت متوسط اول خوب تفت بدین ابش گرفته بشه بعد روغن زیاد اضافه کنید مدام هم بزنید تا (خشک نشه و بسوزه) فقط تغییر رنگ بده وتیره بشه.برای تست یکمشو داخل قاشق بریزین و فشار بدین باید اب و روغن سیاه خارج بشه دراون حالت سبزی امادس.🥗🫕
✅سبزی باید خیلی خرد و ریز باشه وگرنه خورشت ابکی و جانیوفتاده میشه.🥗
✅لوبیا مخصوص قرمه ،لوبیا قرمزه اما از لوبیا چیتی هم میشه استفاده کرد حداقل ۵ ساعت دراب خیس بخوره، دوبار ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه.
✅گوشت بهتره گوسفندی و استخوان دار باشه باقلیه های بزرگ ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با پیاز نگینی فراوان تفت بخوره.🍖🥩
اگه گوشت گوساله یا بدون چربی استفاده میکنید باید چندتکه دنبه هم بندازین طعمش عالی میشه.
✅ابی که تو خورشت استفاده میشه بهتره اب قلم گوسفند و گاو پخته شده باشه.🍖🍗
✅بعد از تفت گوشت و پیاز لوبیارو اضافه کنید و تفت بدین که باعث میشه وانره و لعاب نده لوبیا.🍖
.
✅ادویه که میزنید ۱تا۲ دقیقه تفت بدین(فلفل سیاه،زردچوبه)زیره هم به دلخواه واسه نفخش.
✅حالا میتونید سبزی رو اضافه کنید میتونید هم بعد یساعت اضافه کنید.🥬🥦
✅اگر اب اضافه میکنید حتما جوش باشه تا موادلعابشو پس بده.زیاد بریزین که نخاین حین پخت اضافه کنید.
✅۴ ساعت بعد پختن لیمو عمانی بجای ابلیمو ،و رب سرخ شده اضافه کنید. واسه گرفتن تلخی لیمو دوساعت قبل تواب بزارین،یا نصف کنید هستشو دربیارین. 🥫
✅۱۵ دقیقه اخر رب انار اگه دوست دارین ملس و خوشمزه تربشه.
✅نمک ۵ دقیقه اخر بزنید.🧂
💢بهتره تو قابلمه به مدت ۵ ساعت روحرارت متوسط یاکم پخته بشه.🫕
#ممنون_که_لایک_و_فروارد_میکنید❤️
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کبه_برنجی😍😋
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفران ( دقیقا مثل شربت های نذری😍)
هم خشک هست زعفرانشون، هم عطر و بوش فوق العادس ( مامانم هم خریده راضی بوده 😍😃)
محرمم که نزدیکه لازمتون میشه .
این از این.
مواد لازم برای شربت:
شکر ۳۸۰ گرم دولیوان
آب یک لیوان
گلاب ۵۰ گرم
هل دو سه عدد
زعفران
تخم شربتی برای شربت
جوهر لیمو نوک ق چ
شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم بذارید( نباید بجوشه )
قاشق فلزی هم نزنید بهش بذارید شکر کم کم حل شه .
حل که شد هل شکسته، گلاب رو بریزید بذارید شربت بجوشه که قوام بیاد
حین کار جوهر لیمو رو با دو ق غ آب مخلوط کرده و با قلمو دور قابلمه بکشید کمک میکنه شکرک نزنه با حرارت کم اجازه بدید شربت قوام بیاد نباید خیلی سفت و غلیظ شه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
اشپزی بانو ایرانی
#کاچی 👆👇
#کاچی
طرز تهیه این خوشمزه جان 👩🍳👩🍳
آرد سفید ....نصف لیوان
آرد برنج...دو ق غذا
کره .....۱۰۰گرم (بهترکره یا روغن محلی باشه من کره محلی ریختم )
شیر.....دولیوان
مخلوط آب وگلاب ...یک لیوان
شکر....نصف لیوان
نبات چند تیکه (۵۰گرم)
پودر هل ...یه ق چایخوری
پودر زعفران ...نوک ق چایخوری
پودر دارچین ....نصف ق چایخوری
پودر بادام وپسته وگردم ...از هر کدوم یه ق غذا
برا درست کردن کاچی خوشمزه اول داخل ماهی تابه آرد اضافه می کنیم و می تونید یکی دوقاشق آرد برنج هم میریزیم روی حرارت ملایم تفت میدیم تا خامی آرد بره و بوی آرد دربیاد مرتب هم میزنیم .خیلی تعقیر نکنه ۱۰تا ۱۵ دقیقه کافیه .میذاریم کنار ؛
کره رو داخل ماهی تابه دیگ میریزیم وقتی ذوب شد هل و دارچین و مغزها رو اضافه وآرد هم الک می کنیم هم میزنیم زعفران و شکر روهم اضافه می کنیم و دولیوان شیر میریزیم مخلوط می کنیم و یک لیوان آب مخلوط با گلاب میریزیم و نبات هم اضافه کرده دما رو کم می کنیم هم میزنیم تا آماده بشه ...مرتب هم بزنید تا ته نگیره وغلیظ بشه مثل غلظت فرنی
🔴اگه آرد برنج تا پودر مغزها رو هم ندارین اشکالی نداره باشه که عالیه 😍 اگه شیرینتر دوست دارین شکر دو سوم لیوان بریزید...
چقدرمقوی وخوشمزه هس این کاچی که عاشقش میشین طبع گرم و معجونه بدنه 😍👌👌👌
این اندازه مواد ۵ تاپیاله متوسط میشه 😋
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀✨🖤
تمام حرف #اربعین ظهور
توست...
#امام_حسین (ع)
#امام_زمان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
۰چگونه رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم؟
بنفش:
کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلمها جدا کنید.
قهوهای:
برای بهدست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوهای تنها کافی است به اندازهای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید
ارغوانی
رنگ ارغوانی را میتوانید از زغال اختهی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید
قرمز:
برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید
سبز:
اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید.
صورتی،
لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید.
آبی
روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید
꧁