eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
🌸آخر هفته تون 💗سرشـاراز مهـر الهـی 🌸در این روز معنوی 💗 از خـدا 🌸برای تک تکتون میخواهم 💗شاخه های آرزوهاتون پربار 🌸درخت عمرتون پر ثمر 💗و میوه های 🌸زندگیتون خوش رنگ باشه 💗روزتون زیبا و در پنـاه خـدا
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️آسمان سامرا غرق اندوه، زمینش لبریز بغض، و این حکایت باقی است تا او نیاید... 🏴 شهادت مولا امام هادی علیه السلام تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون به شکل گل رز ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🌸 لیدی فینگر 1 بسته(یا بیسکوییت پتی بور یا کیک اسفنجی) پودر کاکائو ب دلخواه قهوه اماده1 لیوان خامه صبحانه 200 گرم پنیر خامه ای ماسکار پونه 200 گرم شکر نصف لیوان ابتدا خامه صبحانه رو با شکر چند دقیقه میزنیم تا مخلوط بشه بعد پنیر رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بعد یک سوم از قهوه اماده رو میریزیم داخل مواد خامه ای و مخلوط میکنیم حالا نوبت لیدی فینگره بقیه قهوه رو داخل بشقاب میریزیم و دونه دونه لیدی فینگرارو داخل قهوه میزنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم بعد مواد خامه ای رو روش پهن میکنیم دوباره لیدی فینگر بعد مواد خامه ای بعد ب همین ترتیب ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه بعد کامل روشو با پودر کاکائو تزیین میکنیم 🔴من این بار داخل ی قالب پلاستیکی نایلون انداخته بودم و مواد رو داخل قالب ریختم بعد مواد رو 24 ساعت داخل یخچال گذاشتم و برگردوندم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتداسینه مرغ ونواری بریده ودرنمک وفلفل،زعفرون،سیر،پیاز خوابونده وسلفون کشیده چندساعتی دریخچال استراحت میدیم،بعدرول کرده به سیخ میکشیمومیزاریم درماهیتابه که کمی چرب شده وباشعله ملایم تاپخته وسرخ بشه. برنج زعفرونی هم مقداری برنج ابکش شده روبامقداری زعفرون ابکرده مخلوط وته ظرف چرب شده میریزیم وبقیه برنج وروش ریخته وباشعله ملایم میزاریم دم بکشه سپس درظرف موردنظربرمیگردونیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‍ ✅ مارشمالو😋 ✍ مواد لازم: 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه 1/4 لیوان شکر 1/3 لیوان آب پودر نارگیل 🍜 طرز تهیه: پودر ژله و شکر را به همراه آب مخلوط و روی حرارت میزاریم حل میکنیم تا تمام ذرات شکر حل بشه ( در همین حد کافیه ) بعد از حل شدن تمام ذرات و شفاف شدن ژله، حدود ده دقیقه با دور تند همزن ژله را میزنیم تا پف کنه و رنگش روشن بشه و غلیظ بشه باید انقدر هم بزنیم تا تمام ژله دور پره های همزن جمع بشه کف ظرف دلخواه پودر نارگیل میریزیم و ژله را روش میریزیم و روشو صاف میکنیم و پودر نارگیل میزنیم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد این زمان با چاقوی خیس برش میزنیم یا قالب میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم برای دو رنگ شدن مارشمالو وقتی لایه اول رو ریختید، لازم نیست روی مارشمالو پودر نارگیل بزنید چون لایه ها به هم نمیچسبه فقط ده دقیقه تو یخچال بزارید و شروع کنید لایه دوم و درست کنید و روی لایه اول بریزید بعد پودر نارگیل بزنید من چند تا شو قالب قلب زدم بقیشم برش زدم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
‍ ✅گز آردي😋 ✍مواد لازم شکر یک دوم پیمانه گلوکز یک چهارم پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه سفیده تخم مرغ یک عدد پسته پنجاه گرم آرد سفید مقداری 🍜طرز تهیه سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا پف كنه شکر و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه وقتی غلظت گرفت گلوکز رو اضافه کنید و دوباره رو حرارت بزارید با حرارت ملایم تا شهد غلیظی بدست بیاد حدود ٥دقيقه در حدی که وقتی بین دو تا انگشت تست کردیم کشدار و نخدار بشه به این مرحله که رسید مقداری از شهد داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم بعد کل سفیده رو داخل شهد میریزیم با دور تند همزن رو حرارت مخلوط سفیده و شهدو میزنیم حدود پنج دقیقه تا دوباره حجم بگیره وقتی کاملا حجم گرفت و سفت شد همزن رو خاموش میکنیم و دوباره رو حرارت ملایم شروع به همزدن میکنیم حواستون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید مواد کااملا سفت میشه و از کنار جمع میشه و وسط قرار میگیره به این مرحله رسید از حرارت بردارید و پسته یا هر مغز دیگه دوست دارید اضافه كنيد خوب حالا قالب مورد نظر رو کفشو یه لایه ارد بریزيد میتونی مدلهای مختلفي داخل ارد بغلطونید گزها رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال بزارید پانزده تا نیم ساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید. 😋❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
از دستش ندیناااا😋😋😋😋 رژیمیِ رژیمیَم هستا 😜 فیله های ماهی(من از قزل آلا استفاده کردم) رو با روغن زیتون نمک فلفل آویشن زنجبیل پودرسیر و دارچین کاملا مزه دار کردم حدود یک ساعتی موند.گذاشتمشون لای توری و کباب کردم.روی اجاق هم میتدنین کباب کنین ولی روی ذغال ی چیزدیگس😍موقع سرو هم روش آب نارنج بریزین و با ی کته کره ای نوش جان کنید😋😋😋😋😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
مواد لازم : سینه مرغ( نصف یه سینه مرغ ) قارچ ۱۰ تا ۱۲ عدد پیاز برای درست کردن پیاز داغ ۴ عدد پیاز برای پختن مرغ ۱ عدد ماست خامه ای ۳ قاشق غذاخوری، سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری پودر موسیر یا پودر سیر کمی فلفل سیاه و نمک و پودرکاری به دلخواه کمی گردو ، پیاز داغ، چیپس خلالی برای تزیین مقداری طرز تهیه : اول یک پیاز رو ریز خرد کردم با کمی روغن تفت دادم سینه مرغ مکعبی خرد شده بهش اضافه کردم و دوباره کمی تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کردم یه کم تفت دادم با یه مقدار آبجوش گذاشتم تا بپزه و بعد از پختن گذاشتم کنار تا کمی سرد بشه بعد سینه مرغ رو ریش ریش کردم حالا ۴ عدد پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن سرخشون کردم بعد از سرخ شدن پیاز داغ رو داخل یه صافی ریختم تا روغن اضافه پیازداغ کشیده بشه حالا نوبت قارچ هستش قارچ ها رو شسته و خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو و کمی روغن تفت دادم ( آبلیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ هستش ) و باز گذاشتم قارچ هم سرد بشه تو یه ظرف مرغ ریش شده و پیاز داغ و قارچ تفت داده شده رو با هم قاطی کردم (البته یه مقدار از پیاز داغ رو برای تزیین نگه داشتم ) بعد سس مایونز ، ماست ، پودر سیر ، نمک، فلفل و کمی پودر کاری را به مواد داخل ظرف اضافه کردم و خوب قاطی کردم تا مواد مخلوط شدن حالا در ظرف سرو ریختم و روی اون رو با پیاز داغ و گردوی خرد شده و چیپس خلالی تزیین کردم و یک ساعت گذاشتم یخچال تا طعم مواد به خورد هم برن نکته : مقدار پیاز داغ رو کم نکنید همه خوشمزگی این غذا به پیاز داغ هستش چیپس خلالی هم میتونید اگه رنده آلمانی دارید خودتون سیب زمینی خلالی نازک تو خونه آماده کنید و سرخ کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک مدل رول مرغ👇🏻 📍مواد لازم: 🥠سینه مرغ ۲ عدد 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🥚تخم مرغ آب پز رنده شده ۲ عدد 🧀پنیر پیتزا ۳۰ گرم 🌱پیازچه ۲ ق غ سیر له شده ۲ حبه 🍥خامه ترش ۱ ق چ (جایگزین خامه ترش:ماست یونانی یا پرچرب) 🧂نمک به میزان لازم 🥚سفیده تخم مرغ ۲ عدد 🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد 🥡آرد به میزان لازم 🥣روغن نباتی ۳ ق غ 🌸میتونید مرغ رو از قبل مزه دار کنید و هر ادویه ای که دوست داشتید بهش بزنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
گوشت گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است  و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
حلوای مخصوص کشور ترکیه ست که بسیار خوشمزه ست به خصوص برای افطار ایرمیک رو تو ایران به اسم سمولینا میشناسن که از نوعی گندم به اسم دوروم تهیه میشه وتو ترکیب ماکارونی باید ازش استفاده شه که چون مقرون به صرفه نیست نمیشه.... خب حالا بریم سراغ حلوا 📌مواد لازم شکر 2لیوان آب 1/5لیوان شیر2لیوان کره 200گرم پودر بادام 3ق غ پودر پسته برای تزیین بستنی یا فرنی یا دسر دلخواه برای داخل حلوا آردسمولینا 3لیوان 📌طرز تهیه اول شربت رو آماده میکنیم شکر وآب وشیر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوشه درحدی که شکر حل بشه. در قابلمه ای مناسب کره رو آب کرده وآرد سمولینا رو اضافه میکنیم ومدام هم بزنید که نسوزه تا وقتی که به رنگ دلخواه دربیاد. (هر چند زمان تفت دادنش بیشتر باشه حلواتون رنگش تیر تر میشه) وپودر بادام رو بهش اضافه کنید وحالا کم کم شیره رو روش بریزد وهم بزنید تا کامل شیره به خورد آرد بره وسرقابلمه رو بزارید و روی حرارت کم بزارید 15 دقیقه اجازه دهید تا به قوام حلوا برسه. از روی حرارت برداشته واجازه دهید کمی سرد شود.بعد کف پیاله رو سلفون بکشید ومقداری از حلوا رو توش بریزید ووسطش رو گود کنید واز دسر دلخواهتون داخلش بریزید(من فرنی ریختم فرنی رو هم به این روش درست میکنم به ازای هر 1لیوان شیر 1ق غ آرد برنج و2ق غ شکر که روی حرارت گذاشته تا به غلظت برسه و کمی گلاب درآخر ومغز پسته یا گردو هم اگر دوست داشتید بریزید. ) وروش رو باحلوا بپوشونید ودر ظرف مورد نظر برگردونید وروش پودر پسته بریزید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مرغ کامل با پوست ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و … سرو کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
رو ودوسه ساعت قبل ازسرخ کردن بانمک ،زردچوبه ،نمک ،فلفل آبلیمو مخلوط میکنم وسپس درآرد می غلطونم ودر روغن سرخ میکنم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اگر در مسافرت ها به آب آشامیدنی مشکوک هستید و میترسید از آن بنوشید ؛ کافیست چند قطره لیموترش در آن بریزید 👌 لیمو آب را کاملا استرلیزه کرده میکروب های موجود در آب را از بین میبرد 🍋 ┛ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
کربلا جان داد فرزندی در آغوش پدر سامرا گریان پسر بگرفته بر بابا عزا تسلیت بادا به مولا حضرت صاحب زمان از برای جد مظلومش بود صاحب عزا شاعر : اسماعیل تقوایی شهادت امام هادی علیه السلام بر امام عصر(عج)و همه مسلمانان تسلیت باد ❣ 【﷽】 ♡↷ @Resule10 ↶♡
: مواد لازم شکلات سفید رنده شده:2 قاشق غذاخوری شیر پرچرب:30 میلی گرم روش تهیه: شکلات سفید رنده شده را به همراه شیر به داخل یک شیرجوش بریزید وبا یک قاشق به هم بزنید. سپس آن را روی شعله معمولی گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بماند. قبل از آن که غل بزند، شعله را خاموش کنید. نکته : با توجه به سادگی و آسان بودن روش تهیه این نوشیدنی گرم، بهانه ای برای از دست دادن آن نمی ماند. رنگ فروردین خود را با شکلات سفید روشن تر کنید. فوت آشپزی: از پودر کافی میت و خامه صبحانه جهت غلیظ شدن آن استفاده کنید. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
میخوام یکم حواستونو پرت کنم از تبریک های عادی روز پدر و جایگاه پدر و کوه بودنش و این صحبتا ... میخوام یکم فک کنیم به کسایی که پدر ندارن خب :) پدرشون فوت کرده ؟ نه . پرت تر از این حرفا . اونایی که پدر دارن ولی ندارن ... سخت شد ؟ نه ! خیلی آسونه قضیه . اونایی که باباشون خیلی وقته واسشون مرده . دفنش کردن یه گوشه از مغز و قلب و زندگیشون . اونایی که پدرشون پدری نکرد در حقشون ... اون پدری رو که با اصرار و به اشتباه ازدواج کرد و تاوانش رو فرزند بیچاره داد . اونی که یک بیمار روانی بود و سیستم کهنه فکری خانوادش درمانشو ازدواج معرفی کرد . اونی که بعد پس انداختن چنتا بچه تازه یادش افتاد خانوم بازی های جوونیشو بکنه . اونی که فضانوردی با اعتیاد رو ترجیح داد به سفر با خانواده . اونی که لایق جایگاه پدر نبود ولی پدر شد . نکن عزیزم :) وقتی نمیتونی پدر خوبی باشی نیار خب بچه ... برکت زندگیه ؟ به چه قیمتی ؟ به قیمت از دست رفتنش ؟! به قیمت اینکه باشی در حکم یک جنازه تو زندگیش ... روز پدرو واسه فرزندت ؛ روز یادآوری بدبخت بودنشون نکن ... کوشا ج ❤️ شبتون بخیر ↯◌⊰ ⊱◌↯ ↶⛑↷ ♡➲ @Dooctor ⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اولین جمعه رجب دهانت رو خوشبو کن به ذکر صلوات 🌺الّلهُمَّ 🌸صلّ 🌺علْی 🌸محَمَّد 🌺وآلَ 🌸محَمَّدٍ 🌺وعَجِّل 🌸فرَجَهُم ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح را آغاز می کنیم با نام دوست جنبش عالم همه با یاد اوست آن خدایی که عشق را در ما نهاد مهر و محبت هرچه زیبایی در اوست بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک بیسکوبیتی خوشمزه و راحت 😋😋😋 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
ایده خوشگل 😍😍 سالاد شيرازي رو داخل ظروف تك نفره لاي به لاي بريز و با برگ هاي نعنا تزيين كن🍃 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه:👩🏻‍🍳 اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم. حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه. سهمتون از این دنیای بزرگ فقط خوبی باشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢