eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایمان شما می‌تواند کوه‌ها را جابجا کند، در حالی‌که ترس موانعی مثل کوه می‌سازد... سلام صبح بخیر ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
🌸برخیز و سلامے ڪن 🌾و لبخند بزن 🌸ڪه این صبــح نشانی 🌾زغم و غصـہ ندارد 🌸لبخنـد خـدا 🌾درنفس صبح عیان است 🌸بگـذار خـدا 🌾دست به قلبت بگذارد 🌸 سلام صبح زیباتون بخیر 🌸 عـیدتـون مبارک 🌸 ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
پنجشنبه و ياد درگذشتگان 😔 🌺 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌺 🙏 التماس دعا 🙏 پنج شنبه‌ای دیگر...🕯✨ یادمون نره پدر و مادرها و بزرگ‌ترهامون رو که از کوچیکی ما رو بردن به مجلس عزای امام حسین (ع) و امروز دستشون از دنیا کوتاهه😔 شادی روح پدران و مادران آسمانی 😔 فاتحه ای قرائت کنیم🕯 🙏 ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
دوستان برای داشتن پاناکوتای وانیلی به یک دوم پ شیر نیاز داریم که یک قاشق غذاخوری ژلاتین را رویش پاشیده و بن ماری میکنیم تا ژلاتین در شیر حل شود، بعد روی حرارت ملایم قرار داده و به شیر دو ق غ عسل اضافه میکنیم، یک غلاف وانیل را باز کرده و وانیل خالص را به شیر اضافه میکنیم، وقتی شیر به مرحله جوشیدن رسید دویست و بیست گرم خامه را در ظرفی زده تا باز شود و در نهایت به شیر اضافه میکنیم، در قالب ریخته و اجازه میدهیم تا خودش را بگیرد، با انواع میوه یا ژله هم خوانی جالبی دارد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
من ۲۵۰ گرم بادام زمینی خام گرفتم و توی مایتابه تفت دادم پوست هاش رو گرفتم همه رو ریختم تو آسیاب(میتونید از غذاساز هم استفاده كنید)و.شروع كردم به زدن بعد از این كه بادام كاملا خورد شد میتونید بهش یه كوچولو نمك و عسل اضافه كنید بعد انقدر دستگاه رو روشن بزاريد تا روغن بندازه و كرمی بشه😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى كنيد❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه: نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 🔸سه رنگ ژله را به دلخواه درست كردم توي سه ظرف جدا ريختم و فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كردم وقتي كه خوب سفت شد خوردشون كردم و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را ريختم داخل قالب يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده بودم و يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه كردم و حسابي مخلوط كردم و روي اون ژله هاي خورد شده ريختم و گذاشتم توي يخچال تا خودشو گرفت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍪 😋 🔸فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. 1 قاشق سوپخوری کره نرم و کره بادام 1/4 پیمانه رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه يك تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 100 گرم شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه 140 گرم ارد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. 🔸و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥞 😋 ▫️2 تخم مرغ ▫️نصف پیمانه شکر ▫️نصف پیماته روغن ▫️2 پیمانه شیر ▫️1 ق چ پودر بیکینگ ▫️1 ق م وانیل ▫️3 پیمانه آرد 🔸تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔸ماهی قزل آلا 1عدد 🔸پیاز خردشده 1لیوان 🔸گشنیز خردشده 1لیوان 🔸سیر تازه خردشده 2ق غ 🔸رب انار 3ق غ 🔸گردو 10 عدد خردشده 🔸روغن زیتون 4ق غ 🔸کره 3ق غ 🔸آب لیموی تازه 4ق غ 🔸نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.زعفران.به میزان دلخواه ✏️✏️✏️✏️ 📝 داخل وخارج ماهی رو باآبلیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید. پیاز رو در ماهی تابه با روغن زیتون تفت دهید پس از نرم شدن سیر خرد شده وگردوی خرد شده رو اضافه کنید وکمی که تفت خورد رب انار رو اضافه کنید .حالا گشنیز خردشده وادویه ها رو اضافه کنید واز روی حرارت بردارید. ماهی رواز یخچال بیرون آورده وشکمش روبااین مواد پرکنید .وداخل ظرف نچسب کره ریخته وماهی روداخل آن قرار دهید رفربادمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.بعد از گذشت 40 دقیقه ماهی آماده سرو میباشدالبته قبل از بیرون آوردن ماهی از فر کمی زعفران آب شده رابا1ق غ کره آب شده روش بریزید وبگذارید برشته شه.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢