eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#شيرينى_چنگالى 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#شيرينى_چنگالى 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
آرد سفيد يك پيمانه + دوسوم پيمانه كره صد گرم زرده تخم مرغ يك عدد وانيل يك ق چ بكينگ پودر نصف ق چ پودر قند يك سوم پيمانه پودر نارگيل و پسته بمقدار لازم شكلات تخته اى بمقدار لازم حدودأ ٦٠ گرم اول از همه كره رو توى دماى محيط بگذارين تا كاملا نرم بشه بعد با پودر قند خوب بزنيد تا پوك بشه ، زرده تخم مرغ و وانيل رو هم اضافه كرده بزنيد ، ازين به بعد همزن رو كنار بگذاريد ، آردتون رو كه قبلا با بكينگ پودر مخلوط و الك كرده ايد رو كم كم اضافه و با دست مخلوط كنيد همينكه مخلوط شد كافيست ، روشو بپوشونيد و نيم ساعت در دماى آشپزخانه استراحت دهيد سپس گلوله هايى به اندازه گردو برداشته و داخل دو دست گرد كنيد و وسط گودى دستتون يه كوچولو فشار بدين تا تخت بشه و داخل سينى بگذاريد و با يك چنگال يك طرفش رو فشار دهيد ، وقتى همه شيرينى هارو داخل سينى چيدين ، سينى رو داخل فر از قبل گرم شده ، ١٦٠ درجه بمدت يك ربع بگذاريد ، بعد از پخت بگذاريد تا شيرينى ها كاملا سرد بشه ، بعد يك طرفش رو داخل شكلات تخته اى بن مارى شده فرو كنيد و بعد توى پودر نارگيل و يا پسته بزنيد ، به همين راحتى به همين خوشمزه گى اين مقدار مواد ٢٤ عدد شيرينى چنگالى بهمون ميده نوش جان 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#_تیرامیسو 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#_تیرامیسو 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
موادلازم: ۱/۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه پودر کاکائو ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۳ عدد تخم مرغ ۱۶ عدد بیسکویت تیرامیسو ۱ لیوان قهوه ی غلیظ ✍طرزتهیه: در دو ظرف مجزا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از جدا می کنیم.زرده تخم مرغ را به وسیله ی هم زن به خوبی هم می زنیم و سپس شکر را به آن اضافه می کنیم، هم می زنیم تا به شکل کرم شوند.پنیر ماسکارپونه را در ظرف دیگر با همزن هم می زنیم تا صاف شود، سپس به ترکیب زرده تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم هم می زنیم تا یک دست شوند.سفیده ی تخم مرغ را هم می زنیم تا به صورت کف شود و سپس به ترکیب مواد مرحله ی قبل اضاف می کنیم.یک لیوان قهوه ی غلیط (اسپرسو) درست می کنیم و منتظر می مانیم تا خنک شود.داخل یک ظرف مستطیلی گود بیسکویت ها را قرار می دهیم و دو سوم قهوه خنک شده را روی آن ها می ریزیم نصف کرم را روی بیسکویت ها می ریزیم و روی کرم را نیز پودر کاکائو می ریزیم بیسکویت ها را برای چند ثانیه در قهوه غوطه ور می کنیم و با کمی فشار روی کرم قرار می دهیم باقی مانده ی کرم ها را روی بیسکویت ها ریخته و دوباره روی کرم را با پودر کاکائو پر می کنیم.سپس تیرامیسو را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم آن به خوبی سفت شود و پس از درست شدن به صورت دلخواه برش می دهیم. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🚏🚏🚏🚏🚏🚏🚏🚏🚏🚏🚏🚏 کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند : یک لیوان آرد 150 گرم یک لیوان شکر 230 گرم یک لیوان کشمش 180 گرم یک لیوان پودر قند 160 گرم یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم یک لیوان روغن مایع 220 گرم یک لیوان ماست 200 گرم یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم 1 پیمانه آرد 150 گرم 1 پیمانه شکر 200 گرم 1 پیمانه روغن 200 گرم 1 پیمانه شیر 250 گرم 1 قاشق سوپخوری روغن20 گرم 1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم 1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم 1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم 1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم 1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم 1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری 1 لیوان آرد 150 گرم 1 لیوان شکر 230 گرم 1 لیوان کشمش 180 گرم 1 لیوان پودر قند 60 گرم 1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم ------------------------------- انواع اندازه گيري ، پيمانه لیوان آرد برابر است با 150 گرم یک لیوان شکر برابر است با 230 گرم یک لیوان کشمش برابر است با 180 گرم یک لیوان پودر قند برابر است با 160 گرم یک لیوان پودر نارگیل برابر است با 90 گرم یک لیوان روغن مایع برابر است با 220 گرم یک لیوان ماست برابر است با 200 گرم ___________________________________ *قاشق غذاخوری به گرم یک قاشق غذا خوری آرد برابر است با 10 گرم یک قاشق غذا خوری شکر برابر است با 12 گرم یک قاشق غذا خوری پودر قند برابر است با 10 گرم یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم شیر پاستوریزه 120 میلی لیتر ( سی سی )‌ معادل نصف لیوان معمولی ____________________________________*پیمانه ها یک پیمانه اندازه گیری :یک چهارم لیتر یک پیمانه : 250 میلی لیتر نصف پیمانه :125 میلی لیتر یک سوم پیمانه : 80 میلی لیتر یک قاشق غذاخوری :15 میلی لیتر یک قاشق چایخوری :5 میلی لیتر نصف قاشق چایخوری :5/2 میلی لیتر یک چهارم قاشق چایخوری:5/1 میلی لیتر __________________________________اندازه برخی مواد اولیه 5 عدد تخم مرغ: یک پیمانه یک قاشق غذا خوری روغن:20 گرم یک پیمانه خامه نزده : 2 پیمانه خامه زده شده است. *یک ورق ژلاتین برابر یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین است. یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر 3 گرم است. ___________________________________ *اندازه مواد با قاشق غذاخوری روغن:20 گرم ماست:25 گرم خامه :25 گرم شکر :20 گرم آرد سفید:15 تا 20 گرم پودر کاکائو : 10 گرم پودر نارگیل،بادام،گردو،فندق پودر شده:20 گرم گردو یا بادام یا فندق خرد شده:15 گرم عسل : 30 گرم کره :20 گرم خمیر مایه : 10 گرم پودر قند: 15 گرم آرد ذرت: 15 گرم پودر ژلاتین :15 گرم 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با توت فرنگی ، موز ، انبه ، کیوی و بلوبری و سس مخصوص با ترکیب آب لیمو ترش و عسل 🍓🍌🍯 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫 یک پیشنهاد ویژه برای پذیرایی عید🎀 می تونید با انواع طعم های مختلف درست کنید. من کاکائو تلخ با پرتقال، با فندق و دو رنگ شیری شکلاتی درست کردم . 😍☝️ 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
ژله ميوه استوايى1بسته،ماست خامه اى1ليوان، آب لبو1ليوان. پودر ژله را در آب لبو میریزیم، روى شعله كم هم مى زنيم. كمى كه خنك شد با ماست قاطی کنیدبعد میزاریم يخچال 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه شیرینی پنجره ای😍😍 نام دیگر نان پنجره ای یا خاتون پنجره ای👌 قالب های شیرینی پنجره ای مدل های مختلفی دارند که میتونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟 #پست_آخر☝️ #شبتون_بخیر😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام 🌸دوستان گل 🌸به آخرین پنجشنبه 🌸سال ٩٧ خوش آمدید 🌸روزتـون 🌸قشنگ وشاد 🌸دستهاتون پرگل 🌸شادیاتـون پاینــده 🌸زندگیتون عاشقانه 🌸و خنـده 🌸ارزانی چشماتون 🌸صبحتون بخیــر 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کافی_میکس☕️☕️ #کلیپ 📽 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
#سالاد_کاپرسه ( ایتالیایی )😍😍 برگ ریحان1/3 پیمانه روغن زیتون2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا 300 گرم گوجه فرنگی به مقدار نمک و فلفل به میزان دلخواه دستور تهیه: گوجه و پنیر را به هر شکلی که دوست دارید داخل ظرف بچینید  روی آنها روغن زیتون بپاشید  برگهای ریحان را روی آنها پخش کنید  در آخر نمک و فلفل را روی آنها بپاشید  برای چاشنی با توجه به ذائقه تون اگه مایل بودید سس بالزامیک میتونید استفاده کنید. سالاد خیلی راحتیه که در عین سادگی جلوه خوبی به میز سرو غذا میده 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_لیوانی ژله رنگی دلخواه رو درست کنید برای هر بسته یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد. چند سانت توی لیوان بریزید و یخچال بذارید تا نیم بند بشه. سپس ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید (برای هر بسته) و به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی بریزید. یا نصف لیوان شیر(شیر رو وقتی ژله آلورا کاملا سرد شد اضافه کنید که نبره). نکته. می تونید برای ژله سفید از پاناکوتا هم استفاده کنید . 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
😂👇 ﺁﻗﺎﯾﻮﻥ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺑﺎ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﻭ ﺩﺍﻣﻦ ﻭ ﺟﻮﺭﺍﺏ ﺷﻠﻮﺍﺭﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺗﻮﺍﻟﺖ 🚶🏻🚽 ﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ ﮐﺪﻭﻣﻮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﺸﻦ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻭ ﮐﺪﻭﻣﻮ ﺑﮑﺸﻦ ﺑﺎﻻ, ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺍﺯ ﭘﺎﺭﮎ ﺩﻭﺑﻞ ﺧﺎﻧﻤﺎ ﺍﯾﺮﺍﺩ ﺑﮕﯿﺮﻥ... 😏☝️ اینو از گروه خانما دزدیدم 😜😜😜😜😜😜 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه شیرینی پنجره ای😍😍 نام دیگر نان پنجره ای یا خاتون پنجره ای👌 قالب های شیرینی پنجره ای مدل های مختلفی دارند که میتونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟 #پست_آخر☝️ #شبتون_بخیر😍❤️
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم آموزشی شیرینی دانمارکی😍 ویژه عیدنوروز❤️ 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
ایده جالب برای درست کردن ژله لایه سفیدبستنی وژله الوئه ورا لایه بعدی ژله آلوئه ورا وکیوی برای اینکه کیوی توی ژله نبره کیوی رابایه شکرسه دقیقه بجوشانید 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
چـطوری جوجه کباب رو ترد و خوشمزه کنیم؟ 👈 مرغ ها را در آب آناناس بخوابونید تا طعم عالـی بگیره و ترد بشه 👈 لابه لای کباب گوشت هم از تیکه های آناناس استفاده کنید 👌 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
17.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_لطیفه #کلیپ_شیرینی_لطیفه 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم #کیک گل رز 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
#خورشت_قیمه #سیبزمینی_سرخکرده پیاز داغ کردم گوشت گوسفندی رو تفت دادم و ادویه شامل زردچوبه فلفل زعفرون دارچین و چوب دارچین رو همراه لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم.لپه هم اضافه کردم و آب ریختم تا بپزه. میتونین لپه رو قبلش یه جوش بدین و آبکش کنید و بعد به مواد اضافه کنید. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممنونم ازحمایت تک تک دوستان ارزوی سلامتی ،یاحق 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
🌹🌹🌹🌹 زنها يا عاشقى نمى كنند؛ يا اگر مرد ايده آلشان پيدا شد حرف دوست داشتن و خواستن و ماندن كه به ميان آمد با تمام وجودشان دل مى دهند شك نكن نقص در كارشان نيست مواظب عشق زندگيت باش واى به روزى كه بفهمد آدم زندگيش سرش به كار خودش نيست مى نشيند آنقدر فكر مى كند، غصه مى خورد، گريه مى كند همين كه دردهايش را آب كرد و دور ريخت لم مى دهد پشت يك حال خوب و تو تازه به خودت مى آيى كه تا عمر دارى پشت درهاى بسته حسرت نداشتنش را مى كشى... 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
ایده خوشمزه😋 #چوب_شور رو داخل شکلات آب شده کنید و یا انواع ترافل و اسمارتیز دیزاین کنید 😍🍫🍬 🍃🍑🍃🍑🍃🍑💫 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍥 @ashpazibano ☔️ | ✵🍝🍔🍝✵ | 🌟
روش کاشت سبزه سبزه جعبه کادو.قرار .یه ظرف چهار گوش رو برگردوندم.با پنبه روشو کامل پوشوندم و با نخ قرقره فیکس کردم.با آب پاش خیسش کردم.اینکه سبز کردم مندابه.بذر مندابو چهار ساعت خیسوندم تا لیز بشه و حالت چسبنده پیدا کنه.یه پاپیون روی جعبه بستم و بقیشو با این بذر پوشش دادم وبعد روش کیسه فریزر کشیدم.روزی سه بار آب پاشی میخواد.سریع رشد میکنه.این الان چهار روزشه.نمونه های دیگه سبزه دارم که هنوز نرسیدن چون با فاصله زمانی درستشون کردم که همه با هم خراب نشن. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🎄🍃🌸🍃🌷🍄 ╭✵🍝🍔🍝✵╮🍃 @ashpazibano🌹 | ✵🍝🍔🍝✵ |🍃
🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼 دیروز به پدرم زنگ زدم , هر روز زنگ می‌زنم و حالش را می‌پرسم. موقع خداحافظی حرفی زد که حسابی بغضی شدم گفت:"بنده نوازی کردی زنگ زدی". وقتی که گوشی را قطع کردم هق هق زدم زیر گریه که چقدر پدر خوب و مهربان است. دیشب خواهرم به خانه‌ام آمده بود ,شب ماند, صبح بیدار شدم و دیدم حمام و دستشویی را برق انداخته ‌است . گاز را شسته ‌است , قاشق و چنگال‌ها و ظرف‌ها را مرتب چیده‌ است و .... وقتی توی خیابان ماشینم خاموش شد اولین کسی که به دادم رسید برادرم بود... و منو از نگاه ها و کمک های با توقع رها کرد... امروز عصر با مادرم حرف می‌زدم , برایش عکس بستنی فرستادم .مادرم عاشق بستنی‌ست گفتم بستنی را که دیدم یادت افتادم . برایم نوشت:"من همیشه به یادتم...چه با بستنی...چه بی بستنی". و من نشسته‌ام و به کلمه‌ی "خانواده" فکر می‌کنم ، که در کنارِ تمامِ نارفاقتی‌ها، پلیدی‌ها و دورویی‌های آدم‌ها و روزگار، تنها یک کلمه نیست، بلکه یک دنیا آرامش و امنیت است. قدر خانواده هاتون رو بدونید ... روز پدر پیشاپیش مبارک ✨ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
#سوفله_انگلیسی 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#سوفله_انگلیسی 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
مواد لازم: کره ۵۰ گرم آرد سه قاشق غذاخوری شیر نصفه لیوان تخم مرغ دو عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم مرغ پخته ریش شده به دلخواه قارچ دلخواه پیاز سرخ شده یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده به دلخواه روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا کره را آب و آرد را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم در حد هم زدن ...تفت ندهید زرده و سفیده را جدا کرده و هر کدام را جدا میزنیم زرده را دو دقیقه اما سفیده را انقدر بزنید تا پف کند شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا ارد گلوله نشود اگر هم کمی شد اشکالی ندارد وزرده را اضافه کنید و سریع هم بزنید و شعله را خیلی کم و بعد خاموش کنید سفیده را اضافه و حالت دورانی هم بزنید پنیر پیتزا را اضافه و ارام و دورانی مخلوط کنید احتیاجی نیست خیلی هم بزنید و روغن مایع را اضافه کنید مایه آماده است ظرف مورد نظر را کمی چرب ومقداری از مایه را ریخته و با قارچ و پیاز سرخ شده و مرغ پخته ریش شده روی سطح مایه را بپوشانید و بعد مابقی مایه را روی مرغ و قارچ میریزیم توجه👇👇👇👇 مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه تا ۳۵ طبقه وسط فر ۱۸۰سانتیگراد سوفله اماده ست .. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano #شیرینی_ماندل_بولار