فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم خونه دار 👩🍳
ایده بسته های طعم دار مرغ 👌☺️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
#مونس
پویش ملی
#_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#خورشت_خلال_كرمانشاهي
به ازای هر نفر ۱۰۰گرم گوشت و ۵۰گرم خلال بادام
گوشت گوساله یاگوسفندی ریز ۴۰۰گرم(من گوسفندی استفاده میکنم )
خلال بادام۲۰۰گرم
لیمو عمانی ۴تا
رب به اندازه کافی
زرشک سیاه یا قرمز نصف فنجان
ادویه ونمک و زعفران پیاز و سرخ میکنم ادویه میزنم گوشت هارو تفت میدم کمی تا سرخ بشه رب رو هم اضافه میکنیم خلال ها رو از قبل میشوریم به گوشت اضافه میکنیم بعد از اینکه کمی پختن لیموعمانی رو اضافه میکنیم .موقعه ای که خورشت اماده شد زرشک هارو تفت دادم رو اضافه میکنیم
زرشک سیاه استان کرمانشاه کاشت و برداشت میشه .اگه زرشک سیاه نداشتید میتونید زرشک قرمز بریزید (کلک بزنیم زرشک مونده رو که سیاه میشه رو میریزیم
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بہ صبح
سلام بہ زندگے
سلام بہ مهربانے
سلام بہ مهر و دوستے
سلام بر عشق
و سلام بہ شما دوستان عزیز
روزتـون بےنظیر
صبح زیباتون بخیر و شادے
روزگارتون بروفق مراد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
صبح شروع عاشقیست💖
پس عاشقانه شروع کن
صبح شروع
دوست داشتنت است
پس بامحبت نگاه کن☘
دوستان مهربانم
صبح دوشنبه تون
بخیروساعتهای امروزتون
پرازمهر💖🍀🌼
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوشنبه❤️تون بےنظیر
امروزسعےکنیم
یک اتفاق خوب🌹
درزندگےدیگران باشیم
مهربان باشیم😊
بےشک هزاران مهربانے🌹
به مابازخواهد گشت
مهربانی بوی خداست❤️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
#اسموتی_کدوسبز
🍹 مواد لازم :
1 فنجان شیر بادام غلیظ شده- 2 پودر پروتئین وانیل - ¼ قاشق غذاخوری دارچین- 1 فنجان کدو سبز- 1 فنجان اسفناج منجمد- ½ موز منجمد- ½ قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص
🥣طرز تهیه :
مواد لازم را به ترتیب ذکر شده در داخل ظرف مخلوط کن (یا دیگر مخلوط کن های پر قدرت) قرار دهید.
مخلوط کردن ، با سرعت کم شروع می شود و به سرعت زیاد می شود.
به مدت 30-50 ثانیه یا تا زمانی که مخلوط یکدست شود ، زیاد مخلوط کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خورش_مرغ_لبو
🥘مواد لازم :
ابتدا مقداری پیاز داغ درست کنید و مرغ را با آن سرخ کنید، میتوانید مرغ را در تابهای جدا با کره تفت دهید و بعد به پیازداغ اضافه کنید که طعم کره را بگیرد. لبوها را به شکل خلالی ببرید، تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. مقداری رب انار را با فلفل سیاه و شکر مخلوط کنید و به مرغ و لبو اضافه کنید و روی آن آب بریزید تا روی حرارت به مدت یک ساعت بپزد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_برنج🍚🍚
این ورژن مامان جان منه با یه عالمه فلفل سیاه😋 ندیدم که توی رسپی های دیگه نخود فرنگی بریزن شما هم اگه دوست ندارید میتونید حذفش کنید ولی با نخود فرنگی عااالی میشه 👌و اینکه هم میتونید گوشت
قلقلی بریزید هم سینه مرغ یا... ولی خب با قلقلی یه چیز دیگست.
مواد لازم :
پیاز نگینی متوسط ٢ عدد
برنج ١ پیمانه پلوپز ١٠٠ گرک
عدس خیس خورده ١/٢ پیمانه پلوپز ٨٠ گرم
نخود فرنگی ١۵٠ گرم
اسفناج خرد شده ٠/۵ کیلو
کره ٢۵ گرم
آب مرغ ١/۵ پیمانه
آب ٧ پیمانه
مواد قلقلی:
گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ١ عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
اول پیاز نگینی رو تو کره تفت میدیم و بعد ادویه میریزیم و بعد بقیه مواد رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد(میتونید پیاز رو در کره تفت ندید و ساده درست کنید)
همه مواد قلقلی رو خوب با هم مخلوط میکنیم و قلقلی ها رو توی کمی روغن تفت میدیم و وقتی آش جوش اومد بهش اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت جا بیفته
برای قلقلی آب پیاز رنده رو بگیرید و داخل خود سوپ بریزید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
✍امام صادق (عليه السلام):
هر كس بر محمّد و خاندان محمّد ده درود بفرستد ، خداوند و فرشتگانش صد درود بر او مى فرستند و هر كس بر محمّد و خاندان محمّد، صد بار درود بفرستد ، خداوند و فرشتگانش هزار بار بر او درود مى فرستند. مگر نشنيده اى اين سخن خداى عزّوجلّ را كه: «او و فرشتگانش بر شما درود مى فرستند تا شما را از تاريكى ها به روشنايى برد و خدا به مؤمنان، مهربان است»
📚الكافی جلد ۲ صفحه۴۹۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندها🌼🌿
🔵 یه ترفند عالی واسه استفاده مجدد و کاربردی از کیسه های پلاستیکی♻️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت🦋✨
❇️ با وسایل ساده جواهرات زیبا بسازید.💍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
[ Photo ]
#دستور_آشپزی
♦️فلافل:
🔸مـواد لازم برای 4 نفر:
▫️نخود چرخ شده 2 لیوان
▫️پیاز بزرگ 1 عدد
▫️تخممرغ 1 عدد
▫️روغن مخصوص سرخ کردن
▫️3حبه سیر
▫️زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان دلخواه
🔸طرز تهیه:
نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض میکنیم.سپس از چرخ گوشت دو مرتبه ردکرده با پیاز رنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود. در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تا کاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
[ Photo ]
♦️#کمپوت_هلو:
خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.
🔸مواد لازم:
▫️هلو : ۱ کیلو
▫️شکر : ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
▫️آب : ۲ تا ۳ پیمانه
🔸طرز تهیه:
برای تهیه کمپوت هلو ابتدا هلوها را به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار دهید و سریعاً در آب سرد فروکنید تا پوست آن راحت جدا شود.
سپس آن را نصف نموده و هسته را خارج کنید.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.
تکههای هلو را در شربت ریخته و پس از پخته شدن هلو، آن را از روی گاز بردارید تا له نشود.
هلو میوه ای فوق العاده مفید برای سلامت و زیبایی پوست است و می تواند یک لاغر کننده باشد. روده ها و دستگاه گوارش هم با مصرف هلو به نوعی پاکسازی می شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ Video ]
#دستور_آشپزی
✅ یه #غذای_جدید و خوشمزه که همه دوست دارن و ساده❤️
خانومای عزیز
آموزشش به این صورت هست:
سینه مرغ و تفت داد و فلفل دلمه های رنگی و قارچ رو اضافه کرد و ادویه،نمک و ..
اضافه کرد بهش وقتی آماده شد اونا رو داخل سس بشامل ریخت ( سس مخصوص لازانیا ) و نون تست ها رو داخل ظرفی چید و همه ی مواد رو روی اونا ریخت و حداقل نیم ساعت داخل فر گذاشت و آماده شد
یه جورایی مثل پیتزاست😋❤️
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ایه الله ضیایی متخصص طب سنتی و اسلامی
پیشگیری و #درمان_آسان_ویروس_کرونا
🌺نشر دهید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
شانزدهم تیرماهی ها تولدتون مبارک انشالله بهترین ها سهمتون باشه از زندگی❤😍🌹😎🥳
.
متولدین شانزده تیرماه رو تگ کنید و غافلگیرشون بکنید❤🌹
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#دسر_کیک_شکلاتی_کاراملی_نسکافه 🧉 😋
▫️شیر ۴ لیوان
▫️خامه صبحانه ۱ پاکت
▫️پودر کارامل ۲ عدد
▫️پودرنسکافه ۲ ق غ
▫️شکر ۲ ق غ
▫️کیک شکلاتی به میزان لازم
🔸شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_توت_فرنگی😍😍😋
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
⚜️🍃⚜️⚜️🍃⚜️
✅ هضم نان های سبوس دار در بدن به آرامی انجام می شود و به همین دلیل قرار دادن آنها در وعده صبحانه می تواند انرژی مورد نیاز شما را تا ظهر تامین کن
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذاهی فوری و #خوشمزه😍😍
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ GIF ]
#خلاقیت
✨یک وعده عاشقانه ❤️
اینم یه مدل فانتزی برا نیمرو 👆 که قالبش هم حتما تهیه کنید و لذت ببرید 😍
#ترفند_آشپزی👩🏻🍳
🔸با اضافه کردن
یک قاشق 🥄سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
✅ #شربت_بیدمشک_گلاب 🍺
این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید شربت زعفرانی رو با بیدمشک گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه 😋😋
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دستور_آشپزی
✅ یه #غذای_جدید و خوشمزه که همه دوست دارن و ساده❤️
خانومای عزیز
آموزشش به این صورت هست:
سینه مرغ و تفت داد و فلفل دلمه های رنگی و قارچ رو اضافه کرد و ادویه،نمک و ..
اضافه کرد بهش وقتی آماده شد اونا رو داخل سس بشامل ریخت ( سس مخصوص لازانیا ) و نون تست ها رو داخل ظرفی چید و همه ی مواد رو روی اونا ریخت و حداقل نیم ساعت داخل فر گذاشت و آماده شد
یه جورایی مثل پیتزاست😋❤️
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دستور_آشپزی
کتلت مرغ و قارچ😍😍
مواد لازم :👇
ران مرغ چرخ شده یا مخلوط سینه و ران چرخ شده مرغ 600 گرم
◀️ از سینه مرغ به تنهایی استفاده نمیکنیم تا کتلت لطیف بشه
قارچ 300 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط رنده شده و آبگرفته
تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری یا آرد سوخاری برای داخل مواد کتلت 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
◀️ اگر از پودر سوخاری استفاده میکنید معمولا پودر سوخاری نمک و ادویه داره بنابراین دقت کنید زیاد نمک نزنید کتلت شور میشه😉
آرد سوخاری مقداری برای سرخ کردن
👩🍳🙋♀️
دستور تهیه :👇
مرغ چرخ شده+زعفران را با هم مخلوط کنید
سپس پیاز و ادویه ها را اضافه، خوب ورز دهید
قارچ ورقه شده به همراه 1 قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود
◀️دقت کنید بیشتر از یک قاشق روغن برای تفت دادن قارچ استفاده نکنید.
قارچ ها را کنار بذارید تا خنک شوند و بعد چرخ کرده به مواد مرغ اضافه و مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ+پودر سوخاری را هم اضافه و خوب ورز دهید تا مواد منسجم و یکدست شود
◀️مایه این کتلت کاملا چسبنده ست که طبیعیه ... روی ظرف را بپوشانید و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا چسبندگی مواد کمتر شده و مواد به خورد هم بروند.
سپس هر بار مقداری از مواد را بردارید و در آرد سوخاری بغلتانید و در دست فرم دهید.
در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.
عزیزانی که از وا رفتن کتلت کلافه شدن ... این کتلت رو با خیال راحت درست کنید وا رفتن تو کارش نیست😆
[ Photo ]
#دسر
نان لقمه ای😍
این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه
خب بریم سراغ دستور این نون خوشمزه و آسون ؛ نیازی به ورز خاصی یا استراحت نداره و همون لحظه آماده میشه.
مواد مورد نیاز:
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید
بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید
بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی
میتونید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاتلی_هزارویک_شب
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#تاتلی_هزارویک_شب #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞
تاتلی هزار و یک شب
لیوانی که استفاده کردم 250 میلی است(پیمانه قنادی هم میشه)
مواد لازم:
1 لیوان شیره انگور یا توت
3 لیوان آب
3 قاشق غذاخوری آرد
75 گرم کره
برای کرم شیری:
3 لیوان شیر
از 1 لیوان کمی کمتر شکر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم و یا ذرت)
75 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
برای لایه اول شیره انگور یا توت ، آب و آرد را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی سریع و خوب هم بزنید تا یکدست شود و گلوله آردی باقی نماند سپس کنار بذارید. برای لایه دوم شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. قابلمه ها را یکی یکی روی اجاق بذارید. ابتدا لایه شیری را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود سپس کره و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید وقتی کره کاملا حل شد از روی اجاق بردارید. حالا قابلمه دوم را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید وقتیکه کمی جوشید و قوام گرفت کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود(میتوانید کره را 50 گرم بریزید مشکلی پیش نمیاد) سپس از روی اجاق بردارید. ظرف های مورد نظر را با آب خیس کنید و روی دستمال برگردانید که خشک نشود(به دلیل هوای گرم) حالا یک ملاقه تاتلی شیری و یک ملاقه تاتلی شیره انگور را داخل ظرف بریزید و به این ترتیب ادامه بدید. اگر میخواهید لایه ها ضخیم، باشد ملاقه بزرگتر استفاده کنید و اگر میخواهید مثل عکس لایه ها نازک باشد مثل من با ملاقه کوچک بریزید. میتوانید داخل ظرف کوچک و بزرگ بریزید. روی ظرف ها سلفون بکشید ودر یخچال بذارید. اگر صبح درست میکنید تا شب و اگر شب درست میکنید تا صبح در یخچال نگه دارید. حداقل 5_4 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس ظرف را برگردانید و بیرون آورید. میتوانید با گردو ، پسته ، پودر نارگیل و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. یا میتوانید کمی شیره(انگور یا توت) بریزید و سرو کنید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرادم_برفی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢