eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.5هزار عکس
34.7هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
امشب؛ تاس کباب😋😋 🍖 مواد لازم: گوشت مغز ران گوسفند: ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد سیب زمینی: ۲ عدد آلو و گوجه فرنگی: به مقدار لازم هویج: یک عدد رب: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم 🥘 روش تهیه: 🥙 ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. بعد، گوشت و ادویه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم و می گذاریم ۳ ساعت روی اجاق بماند تا نیم پز شود. 🥙 سپس در ظرف مورد نظر یک ردیف پیاز حلقه شده، گوشت، سیب زمینی، هویج سرخ شده، بادمجان (در صورت تمایل)، گوجه فرنگی و چند عدد آلو و گرد لیمو را روی هم می چینیم. 🥙 سپس دو قاشق رب که با کمی روغن تفت داده شده و سه لیوان از آب گوشت را به مخلوط فوق اضافه کرده و روی آن ها فویل کشیده و می گذاریم درون فر تا به مدت ۴۵ دقیقه خوب بپزد و جا بیفتد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍕 😋 ▫️روغن زیتون به مقدار لازم ▫️پنیر موزرلا به مقدار لازم ▫️پیاز متوسط 1 عدد ▫️فلفل سفید1 ق م ▫️لیمو ترش 1عدد ▫️خامه 1 فنجان ▫️خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد ▫️گوشت نیم پز 200 گرم 🔸ابتدا فر را با حرارت 351 درجه فارنهایت داغ نمایید. پیاز را به صورت حلقه های ظریف برش داده و در روغن زیتون سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید. خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید. پنیر موزرلا و گوشت ریش شده را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید. مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده روی پیتزا بچینید سپس آن را داخل فر بگذارید. این پیتزا نباید خشک شود زمانی که طلایی شد آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات سرد ۳رنگ😋🍩 دونات ما نیازی به فر یا روغن نداره فقط کافیه درستش کنید اینطوری👆 خوشمزه و سالم🤤 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های خوشمزه با پنیر کاممبرت😋 آقا من خودم پنیر کاممبرت خریدم‌ شرکت کاله موجود داره آخجون😃 ب جای بیکن از مرغ استفاده کنید👌 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❌والدینی که وقت عصبانیت داد میزنند و تنبیه میکنند در واقع به فرزندانشان یاد میدهند زمانی که به خواسته هایشان نمیرسند آنها هم داد بزنند، قلدری کنند و توانایی مدیریت احساسشان را نداشته باشند 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
زبان یک مکان خوب برای پرورش باکتری می باشد. حال بعضی ها هنگامی که می خواهند مسواک بزنند، به آنها حالت تهوع دست می دهد و ما در این جا، چند راهکار مناسب برای رفع این مشکل را یاد می دهیم. 🔮این روش روانشناسی را امتحان کنید انگشتان یک دست خود را مشت کرده و به آرامی ناخن های انگشتان را به کف دستتان فشار دهید. حالت تهوع شما از بین می رود. ظاهرا این کار به خوبی جواب می دهد زیرا مغز با درد آرام در کف دستتان حواسش پرت می شود. 🔮مسواک را در حالت عمود بر زبان‌تان نگه دارید زبان را از یک طرف مسواک بزنید. مسواک را در مسیر طولانی بر روی زبان بکشید، در این صورت، ناحیه های حساس به آسانی مسواک خواهند شد. 🔮زبان را محکم به بخش انتهایی دهان در پشت دندان‌ها فشار دهید به محض اینکه زبان شروع به جنبیدن می کند، آن را متوقف کنید و چند تکان به زبان بدهید تا قدرت خود را به دست بیاورد و دوباره مسواک زدن را امتحان کنید. 🔮از طریق دهان نفس خود را بیرون دهید به طور همزمان، زبان و عضلات گلو را تا اندازه ای که امکان دارد، آرام و شل کنید. این عمل را تمرین کنید تا به یک عادت طبیعی و نرمال تبدیل شود. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
من یکی دو ساعت میگو‌ ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگو‌را هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردو‌خرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از ‌مدل میگو‌پفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
به كناره هاي فنجان شكلات و ترافل بمال و انواع نوشيدني گرم رو سرو كن رمانتيك زندگي كن پر از انرژي نفس بكش شيك پذيرايي كن 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
براى كنسرو ذرت از ذرت مكزيكى استفاده ميكنيم كه مخصوص آب پز كردنه و خيلى زود ميپزه ذرت ها رو دون ميكنيم و داخل قابلمه ميريزيم به ازاى هر ذرت يك قاشق سرصاف شكر و يك ليوان سرخالى آب اضافه ميكنيم و ميزارم روى حرارت و از زمانى كه به جوش اومد بيست دقيقه تايم ميديم تا ذرت ها بپزن و بعد داخل شيشه ميريزيم و به نسبت مساوى از آبش هم ميريزيم تا كاملا پر بشه و درش رو محكم ميبنديم و ميزاريم داخل يه قابلمه كه تا دوسومش آب گرم ريختيم و ميزاريم ده دقيقه بجوشه و بعد شيشه ها رو برعكس ميكنيم و ده دقيقه هم به اين حالت ميجوشه و شعله رو خاموش ميكنيم و صبر ميكنيم از حرارت بيفته و بعد شيشه ها رو بيرون مياريم و به شكل دمرو چندين ساعت تو فضاى آشپزخونه ميزاريم بمونه تا كاملا هواگيرى بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
۲تا هات داگ نیم کیلو قارچ ی فنجون ذرت یدونه فلفل دلمه ای . همرو خرد کردم ریختم تو تابه و تفت دادم نمک فلفل زردچوبه اویشن زدم اخر سر پنیر پیتزا اضافه کردم و وقتی پنیر آب شد زیرشو خاموش کردم.از مواد گذاشتم لای نون پیچیدم و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخشون کردم بعدشم گذاشتم توی طوری تا روغنش بره. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش.من سیب زمینی رشته ای هم گذاشتم عالی شد😋😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😍😍 موادلازم نشاسته یک پیمانه آب چهار پیمانه بادرنجوبه یک پیمانه شیره انگور(دوشاب)یک پیمانه البته بستگی به ذائقتون داره گردو خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه: نشاسته,سه پیمانه آب,یک پیمانه بادرنجوبه,یه پیمانه دوشاب رو تو قابلمه باهم مخلوط میکنیم,خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد میذاریم رو شعله گاز,مرتب هم میزنیم,یکم که غلیظ شد,یک پیمانه آب باقیمانده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم,خوب که غلیظ شد و به راحتی از قاشق جدا نشد,گردوهارو اضافه میکنیم و بعد شعله پخش کن و دم کنی میذاریم,با شعله کم یه ربع میذاریم تا دم بکشه و خامیه نشاسته از بین بره,بعد تو ظرف مورد نظر میریزیم. اگه بخواین مثل مال من قالبی بشه,تو قالب که ریختیم,صبر کنید تا کامل سرد بشه,بعد به راحتی از قالب جدا میشه 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂