eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی_ کدو ترجمه از سایتهای ترکیه , به روش مواد لازم : گوشت چرخ کرده نیم کیلو، کدو یک کیلو حدودا ، پیاز رنده شده یک عدد، آرد بلغور یک لیوان، روغن مایع نصف فنجان یا سه قاشق، فلفل یک قاشق چایخوری یا کمتر و نصف استکان آب گرم و رب گوجه یک قاشق غذاخوری نمک هم یک قاشق چایخوری. حالا میتونید از جعفری هم استفاده کنید واسه داخلش یا ریحون و شوید و یا حتی برنج نیم پز. برای سس روش هم ماست رو با قاشق هم بزنید و فلفل قرمز رو در کره تفت بدید بریزید حالا دلخواه هست. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍗 نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه . در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج عدد سیب رو پوست گرفتم و قاچ کردم تو یه قابلمه دو لیوان آب و دو قاشق شکر و سه قاشق گلاب و کمی زعفران ریختم شکر رو من بخاطر بابام کم ریختم شما شیرین دوس داشتین بیشتر بزنید آب که جوش اول رو زد برش های سیب رو توش چیدم اصلا تو طول پخت در قابلمه رو نذاشتم در حدی سیب ها تو شربت بمونن که له نشن قبل اینکه شل بشن از شربت جدا کردم و مجدد شربت رو گذاشتم تنهایی کمی قوام بیاد . و در آخر شربت رو روی سیب هام کشیدم و گذاشتم یخچال سرد بشه این روش رو میتونین برای هر میوه ای که دوس داشتین اجرا کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزتون بخیر و عالی صبح بقچه🌷🍃 مهربانیش را باز کرده امروز هم لبخند خورشید🌸 سهم من و توست دلت که گرم شد🍃🌸 در فنجان چای آدمها لبخند بریز🌷🍃 صبح بوی زندگی بوی💐 راستگویی بوی دوست داشتن و بوی عشق و مهربانی می دهد الهی زندگیتون مثل صبح پراز🍃🌸 عطر خوش مهربانی باشد و روز خوبی داشته باشین🌸🍃 💖 🍃🌸 🌸🍃. 【☜‌‌‌‌‌‌‌‌عجایب جهان☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌】  .↶🇯‌🇴‌🇮‌🇳↷. cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آمد که امید را در دلت زنده کند برای ساختن‌ِ روزی بهتر!🍃🌸 پس بیخیالِ دیروز و دیروز ها...🍃 امروزت رابساز...🍃🌸 💖 🍃🌸 🌸🍃. 【☜‌‌‌‌‌‌‌‌عجایب جهان☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌】  .↶🇯‌🇴‌🇮‌🇳↷. cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
گوشت چرخ كرده رو با دوتا پيازرنده شده و آب گرفته،فلفل قرمز،كمي زردچوبه ،نمك ،خيلي كم خامه(براي لطافت گوشت) خوب ورز دادم تا حالت چسبندگي بگيره، داخل تابه روغن ريختم ودوطرفش رو سرخ كردم، سس كباب: گوجه پوست كنده و مكعبي خورد شده رو داخل تابه ي ديگه ريختم وباروغن كمي تفتش دادم،فلفل دلمه اي نگيني خورد شده،سيرِ كوبيده،فلفل قرمز،نمك وزردچووبه رو هم اضافه كردم،كباب تابه اي رو تو اين سس گذاشتم تا مغز پخت بشه... عطر وطعم فوق العاده اي داره...❥┅┄→•☆↓ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیرمایه ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
🌭 😋 🔸۲تا سیب زمینی رو نگینی درشت خرد میکنم با ی ق نمک و اب میذارم آبپز بشه حواستون باش له نشه.ی پیاز بزرگ رو خلال میکنم سرخش میکنم زردچوبه میزنم تفت میدم و سوسیس خرد شده رو اضافه میکنم و چن دیقه ای تفت میدم.ی‌ق رب اضافه میکنم فلفل فراوون اویشن میزنم سیب زمینی پخته شده رو اضافه میکنم و همرو باهم ی تفت میدم و آمادس ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
😍😍 موادلازم نشاسته یک پیمانه آب چهار پیمانه بادرنجوبه یک پیمانه شیره انگور(دوشاب)یک پیمانه البته بستگی به ذائقتون داره گردو خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه: نشاسته,سه پیمانه آب,یک پیمانه بادرنجوبه,یه پیمانه دوشاب رو تو قابلمه باهم مخلوط میکنیم,خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد میذاریم رو شعله گاز,مرتب هم میزنیم,یکم که غلیظ شد,یک پیمانه آب باقیمانده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم,خوب که غلیظ شد و به راحتی از قاشق جدا نشد,گردوهارو اضافه میکنیم و بعد شعله پخش کن و دم کنی میذاریم,با شعله کم یه ربع میذاریم تا دم بکشه و خامیه نشاسته از بین بره,بعد تو ظرف مورد نظر میریزیم. اگه بخواین مثل مال من قالبی بشه,تو قالب که ریختیم,صبر کنید تا کامل سرد بشه,بعد به راحتی از قالب جدا میشه❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🌺تقدیم به شمـــــا 🍖🍃🌸امیدوارم چشمــاتون 🥗🍃🌸جز زیبایے نبینــه 🍗🍃🌸دستانتون سرشــــار از 🥙🍃🌸نعمت و برکت باشہ 🥓🍃🌸دلتون پراز عشــ💖ـــق و 🍱🍃🌸محبت و بخشندگے باشه ظهــــــرتــون_دلچسب☺️😋 ‌‌‌‌‌‌‌ 💖 🍃🌸 🌸🍃
هدایت شده از پزشک ایرانی
🍓آرزو دارم 🍰عصرتون پراز زیبایی 🍓پراز آرامش 🍰پراز لبخند‌ از ته دل 🍓و پراز محبت باشه 🍰عصرتون 🍓سرشاراز عشق و شادی 🍰طعم زندگیتون شیرین 🍓شیرین کام باشید 🍰
سوخاری مواد لازم: ✅بادمجان 3 عدد ✅آرد ذرت دو یا سه پیمانه ✅نمک یک قاشق چایخوری ✅فلفل قرمز یک قاشق چایخوری ✅روغن سرخ کردنی برای تزیین: ماست و رب گوجه فرنگی و کره طرز تهیه: بادمجانها را با خلال دندان سوراخ می کنیم. بدون اینکه پوست یا سرش را بکنیم می اندازیم داخل آب داغ و 5 دقیقه آب پز میکنیم. بعد از آب داغ توسط آب کش خارج کرده می اندازیم داخل آب سرد بدین صورت پوست بادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را با چاقو سه خط می اندازیم بدون اینکه سرشان بریده شود. سپس فلفل و نمک را به آرد ذرت افزوده قاتی میکنیم. بادمجانها را داخل آرد ذرت می اندازیم و آرد را بر رویشان می ریزیم . بادمجان ها را آرام برداشته داخل روغن داغ می اندازیم. روغن باید زیاد باشد. چون بادمجانها نباید برگردانده شوند چون له میشوند. به آرامی پس از سرخ شدن از داخل روغن خارج کرده در بشقاب سرو میکنیم کمی ماست میریزیم . و سپس رب گوجه فرنگی تفت داده شده در کره را بر رویشان میریزیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر تو درود 🌸 اے ڪه میلادت نقطـه عطف خلقـت اسـت!🌹 بر تو درود 🌸 ڪه عشـق، خود را با نام تو تجلے داد و خلقت، 🌸 بے وجود تو معنایے نداشت؛🌹 🎊میلاد فرخنده پیامبر اڪرم 🌸حضرت محمد (ص) و هفتــه وحــدت مبـارڪ🌹 ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
╲\╭┓ ╭⁦🌸🍃 ┗╯\╲ پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن از بین برود و کپک نزند 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 کامل چندپست پایین تر👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌••••••••••••••••••••••••••• 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 چندپست بعد👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌••••••••••••••••••••••••••• 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
دونات مرغ🥯🥯 . سلام رفیق🤗😍 . مواد لازم: سينه مرغ.یك عدد نان تست6عدد  سيب زميني 2عدد متوسط تخم مرغ1عدد جعفري ریزخردشده5 ق غ شير1پیمانه نمك، فلفل و ادویه کاری پودرسیر زردچوبه به ميزان لازم آرد سوخاري به ميزان لازم طرز تهیه: توی طرفی شیر ریخته نان‌هاي تست را در شير خيس كرده بعد با دست فشار مي‌دهيم و شير اضافیش مي‌گيريم.نباید زیاد توشیر بمونه درحدخیس شدن کافیه سينه مرغ راابپزکرده خرد کرده سيب‌زميني  ابپزکرده پوستش میگیریم سپس مرغ، نان تست .جعفری.ادویجات توی غذاساز ریخته میکس میکنیم سيب‌زميني ابپزو تخم‌مرغ‌را نيز اضافه می کنیم. ومیکس میکنیم یک نوادخمیری چسبناک بدست میاد .ردی میز کار ارد سوخاری ریخته مواد خمیری راروش پهن میکنیم روی نواد هم ارد سوخاری ریخته وبادست اروم فشار میدیم که ارد یوخاری به مواد بچسبه بعد باکاتر قالب میزنیم توی روغن داغ سرخ میکنیم.میتونید توی سایز کوچک کاتر بزنید ویک فینگرفود عالی وخوشمزه توی مراسمها ومهمونی هاتون داشته باشید. . . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
. میرزا قاسمی🍲 . مواد لازم :👇 بادمجان متوسط : ۶ عدد لیموترش : ۱ عدد گوجه فرنگی : ۵ عدد سیر : ۱ بوته تخم مرغ : ۳ عدد رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک : به مقدار لازم . دستور تهیه :👇 گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید. پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید. بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید. سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید. نوش جان😄😍 نکات :👇 طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد، با توجه به ذائقه می توانید بجای سیر از پیاز استفاده کنید و به جای کباب کردن بادمجان ها، آنها را سرخ کنید. بادمجان ها رو می توانید با غذاساز له کنید و گوجه ها رو رنده یا پوره کنید. توی ریختن روغن خساست به خرج ندهید. ریختن روغن حیوانی باعث طعم بهتر غذا میشه. ریختن آب لیموترش داخل این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کنار غذا با مخلفات دیگر سرو کنید. ریختن‌ رب گوجه اختیاری هست ولی طعم و رنگ بهتری به میرزاقاسمی می دهد. در صورت مهیا بودن شرایط، بهتر است بادمجان ها را روی زغال کباب کنید. بادمجان ها را پس از کباب کردن می توانید داخل آب یخ ریخته تا پوست آن راحت تر گرفته شود. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها، حتما آب غذا گرفته و غذا به روغن افتاده باشد. قبل مخلوط کردن تخم مرغ ها به غذا کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته و داخل غذا معلوم شود. . ❥•↷♡ ♡↶•❥ ₯↬ @Haamsardari ⊂⇝❤️⇜⊃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌••••••••••••••••••••••••••• 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
. سوسیس خونگی🥪🥪 . نیم کیلو گوشت مرغ مخلوط،سینه و ران رو چرخ کردم ۱۵۰ گرم گوشت گوساله رو هم گذاشتم کمی یخ زد و چرخ کردم تا گوشت حالت شکری داشته باشه گوشت مرغ و گوساله چرخ شده رو داخل غذاساز ریختم و ۳ حبه سیر (من از سیر استفاده نکردم و از پودر سیر استفاده کردم) ۱/۴لیوان شیر خشک (قنادی) ۱/۴لیوان پودر نشاسته ذرت (میتونید از گندم هم استفاده کنید) ۲ عدد تخم مرغ ۱/۵ق غ نمک ۲ ق غ ادویه مخصوص سوسیس نصف لیوان مخلوط اب و یخ ۱/۳لیوان روغن مایع چند قطره اسانس دودی همه رو داخل میکسر میکس کردم تا حالت خمیر چسبناک یکدست بدست بیاد بعد داخل قیف ریختم و تو کاور مخصوص سوسیس فشار دادم و خوب هواگیری کردم یعنی با دستم هی فشار دادم تا هوای داخل کاور خارج بشه بعد یه و سر کاور رو با نخ سفت بستم و به اندازه های دلخواه تقسیم کردم (تو فیلم نشون دادم) و بعد داخل یه قابلمه اب رو جوشوندم و سوسیسهارو داخل ابجوش گذاشتم و زیر قابلمه رو روی حرارت متوسط تنظیم کردم و درب قابلمه ر گذاشتم تا ۵۰ دقیقه بپزه بعد از اب خارج کردم و سوسیسهارو داخل ظرف اب یخ انداختم و بعد ۵ دقیقه خارج کردم و اجازه دادم چند ساعت تو محیط اشپزخونه بمونه و خنک بشه و ۵_۶ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد میتونید استفاده کنید ادویه مخصوص سوسیس پاپریکا ۱ ق غ پودر سیر ۱ ق م ،،،فلفل سیاه ۱ ق م ،،،پودر زنجبیل نصف ق م ،،،اویشن ۱ ق م ،،،،پول بیبر ۱ ق م،،،پودر جوز هندی نصف ق م ،،،پودر تخم گشنیز یک ق م هیچکدوم از ادویه هارو حذف نکنید ولی بنا به ذائقتون کم و زیاد میتونید بکنید کاور سوسیس رو هم از لوازم قنادی فروشی میتونید تهیه کنید . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌••••••••••••••••••••••••••• سوپ جو رستوراني 🥘🍗🍋 . اول اينكه اين سوپ نيازي به تعريف من نداره خودتون درست كنيد تا متوجه طعم هيجان انگيزش بشيد فقط شعله ي گاز همش پايين باشه و اين كه تمام مواد هم دماي محيط باشن و بعد به سوپ اضافه شن اون بادوم هندي هم اصل ماجراست 😉❤️ . مواد لازم ٧ نفر پياز ١ عدد هويج ١ عدد سينه مرغ ١ عدد قارچ ٨ عدد جو ١٥٠ گرم شير ٤ ليوان خامه ١٠٠ گرم آب ٤ ليوان جعفري ساطوري ٢ قاشق غ خ بادوم هندي ١٠ عدد آرد ١ قاشق چ خ كره ٢٠ گرم نمك ١ قاشق چ خ فلفل سفيد ١ قاشق مربا خوري فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري آويشن ١ قاشق مربا خوري توضيح = جو ١٠ دقيقه خيس خورد كافيه ،در ظرف رو هم مرحله آخر نيمه بسته بزاريدو اينكه در هنگام اضافه كردن جعفري حتما گازو خاموش كنيد تا رنگ جعفري بر نگرده❤️ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍷 😋 ▫️۳۰۰ گرم گیلاس بدون هسته ▫️۳۰۰گرم توت فرنگی ▫️۳۰۰ گرم شاتوت 🔸بهمراه مقداری یخ در مخلوط کن بریزید تا مواد یکدست شوند سپس در لیوان سرو بریزید و با برشی از توت فرنگی تزئین و سرو کنید در صورت تمایل می تونید ۵۰۰ گرم ماست خامه ای به مواد اضافه کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢