eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
قبل از سرخ کردن بادمجون اونو بعد از پوست کندن و برش زدن توی آب نمک به مدت ۳۰ دقیقه میزارم تا تلخیش گرفته بشه👌 و برای این که بادمجون رو با کمترین مقدار روغن سرخ کنم توی قابلمه ای آب جوش کمی روغن ونمک میریزم درست مثل ماکارونی بعد بامجون ها را داخل اب جوش میریزم وبعد از پنج دقیقه ابکش میکنم،و بعد از اینکه کاملا خشک شدن سرخ میکنم.نتیجه عالیه فقط یک قاشق روغن نیاز هست ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایـا🙏 💫وقتے ڪه شب می‌رسد 🌸افڪارم از تو و عشقت 💫آرامش می‌گیــرد 🌸خوابم از مهرت اطمینان می‌یابد 💫مرا از واسطه هاے آرامش و شادی 🌸بندگانت قرار بده 💫🌸شبتون لبریز ازمحبت خداوند🌸💫 ‌‌‌💖【☜‌‌‌‌‌‌‌‌عجایب جهان☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌】  .↶🇯‌🇴‌🇮‌🇳↷. cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
سلام به شما مهربانان یه لقمه"نون" یه کاسه"ماست" یه عشق"پاک" یه حرف"راست" رفاقت"بى کم و کاست" هرچی"محبت و صفاست" تو ذات تک تک شماست روزگارتون پر از شادی🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد گلی تقدیم تون می کنم 💖به نام محبت و ازجنس آرامش 🌸که هر گلش سلامـی 💖برای سلامتی شماست 🌸با بوی خوش زندگی 💖پنجشنبه تون قـشنگـــــــ🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام 🍃🌷 پنجشنبه تون به طراوت شبنم وبه شادابی وزیبایی گلها در زندگی هیچ چیز مهم تر از این نیست🌷 که قلباً در آرامش باشیم الهی همیشه قلبتون پر از عشـ💞ـق و آرامش باشه 🌷
🌼امروز آخرین ✨پنجشنبه آبان ماه هست 🌼بایک سینی خرما ✨شاخه گلی یاس وگلاب 🌼به استقبال عزیزان میرویم ✨چیزی زیادی ازما نمیخواهند 🌼فقط هرپنجشنبه به آنها سربزنیم ✨برای شادی روحشان
🥘 😋 مواد خمیر کوفته برنج آبکش شده 3 پیمانه روغن مایع 3 ق غ نمک به میزان لازم مواد داخل کوفته: خلال بادام 3 ق غ گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط زرشک 3 ق غ نمک و فلفل به میزان دلخواه 🔸برنج را با 3 ق غ روغن و نمک کاملا می کوبیم یا داخل میکسر می ریزیم تا نرم و یکدست شود. بعد از اینکه خمیر نرمی بدست آمد، به اندازه نارنگی از خمیر برداشته وسط دست پهنش می کنم و از مواد داخلش ریخته و گردش می کنیم. سپس در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم تا رنگش طلایی شود ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 🔸برای درست کردن قیمه یدونه پیاز بزرگ رو خرد کرده وتوی روغن تفت میدم,گوشت وزردچوبه رو اضافه میکنم وخوب گوشت رو تفت میدم واب میریزم وبعداز جوش اومدن اب زیرش رو کم میکنم ومیزارم به حال خودش بپزه. چهار قاشق لپه رو شسته وبا اب میزارم بپزه. نیم ساعت اخرپخت گوشت لپه پخته شده رو به گوشت اضافه میکنم,دو قاشق رب رو توی کمی روغن سرخ میکنم وتوی خورش میریزم. یدونه لیموخشک رو میشکنم وپوست ودونه اش رو جدا میکنم وفقط پره های سیاه لیمو رو توی خورش میریزم. بادمجونهارو سرخ کردم ودرآخر روی خورشت برای چنددقیقه چیدم،چون بادمجونها سرخ شدن. نیازی نیست زیاد توی خورش پخته بشن،میتونید درآخر فقط سرخشون کنید وروی خورش بذارید. نمک وزعفرون رو توی خورش میریزم وقبل از خاموش کردن کمی پودر دارچین وگلاب اضافه میکنم. لپه رو جدا میپزم چون بوی لپه رو توی خورش دوست ندارم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شیرازی 🍛 😋 ▫️برنج  1 کیلو ▫️شوید تازه  750 گرم ▫️لوبیا چشم بلبلی  2 پیمانه ▫️پودر دارچین به میزان دلخواه ▫️زعفران دم کرده  2 قاشق غذاخوری ▫️روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه ● لوبیاها رو از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم تا هم نفخ لوبیا گرفته بشه و هم هنگام پخت زودتر بپزه.  لوبیاها رو توی مقداری آب میپزیم تا آبش کم بشه و به خوردش بره ● تو این فاصله شویدها رو خوب میشوریم و بعد از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد میکنیم. بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج رو آبکش میكنیم و شوید و لوبیا رو به ترتیب لایه به لایه روی برنج میریزیم و در آخر برنج رو دم میکنی
🍲 😋 ▫️یک عدد سینه ی مرغ پخته شده ریش ریش شده ▫️سس مایونز ۲ ق غ ▫️سس تند فلفلی ۲ ق غ ▫️پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان ▫️آبلیمو ۲ ق غ ▫️یک عدد حبه ی سیر له یا رنده شده ▫️نمک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آویشن ، دارچین ، ▫️زنجبیل ، پودر نعناع و هر ادویه ای که خوشمزه باشه. ▫️پنیر خامه ای ۳ ق غ سرپر ▫️ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا نخود فرنگی یک لیوان کامل 🔸اول برای سس این غذا دست به کار میشیم ، که مایونز و پنیر و سس تند و ادویه ها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت ، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
هدایت شده از پزشک ایرانی
از حضرت علی پرسیدند: واجب و واجب تر چیست؟ نزدیک و نزدیک تر کدامند؟عجیب و عجیب تر چیست؟ سخت و سخت تر چیست؟ فرمود: واجب اطاعت از الله و واجب تر از آن ترک گناه است. نزدیک قیامت و نزدیک تر از آن مرگ است عجیب دنیا و عجیب تر از آن محبت دنیاست. سخت قبر است و سخت تر از آن دست خالی رفتن به خانه قبر است.
16.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظم دهنده لوازم ارایشی خودتو بدوز😍 چیزی که بدونه شک همه خانم ها نیاز دارن 😃