هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علائم کرونای انگلیسی و تفاوتهای آن با ویروس کرونای فعلی
دکتر مردانی:
تست تشخیص کرونا انگلیسی فقط در آزمایشگاههای تهران قابل انجام است و هزینه بالایی هم دارد.
هیچ یک از گروههای سنی از آسیبهای این ویروس در امان نیستند.
شبکه خبر
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه 😍
1 سینه مرغ
1 قاشق غذاخوری سس مایونز
🍖1 تخم مرغ
🍖 آرد
شیر
🍖 نمک ، فلفل و سایر ادویه جات ترشی جات (من فلفل ، سیر خشک ، شوید و زنجبیل) دارم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیای_سیب_زمینی☝️☝️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سلامتی
عدسی،صبحانه مقوی !🍲
🔹به قدرت وحجم عضلات کمک میکندحاوی روی، آهن و پروتئین و مواد مغذی دیگر است نصف فنجان عدس خام حدود ۲۵ گرم پروتئین دارد
+ فواید مصرف عدسی برای صبحانه :
▫️کاهش بیماری های عصبی
▫️افزایش فعالیت مغز
▫️کاهش ریزش مو
▫️کاهش ابتلا به ام اس
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#سلامتی
🔴 خواص عسل برای درمان زخم:
🔸مانع فیزیکی در برابر عفونت ایجاد می کند.
🔹آب را به خود جذب می کند و در نتیجه, آلودگی ها را می شوید و با خود بیرون می آورد.
🔸حاوی عوامل ضد میکروب است.
🔹ورم را کاهش می دهد.
🔸موجب افزایش سرعت تکثیر سلول های پوست می شود.
🔹بوی نامطبوع زخم را در طی ۲۴ ساعت از بین می برد.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#فلافل
.یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.
میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
زن و شوهری نشسته بودند و یک لحظه شوهر به همسرش گفت :
میخوام بعد از چندین ماه پدر و مادرم و برادرانم و بچه هایشان را فردا شب به صرف شام دور هم جمع کنم ...
و زحمت غذا درست کردن را بهت میدم .
زن با کراهت گفت : ان شاءالله که خیره.
مرد گفت : پس من میرم به خانواده ام اطلاع بدم .
روز بعد مرد سرکار رفت و بعد از برگشتن به منزل به همسرش گفت : خانواده ام الان میرسن شام آماده کردی یا نه؟
زن گفت : نه خسته بودم حوصله نداشتم شام درست کنم آخه خانواده تو که غریبه نیستند یه چیز حاضری درست میکنیم .
مرد گفت : خدا تو رو ببخشه دیروز به من ميگفتی كه نمیتونم غذا درست کنم آخه الان میرسن من چيکار کنم ....
زن گفت : به آنها زنگ بزن و از آنها عذر خواهی کن اونها که غریبه نیستند .
مرد با ناراحتی از منزل خارج شد .
و بعد از چند دقیقه درب خانه به صدا در اومد و زن رفت در را باز کرد و پدر و مادر و خواهر و برادرانش را دید که وارد خانه شدند.
پدرش از او پرسید پس شوهرت کجا رفته ؟
زن گفت : تازه از خانه خارج شد .
پدر گفت : دیروز شوهرت اومد خونمون و ما رو برای شام امشب دعوت کرد مگه میشه خونه نباشه ؟
و زن متحیر و پریشان شد و فهمید که غذایی که باید مي پخت برای خانواده خودش بود نه خانواده شوهر ؟
و سریع به شوهر خود زنگ زد و بهش گفت که چرا زودتر بهم نگفتی که خانواده منو برای شام دعوت کرده بودی ؟
مرد گفت : خانواده من با خانواده تو فرقی ندارند .
زن گفت : خواهش میکنم غذا هیچی تو خونه نداریم زود بیا خرید کن .
مرد گفت : جایی کار دارم دیر میام خونه اینها هم خانواده تو هستند فرقی نمیکنه یه چیزی حاضری درست کن بهشون بده همانطور که خواستی یه غذای حاضری به خانواده ام بدی ..
و این درسی باشه برای تو که از این به بعد به خانواده ام احترام بگذاری .
✅ پس با مردم همانطوری معامله کن که برای خودت دوست داری ...
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍗🧀قارچ و مرغ خامه ای با پنیر پارمسان (کتو)
.
👈موادی که توی ویدیو اومده به اندازه سرو برای هشت نفره، یعنی سینه مرغ باید از وسط نصف بشه، و اینکه برای هر سرو حدود 290 کالری انرژی داره، که یک درصد کالری مربوط به کربوهیدراته(4 گرم) که اگر بخواهید اینم حذف کنید میتونید اون یک ق.غ آرد رو استفاده نکنید کلا
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کباب
_جوجه_انارى
مواد لازم:
جوجه کبابی خرد شده یک کیلوگرم
رب انار نصف پیمانه
پیاز رنده شده نصف پیمانه
گردو آسیاب شده دو قاشق سوپخوری
سیر له شده چهار حبه
سبزی معطر ریز خرد شده دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱/۳پیمانه آب انارطبیعی نصف استکان
مقداری پودر زنجبیل وآویشن
✍️طرز تهیه:
جوجهها را شسته و پس از این که آب آنها گرفته شد، تمام مواد را در کاسهای ریخته و سه الی چهار دقیقه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خوب مواد به خورد جوجهها برود. بهتر است سبزی را کاملا له کنیم و هر چقدر مواد مرینیت این کباب ریز و له باشد کیفیت کباب بالاتر است. پس از دو ساعت استراحت در یخچال، جوجههای سس اناری را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال، بدون باد زدن کباب میکنیم، چون باد زدن باعث سوختن این کباب میشود.اما من توی ماهیتابه باروغن زیتون چرب کردم وباحرارت کم پخته وبعدسرخ کردم توی فرهم میشه گذاشت
میتوانید این کباب را با نان، چلو و سبزیپلو سرو کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
اثرات بینظیر مصرف آب گرم و لیموترش به صورت ناشتا
تقویت سیستم ایمنی بدن
کنترل pH بدن
کمک به هضم غذا
دفع سموم بدن
تسکین مشکلات تنفسی
کمک به کاهش وزن
پاک سازی پوست
احساس شادابی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد_پيازچه👆😍
فينگرى
سيب زمينى پخته وخرد شده 5عددبزرگ پيازچه 10عددكه بستگى به خودتون داره اگر تنددوست داريد بيشتر بريزيدخيارشور10 عددسس مايونزوماست مخلوط به مقدار لازم نمك وفلفل وآبليمو وپودرسيروكمى پودر زنجبيل نان تست به ميزان دلخواه گوجه گيلاسى درظرفى سس وماست ونمك و فلفل وآبليمو و پودر سير و زنجبيل رو مخلوط كرده بعد سيب زمينى پخته و رنده شده وپيازچه وگوجه خردشده و خيار شوررنده شده رو اضافه كرده و هم زده داخل يخچال قرارداده تاخنك وچسبنده شودبعدنان تست روگرد كاتر زدم و داخل كاتر رو ازسالادپركردم وكاتريارينگ روبيرون كشيدم روى فينگر فودها روبا پيازچه خردشده و حلقه گوجه تزئين كردم دورسالاد روهم بامخلوط سس وماست كه داخل قيف بدون ماسوره ريخته بودم به حالت ريزش تزئين كردم كه حالت كيك بشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🌷🌷🌷
غذاها چطور در اثربخشی داروها نقش دارند؟
غذاها نیز از طرق مختلف بر اثر بخشی داروها اثر می گذارند:
_تداخل نوشیدنی های الکلی با استامینوفن:
هنگامی که از دردهای عضلانی، سردرد، آرتریت و ... رنج می برید، مصرف استامینوفن اگرچه این دردها را کاهش می دهد اما احتمال ابتلا به آسیب های کبدی را نیز بالا می برد.
احتمال ابتلا به این آسیب ها زمانی سه برابر می شود که همزمان هم داروهای ضد دردی مانند استامینوفن را مصرف کنید و هم نوشیدنی های الکلی بنوشید.
_تداخل داروهای ضد آکنه با هویج:
مصرف همزمان داروی ضدآکنه مانند ایزوترتینوئین (آکوتان و دکوتان) با داروهای داکسی سیکلین، مینوسیکلین، تتراسیکلین، متوترکسات، مکمل های حاوی ویتامین آ و هر نوع مکمل برای افزایش یا کاهش وزن و بدن سازی ممنوع است.
توصیه می شود از مصرف الکل هم خودداری شود زیرا باعث عوارض کبدی خواهد شد. بهتر است در طول درمان این دارو از زیاده روی در مصرف آب هویج خودداری کنید چراکه این دارو از مشتقات ویتامین آ تولید شده است و زیاده روی در مصرف آب هویج همزمان با آن ممکن است باعث آسیب کبدی شود.
_تداخل داروهای شل کننده رگ های خونی با موز:
این دسته داروها از قبیل کپتوپریل، انالاپریل و لیزینوپریل رگ های خونی را شل کرده و منجر به جریان خون بهتر می شوند. مصرف این داروها پتاسیم را در بدن افزایش می دهد بنابراین اگر ما مواد غذایی حاوی پتاسیم بالا را به همراه این داروها مصرف کنیم، این وضعیت می تواند منجر به نامنظم شدن ضربان قلب شود.
از مصرف موز، پرتقال، و جانشین های نمک در صورت استفاده از این داروها، پرهیز کنید.
_تداخل آهن و آنتی بیوتیک با لبنیات:
هیچگاه از شیر برای بلعیدن قرص های حاوی آهن یا آنتی بیوتیک ها استفاده نکنید. مصرف همزمان این دو باعث چسبیدن داروها به لبنیات می شود و یک ترکیب را تشکیل می دهد که اگرچه خطرناک نیست اما مانع تاثیر کافی ویتامین یا آنتی بیوتیک می شود. بعد از مصرف این داروها دو ساعت صبر کنید و بعد از آن، محصولات لبنی را مصرف نمایید.
_تداخل داروهای ضد تشنج با ویتامین دی:
برخی داروهای ضد تشنج مانند دیلانتین و فنی تک در جذب کلسیم و ویتامین دی محدودیت ایجاد می کنند. این در حالی است که کلسیم و ویتامین دی هر دو برای تقویت استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان ضروری هستند.
اگر از داروهای ضد تشنج استفاده می کنید، حتما در ساعات اوج نور خورشید، روزانه ۱۵ دقیقه از نور آفتاب بهره ببرید و به میزان کافی هم لبنیات مصرف کنید.
_تداخل داروهای کاهنده کلسترول با گریپ فروت:
داروهایی مانند آترووستاتین یا سیمواستاتین با گریپ فروت حتمی است و عارضه جانبی این داروها را افزایش می دهد. دردهای عضلانی یکی از این عوارض است. در عوض می توانید به جای گریپ فروت، از پرتقال و لیمو استفاده کنید چون عوارض اینچنینی ندارند.
_تداخل داروهای رقیق کننده خون با سبزیجات تیره رنگ:
داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین با سبزیجات تیره رنگی مانند کاهو نیز شناخته شده است.
این داروها منجر به توقف تولید ویتامین کا در کبد یم شوند و از لخته شدن خون ممانعت می کنند.
اما سبزیجات تیره رنگ سرشار از ویتامین کا هستند و در صورت مصرف با داروهای رقیق کننده خون، با آنها تداخل ایجاد می کنند.
در مورد زمان مصرف این سبزیجات، و در صورتی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، با پزشک تان مشورت کنید.
ترجمه:ایرنازندگی
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خرمایی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#نان_خرمایی
آرد سفید حدود 350_300 گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه)
خمیر مایه 1ق غ
شیر ولرم 1/2لیوان
روغن مایع یا کره اب شده 1/3لیوان
وانیل کمی
زعفران دم کرده 1ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه)
شکر 2ق غ سرپر
شیرخشک 2ق غ (نداشتین حذف بشه)
تخم مرغ کوچک 1عدد
مواد لازم برای بین خمیر:
خرمای پوست وهسته گرفته 300گرم
گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم
کره 1ق غ
خرما راباپشت قاشق له کنید یا از چرخ گوشت رد کنید تا کاملا نرم بشه سپس بقیه مواد رااضافه کنید و ازان ،گلوله هایی ازفندق درشتتر بگیرید وکناری بگذارید،
شیر ولرم،مایه خمیر ویک ق چ از شکر دستور را مخلوط کرده درب ان راگذاشته و اجازه دهید تا خمیر مایه عمل اید(البته می تونین خمیرمایه راجدا با یک چهارم لیوان اب ولرم هم عمل بیارین)مابقی شکر را با تخم مرغ وشیرخشک وروغن ووانیل مخلوط کرده وهم بزنیدسپس خمیرمایه عمل امده رابریزید،درنهایت اردالک شده راکم کم اضافه کرده خمیر بدست آمده را ورز دهید تا کاملا لطیف شود خمیر را یکساعت یکساعت ونیم استراحت دهید،پس ازآن روی سطح کار باوردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید با قالب گرد قالب بزنید،می تونین چانه های پنجاه گرمی هم بگیرید،روی هر قسمت گلوله ای ازموادخرمایی گذاشته خمیرراخوب ببندید و گردکنید سپس روی خمیرها راباته بطری یاته ماسوره دایره گردبزنید وباقیچی یاکاردبرش دهید،رومال کنید (مخلوط زرده وزعفران)تخم خرفه بپاشید،درفرازقبل گرم شده 180_170 درجه حدود 25تا 30 دقیقه پخت دهید،
یک ظرف ابجوش هم داخل فربگذارید،
پس ازولرم شدن داخل پوشش قراردهید،
خمیر رازیاد ضخیم نگیرین ،شیارها راهم عمیق بزنید چون داخل فر پف می کنن تمیز دربیان،
می تونین رومال نکنید،زعفران هم نزنید تا نون ها سفید باشن،
به جای شیرمیشه اب هم ریخت،این دستور بافت نون مانند داره نه شیرینی مانند وترد
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از روانشناسے پرسیدند
بهترین الگو براے پیروے چیست؟!
گفت :ڪودڪان بهترین الگو هستند .
گفتند: ڪودڪان ڪه هیچ نمے دانند .
گفت: سخت در اشتباهید .
ڪودک چهار خصوصیت دارد
ڪه نباید هیچگاه فراموش ڪرد.
اول اینڪه بے دلیل همیشه شاد هستند.
دوم اینڪه همیشه سرشان به ڪارے مشغول است.
و سوم وقتے چیزے را میخواهند تا بدست نیاورند دست از
اصرار بر نمے دارند.🤓
و سرانجام اینڪه براحتی"گریه "مے ڪنند.🥺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ورقه_بادمجان_گیلانی
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_پنیر_تخم_مرغ
#صبحانه ای کامل و عالی
نان تست،کالباس،پنیرورقه پیتزا، ۱ ق غ کره، روغن مایع
مواد سس: ۲ عدد تخم مرغ، نصف شیشه آب معدنی، ۱ فنجان شیر، جعفری خرد شده، آویشن، زیره، فلفل سیاه، نمک
نکته: آب معدنی باعث میشه روغن کمتری مصرف بشه و نیازی به بکینگ پودر نباشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد_ماكاروني 🍲 😋
مواد لازم:
ماکارونی فرمی
ذرت
نخود فرنگی
خیار شور
کالباس
و مرغ ریش شده
و سس مایونز
🔸همه مواد رو باهم مخلوط کنین بزارین تو یخچال طعمش به خورد هم بره عالیه امتحان کنین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درباره پیمانه وقاشق اندازه گیری سوال کرده بودید
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس
آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم
شکر1پیمانه ۲۰۰گرم
روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم
شیر1پیمانه ۲۵۰گرم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کباب_بال 🍗 😋
سس کچاپ
سس مایونز
بال و کتف
فلفل قرمز
روغن زیتون
نمک
آبلیمو
پیاز
زعفران دم کرده
🔸همه مواد رو با بال و کتف مخلوط میکنیم و میزاریم چندساعتی بمونه تا مزه دار بشه. بعد به سیخ میزنیم و کباب میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#نکات_خانه_داری☺️
خانوما خیلیا خواسته بودن نحوه تمیز کردن ماکروفر بزارم ماکروفر من چربی نداره اصلا تمیزه چون بعد از هر بار استفاده سریع تمیز میکنم با اسکاج و مایع ظرفشویی اگه خیلی هم چرب باشه با این روش👇
برای از بین بردن بوی بد و لکه های چرب داخل فر وماکروفر یک لیوان سرکه یا نصفی از یک لیموترش را داخل یک ظرف آب قرار داده و بگذارید تا 10دقیقه درون فر یا ماکروفر بجوشد ، بخار لیمو یا سرکه باعث تبخیر لکه های چرب خواهد شد ،بعد با یک اسکاج و دستمال تمیز داخل ماکروفر را تمیز کنید.😊
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#ترفند
#نگهداری_رب_گوجه_فرنگی 🍅
وقتی قوطی کنسرو باز کردید رب گوجه فرنگی رو از اون خارج کنید و داخل شیشه تمیز دردار نگهداری کنید موقع برداشتن رب از شیشه قاشق تمیز و خشک باشه تا رب کپک نزنه این رب تا هفته دیگه کارش تمومه ولی اگه مصرف تون کمه بهتره تو قالب های کوچیک بریزید و تو فریز نگهدارید 😍
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#اوتمیل رو بهتون آموزش میدم که #صبحانه_مقوی و رژیمی است . حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.😉
مواد لازم
نصف پیمانه جودوسر پرک
نصف پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری عسل
دارچین و چند برش میوه
طرز تهیه
ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم.
جو دو سر پرک رو اضافه کرده و هم میزنیم .به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزنیم.بعد دو سه دقیقه که شیر ولرم میشه میبینیم که در حال غلیظ شدنم هست، حالا عسل رو اضافه می کنیم.دو سه دقیقه بعد دیگه اوتمیل کاملا غلیظ شده و آماده اس و میتونید نوش جان کنید. ازچند برش میوه و مغزها هم به دلخواه استفاده کنید.
✔برای تهیه اوتمیل از جو دو سر پرک استفاده کنین نه جوی معمولی یا پرک چون لطیف تره و زودتر آماده میشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔆عارفی به شاگردانش گفت:
بر سر دنیا کلاه بگذارید
پرسیدند: چگونه؟
گفت:
نان دنیا را بخورید
ولی برای آخرت کار کنید
هدایت شده از پزشک ایرانی
زندگی سخت نیست ،
زندگی تلخ نیست ،
.
زندگی همچون نتهای موسیقی بالا و پایین دارد ...
گاهی آرام و دلنواز ،
گاهی سخت و خشن ،
گاهی شاد و رقصآور ،
گاهی پر از غم ...
زندگی را باید احساس کرد ...
#مربا_انجير
شكر 700 گرم
انجير 1 كيلو
جوهر ليمو 1 ق م
برای تهیه مربای انجیر ابتدا انجیرها را خوب بشویید و بگذارید تا کامل آبش خشک شود.
كف ماهيتابه يك لايه شكر ريخته بعد انجيرهارو ميچينيم ب ترتيب دوباره يك لايه شكر و دوباره انجير چيده در ماهيتابه رو گزاشته دو ساعت استراحت ميدهيم تا انجيرها اب بندازن بعد روي اجاق شعله پخش كن گزاشته و زير اجاق را روشن كرده با حرارت ملايم ميزاريم تا مربا ب جوش بياد حدود نيم ساعت جوشانده .
پس از اینکه شیره و انجیر کمی با هم جوشیدند و به قوام لازم رسیدند جوهر ليمو راهم اضافه کرده و بعد از یک رب از روی شعله بردارید.
پس از اینکه سرد شد مربا را داخل شیشه های مربا بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنيد.
بهتر است دم انجیر ها را نگیرید تا داخل مربا له نشود و شکل مربا نیز زیباتر شود.
اگر از انجیرهای رسیده و شیرین استفاده میکنید هفتصد گرم شکر کافیست اما اگر به قدر کافی شیرین نیستند میتوانید شکر را تا یک کیلو گرم را هم افزایش دهید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✅حلوا هویج😋
✍موادلازم:
هویج ۲۵۰ گرم
شکر ۳/۴ پ
آب ۱/۴ پ
گلاب ۱/۴ پ
آرد ۱/۲ پ
زعفران ۱ و ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۱/۴ پ
🍲طرزتهیه:
اول از همه هویج رو بپزید و با آب و گلاب و شکر توی مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
آرد رو تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه بعد روغن و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا زیر شعله رو خاموش کنید و مخلوط هویج رو اضافه کنید (هویج هارو بریزید روی آردا ) و هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#نوشیدنی خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍
موادلازم :
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم.
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂