اثرات بینظیر مصرف آب گرم و لیموترش به صورت ناشتا
تقویت سیستم ایمنی بدن
کنترل pH بدن
کمک به هضم غذا
دفع سموم بدن
تسکین مشکلات تنفسی
کمک به کاهش وزن
پاک سازی پوست
احساس شادابی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد_پيازچه👆😍
فينگرى
سيب زمينى پخته وخرد شده 5عددبزرگ پيازچه 10عددكه بستگى به خودتون داره اگر تنددوست داريد بيشتر بريزيدخيارشور10 عددسس مايونزوماست مخلوط به مقدار لازم نمك وفلفل وآبليمو وپودرسيروكمى پودر زنجبيل نان تست به ميزان دلخواه گوجه گيلاسى درظرفى سس وماست ونمك و فلفل وآبليمو و پودر سير و زنجبيل رو مخلوط كرده بعد سيب زمينى پخته و رنده شده وپيازچه وگوجه خردشده و خيار شوررنده شده رو اضافه كرده و هم زده داخل يخچال قرارداده تاخنك وچسبنده شودبعدنان تست روگرد كاتر زدم و داخل كاتر رو ازسالادپركردم وكاتريارينگ روبيرون كشيدم روى فينگر فودها روبا پيازچه خردشده و حلقه گوجه تزئين كردم دورسالاد روهم بامخلوط سس وماست كه داخل قيف بدون ماسوره ريخته بودم به حالت ريزش تزئين كردم كه حالت كيك بشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🌷🌷🌷
غذاها چطور در اثربخشی داروها نقش دارند؟
غذاها نیز از طرق مختلف بر اثر بخشی داروها اثر می گذارند:
_تداخل نوشیدنی های الکلی با استامینوفن:
هنگامی که از دردهای عضلانی، سردرد، آرتریت و ... رنج می برید، مصرف استامینوفن اگرچه این دردها را کاهش می دهد اما احتمال ابتلا به آسیب های کبدی را نیز بالا می برد.
احتمال ابتلا به این آسیب ها زمانی سه برابر می شود که همزمان هم داروهای ضد دردی مانند استامینوفن را مصرف کنید و هم نوشیدنی های الکلی بنوشید.
_تداخل داروهای ضد آکنه با هویج:
مصرف همزمان داروی ضدآکنه مانند ایزوترتینوئین (آکوتان و دکوتان) با داروهای داکسی سیکلین، مینوسیکلین، تتراسیکلین، متوترکسات، مکمل های حاوی ویتامین آ و هر نوع مکمل برای افزایش یا کاهش وزن و بدن سازی ممنوع است.
توصیه می شود از مصرف الکل هم خودداری شود زیرا باعث عوارض کبدی خواهد شد. بهتر است در طول درمان این دارو از زیاده روی در مصرف آب هویج خودداری کنید چراکه این دارو از مشتقات ویتامین آ تولید شده است و زیاده روی در مصرف آب هویج همزمان با آن ممکن است باعث آسیب کبدی شود.
_تداخل داروهای شل کننده رگ های خونی با موز:
این دسته داروها از قبیل کپتوپریل، انالاپریل و لیزینوپریل رگ های خونی را شل کرده و منجر به جریان خون بهتر می شوند. مصرف این داروها پتاسیم را در بدن افزایش می دهد بنابراین اگر ما مواد غذایی حاوی پتاسیم بالا را به همراه این داروها مصرف کنیم، این وضعیت می تواند منجر به نامنظم شدن ضربان قلب شود.
از مصرف موز، پرتقال، و جانشین های نمک در صورت استفاده از این داروها، پرهیز کنید.
_تداخل آهن و آنتی بیوتیک با لبنیات:
هیچگاه از شیر برای بلعیدن قرص های حاوی آهن یا آنتی بیوتیک ها استفاده نکنید. مصرف همزمان این دو باعث چسبیدن داروها به لبنیات می شود و یک ترکیب را تشکیل می دهد که اگرچه خطرناک نیست اما مانع تاثیر کافی ویتامین یا آنتی بیوتیک می شود. بعد از مصرف این داروها دو ساعت صبر کنید و بعد از آن، محصولات لبنی را مصرف نمایید.
_تداخل داروهای ضد تشنج با ویتامین دی:
برخی داروهای ضد تشنج مانند دیلانتین و فنی تک در جذب کلسیم و ویتامین دی محدودیت ایجاد می کنند. این در حالی است که کلسیم و ویتامین دی هر دو برای تقویت استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان ضروری هستند.
اگر از داروهای ضد تشنج استفاده می کنید، حتما در ساعات اوج نور خورشید، روزانه ۱۵ دقیقه از نور آفتاب بهره ببرید و به میزان کافی هم لبنیات مصرف کنید.
_تداخل داروهای کاهنده کلسترول با گریپ فروت:
داروهایی مانند آترووستاتین یا سیمواستاتین با گریپ فروت حتمی است و عارضه جانبی این داروها را افزایش می دهد. دردهای عضلانی یکی از این عوارض است. در عوض می توانید به جای گریپ فروت، از پرتقال و لیمو استفاده کنید چون عوارض اینچنینی ندارند.
_تداخل داروهای رقیق کننده خون با سبزیجات تیره رنگ:
داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین با سبزیجات تیره رنگی مانند کاهو نیز شناخته شده است.
این داروها منجر به توقف تولید ویتامین کا در کبد یم شوند و از لخته شدن خون ممانعت می کنند.
اما سبزیجات تیره رنگ سرشار از ویتامین کا هستند و در صورت مصرف با داروهای رقیق کننده خون، با آنها تداخل ایجاد می کنند.
در مورد زمان مصرف این سبزیجات، و در صورتی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، با پزشک تان مشورت کنید.
ترجمه:ایرنازندگی
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خرمایی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#نان_خرمایی
آرد سفید حدود 350_300 گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه)
خمیر مایه 1ق غ
شیر ولرم 1/2لیوان
روغن مایع یا کره اب شده 1/3لیوان
وانیل کمی
زعفران دم کرده 1ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه)
شکر 2ق غ سرپر
شیرخشک 2ق غ (نداشتین حذف بشه)
تخم مرغ کوچک 1عدد
مواد لازم برای بین خمیر:
خرمای پوست وهسته گرفته 300گرم
گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم
کره 1ق غ
خرما راباپشت قاشق له کنید یا از چرخ گوشت رد کنید تا کاملا نرم بشه سپس بقیه مواد رااضافه کنید و ازان ،گلوله هایی ازفندق درشتتر بگیرید وکناری بگذارید،
شیر ولرم،مایه خمیر ویک ق چ از شکر دستور را مخلوط کرده درب ان راگذاشته و اجازه دهید تا خمیر مایه عمل اید(البته می تونین خمیرمایه راجدا با یک چهارم لیوان اب ولرم هم عمل بیارین)مابقی شکر را با تخم مرغ وشیرخشک وروغن ووانیل مخلوط کرده وهم بزنیدسپس خمیرمایه عمل امده رابریزید،درنهایت اردالک شده راکم کم اضافه کرده خمیر بدست آمده را ورز دهید تا کاملا لطیف شود خمیر را یکساعت یکساعت ونیم استراحت دهید،پس ازآن روی سطح کار باوردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید با قالب گرد قالب بزنید،می تونین چانه های پنجاه گرمی هم بگیرید،روی هر قسمت گلوله ای ازموادخرمایی گذاشته خمیرراخوب ببندید و گردکنید سپس روی خمیرها راباته بطری یاته ماسوره دایره گردبزنید وباقیچی یاکاردبرش دهید،رومال کنید (مخلوط زرده وزعفران)تخم خرفه بپاشید،درفرازقبل گرم شده 180_170 درجه حدود 25تا 30 دقیقه پخت دهید،
یک ظرف ابجوش هم داخل فربگذارید،
پس ازولرم شدن داخل پوشش قراردهید،
خمیر رازیاد ضخیم نگیرین ،شیارها راهم عمیق بزنید چون داخل فر پف می کنن تمیز دربیان،
می تونین رومال نکنید،زعفران هم نزنید تا نون ها سفید باشن،
به جای شیرمیشه اب هم ریخت،این دستور بافت نون مانند داره نه شیرینی مانند وترد
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از روانشناسے پرسیدند
بهترین الگو براے پیروے چیست؟!
گفت :ڪودڪان بهترین الگو هستند .
گفتند: ڪودڪان ڪه هیچ نمے دانند .
گفت: سخت در اشتباهید .
ڪودک چهار خصوصیت دارد
ڪه نباید هیچگاه فراموش ڪرد.
اول اینڪه بے دلیل همیشه شاد هستند.
دوم اینڪه همیشه سرشان به ڪارے مشغول است.
و سوم وقتے چیزے را میخواهند تا بدست نیاورند دست از
اصرار بر نمے دارند.🤓
و سرانجام اینڪه براحتی"گریه "مے ڪنند.🥺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ورقه_بادمجان_گیلانی
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_پنیر_تخم_مرغ
#صبحانه ای کامل و عالی
نان تست،کالباس،پنیرورقه پیتزا، ۱ ق غ کره، روغن مایع
مواد سس: ۲ عدد تخم مرغ، نصف شیشه آب معدنی، ۱ فنجان شیر، جعفری خرد شده، آویشن، زیره، فلفل سیاه، نمک
نکته: آب معدنی باعث میشه روغن کمتری مصرف بشه و نیازی به بکینگ پودر نباشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد_ماكاروني 🍲 😋
مواد لازم:
ماکارونی فرمی
ذرت
نخود فرنگی
خیار شور
کالباس
و مرغ ریش شده
و سس مایونز
🔸همه مواد رو باهم مخلوط کنین بزارین تو یخچال طعمش به خورد هم بره عالیه امتحان کنین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درباره پیمانه وقاشق اندازه گیری سوال کرده بودید
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس
آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم
شکر1پیمانه ۲۰۰گرم
روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم
شیر1پیمانه ۲۵۰گرم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کباب_بال 🍗 😋
سس کچاپ
سس مایونز
بال و کتف
فلفل قرمز
روغن زیتون
نمک
آبلیمو
پیاز
زعفران دم کرده
🔸همه مواد رو با بال و کتف مخلوط میکنیم و میزاریم چندساعتی بمونه تا مزه دار بشه. بعد به سیخ میزنیم و کباب میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#نکات_خانه_داری☺️
خانوما خیلیا خواسته بودن نحوه تمیز کردن ماکروفر بزارم ماکروفر من چربی نداره اصلا تمیزه چون بعد از هر بار استفاده سریع تمیز میکنم با اسکاج و مایع ظرفشویی اگه خیلی هم چرب باشه با این روش👇
برای از بین بردن بوی بد و لکه های چرب داخل فر وماکروفر یک لیوان سرکه یا نصفی از یک لیموترش را داخل یک ظرف آب قرار داده و بگذارید تا 10دقیقه درون فر یا ماکروفر بجوشد ، بخار لیمو یا سرکه باعث تبخیر لکه های چرب خواهد شد ،بعد با یک اسکاج و دستمال تمیز داخل ماکروفر را تمیز کنید.😊
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#ترفند
#نگهداری_رب_گوجه_فرنگی 🍅
وقتی قوطی کنسرو باز کردید رب گوجه فرنگی رو از اون خارج کنید و داخل شیشه تمیز دردار نگهداری کنید موقع برداشتن رب از شیشه قاشق تمیز و خشک باشه تا رب کپک نزنه این رب تا هفته دیگه کارش تمومه ولی اگه مصرف تون کمه بهتره تو قالب های کوچیک بریزید و تو فریز نگهدارید 😍
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#اوتمیل رو بهتون آموزش میدم که #صبحانه_مقوی و رژیمی است . حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.😉
مواد لازم
نصف پیمانه جودوسر پرک
نصف پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری عسل
دارچین و چند برش میوه
طرز تهیه
ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم.
جو دو سر پرک رو اضافه کرده و هم میزنیم .به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزنیم.بعد دو سه دقیقه که شیر ولرم میشه میبینیم که در حال غلیظ شدنم هست، حالا عسل رو اضافه می کنیم.دو سه دقیقه بعد دیگه اوتمیل کاملا غلیظ شده و آماده اس و میتونید نوش جان کنید. ازچند برش میوه و مغزها هم به دلخواه استفاده کنید.
✔برای تهیه اوتمیل از جو دو سر پرک استفاده کنین نه جوی معمولی یا پرک چون لطیف تره و زودتر آماده میشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔆عارفی به شاگردانش گفت:
بر سر دنیا کلاه بگذارید
پرسیدند: چگونه؟
گفت:
نان دنیا را بخورید
ولی برای آخرت کار کنید
هدایت شده از پزشک ایرانی
زندگی سخت نیست ،
زندگی تلخ نیست ،
.
زندگی همچون نتهای موسیقی بالا و پایین دارد ...
گاهی آرام و دلنواز ،
گاهی سخت و خشن ،
گاهی شاد و رقصآور ،
گاهی پر از غم ...
زندگی را باید احساس کرد ...
#مربا_انجير
شكر 700 گرم
انجير 1 كيلو
جوهر ليمو 1 ق م
برای تهیه مربای انجیر ابتدا انجیرها را خوب بشویید و بگذارید تا کامل آبش خشک شود.
كف ماهيتابه يك لايه شكر ريخته بعد انجيرهارو ميچينيم ب ترتيب دوباره يك لايه شكر و دوباره انجير چيده در ماهيتابه رو گزاشته دو ساعت استراحت ميدهيم تا انجيرها اب بندازن بعد روي اجاق شعله پخش كن گزاشته و زير اجاق را روشن كرده با حرارت ملايم ميزاريم تا مربا ب جوش بياد حدود نيم ساعت جوشانده .
پس از اینکه شیره و انجیر کمی با هم جوشیدند و به قوام لازم رسیدند جوهر ليمو راهم اضافه کرده و بعد از یک رب از روی شعله بردارید.
پس از اینکه سرد شد مربا را داخل شیشه های مربا بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنيد.
بهتر است دم انجیر ها را نگیرید تا داخل مربا له نشود و شکل مربا نیز زیباتر شود.
اگر از انجیرهای رسیده و شیرین استفاده میکنید هفتصد گرم شکر کافیست اما اگر به قدر کافی شیرین نیستند میتوانید شکر را تا یک کیلو گرم را هم افزایش دهید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✅حلوا هویج😋
✍موادلازم:
هویج ۲۵۰ گرم
شکر ۳/۴ پ
آب ۱/۴ پ
گلاب ۱/۴ پ
آرد ۱/۲ پ
زعفران ۱ و ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۱/۴ پ
🍲طرزتهیه:
اول از همه هویج رو بپزید و با آب و گلاب و شکر توی مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
آرد رو تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه بعد روغن و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا زیر شعله رو خاموش کنید و مخلوط هویج رو اضافه کنید (هویج هارو بریزید روی آردا ) و هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#نوشیدنی خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍
موادلازم :
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم.
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#خوراک_سنگدان
#خوراک
طرز تهیه شم اینطوریه که سنگدان ها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین . بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین ، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان ها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه.....
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#كوكو_لوبيا_چشم_بلبلی
#کوکو
١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد .
صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ،
.
١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه .
فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه .
فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده .
به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سمبوسه_هندی
حتما اطلاع دارید که اصل سمبوسه مربوط به هندهست با دستورهاو طعمهای متفاوت واصل سمبوسه با خمیر درست می شه حالا ما راحتش کردیم وبا نون لواش درست می کنیم البته خوشمره هم هست ولی سمبوسه با خمیر یه چیز دیگس 😉👌
طرز تهیه.... الیوان دسته دار ارد نخود خام منظورم ارد نخود چی نیست اگر در دسترس ندارید بجاش ارد معمولی استفاده کنید به همراه یک لیوان وربع ارد معمولی ویکوقاشق چایخوری زردچوبه ویک قاشق چایخوری ادویه کاری ونمک ویک قاشق مرباخوری بکین پودر و ربع لیوان روغن را کمی مخلوط کنید وبعد حدود نصف لیوان اب معمولی را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست اید میزان اب ممکنه کمتر یابیشتر بشه نیاز به استراحت نداره چانه هایی اندازه تخم مرغ کوچک گرفته توی فیلم نشون دادم با وردنه بشکل گرد باز کنید نه زیاد نازک ونه ضخیم از وسط با چاقو برش بزنید ومثل قیف دولایه را روی هم بیارید وکمی فشار دهید تا بهم بچسبد طبق فیلم وداخلش را با مواد دلخواه پر کنید ولبه هارا بهم بچسبانید ودر روغن داغ سرخ کنید طلایی که شد بر دارید وروی دستمال آشپزخونه بذارید
مواد داخل سمبوسه.... سیب زمینی را ابپز کنید با چنگال له کنید یا رنده کنید توی تابه کمی روغن بریزید ویک پیاز را کمی تفت دهید بعد سیب زمینی را اضافه وزردچوبه وادویه کاری وفلفل کمی زیاد باید تند باشه وکمی تفت دهید ونمک در اخر نخود فرنکی پخته را اضافه ومخلوط کنید وگشنیز تازه بزنید یه تفت دهیددواز روی حرارت بردارید
حتما سبزیتون گشنیز باشه ازرهر سبزی توی سمبوسه خوشمزه تره
نکته.... شما با هر چیزی دوست دارید میتونید توی سمبوسه را پرکنید ولی من فقط از این مواد استفاده می کنم طعمش عالی می شه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_کنجدی😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
✍تــلنگـــر
خـوشبختی دیگران از خوشبختی
تو ڪم نمیڪند و ثروت آنان رزق
تو را ڪم نمیڪند و صــحت آنان
هــرگز ســــلامتی تـــو را نمیگــیرد.
پس مهــربان باش و آرزو ڪن
برایدیگران آنچه را که آرزو میکنی
برای خـــودت.
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
🔆 #پندانه
🔻روزی خلیفه وقت، کیسهای پر از طلا بهمراه بندهای نزد ابوذر غفاری فرستاد.
🔸خلیفه به غلام گفت: «اگر وی این را از تو بستاند، آزادی».
🔹غلام کیسه را به نزد ابوذر آورد و اصرار بسیار کرد، ولی وی نپذیرفت.
🔹غلام گفت: آن را بپذیر که آزادی من در آن است.
🔸ابوذر پاسخ داد:«بلی، ولی بندگی من نیز در آن است».
🔺گاهی ثروت های مادی آدمی را بنده خود می کنند و او را از بندگی خدا خارج می سازند