هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شهادت
✨مهربان ترین
🌹مادر دنیا
✨یگانه دختر
🌹آخرین نبی خدا
✨حضرت زهرا (س)
🌹 بر همه ی
✨مسلمانان جهان
🌹تسلیت باد
#سوگواره با صدای حامد جلیلی
هدایت شده از عجایب جهان
اسم زهرا آبروی عالم است
اسم زهرا چون نگين خاتم است
اسم زهرا يادگاری نبی ست
اسم زهرا دلخوشی های علی ست
اسم زهرا اشک دارد بی امان
اسم زهرا فخر باشد بر جهان
اسم زهرا آبروی حيدر است
اسم زهرا اسم جمله مادر است
🏴شهادت بیبی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا(س) تسلیت باد🏴
#خانه_داری
🍳 پف کردن املت
⬅️ اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ 🥚، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خانه_داری
#ترفند
با غذاهای تند و شور شده چکار کنیم؟
❓اگه غذاتون تند شد:
✅بهش یک قاشق آبلیمو
❓اگه شور شد:
✅بهش یک قاشق نوشابه اضافه کنید!
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خورشت
#خورشت_کرفس
ساقه های کرفس رو خورد کرده و در کمی روغن تفت میدیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا کرفسها نرم بشن
گوشت گوسفندی رو با پیاز و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی تفت میدیم و سبزی خورشت یعنی نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس رو اضافه کرده و با گوشت سرخ میکنیم و به مقدار کافی آب جوش میریزیم تا بپزه در اواسط پخت کرفس سرخ شده و دو عدد لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و یک تا یک و نیم ساعت زمان میدیم که خورشت کاملا جا بیفته در اواخر پخت نمک و در صورت تمایل کمی آبلیمو یا آبغوره بعنوان چاشنی اضافه میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_قالبی
#املت متفاوت😍😋
گوجه
پیاز
ژامبون خرد شده
پنیر رنده شده
ریحان خشک
تخم مرغ
نمک و فلفل
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پدر & مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀ای بی نشانه ای که
🖤خدا را نشانه ای
🥀هر سو نشانه توست
🖤ولی بی نشانه ای
🥀شهادت یاس نبی تسلیت باد
#کاکا_کدو_حلوایی
آرد:1لیوان کدو پخته و پوره شده:1لیوان شکر:1/2 لیوان شیر:1/4 لیوان گلاب:1ق غ روغن مایع:2ق غ بکینگپودر:1ق چ__وانیل:1/4 ق چ دارچین:۱ ق چ تخم مرغ:1 عدد
همه ی مواد رو بجز آرد توی کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد توی یه تابه روغن بریزید و اجازه بدید داغ شه. با قاشق یا ملاقه کوچیک از مواد توی روغن بریزید. در تابه رو بزارید و شعله رو کم کنید تا خوب پف کنه. وقتی یه طرفش سرخ شد مثل کوکو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
سرلاک_خانگی
⇦جهت رشد،تقویت استخوان
🍃گردو1عدد
🍃فندق5عدد
🍃بادام20عدد
🍃پسته10عدد
🍃سبوس گندم20ق
🍃جوان گندم خشک شده
نان سنگک کنجدی خشک شده1عدد
همه پودر،مثل سرلاک درست کند
#غذای_کودک
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#لازانیا
.
برای تهیه ابتدا آب رو بهمراه نمک و روغن گذاشتم روی گاز تا جوش بیاد
توی یک تابه هم پیاز رو سرخ کردم وقتی تقریبا طلایی شد گوشت چرخ کرده رو اضافه کردمو تفت دادم تا گوشت تغییر رنگ بده .بعد در همون تابه رب رو اضافه کردمو تفت دادم تا رنگ رب باز بشه.در نهایت فلفل دلمه قارچ ورقه شده رو بهمراه مقداری ذرت کنسروی اضافه و حدود یک لیوان آب بهمراه پودر کاری و خیلی کم پودر سیر و آویشن اضافه و اجازه میدیم گوشت خوب بپزه و سس غلیظ بشه.لازانیا رو هم طبق دستور روی بسته آبکش کردم .بعد کف ظرف مورد نظر مقداری سس ریختم و ورقه لازانیا رو چیدم کف ظرف روش پنیر پیتزا و مواد گوشتی رو ریختم دوباره پنیر پیتزا ریختم و ورقه لازانیا روش گذاشتم و مرحله قبل رو تکرار کردم و در فر حدود ۲۰ دقیقه اجازه دادم بپزه پنج دقیقه آخر گریل رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#كوفته_برنجی
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
يك پيمانه لپه🥣 و يك پيمانه برنج🍚 رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزاریم
چهار صد گرم گوشت 🥩چرخ شده رو با دو ق غ پياز🍈 داغ دويست گرم سبزي 🍀☘🌿🌱معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل🌶 و زرچوبه و يدونه تخم مرغ🥚 خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي🍊 بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش🍇 و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه🥫 و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_فنجانی
3 تخم مرغ
1 لیوان شکر دانه ریز
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
نوک ق چ وانیل
2.5 قاشق چ بیکینگ پودر
2.5 لیوان آرد
2 قاشق غذاخوری کاکائو
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا خوب کرم رنگ و کشدار شود بعد شیر ، روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را الک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
مخلوط کیک را درون لیوان های چرب شده بریزید تا جایی که دوسانت از بالای لیوان خالی باشد.
داخل قابلمه بچینید و اب جوش بریزید داخل قابلمه تا نصف لیوانها اب بریزید و دمکش بزارید سر قابلمه و درش رو ببندید تقریبا نیم ساعت پخته میشه چک کنید با خلال دندون.
بعد از پخته شدن بزارید سرد بشه بعد از لیوانها خارج کنید.
بعد تزیین کنید و نوش جان😋 .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
یک بشقاب غذای رژیمی معرکه👌😍
خوراک مرغ سیر و سبزیجات🥗
مواد لازم:
1 سینه مرغ بدون پوست مکعبی خرد شده
1 کدو سبز
10 عدد قارچ خرد شده
1 لیوان بروکلی خرد شده
1 پیاز متوسط
10 عدد گوجه گیلاسی
3 تا 4 حبه سیر رنده شده
مقداری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
ابتدا تکه ها ی مرغ را با پودر سیر ،پودر پاپریکا، 1 قاشق روغن زیتون، نمک،فلفل مرینیت کنید ،و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، همزمان گوجه های گیلاسی را در یک ظرف پخت مخصوص فر گذاشته نمک و روغن زیتون زده و برای مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای 170 گذاشته(میتوانید گوجه ها را جدا از سبزیجات دیگر در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند(ترجمه از اشپزی_خلاق)،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن زیتون در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو و بروکلی را اضافه کنید نمک، فلفل و هر ادویه ی دیگر طبق ذائقه تون اضافه کنید تفت دهید تا سبزیجات نرم شود در آخر مرغ و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا مرغ گرم شود،سپس سرو کنید،نوش جان 🤗
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
یه کاپ کیک بی نهایت خوشمزه که بهتون توصیه میکنم درستش کنید چون خییییلی خوشمزه ست🧡
سه دسته مواد داره برای مایه کیک ، کرم کیک و شهد روش🧡
کاپ کیک کرمدار🍰
برای شهد🧡
نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب و چند قطره آبلیمو بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه ، بزارید کنار تا خنک بشه 🧡
برای کرم🧡
۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت + ۳ ق غ شکر + ۱ لیوان شیر + ۱۰ گرم کره و ۱ ق چ وانیل مخلوط و روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه بعد روی کرم پلاستیک یا سلفون بندازید تا رویه نبنده .
حالا فر با درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
مواد لازم کیک🧡
ارد سمولینا ۱ لیوان
ارد سفید نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چایخوری
بیکینگ پودر ۱۰ گرم معادل ۱ ق غذاخوری
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک موزاییکی خوشمزهههه😍😋
۳ بسته بیسکویت پتی بور وانیلی
۱ فنجان چایخوری مغز گردو
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱ ق چ وانیل
۳ ق غ پودر کاکاعو
۱۰۰ گرم شکلات تیره
ابتدا بیسکویت هارو خورد میکنیم و داخلش گردو خورد شده میریزیم و داخل تابه کره رو ذوب میکنیم و شکر و شیر و وانیل و پودر کاکاعو ریخته و روی حرارت میذاریم تا ذرات شکر حل بشه و مواد یکدست شود سپس کاکاعو رو ریخته وبعد به بیسکویت ها اضافه میکنیم و به صورت توپک دروورده و در مغز آجیل و پودر کاکاعو میغلتونیم و در یخچال میذاریم دوساعت😍😋
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روضه
#شهادت_حضرت_زهرا سلام الله علیها
⭕️ روضه خوانی حجت الاسلام استاد رفیعی در محضر رهبر انقلاب اسلامی
#ږښـᰔـاݪِـᰔـہٖٺَمـᰔـاݦݥـᰔـڔاڄـᰔـع👇
💟•▹∝ @Resule10 ∝◃•💟
هدایت شده از پزشک ایرانی
راهمونو بست - @Maddahionlin.mp3
7.04M
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴راهمونو بست فکرشم نمیکردم
🌴مادرم نشست فکرشم نمیکردم
🎤 #امیر_برومند
⏯ #استودیویی
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯یافاطمه الزهرا
🖤یک روز دگر مانده
🕯زمین خم بشود
🖤سایه مادر سادات زجهاڹ
🕯کم بشود
🖤چند روز دگر
🕯بازعلی میگوید
🖤میخ و دیوار به پهلوی
🕯تو مرهم بشود
🏴شهادت بانوی دوعالم
حضرت فاطمه (س) تسلیت 🏴
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊﷽❄️❄️الهــــــــی به امیدتــــو ❄️❄️﷽🕊
🕊با نام یگانه خدایی که در دلهای ماست
❄️🕊و در اعماق وجودمان منزل دارد
🕊❄️🕊خدای عاشقی که هر روز عشق را
❄️🕊❄️🕊ترویج می کند برکل جهان
ঊ
🖤خــدایا🙏
🕊در این روز عزیز
🖤 شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
🕊درهای رحمتت را
🖤به روی همه عزیزانم بگشا
🕊و از خان لطف وکرمت
🖤همه ما را بهره مند بفرما
🕊و دوستان و عزیزانم را
🖤بی نیاز از نامهربانان عالم گردان
🕊آمین یا ارَّحْمَ الرّاحِمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها▪️
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّیقَةِ فاطِمَةَ الزَّکِیَّةِ حَبیبَةِ حَبیبِکَ وَنَبِیِّکَ
وَاُمِّ اَحِبّآئِکَ وَاَصْفِیآئِکَ الَّتِى انْتَجَبْتَها
وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمینَ
اَللّهُمَّ کُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها
وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَکُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها
اَللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى
وَحَلیلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْکَریمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى
فَصَلِّ عَلَیْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُکْرِمُ بِها وَجْهَ اَبیها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ
وَتُقِرُّ بِها اَعْیُنَ ذُرِّیَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.
التماس دعا 🙏
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️شهادت مظلومانه گوهر بی بدیل عرش الهی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
🚶♂🚶♂🚶♂🙏😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح مـا خیر است🕊💕
ای یاران ز پیغام شما
جـان ما مست است
دائم از می جـام شما🕊💕
کام ما هر صبح شیرین گردد
از پیغامـتان
چون عسل شیرین کند
یـزدان ما کـام شما 🕊💕
صبحتـون زیـبـا
روزتـون پـر مـهر🕊💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ ذکرےگهربارتر🌸
ازصلوات نیست
گرتوخواهےدرهای
رحمت بسویت بازشود
سرتاپاےوجودت با
نام زیبایش نورباران بشود
معطر بنما کام خویش🍃
با ذکر زیباے صلوات
#کتلت_برنجی
#کتلت
.من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خورشت
#خورشت_آلو_با_مرغ
برای درست کردن این خوشمزه
ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام
مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم
اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خوراک
#خوراک_گوشت_و_قارچ
غذای نونی
.
۱عدد پیاز رو خرد کرده داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه سرخ کرده گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم رو اضافه کرده خوب سرخ که کردم فلفل دلمه خرد شده و قارچ چندتا دونه خرد شده رو اضافه کرده خوب که تفت خرد و آبش خشک شد کمی رب زده. یه مشت گوجه_گیلاسی و یه مشت غوره ترش داخل اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه و آویشن و پودرسیر زده در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آبش کشیده بشه
دوعدد بادمجون هم که دلخواهیه سرخ کرده روش میزاریم میتونین به جاش سیبزمینی سرخ کرده بزارین
در آخر کمی آبلیمو زده. بعد زیر گاز رو خاموش کرده میکشیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کشک_بادمجان
🔸️مواد لازم
🔸️بادمجان متوسط ۴ عدد
🔸️پیاز متوسط ۱ عدد
🔸️سیر ۲ حبه
🔸️زعفران دم کرده ۱/۲ استکان
🔸️مغز گردو ۱۰۰ گرم
🔸️نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
🔸️کشک ۵ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔹️بادمجانها را پوست بگیرید ، برش عمودی بزنید ، بشوئید و نمك بزنید و بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود . بعد از خشك كردن بادمجانها ، آنها را در مقداری روغن سرخ كنید و بعد از سرخ شدن ، روی حوله آشپزخانه یا دستمال كاغذی ضخیم بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود .
🔹️پیاز را خلال خرد كنید و در مقداری روغن همراه با كمی زردچوبه سرخ كنید . وقتی پیاز طلایی شد ، سیرها را رنده كنید و به پیاز اضافه كنید ، بعد از چند دقیقه نیمی از نعناع خشك را داخل تابه بریزید و هم بزنید .
🔹️بادمجانها را بكوبید و داخل تابه بریزید و بعد از مخلوط كردن مواد ، 2 لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببنید . حرارت زیر تابه را ملایم كنید و بگذارید مخلوط به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود .
🔹️مغز گردو را کمی خرد كنید و بعد از 30 دقیقه كه مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقیمانده نعناع خشك ، به تابه اضافه كنید و خوب هم بزنید .
🔹️ اگر آب غذا كشیده شده بود حداكثر 1 لیوان آب جوش داخل ظرف بریزید . درب ظرف را ببنید و 10 دقیقه دیگر زمان دهید تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند .
🔹️بعد از 10 دقیقه 3 قاشق غذا خوری كشك را همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنید و مواد را هم بزنید، درب ظرف را باز بگذارید و حرارت زیر تابه را كمی بالا ببرید تا آب اضافه كشك كشیده شود .
🔹️بعد از اینكه آب كشك كشیده شد ، زیر تابه را خاموش كنید ، درب تابه را ببنید و 15 دقیقه اجازه دهید تا مواد روی شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابیفتند . ( دقت كنید كه حتما موقع جا افتادن غذا ، شعله زیر تابه را خاموش كنید و درب آن بسته باشد ) و بعد غذا را در ظرف مناسب بكشید و سرو كنید .
✖سایر نکات
✔موقع سرخ كردن بادمجانها برای اینكه نیاز به روغن كمتری داشته باشید ، در تابه را ببندید تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شوند .
✔كوبیدن بادمجانها صرفا برای یكدست شدن ظاهر غذاست و انسجام بیشتر بافت كشك و بادمجان .
✔ بعد از اضافه كردن سیر دقت كنید تا زمان زیادی سیر را تفت ندهید . چون ممكن است در اثر حرارت سیرها سفت شوند .
✔بهتر است نعناع خشك را در چند مرحله به غذا بیفزائید تا عطر و طعم و رنگ خود را از دست ندهد .
✔اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید ، کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧