eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۶ الی ۸ عدد آب لیمو ۵الی ۶ قاشق ۳ الی ۴ قاشق روغن یک قاشق سس ( کچاب یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی ) ماست دو قاشق نمک ، فلفل ، پودر سیر ،زیره سبز و آویشن به میزان لازم . مواد لازم برای مزه دار کردن سیب زمینی ها : سیب زمینی ۶ عدد متوسط خامه صبحانه ۲۰۰ گرم نمک ، فلفل ، پودر سیر ،آویشن و زیره به میزان لازم . در ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو ، روغن ، سس، ماست و ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زیره و آویشن ) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک وفلفل ، پودر سیر ، زیره و آویشن ) مزه دار کرده و در سینی فر چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید 😍😋 حتما امتحان کنید پ.ن : اگر زیر و روی موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند پ.ن : به جای سیب زمینی می تونید از سبزیجات دلخواهتون استفاده کنید 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای خمیر پیتزابا سس جدید آرد 4پیمانه یا 4لیوان خمیر مایه یک ونیم قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری روغن دوقاشق غذاخوری پودرسیر نصف قاشق غذاخوری یا کمتر پودرپیاز یک قاشق غذاخوری طرز تهیه ......... ارد را یکبار الک کنید با خمیرمایه وشکر ونمک وروغن وپودرسیر وپودرپیاز مخلوط کنید بعد یک ونیم لیوان آب ولرم را کم کم بخورد ارد بدین تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد ارد اضافه بخورد خمیر ندین ظرف را کمی چرب کنید وخمیر را استراحت دهید حدود 45تا 60دقیقه تا حجم خمیر دوبرابر بشه ادامه کار با خمیر ودرست کردن پیتزای متفاوت وخوشمزه را در پست بعدی میزارم
هدایت شده از پزشک ایرانی
کسی از بهشت چیزی نمی‌دانست، و خداوند مادر را آفرید...❤️ 🔹سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر بر تمام مادران ایران عزیز مبارک باد🌷
نیایش صبحگاهی خدايا هر روز نوری از وجود نورانيت بر قلوب تاريک و گرفته ما بتابان و با حرارت عشق و معرفت خويش قلبهای خسته و يخ زده ما را گرمی ببخش وقلوب ما را اِحیا بفرما! خورشید جایش را به ماه میدهد روز به شب آفتاب به مهتاب ولی مهرخدا همچنان با شدت می تابد آرزو می کنم قلب هاتون پر از نورِ درخشان لطف و رحمت الهی باشد. ✨روزتون مملو از مهر خدا✨
🌸هیچ وقت دل این دو نفر رو نشکن : ۱- پدر ٢- مادر 🌸هیچ وقت این دو تا کلمه رو نگو : ١- نمیتونم ٢- بد شانسم 🌸هیچ وقت این دو تا کارو نکن : ١- دروغ ٢- غیبت 🌸همیشه این دو تا جمله رو به خاطر بسپار : ۱- آرامش با یاد خدا ٢- دعای پدرو مادر 🌸همیشه دوتا چیز و به یاد بیار: ١- دوستای گذشته رو ٢- خاطرات خوبت رو 🌸همیشه به این دو نفر گوش کن : ١- فرد با تجربه ٢- معلم خوب 🌸همیشه به دو تا چیز دل ببند : ١- صداقت ٢- صمیمیت 🌸همیشه دست این دو نفرو بگیر : ١- یتیم ٢- فقیر ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
‍ 🍃🌸تقدیم به بانوان گروه 🌸🍃 🌸 ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺑﺎﻏﻬﺎﯼﺁﺭﺯﻭ 💞 ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻧﻌﻤﺘﯽﺩﺭﭘﯿﺶﺭﻭ 🌸 ﺯﻥیعنی:ﺑﻨﺪﻩ ﯼﺧﻮﺏﺧﺪﺍ 💞 ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻧﯿﻤﯽﺍﺯﻣﺮﺩﺍﻥﺟﺪﺍ 🌸 ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻫﻤﺴﺮﯼﺧﻮﺏﻭﺷﻔﯿﻖ 💞 ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺑﻬﺘﺮﯾﻦﯾﺎﺭ ﻭﺭﻓﯿﻖ 🌸 ﺯﻥ ﯾﻌﻨﯽ:مرهم هرخستگی روز زن و مادر مبارکــــــــَ باد 🎉 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خــــــدایا 🙏 در این صبح زیبایی چهار شنبه دلهایمان را 🍂🌸 لبریز از شادی و پرتویی از شاخسار محبتت را بما هدیه کن🍂🌸 تا حضورمان موجب خیر و برکت باشد آمیـن 🙏🌸 🍃🌸 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸 آغاز صبح یاد خدا باید کرد🍂🌸 خودرا به امید او رها بایدکرد ای با تو شروع کارها زیباتر آغاز سخن ترا صدا بایدکرد🍂🌸 امروزمان را آغاز میکنیم بنام خدایی که تسکین دهنده دردها وآرامش دهنده قلبهاست🍂🌸 خدایا به امیدتو🙏☺️🍂🌸 🍃🌸 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 🍃🌸بر سیده زنان عالم صلوات 🍃🌸بر مایه افتخار آدم صلوات 🍃🌸بر فاطمه ، حبیبه حی ودود 🍃🌸بر دُخت پیام آور خاتم صلوات (💖)اللّهُمَّ ✨(💛)صَلِّ ✨✨(💚)عَلَی ✨✨✨(💙)مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨(💖)وَ آلِ ✨✨✨✨✨(💛) مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨(💚)وَ عَجِّلْ ✨✨✨(💙)فَرَجَهُمْ ✨✨(💖)وَ اَهْلِکْ ✨(💛)اَعْدَائَهُمْ (💙)اَجْمَعِین
😎😁. تخم‌مرغ ۳ عدد ⁣⁣⁣ شکر...... یک پیمانه ⁣⁣⁣ آرد .....۲ پیمانه ⁣⁣⁣ شیر.....نصف پیمانه ⁣⁣⁣ روغن مایع....... نصف پیمانه ⁣⁣⁣ وانیل۱/۴ ق چ ⁣⁣⁣ بکینگ پودر ۱ ق م ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ خب اول از همه تخم مرغ شکر و وانیل رو خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم،کشدار و کرمی رنگ بشه (حدودا ۵ دقیقه)بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و ۱تا۲دقیقه دیگه بزنید آخر سر آرد وبکینگ پودر روکه بعدازسه بار الک کردن به مواد اضافه کنید وخیلی آروم با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید تا ترکیب بشن ،در قالب چرب وآرد پاشی شده ریخته در فر ۱۷۰درجه به مدت بیست تا نیم ساعت میپزیم من در قالب ۲۵ در ۳۵ این کیک رو پختم ،بعداز سرد شدن کیک رو از قالب خارج کردم ،کیک رو به صورت مربع مربع برش دادم بعد مربعها رو دوباره به صورت سه گوش برش زدم ودر سس شکلاتی زدم ودر آخر در پودر نارگیل غلتوندم 🌹 برای درست کردن سس شکلاتی دوفنجان شیر یک فنجان پودر قند دو قاشق غذاخوری پودر کاکاعو یک لیوان پودر نارگیل برای تهیه سس،مواد رو دریک تابه بریزین ومخلوط کنید ،روی حرارت بزارین تا بجوش بیاد بعد حرارت رو خاموش کنید،وبزارین یکم سرد.. بشه .
🍵خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان –
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت به آلو😋 مواد لازم🔻 مرغ ۶ تکه به ۲ عدد آلو ۲۰ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۵ حبه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم پول بیبر ، پودر زنجبیل ، پودر پاپریکا ، پودر دارچین ، از هر کدام نصف قاشق چای خوری زعفران به میزان لازم رب ۱ قاشق غذاخوری سر پر طرز تهیه🔻 مقداری پودر زعفران روی مرغ ها بریزید و حسابی ورز بدین تا همه جای مرغ ها زعفرانی بشه ، مرغ ها رو سرخ کنید و کنار بزارین ، سیر و پیاز رو خرد کنید و تفت بدین تا طلایی بشه ، حالا ادویه جات رو اضافه کنید و بعد رب ،وقتی تفت خورد دو لیوان آب جوش اضافه کنید و تمه های مرغ رو اضافه کنید و بزارین بپزه ، نیم ساعت آخر به ها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید تا داخل خورشت وا نره ، به ها و آلوها رو اضافه کنید و بزارین نیم ساعت جا بیفته و بعد هم نوش جانتون. .
هدایت شده از پزشک ایرانی
ســـ😊ــلام✋ ظهر زیباتون بخیر ☕ 🌸 😊 روز تون پُر برکت 🌸 🍃 عشقا امروز بیشتر از قبل فعالیت داریم و پستای خفن زیادی داریم حتما کانال رو دنبال کنید 😍⁦♥️⁩👌 ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋اسنک پنیری😍 پیاز یک عدد سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم هویج ۲ عدد متوسط فلفل دلمه ای یک عدد رب یک قاشق غذاخوری نان تست ۸ عدد مایونز ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم فلفل به میزان لازم در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت داده کمی که تغییر رنگ داد مرغ های خرد شده را اضافه کرده و وقتی طلایی شد ، فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده. رب اضافه کرده و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید غلیظ شود. کف ظرف فر را چرب کرده و پنیر را روی نان زده . سپس خوراک مرغ ، نان تست و مخلوط مایونز و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و نوش جاان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش باگت های شیرین مواد لازم خمیر: 350 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر گرم نمک 4 گرم (1 قاشق چایخوری) 25 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر 7 گرم (2 قاشق چایخوری) مخمر خشک 50 گرم (3/2 قاشق غذاخوری) کره 700 گرم آرد (5/3 فنجان) آب پخت و پز: اب 25 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر برای خمیر: در یک کاسه شیر گرم را بریزید. نمک ، شکر و مخمر تازه اضافه کنید. آن را مخلوط کرده و کره ذوب شده و آرد را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و بگذارید 90 دقیقه بماند. خمیر را به گلوله تقسیم کنید. هر توپ را پهن کرده و یک نان درست کنید. در قابلمه آب را بریزید و شکر اضافه کنید. بگذارید بجوشد و بعد نانها را اضافه کنید. آنها را کمی بپزید و درون تابه قرار دهید و از بالا برش بزنید. مقداری آرد بپاشید. آنها را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از پدر & مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسلاااامتی همه ی مادرای سرزمین❤️🌹 روز مادر مبارک👍 ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر تنها آدمیه که نمیشه تو این دنیا بَدل و مدلشو ساخت🍂🌸 عطرش ، صداش ، چشماش، عشق و ازخودگذشتگیش اصلا ...!!! همه چیزش خاص خودشه...🍂🌸 💖Join👇
دعای خیر مادر حلال مشکلات🍂🌸 خوش بہ حال آنڪہ همراهش دُعاے مادر است در شبستاڹ اَدب ذڪرش رضاے مادر است چشم دل را رو بہ🍂🌸 چشم انداز دنیا بستہ است مست و شیداے نڪَاه آشناے مادر است ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌ مـــــــادر دوستت دارم♥️🤗   💖Join👇 🍃🌸 🌸🍃
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر تنها آدمیه که نمیشه تو این دنیا بَدل و مدلشو ساخت🍂🌸 عطرش ، صداش ، چشماش، عشق و ازخودگذشتگیش اصلا ...!!! همه چیزش خاص خودشه...🍂🌸 💖Join👇
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
دعای خیر مادر حلال مشکلات🍂🌸 خوش بہ حال آنڪہ همراهش دُعاے مادر است در شبستاڹ اَدب ذڪرش رضاے مادر است چشم دل را رو بہ🍂🌸 چشم انداز دنیا بستہ است مست و شیداے نڪَاه آشناے مادر است ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌ مـــــــادر دوستت دارم♥️🤗   💖Join👇 🍃🌸 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(اناری) مواد لازم مرغ مكعبي خردشده : ٧٠٠ گرم رب انار : ٢ تا ٣ ق غ گردوي آسياب شده (كمی درشت) : حدود ٦ ق غ سبزيجات معطر(نعناء و چوچاق) : به مقدار لازم پياز خلالي خردشده : ١ عدد بزرگ نمك_فلفل : به ميزان لازم كره : برای سرخ كردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش باگت های شیرین مواد لازم خمیر: 350 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر گرم نمک 4 گرم (1 قاشق چایخوری) 25 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر 7 گرم (2 قاشق چایخوری) مخمر خشک 50 گرم (3/2 قاشق غذاخوری) کره 700 گرم آرد (5/3 فنجان) آب پخت و پز: اب 25 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر برای خمیر: در یک کاسه شیر گرم را بریزید. نمک ، شکر و مخمر تازه اضافه کنید. آن را مخلوط کرده و کره ذوب شده و آرد را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و بگذارید 90 دقیقه بماند. خمیر را به گلوله تقسیم کنید. هر توپ را پهن کرده و یک نان درست کنید. در قابلمه آب را بریزید و شکر اضافه کنید. بگذارید بجوشد و بعد نانها را اضافه کنید. آنها را کمی بپزید و درون تابه قرار دهید و از بالا برش بزنید. مقداری آرد بپاشید. آنها را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
مواد لازم تخم مرغ ۶عدد شکر ۲۵۰گرم آرد ۲۰۰گرم شیر نصف پیمانه روغن ۳چهارم پیمانه پودر کاکائو ۴ق.سوپخوری بیکینگ.پ ۱ق.چایخوری طرز تهیه: همه رو باهم داخل همزن میریزیم و یک دقیقه میزنیم سپس در فر پیش گرم ۱۸۰درجه میپزیم. نیم ساعت یا بیشتر میدونید باید چک کنید دیگه.(مواد به دمای محیط رسیده باشن)من با نصف مواد درست کردم.
برای میرزا قاسمی بادمجونها رو کبابی کرده زیر آب سرد پوستشونو جدا می کنم و با گوشت کوب، خوب له می کنم میذارم کنار ، سیر رو خرد می کنم با زردچوبه سرخ می کنم. دوتا گوجه رو رنده ویا ریز خرد می کنم و میذارم آبش تبخیر بشه و باروغن تفتش میدم . میرزا قاسمی گوجه اش نباید اونقدر زیاد باشه که به قرمزی بزنه عزیزانی هم هستن که میرزا قاسمی رو با گوجه زیاد دوست دارن و حتی رب گوجه هم توی این خورشت استفاده می کنن. خب میرزا قاسمی صد البته با گوجه فرنگی خوشمزه تره. و اینکه مزه بادمجون باید بر گوجه غالب باشه. سیر سرخ شده رو بهش اضافه می کنم نمک فلفل سیاه یا قرمز بهش میزنم و بادمجون کبابی رو بهش اضافه می کنم. بادمجون باید حسابی هم میخوره تا همراه گوجه و سیر خوب سرخ بشه وته نگیره. و زمانی که دیگه به کف ماهی تابه نچسبه و براحتی توی روغن هم بخوره یعنی دیگه آمادست. حالا اینجا دیگه سلیقه ها متفاوته میتونیم تخم مرغ رو جدا سرخ کنیم و تکه تکه کنیم و به خورشت اضافه کنیم یا هم میتونیم توی خورشت بشکنیم و هم بزنیم ویا اینکه بعضی از عزیزان تخم مرغ رو همراه سیر سرخ میکنن و به خورشت اضافه میکنن من به شخصه این مورد آخر رو تا الان بکار نگرفتم چون عقیده دارم سیر باید مزش توی بادمجون بره. دوستان درسته آشپزی سلیقست و یک غذا رو در هر منطقه به یک شکلی درست میکنن ولی باید توجه داشته باشیم در درست کردن یک غذا اینقدر دخالت نکنیم که از دستور اصلیش فاصله بگیریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نیمرو پیتزایی🔝🎥 . مواد لازم تخم مرغ 4عداد 🥚 شیر100میلی لیتر 🥛 نمک فلفل به مقدار لازم🌶 نان تست 🍞 روغن سوسیس🍣 پنیر🧀 کچاپ آماده سازی: تخم مرغ را در کاسه بشکنید ، شیر اضافه کنید. نمک و فلفل را مزه دار کنید تا مزه دار شود. هم بزنید نان را آنجا غوطه ور کنید. خوب آن را خیس کنید. قالب را با روغن نباتی چرب کنید. برش های نان را پهن کنید. توده تخم مرغ باقیمانده را روی آن بریزید. روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. درب را ببندید. هنگامی که تخم مرغ گرفت ، آن را به آرامی برگردونید،،، بلافاصله سس گوجه فرنگی بزنید. روی آن را سوسیس خرد شده و پنیر رنده شده را بپاشید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط بزارید تا پنیر ذوب شود. نوش جان!