#کوکو
#کوکو_اسفناج خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: اسفناج
تخم مرغ خام۲ عدد
سیب زمینی آبپز ۲ عدد
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه
روغن
زعفران دم شده
پیازآب گرفته شده یک عددکوچک
اسفناج مقدارش به دلخواه از۱۰۰ گرم تا۲۰۰گرم
.
پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. نوووش جان❤❤❤
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧚♀خـدایـا امـشب
✨آرامشی از جنس
🧚♀فرشته هایت نصیب
✨هـمه دلها
🧚♀و شبی بی دغدغه
✨آرام و بـی نظیر
🧚♀قسمت عزیزانم بگردان
✨بـه امـید فردایی عـالـی
🧚♀شبتون آرام و خـوش
✨در پنـاه خالق بزرگ و مهربان
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 پروردگارا !
به هر چه بنگرم...
تـو در آن آشکاری ..
🌸 و چه مبارک است
روزی که با نام زیبای تو
و با توکل بر اسم اعظمت.
آغاز می گردد ای صاحب کرامت
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
الهی به امید تو ...
پناهمان باش ای بهترین🍂🌸
💖Join👇
🍃
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷ســـــــلام
🌷صبحتون بخیر
🌷روزتون سرشار از
🌷لبخند و مهربانی
🌷خیر و برکت و
🌷پیشرفت و موفقیت
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷دوشنبه تون شاد و بینظیر
🍂🌸ان شاءالله امروز
🌷بهترین روز
🍂🌸زندگیتون باشه
🌷پرازخیر و برکت
🍂🌸سرشار از شادی و آرامش
🌷لبریز از موفقیت و لبخند
🍂🌸الهی زندگیتون پراز خوش خبری و
🌷دلتون پراز شادی باشه
🍂🌸روزتون زیبـا و در پنـاه خدا
💖Join👇
هدایت شده از خصوصی عجایب جهان
مهربان خدای من...🍂🌸
این دست های خالی به سوی تو بلند میشود
تو خود ای خزانه دار بخشش ها ،🍂🌸
بهترین ها را برای همه بندگانت محقق کن!
اگر قابل بدانی
دعا میکنم هیچ بنده ای از بندگانت،
عمر به بیماری نگذراند
و اسیر درد و رنج نگردد…
دعا میکنم شفا دهی تمام دردمندان را...🍂🌸
سلامت بدار تمام کسانی را جز تو پناه و یاوری ندارند
و براستی که همه ی ما کسی جز تو نداریم…
پرکن دامان کسانی راکه دستشان به درگاه بی نیاز توست
و صبور گردان تمام منتظران و بی قراران را🙏🌸🍂
🍃🌸 🌸🍃
خورش خلال
دوتا پیاز ریز خرد شده را با روغن تفت دادم کمی سبک شد ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی ریز خرد شده را اضافه کردم وتفت دادم بعد یکی دو قاشق رب اضافه شد کمی هم زرد چوبه ونمک بعد هم آب اضافه کردم تا گوشت بپزه در این فاصله صد گرم خلال بادام را در آب خیس کردم یک ساعتی بمونه ده دقیقه اخر هم آبش خالی کردم وکمی زعفرون به خلال ها اضافه کردم با دو ق غ گلاب ، گوشت که تقریبا پخته شد یکعدد چوب دارچین تو خورش اضافه کردم وخلال هم به خورش اضافه شد نمک هم اندازه کردم وچند لیموامانی ودو ق غ زعفران دم شدهم افزوده وده دقیقه اخر پخت خورش پنجاه گرم(کمتر هم میتونید زرشک اضافه کنید)زرشک سیاه شسته شده را اضافه کردم (زرشک میشه با کمی کره تفت هم بدید ولی من تفت ندادم) حرارت را کم کم کنید تا خورش جابیفته این خورش باید به روغن بیفته واب کمی داشته باشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ساندویچ مرغ_برگر 🌮🍔🍔
مواد لازم:
مرغ چرخکرده: ۵۰۰ گرم(سینه و ران)
پیاز: ۱ عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۵ قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای: به مقدار لازم (به دلخواه)
نمک و فلفل و آویشن: به مقدار لازم
خمیر وسط نان باگت ۱ عدد
طرز تهیه:
مرغ چرخکرده را داخل کاسه ای بریزید و با پیاز رنده شده، آبلیمو، خمیر باگت ،روغن، نمک و فلفل و آویشن مخلوط کنید و کمی ورز دهید.
روی کاسه را بپوشانید و ۴-۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید تا طعم مواد جذب هم شود پس از این مدت زمان مواد را از یخچال خارج کنید، مواد را به چند قسمت تقسیم کنید و کف دست یا روی پیش دستی که مشما فریزر کشیدید شکل دهید
کمی روغن ته ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن برگرهای مرغ را کباب کنید. پس از کباب شدن تکه ای پنیر ورقه ای روی هر برگر بگذارید تا ذوب شود، برگر را درون نان قرار دهید و با گوجه، خیارشور، کاهو و … سرو کنید.
نکته :
برگر مرغ را می توانید روی کباب پز نیز آماده کنید، برای کباب کردن دو طرف برگر را به کمی روغن اغشته نمائید سپس کباب کنید (بدلیل اینکه گوشت مرغ چربی ندارد).
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
یه دیس خوشمزه تقدیم نگاهتان
از کدبانوی هنرمند
سلام دوستان صبح بخیر میخوام روش صحیح سرخ کردن بادمجون رو اموزش بدم. ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت ورقه ای برش بزنید سعی کنید زیاد ضخیم برش نزنید اینجوری هم سریع تر سرخ میشه هم اینکه روغن کمتری جذب میکنه. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه. بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید. اینجا مهمه دوستان از همون اول زیاد روغن بریزید شما هر چی کمتر روغن بریزی بادمجونا بیشتر روغن رو جذب میکنن پس همون اول زیاد روغن بریزید و بزارید حسابی داغ شه بعد بادمجونا رو بچینید و سرخ کنید . اجازه بدید بادمجون ها حسابی سرخ بشن طوری که وقتی میخواید بادمجون رو بردارید ی حالت چیپسی و خشکی داشته باشه . بادمجون ها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید تا روغن های اضافیش کشیده شه . ب همین راحتی ب همین 😍😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزای ماکارانی😋
مواد لازم برای ۱ پیتزای ۲ نفره🔻
۳۰۰ گرم ماکارونی
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱/۲
پنیر پیتزا رنده ۳۰۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
سیر ۴ حبه
ادویه مواد🔻
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
اویشن ۱ ق چ
ادویه ماکارونی🔻
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
پودر سیر ۲ ق چ
اویشن ۲ ق چ
#انار_پلو 🍛 😋
🔸یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلایی رنگ شد دو ق غ گشنیز خرد شده یا یک ق چ تخم گشنیز اضافه کنید و مخلوط کرده و سپس سه ق غ خلال پسته به همراه دو ق غ زعفران دم کرده و نمک و فلفل و ادویه پلویی هم افزوده و اگر دوست داشتید مقداری کشمش هم اضافه کرده (من کشمش نریختم و از تخم گشنیز استفاده کردم) حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و دو پیمانه انار به موادتون اضافه کنید و مواد را کنار بزارید، سه پیمانه برنج خیس کرده را ابکش کنید و مواد را لابه لای برنج گذاشته و دم بگذارید تقریبا بعد از 25 دقیقه غذا امادست، من مقداری گوشت مرغ جدا پختم و تکه ای را با مواد لای برنج گذاشتم و تکه ای هم سرخ کرده و روی برنج گذاشتم، واستون باشه این غذا زیاد روی حرارت نمونه چون میسوزه و حتما ته قابلمه نون یا سیب زمینی بذارید، مقداری از مواد را برای تزیین غذا نگهدارید
#ساندویچ_مرغ_پیازچه 🌯 😋
🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پاریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه .
بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه .
بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید
مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید