eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم🌺 خدایا دخیل بسته ام 🌸 انگشتانم رابه ضریح آسمانت.. به وسعت مهربانیت و منتظر نشسته ام... ایمـــــان دارم همه‌ی نامه های نانوشتهِ دلم به مقصد مهربانی تـــــو می رسد..منو دریاب🍃 صبحتون بخیرو شادی 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞🍞🍞 ویدیوی آموزشی طرز تهیه نرم و پفکی با رویه دارچینی ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
ترکیب بِی بی اسفناج(برگهای جوان و کوچک اسفناج)+دانه های انار+سیب یا گلابی ورقه شده ( توت فرنگی را در فصل تابستان میتوان جایگزین کرد)+گردو برای سس سالاد از ترکیب رب انار+سرکه بالزامیک+روغن زیتون +نمک +فلفل استفاده کنید. از پنیر بلوچیز در صورت تمایل میتوانید در سالاد استفاده کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
برنج نیم کیلو که حتما از نوع برنج عطری نیم دون و از نوع ایرانی باشه نخود۳۰۰ گرم یاکمتر عدس هم۲۰۰گرم لوبیاقرمز۳۰۰گرم سبزی تره ۱کیلو ترخون خشک برای این مقدارنصف لیوان استفاده کردم گوشت هرچی بیشتربه قول ما بوشهریا ، خَشتر . برنج رواز قبل خیس میکنیم میزاریم تابپزه وشفته بشه خوب باز بشه تقریبا یه دوساعتی باید زمان بزاریم باشعله کم خوب بپزه بعد میکس میکنیم تره خورد شده به اندازه بند انگشت باشه رواضافه میکنیم میزاریم توش خوب له بشه وبپزه بعدلوبیارواضافه میکنیم من لوبیامومیکس میکنم بعد بهش اضافه میکنم بعداز چندقیقه بقیه حبوبات هارواضافه میکنیم برااینکه رنگ آشمون خوشرنگ بشه یه کم سبزی قرمه توفریزرکه داریم روبهش اضافه میکنیم گوشتمونم که پختیم اول ریش ریش میکنیم بعد اضافه میکنیم جداپیاز نه زیاد۲-۳عدد پیاز متوست نگینی خوردشده سرخ میکنیم زدچوبه بهش میزنیم برارنگ آشمون بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم حالا آخر سربهش ترخون اضافه میکنیم میزاریم باشعله کم دم بکشه نکته آب گوشتمون روتوآش استفاده میکنیم تاهرجاهم دیدیم که آشمون میخواد سفت دربیاد آب جوش اضافه میکنی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از پزشک ایرانی
◾️▪️💛▪️◾ 💛 💛 ◾️ "؏"◾️ 💛امشب شب عـزای امـام عالمین است 💛دل را هـوای قبر غریب کاظمین است 💛باب‌الحوائج‌امشب حاجت‌روا گردیده 💛مهدی به‌یادجدش،صاحب‌عزا گردیده 🏴شهادت باب الحوائج🏴 🏴امــــام موسی کاظم علیه السلام🏴 🏴 برشما تسلیت باد🏴 🏴آجرک الله یاصاحب الزمان(عج)
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترین ظهر رو براتون آرزو دارم خونه دلتون گرم سفرهاتون پربرکت غصه ازتون دور 💟 ظهرسه شنبه تون زیبا و دلنواز 💟 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   
هدایت شده از پزشک ایرانی
گل که باشی باغبانها دست چینت میکنند سنگ باشی میتراشند و نگینت میکنند هرگز از این پیله تنهایی ات غمگین نباش روزگاری میرسد فرش زمینت میکنند چوب خشکی در بیابان باش اما مرد باش چوب نامردی اگر در آستینت میکنند ای درخت پیر بر این شاخه ها دل خوش نکن چون که با دست تبر مطبخ نشینت میکنند نیشخند دوستان از زخم دشمن بدتر است آشنایان بیشتر اندوهگینت میکنند ❣ 🌼🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸مواد لازم نون باگت ۱ عدد گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم پیاز سرخ شده ۱ عدد قارچ تفت داده شده ۵ عدد ذرت ۱ ق.غ فلفل دلمه ۱ ق.غ پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم . 🔸طرز تهیه نون باگت رو از وسط نصف کنید و یکم خمیر داخل رو در جدا کنید، بعد با وردنه چند بار روش بکشید تا نازک و منسجم بشه، مواد روی پیتزا کاملا سلیقه ایه هر چی خودتون دوست دارید استفاده کنید ⁦☺️⁩ (من از گوشت چرخکرده، قارچ، فلفل دلمه، پیاز، و ذرت استفاده کردم) خمیر رو روی سینی فر بزارید، روش به ترتیب سس کچاپ، یک لایه پنیر، مواد گوشتی و یک لایه دیگه پنیر بریزید، و با هر چی دوست دارید تزیینش کنید. حدود ده دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا پنیرش آب شه. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
🥀 بسیار زیبا 👌 آدمی هرچند عاقل، باز غافل میشود... تور و ماهیگیر باشد ، آب هم گِل میشود... ساده می گویم ، نیازی نیست پیغمبر شوی... تو «خودت» باشی ، به قلبت وحی ، نازل میشود... کج شده راهت اگر در زندگانی ، غم مخور... قبله هم ، گاهی به چپ یا راست ، مایل میشود... تَرکِ خود کردی، شکستی، چاره جز برگشت نیست... چون نمازی که به شهر خویش ، کامل میشود... گر زمین هم خورده ای، در کار خِیرت ، حق نخور... روزه هم با خوردن افطار ، باطل میشود... خشک بودن ، اقتضای شاخه های مُردنی ست...  گرچه آتش ، چوبِ تَر را نیز ، شامل میشود... زندگی یا زنده گی؟ اصلا بیا صحبت کنیم... حرف اگر باقی نماند ، مرگ حاصل میشود... 🌹❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥ ₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
ناهارچربوچیلی😋 گاهی ماکارونیتون روهرطوروباهرموادی که درست کردین به جای دم کردن تو یه ظرف فربریزین وروی سطحشوباپنیر بپوشونین وبدبذارینش توفرووقتی این شکلی شددرش بیارین ونوش جان کنین ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از پیاز چیبسی یک چند مورد بگم که یک پیاز مجلسی خوب داشته باشید . اول اینکه واسه پیاز داغ مجلسی خلالی از پیاز ریز استفاده کنید برای پیاز داغ نگینی از پیاز درشت . زمانی که حس کردید پیاز داغ داره طلای میشه سریع از روغن خارج کنید چون روغن جذب پیاز وداغ سریع رنگ پیاز تیره میکنه پیاز داغ ها رو حتما داخل صافی بزرگ پهن کنید تا خمیر نشه همه پیازها رو موقعی که داغ هستن روهم دیگه تلنبار نکنید بهشون زمان بدید تا کامل روغن های اضافی پیاز گرفته بشه . پیاز داغ هارو خلالی کردم داخل غذاساز داخل تابه ریختم وگذاشتم روگاز تا پیاز سبک بشه داخل صافی ریختم ابش کشیده بشه سپس داخل روغن داغ ریختم وتا لحظه ای که رنگش تغییر نکرده هم نمیزنم وقتی احساس کردید داره رنگش تغییر میکنه هم بزنید .رنگش که به طلای نزدیک شد سریع از داخل روغن خارج کنید که رنگش تیره نشه نوش جان. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
هنڪَامی ڪھ دری از خوشبختی بھ روی ما بستھ میشود دری دیڪَر باز میشود ولی ما اغلب چناڹ بھ در بستھ چشم میدوزیم ڪھ درهای باز را نمی‌بینیم .!