فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜🌹🌸🍀 برمدارعشق 🍀🌸🌹💜
📖 تلاوتی بی نهایت زیبا و بی نظیر 📖
💖بـاسلام به.شکرانه. سلامتی. خود 💖
❤️ برای بیماران و گرفتاران دعا کنیم❤️
💟 وهمه باهم هرروز،بخوانیم 💟
💚 بسم الله الرحمن الرحیم 💚
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّإِذادَعاهُ وَیَکْشِفُ السُّوء
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّإِذادَعاهُ وَیَکْشِفُ السُّوء
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّإِذادَعاهُ وَیَکْشِفُ السُّوء
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّإِذادَعاهُ وَیَکْشِفُ السُّوء
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّإِذادَعاهُ وَیَکْشِفُ السُّوء
💚میلیونهاصلوات به نیت شفای همه💚
💖بیمـاران مخصوصاًشفای سرطانیها💖
❇️ علی الخصوص بیماران کرونایی ❇️
💟 سهـم شمـاپنج صلوات 💟
🦋 حداقل یکبار به اشتراک گذارید 🦋
💟إِنَّ.اللَّهَ وَملائِكَتـَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يـَا
❇️أَيُّهَاالَّذِينَ آَمَنُواصَلُّواعَلَيْهِ وَسَلِّمُواتَسْلِيمًا
💜اللَّهـُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و💚
💚آلِ مُحَمّدوَعَجِّل فَرَجَهُم 💜
♥️وَاَهْلِکْ اعْدائَهُم اجمعین💚
💚 آمین یاارحم الراحمین ♥️
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷امروز و هر روز
شکر گزار خدا باشید 🌸🍃
🌷و بیندیشید
🌷که چقدر ثروتمندید
🌷خانواده بسیار قیمتی اند
🌷و وقتتان طلاست
🌷و سلامتیتان گنج
🌷امروز و هر روزتان
پراز امیــد و نشــاط ...🌸🍃
🍃🌸
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
تارت شور تن ماهی
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
200 گرم آرد
120 میلی لیتر روغن آفتابگردان
120میلی لیتر شیر
30 گرم پنیر رنده شده
10گرم مایه خمیر فوری
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل
مواد پر كردن:
200 گرم پنیر قابل پخش تازه
80 گرم تن ماهی
کاهو
زیتون های سبز
گوجه گیلاسی
پیاز قرمز
برگ های ریحان
روغن زیتون اضافی
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی چروس👇👇
مواد لازم
یه لیوان آب
یه لیوان آرد
سه ق غ خ شکر
سه عدد تخم مرغ
50 گرم کره
نوک ق چ خ نمک
نوک ق چ خ وانیل
آب و شکر وکره وانیل و نمک میزاریم روی حرارت از کناره ها که شروع به حباب زدن کرد آرد به یکباره اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم تا خمیر به یک جا جمع بشه. خمیر به ظرف دیگه انتقال میدیم تا کاملا سرد بشه. بعد تخم مرغ دونه دونه اضافه میکنیم هر بار هم میزنیم تا خمیر یکدست و چسبناکی درست بشه. بعد توی قیف میریزیم و به اندازه ی ده سانتی توی روغن قیچی میکنیم بعد حرارت روشن میکنیم با حرارت متوسط رو به کم میزاریم تا آروم سرخ بشه.حرارت اگه زیاد باشه چرس مغز پخت نمیشه و توش خمیری میشه.حواستون باشه به مقدار کم توی تابه برش بزنین اگه خمیر ها روی هم بیافته ترد نمیشه.
بعد هم توی مقداری شکر و دارچین میغلتونیم میتونین با شکلات صبحانه سرو کنین
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک #شیرینی_بدون_فر خوشمزهه😋
#شیرینی_گردو_عسلی
گردو ۳۰۰ گرم
عسل ۳۰۰ گرم
شکر ۱ ق غ(دلبخواهی)
ابتدا گردوهارو تفت بدین کنید سپس خنک که شد ریز خورد کنید و عسل رو داخل ظرف آلومینیومی روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید وقتی مقداری تغییر رنگ داد و به غلظتی رسید که روی قاشق که برعکس کنیم نریزه ،گردو رو اضافه میکنیم و روی تخته چوبی که با آب مرطوب کردیم بریزید و با وردنه که با آب مرطوب کردین صاف کنید و برش بزنید
و در ظرف دربسته نگهداری کنین🌸
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_با_گوشت_چرخی
موادلازم:
6تا7 عدد سيب زميني
كره
پنيرچدار یا پيتزا
مواد میانی :
250تا300 گرم گوشت چرخی
1عدد پياز
1عددفلفل قرمز
1عدد فلفل سبز
1 استکان گوجه فرنگي پوره شده
فلفل
نمك
طرزتهیه:
ابتدا سيب زمينی ها را شسته وخشک کرده و از وسط نصف کنید.
میتونید در فویل که کاغذ روغنی گذاشته ایدسیب زمینی ها را گذاشته وبزارید در فر 200درجه تا سیب زمینی ها پخته شوند با چنگال یا چاقو چک کنید.(حدود50دقیقه).
تا سیب زمینی ها آماده بشن، مواد میانی را درست کنید.
در تابه پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده وگوشت چرخی را اضافه کرده وبعد کمی تفت خوردن پوره گوجه وفلفل های رنگی خورده شده وادويه دلخواه راریخته وآب گوجه که کشیده شد از روی حرارت بردارید.
طبق ویدئو سيب زميني ها پخته شده را از فویل درآورده و با چنگال داخل سیب زمینی ها را له کنید وکمی کره وپنیرونمک وفلفل اضافه کرده وخوب مخلوط کنید واز مواد گوشتی روی آنها ریخته را له كرده و ودرآخر یک ورق پنیر چدار(موتزارلا) گذاشته وبرای مدت 10تا 15دقیقه درفر گذاشته تا پنیرها آب وطلایی شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#طاس_کباب🥘
🍜طرز تهیه
یه پیاز درشت روخلالی کردم وباکمی زردچوبه وبااون فلفل قرمزام کمی تفت دادمش وگوشتمو بهش اضافه وهمه روباهم تفت دادم ودوتا دونه گوجه فرنگی رورنده ریز یاتومیکسر زدم تنگش همه روباهم مخلوط ویه قاشق رب گوجه هم زدم بهش وکمی آب ریختم توش یکی دوتاقل که زد درشو گذاشتم تاجابیوفته وبعد رفتم سیب زمینی های کوچولو روپوست کندم وتوروغنش کمی زعفرون ریختم وتفتش دادم وبعد دوتا دونه هویج رو حلقه حلقه کردم ودر کنار سیب زمینی یه کوچولو تفتش دادم وکمی آلو خورشتی روکه هم ازقبل خیس داده بودم بهش اضافه ووقتی گوشتمون نیم پز شد بهش اضافه کردم ونمکشو میزون ودرآخر توهمون روغن سیب زمینی گوجهفرنگی هامو هم سرخ کردم ودرآخر به خورشتم اضافه کردم به هم نداشتم نریختم و۵دقیقه قبل سرو دوقاشق بهش آب نارنج تازه یعنی یه چیزی شدا.
👈غذا همچینی باید رنگولعاب دارباشه نه رنگو روپریده آبپز اصن دوست ندارم.
👈درضمن ازروغن زیاد استفاده نشده درطبخ این غذا ولعابش واسه گوشت تازه گوسفندیه.
❤️ پیامبر اڪرم (ص) :
هرڪس مےخواهد رزق او زیاد شود هر صبح و شب
⇜۞ ۳مرتبہ این دعا را بخواند این دعابہ حدے نتیجہ مےدهد ڪہ تا ۷ نسل او نیز محتاج نشوند🍃
« مفاتیح الحاجات ۸۷
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
#شیرینی_گل_مینا 🥯 😋
کره 200گرم
رنده پوست لیمو 1 ق چ
پودر قند 100گرم
پودرکاسترد 4 ق س
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانیل مقداری
ارد 250تا 300گرم
بکینگ پودر یک دوم ق چ
زرده تخم مرغ 1
کره وپودر قند وپوست لیمو.رو زده تاحجمش دوبرابر بشه زرده رو اضافه کرده و بعد نشاسته ذرت ارد کاسترد و بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک.اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه نکنین چند دقیقه بزارین یخچال سفت میشه بعد خمیر رو من دوقسمت کردم وبه یه قسمت پودرکاکایو زدم بعدم با کاتر گل مینا قالب زدم در فر درجه صدوهفتاد به مدت یکربع
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب
برای خمیر:
200 گرم کره نرم شده در دمای محیط
نصف پیمانه سرخالی روغن مایع
یک چهارم پیمانه شکر دانه ریز
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سر پر ماست
1 قاشق غذاخوری سرکه (انگور یا سیب)(قابل حذف است)
1 بسته وانیل شکری( معادل 5گرم یا کمی وانیل خالص)
4تا 4ونیم پیمانه آرد(میزان آرد نمیشه دقیق گفت کم کم اضافه کنید تا خمیرتون جمع بشه و به دست نچسبه اگر زیاد آرد بزنید خمیر سفت میشه کیفیت شیرینیتون پایین میاد)
برای داخل پای:
5 عدد سیب متوسط
5 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
2 قاشق چایخوری دارچین
گرد اختیاری به اندازه 1 فنجان (در این جا اضافه نشده)
پودر قند برای روی پای سیب
تمام مواد خمیر به غیر از آرد را داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نچسبد بدست بیاد
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#آش
#آش_گندم
نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم .عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره .
راز یکـ آش خوشمزه در پیاز داغ فراوونی که توش می ریزم بغیر از اونچه برای تزیین استفاده میکنیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#خورشت
#خورشت_بامیه
من برای درست کردن خورش بامیه، پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوستگرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم.
برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
*ﺧﺪﺍﯾﺎ !*
*🌻ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ شعبان و ورود به رمضان ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ و ورود به سعادت و خوشبختی ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ...🌻*
*🌻ﺍﻟﻬﯽ ﻧﺼﯿﺮﻣﺎﻥ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﺑﺼﯿﺮ ﮔﺮﺩﯾﻢ، ﺑﺼﯿﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﯿﺮ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩﯾﻢ🌻.*
*🌻ﺍﻟﻬﯽ ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﯿﻨﻪ ﻫﺎ ﯾﻤﺎﻥ ﺑﺰﺩﺍﯼ، ﺯﺑﺎﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﻭ ﺗﻬﻤﺖ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ🌻*
*🌻ﺍﮔﺮ ﻧﻌﻤﺘﻤﺎﻥ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ ﺷﺎﮐﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ، ﺍﮔﺮ ﺑﻼ ﺍﻓﮑﻨﺪﯼ ﺻﺎﺑﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ ﺁﺯﻣﻮﺩﯼ ﭘﯿﺮﻭﺯﻣﺎﻥ ﮐﻦ 🌻.*
" *🌻الهی ﺁﻣﯿﻦ یارب العالمین🌻"*
🌕🌺 *🌙پیشاپیش*
🌕🌺 *🌙ماه*
🌕🌺🌙 *رحمت*
🌕🌺🌙 *وبرکت*
*🌕🌺🌙ماه*
*🌕🌺🌙عبادت*
*🌕🌺🌙خدا*
*🌕🌺🌙ماه*
*🌕🌺🌙آمرزش*
*🌕🌺🌙گناهان*
*🌕🌺🌙برشما*
*🌕🌺🌙دوستان*
*🌕🌺🌙عزیز*
*🌕🌺🌙مبارک*
🌕🌺🌙 *بــــــاد*
*کانال کلیپ*
*پیشاپیش ماه رمضان مبارک باد 🌸🌸*
*🌻طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق تعالی🌻*
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
*🌻روز چهارشنبه روز اول ماه مبارک رمضان هست ... از هم اینک بر شماخجسته و مبارک باد🌻*
【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
مصرف ماست با سبزیها چه خاصیتی دارد :
- ماست با کاکوتی یک خوراک بسیار آرامبخش و خواب آور
- ماست با شنبلیله برای مبتلایان به دیابت
- ماست با آویشن و هل برای تقویت معده
- ماست با تخم کتان برای کاهش وزن
- ماست با شوید برای از بین بردن چربی بالا
- ماست با زیره برای لاغر شدن
- ماست با شاه تره و ماست با خرفه برای مشکلات کبدی
- ماست با نعنا برای درمان نفخ معده
سعی کنید همیشه ماست را ترکیبی بخورید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡✨باران رحمت خدا در ماه شعبان
⚪️✨رو به پایان است
🧡✨بشتابید تا زیر باران
⚪️✨رحمت الهی قلب های
🧡✨غبارگرفته امان راشستشو دهیم
⚪️✨وخود را برای مهمانی خدا آماده کنیم
🧡✨تا شاید ما هم یکی
⚪️✨ازمهمانهای ماه رمضان باشیم
🧡✨#پیشاپیش_رمضان_مبارڪ
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_مرغ
برای 3 نفر
سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍😍😋😋
مثل #دسرهای_بیسکوئیتی دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه .
یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید.
💫بِسمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحمٰنِ ٱلرَّحیم💫
✨رَّبَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِيًا يُنَادِي لِلإِيمَانِ
✨أَنْ آمِنُواْ بِرَبِّكُمْ فَآمَنَّا رَبَّنَا فَاغْفِرْ لَنَا
✨ذُنُوبَنَا وَكَفِّرْ عَنَّا سَيِّئَاتِنَا وَتَوَفَّنَا مَعَ الأبْرَارِ(۱۹۳)
✨پروردگاراهمانا ما دعوت منادى ايمان
✨را شنيديم كه مى گفت
✨به پروردگارتان ايمان بياوريد
✨پس ايمان آورديم
✨پروردگارا پس گناهان ما را بيامرز
✨و زشتى هاى ما را بپوشان
✨و ما را با نيكان بميران(۱۹۳)
📚سوره مبارکه آل عمران
✍آیه ۱۹۳【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیایید دراین غروب روز آخر شعبان
عاشقانه برای همدیگر دعا كنیم🤲
برای سلامتی برای آرامش
برای رفع گرفتاریها
و هر چه خیره ،
مطمئن باشید
وقتی برای دیگران دعا میكنید
هزاران برابر به خود ما میرسد
دعا میکنم همگی از سلامتی
برخوردار باشید و سعادتمند....🌺🙏【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
💕 #تهچین
ته چین_مرغ
طرز تهیه:
اول از همه سه پیمانه ونیم برنج را خیس کردم وبعد نصف سینه ویک ساق مرغ را با پیاز ونمک وزعفرون و فلفل پخته ویک مقدار اب مرغ را برای سس نگه داشتم تا موقع سروغذا استفاده بشه وبعد از پختن مرغ اونا را ریش ریش کردم وکنار گذاشتم سپس دوتا زرده تخم مرغ را زده وبا نصف پیمانه روغن وچهارقاشق ماست چکیده ودو ق غ زعفرون اب شده غلیظ ونمکو فلفل مخلوط کردم بعد برنج را ابکش کرده قابلمه را چرب کردم و دوسوم برنج را مخلوط زرده و....کردم و مقداری ته قابلمه ریخته و روی اون مرغ را ریخته وسپس برنج سفید را ریخته وباز مرغ ریخته وباقی برنج زعفرونی وتقریبا با شعله کم چهل وپنج دقیقه دم گذاشتم وبرای تزیین از زرشک خلال پسته وبادوم وماست چکیده استفاده کنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#آبگوشت 😋🥘
🔸حتما توی آبگوشت از گوشت گوسفند استفاده کنید یه تیکه دنبه باید داشته باشه، ماهیچه یا سر دست هم جز آبگوشت باشه، البته با گردن گوسفند خیلی عالیتره، نخود لوبیا رو از شب قبل بخیسونید، من آبگوشت رو دیشب ساعت 12 گذاشتم و صبح ساعت 7 که بیدار شدم حسابی جا افتاده بود
🔸مواد آبگوشت :گوشت گوسفندی، پیاز، سیب زمینی با پوست،ادویه، زردچوبه، گوجه، لیمو عمانی، نخود و لوبیا سفید، همه رو با هم بپزید زمان 5 ساعت با شعله کم، مقدار مواد بستگی به خودتون داره، من در آخر پخت کمی زعفران و نمک زدم، بعضی ها رب گوجه به آب گوشت میرنن که من این سری نزدم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر یوقت فلفل اضافی ریخت توی غذاتون اینجوری جمعش کنید.😜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت فسنجون
مواد لازم :👇
مغزگردو : ۳۵۰ گرم
مرغ : ۸۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
دستور تهیه :👇
گردو ها را دو بار چرخ می کنیم.
پیاز را هم چرخ می کنیم.
پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم.
مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.
مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم.
بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست.
نوش جان
نکات :👇
مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد.
برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید.
ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود.
این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_برنج
👈 نکات:
1. قالبم پلاستیکی هست با قالب سیلیکونی هم میشه.
2. چون برنج خودش خیلی کم روغن داره قالب رو چرب نکردم. خیلی راحت دراومد.
3. درمورد دم کردن زعفرون... من همیشه زعفرون ساییده شده رو با دو تکه یخ میذارم نیم ساعتی بمونه رنگش عالی میشه و عطرش هم عالی تر. اینو خود فروشنده های زعفرون تو مشهد گفته بودن که بهتر از دم کردنه.
4. دوستان برنج رو دمی درست کردم کاملا دم کشیده و نرمه. فکر نکنید چون خیلی دون شده، خام هست😉😁 .
?نکات اضافه شده:
1. دوستان شاید فک کنید که اینطوری برنج سرد میشه
دقت کنید اول اینکه من برای تهیه فیلم مجبور بودم برنج سفیدم رو هم تو کاسه بریزم ولی با این حال داغ بود. وقتی برنج رو تو قالب میریزم کمی زوم کنید بخارش مشخصه . .
👈ولی شما از تو قابلمه درش نیارید تا داغتر بمونه . . .
👈👈بعد اینکه تو این مدل چون برنج کمی فشرده میشه اتفاقا خیلی دیرتر سرد میشه