eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان این کلوچه بسیار خوشمزه ولطیف است اصلا توی دستوراز شکر استفاده نشده بافت وطعم خمیر عالیه وبسیار مناسب ایام ماه مبارک مواد لازم تخم مرغ متوسط دوعدد ماست نصف لیوان عسل سه قاشق سوپ خوری پر پودر هل یک قاشق چایخوری ارد 3تا 3/5لیوان ری اردها فرق داره بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه. تخم مرغ وماست به دمای محیط رسیده و پودرهل و عسل را خوب با هم زن دستی مخلوط کنید بعد دولیوان ارد وبیکینگ پودرو خمیرمایه را اضافه کتید ومخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنید بعد ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد با چسبندگی خیلی کم ارد زیادی خمیر را سفت می کنه بعد خمیر را یکساعت استراحت بدین سپس پف خمیر را بگیرید وبه بیست قسمت تقسیم کنید میتونید بزرگتر هم درست کنید وشانزده قسمت کنید خمیر را دست خودتان است هر چانه از خمیر را توی دست باز یه خرمای هسته دراورده را لای خمیر بذاربد وجمع کنید با قیچی اطرافش را طبق فیلم برش بزنید وسط خمیر را کمی گود وچنگال بزنید توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و کلوچه ها را توی سینی با رعایت فاصله بچینید یه زرده تخم مرغ را با کمی شیر وزعفران مخلوط وسطح خمیر را رومال کنبد وسیاه دانه وکنجد بزنید ودر فری که از ربع ساعت قبل با ومای 200درجه گرم شده قرار داده بمدت تقریبی بیست تا بیست وپنج دقیه زیر کلوچه طلایی بشه کافیه وبعد گریل را روشن کتید تا سطح کلوچه هم طلایی بشه وتماااام درست کنید وازرخوردن این کلوچه خوشمزه لذت ببرید نکته............ شما هرفرمی دوست دارید میتوتید درست کنید حتی می شه لای خرماگردو بذارید یا خرما را پوره کنید با کمی گلاب وپودردارچین وگردوی ریز شده مخلوط ولای خمیر بذارید کلا دستتون بازه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
⚠️ "أَلَمْ یَأْنِ لِلَّذِینَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِکْرِ اللَّهِ..." پس کِـی قلبت را به من می‌دهی ؟؟ هنوز وقتش نرسیده؟ هنوز فکر میکنی جز من؛ کسی خریدار دلت باشد؟ 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
🍗 😋 🔸نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم 🔸بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه . در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥔 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍮🍮 یک لایه ی آلوورا و شیر 🍥یک لایه ژله ی آلوورا وشیر کاکائو یک لایه کرم کارامل هست که با شیره ای که داخل پاکتش هست مخلوط شده(اون بسته ی داخل کرم کارامل که ته ظرف مورد نظر میریزیم رو این بار با مواد مخلوط میکنیم). 👌این لایه ها سلیقه ای هستن به هر ترتیبی بخواید میتونید بریزید،به صورتی که لایه ی قبل که کمی بسته شد(نه کامل بسته بشه در این صورت لایه ها جدا میشه )لایه ی بعدی رو میریزیم
به شکل ماهی🐟🐟 چند بسته ژله که نصف هر بسته رو استفاده میکنیم با طعمهای توت فرنگی، بلوبری، پرتقال, انگور و آلوئه ورا * هلوو موز (یه بسته کامل چون برای بدن و دم ماهی استفاده میشه اینارو کامل استفاده میکنیم ) هرکدومو جدا با نصف لیوان سرخالی آب جوش حل کرده و وقتی سرد شدن کمتر از نصف لیوان شیر یا بستنی بهشون اضافه کرده تو ظرفهای مستطیلی ریختم که بعدا با كاتر ازشون برش بزنیم و برای پولک ماهی استفاده کنیم ژله هلو رو تو ظرف گرد ریخته وقتی کامل بست کمی از توشو با قاشق خالی کردم و کاستردی که قبلا آماده کرده بودم و خنک شده بود ریختم و اون ژله هایی که با قاشق برداشته بودم دوباره گذاستم باز شد و ریختم روی کاسترد ژله موز رو هم تو قالب گرد کوچیک تر ریختم تا کامل ببنده بعد دم و باله های ماهی رو ازش برش زدم که عکس مراحل کارش هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان اینم از یه روش خیلی ساده اما خوشمزه برای طبخ سینه مرغ (تقریبا ایتالیایی) 😋😋😋 . این میزان مواد برای سه تا چهار نفر کافیه🤗 فقط اینکه برعکس ظاهر سادش غذای سنگینیه و بخاطر وجود سیب زمینی به نسبت زیاد، کربوهیدرات لازم رو داره و به همین شکل خالی سرو میشه مواد لازم :👇👇 سینه مرغ دو عدد متوسط. سیب زمینی 400 گرم. آب گوجه فرنگی یک و نیم پیمانه. گوجه گیلاسی 100 گرم. سیر دو حبه. روغن دو قاشق سوپخوری. کره 20 گرم. فلفل چیلی یک قاشق چایخوری. پونه یک قاشق چایخوری. زرچوبه یک قاشق چایخوری. نمک به مقدار لازم. جعفری تازه دو قاشق غذاخوری. آب لیموترش تازه حدودا دو قاشق غذاخوری. پنیر پارمزان یک دوم پیمانه. طرز تهیه داخل ویدیو مشخصه ‌امیدوارم که دوست داشته باشید😊 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم:👇👇 گوشت ران گوساله : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده و آب گرفته: یک عدد فلفل، پودر سیر، زنجبیل: ۱/۲ ق چ سماق: ۲ ق چ نمک: یک ق چ سبوس برنج یا پودر سوخاری: ۲ ق غ گوجه فرنگی: ۳ عدد روغن زیتون: ۵ ق ع زعفران دم کرده: ۵ ق غ . ادویه ها و سبوس برنج رو به همراه پیاز به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ورز بدین و در نهایت داخل تابه ای که روغن زیتون ریختید پهنش کنید تا کمی خودش رو‌ گرفت برش بزنید و اجازه بدین تا آماده بشه و در کنار پلو و پیاز و سماق نوش جان کنید ، طعم این کباب تابه ای بینظیره ، حتما حتما درست کنید نوش جان😍🌹 #💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃الهے 💫در این شب زیبا 🍃زندگے دوستانم را سبز 💫تنور دلشان را گرم 🍃فانوس دلشان را روشن 💫لحظه هایشان را بدون غم 🍃و چرخ روزگار را 💫به ڪامشان بچرخان ... الهی آمین🙏 ⭐ با آرزوی شبی سرشار از 🌙آرامش و رویاهای خوش ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan