eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 😋 125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده) 1 قاشق چای خوری روغن 2 فنجان پودر قند 2 عدد تخم مرغ 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ وانیل 3 لیوان آرد 🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود. قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥙 😋 ▫️3 تا سيب زميني متوسط ▫️2 تا پياز متوسط ▫️1 و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم) ▫️1/2 پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه) ▫️1/2 پ جعفري خورد شده ▫️1 پيمانه قارچ ▫️2 ق.غ آرد گندم ▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم 🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم، بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
حضرت محمد صلی الله علیه وآله فرمودند: روزگاری خواهد آمد که مردم آنچنان به قوانین اسلامی بی اعتماد بشوند که گویی آنان خود پیشوای قرآن بودند نه قرآن پیشوای انان... از حق جزنامی نزد انها نمانده باشد و از قران حز خط ورقی نشناسند. بسا یکی دردرس قرآن و تفسیر وارد شود هنوز جا خوش نکرده از دین خارج شود. و چون در آخرالزمان دینتان دستخوش افکار گوناگون روایات جدید شود کمتر کسی از شماست که دینش را حفظ کند. 📚کنزالعمال 📝 دکتر علی شریعتی: افسوس روزگاری خواهد آمد که بی دینی نشانه روشنفکریست 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
از امام صادق عليه السّلام سوال شد: شخصی که سخنان شما را نشر مي دهد و آن را در دل شيعيان استوار مي کند، افضل است يا شخصی که فقط عبادت را پیشه کرده است حضرت فرمودند: آن که سخنان ما را نشر دهد و آن را در دل شیعیان استوار سازد از هزار عابد برتر است. اصول کافی/ج۱/ص۳۳/ح۹ ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا مثل من عشق قهوه ان👌😍 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ ست منتظرن😭 🌹 اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏التماس دعا 🥀💠🥀💠🥀💠🥀💠🥀💠🥀 🌸✨جہت سلامتے پدر و مادرامون و آمرزش همہ پدر و مادرائے ڪہ بینمون نیستن خصوصا اونائیکہ ندارن ڪہ واسشون طلب آمرزش کنہ😭 🙏 ۳ صلوات🙏 روحشون شاد و یادشون گرامی 🙏 🌓🔥𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋👇🏻👇🏻           👇 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 👇         ➖➖➖➖➖➖➖ ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
گوشت گوسفند با چربی و استخوان بامیه سیر،پیاز پوره گوجه پخته شده(طرز تهیه در پست های قبلی) زردچوبه نمک فلفل قرمز و سیاه دارچین برگ بو روغن زیتون طرز تهیه: اول پیازهای نگینی خرد شده رو به همراه سیر با روغن زیتون تفت میدیم. بعد از اون تمام ادویه ها رو اضافه کرده و تفت میدیم . گوشت رو اضافه کرده وقتی هر دو طرفش تفت خورد پوره پخته گوجه رو اضافه کرده و برگ بو رو اضافه میکنیم و چند لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم بپزه . در قابلمه ای جدا بامیه ها را خیلی کم با روغن زیتون تفت میدیم و کنار میگذاریم. گوشت که پخت برگ بوها رو خارج کرده و بامیه ها را اضافه میکنیم و میگذاریم بامیه ها بپزن(در زود پز حدود 10 دقیقه). در نهایت مقداری آبلیمو اضافه کرده و سرو میکنیم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝
2 عدد طالبی کوچک 3 (4 ق) شکر 1 ق غ پر تخم شربتی 2 ق غ گلاب نصف ق چ هل(من نزدم) تخم شربتی رو خیس کرده و بعد از آبکش رد میکنیم. من تخم شربتی رو داخل قالب ریختم و دریخچال گذاشتم تا یخ بزنه ولی اجباری نیست میتونین تخم شربتی رو بعد تمیز کردن و خیس کردن به همون شکل به فالوده اضافه کنین طالبی رو چهار قاچ کرده و تخمه هاشو درمیاریم و قاچها رو پوست کنده و رنده میکنیم طالبی رنده شده رو به همراه شکر و گلاب و تخم شربتی مخلوط کرده و دریخچال میذاریم تا خنک بشه و طعم مواد به خورد هم بره و چند تکه یخ هم موقع سرو اضافه می کنیم من ازیخ تخم شربتی که داخل قالب ریخته بودم اضافه کردم و چند اسکوپ طالبی هم روی فالوده قرار دادم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام: 🍃لا تَكُن مِمَّن . . . يَعجِزُ عَن شُكرِ ما اُوتِيَ ويَبتَغِي الزِّيادَةَ فی ما بَقِيَ 🍃از كسانى نباش كه... از آنچه به او رسيد شكر گزار نيست، و از آنچه مانده زياده طلب است 📚قسمتی از حکمت 150 نهج البلاغه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتــــــــون❤️آرامـــ فــرداتـــــون پرازموفقیت🌺 ‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
🍃در این صبح زیبا 🌷هم خدا هست 🍃هم نور زیبایی و هم عشق 🌷آفتابِ مهربانی 🍃ارزانی پلک گشوده تان 🌷همهمه‌ٔ پرندگان نیکبختی 🍃شادی بخش بامدادتان 🌷ســـــلام 🍃صبحتون بخیر و شادی 🌷آدینه تون مملو از عشق و مهر
🫐 😋 ▫️انجیر 1 کیلو ▫️شکر 1کیلو و 200 گرم ▫️پودر ژلاتین 1 ق م سرپر ▫️ابلیمو 1 ق غ ▫️گلاب نصف فنجان 🔸انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود ولی آب نیندازد. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید . در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه میکنیم ولی در اینجا چون می خواهیم ژلاتیناستفاده کنیم 200 گرم بیشتر می ریزیم. تا انجیر به قوام می رسد. گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا حسابی مخلوط شود. در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم . سپسژلاتین و گلاب را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری میکنیم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍡 😋 ▫️کیک خرد شده 1 لیوان ▫️خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری ▫️پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری ▫️چیپس شکلات یک لیوان ▫️ بادام خردشده و یا پسته خرد شده برای تزیین 🔸برای این کیک توپی های خوشمزه مثل همون مطلب توپک های شکلاتی عمل میکنیم. کیک خرد شده رو به همراه خامه و پودر نارگیل کاملا مخلوط میکنیم که یه خمیر به دست بیاد. خمیر ها رو به اندازه های مساوی برمیداریم و به شکل توپ در میاریم. شکلات ها رو به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب میکنیم و کیک هایی که به شکل توپ در آوردیم سر سیخ کباب چوبی می زنیم و در شکلات ذوب شده میغلتونیم و در سینی میچینیم. روشون رو هم با پسته و بادام خرد شده تزیین کنید. توپک های کیک رو یکی دو ساعت در یخچال بذارید که شکلات ها ببنده. به همین سادگی شما یک شیرینی خوشمزه و ساده خواهید داشت. این کیک توپی ها رو میتونید با کیک هایی که چند روزی در یخچالتون مونده و خورده نشده درست کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌸 ﺩﺧﺘﺮ ﺑﯽ ﺣﺠﺎبــے🌹 ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﭼﺎﺩﺭﯾﺶ ﺑﺎ ﻃﻌﻨﻪ ﻣﯿﮕﻪ:🌹 ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺧﺎﻧﻤﺎ ﺑﺮﺍ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﺷﺘﯽ ﻫﺎﺷﻮﻥ رو ﺟﻠﻮﻩ ﻧﺪﻥ رﻭﺷﻮﻧﻮ ﻣﯿﭙﻮﺷﻮﻧﻦ...🌹 ﺩﺧﺘﺮ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﺑﺎ ﻣﻼﯾﻤﺖ ﻣﯿﮕﻪ:🌸 ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻧﺪﯾﺪﻡ ﺭﻭ ﭘﯿﮑﺎﻥ 76 ﭼﺎﺩﺭ بکشن... ﻭﻟﯽ ﺭﻭ ﻣﺎﺷﯿﻨﻬﺎﯼ ﻣﺪﻝ ﺑﺎﻻ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ ﺗﺎ ﻟﻄﻤﻪ ﺍﯼ ﻧﺨﻮﺭﻩ...!🌸 پس‌ بدان که↓🌸 چادرت امنیت تو استـــ بانو↬ ❥•↷♡ ♡↶•❥ ₯↬ @Haamsardari ⊂⇝❤️⇜⊃
❤️"خانه پدر و مادر" 🔹بعد از خانه خدا، تنها خانه ایست که همیشه می‌توانی بدون دعوت بروی و هر بار صاحب خانه از دیدنت خوشحال می‌شود. خانه ای که حتی خودت می توانی کلید بیندازی و وارد شوی خانه ای که همیشه چشمانی مهربان به در دوخته شده تا تو را ببینند 🔹آنجاست که می‌دانی همیشه و بی قید و شرط دوستت می دارند حتی اگر بارها پدر و مادرت را رنجانده باشی آنجاست که هر چقدر که نروی یا دیر بروی بدون سوال و گله منتظرت می مانند ❤️خانه ی پدری، بهشت این دنیاست ! 🔺"قدر این خانه ها را بدانیم" "قدر این فرشته ها را بدانیم" شاید خیلی زودتر از آن که فکر کنیم دیر می شود تقدیم به همه اونایی که به این خانه عشق میورزند🙏 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
برای درست کردن باقلوا به یه خمیر خیلی نازک، به نازکی کاغذ احتیاج داریم. اگر دیده باشین خانم های ترک یه چونه خمیر کوچیک رو اندازه یه دایره خیلی بزرگ باز میکنن. من در اون اندازه حرفه ای نیستم ولی در همین اندازه پهن کردن خمیر، کاملا یه باقلوای قابل قبول دارم که همه فکر میکنن خیلی حرفه ایه 😁 سوالات احتمالی: چرا خودم خمیر درست میکنم وقتی خمیر یوفکا تو بازار هست؟ خمیر یوفکای آماده ترک به شما باقلوای باکیفیت میده. که قیمتش الان خیلی بالاست و به نظرم وقتی اینقدر راحت میشه خمیر درست کرد، نمیصرفه. من خمیر یوفکای ایرانی رو فقط برای غذا و شیرینی میپسندم و به نظرم برای باقلوا مناسب نیست. وردنه نازک و بلند لازمه؟ کارتون رو برای باز کردن خمیر خیلی راحت میکنه. خلاصه: برای درست کردن خمیر احتیاج داریم به یک استکان ( tea cup) آب یک استکان روغن یک استکان ماست دو قاشق سرکه یک تخم مرغ نوک قاشق چایخوری نمک دویست گرم کره حدود هفتصد گرم آرد در زمان استراحت روی خمیر سلفون بکشید. برای شهد: دو لیوان شکر، دو لیوان و نیم آب، دو قاشق آبلیمو، یک ق پودر هل، کمی زعفران ( تو دستور ترک ها زعفران وجود نداره) ده دقیقه بجوشه شربت زمان پخت سی تا چهل دقیقه در فر 180 درجه. یکربع قبل با بالاترین دما داغ بشه. * من با این خمیر دو مدل باقلوا درست کردم. لای این مدل از پیچیدن میتونید مقداری گردو و هل بریزید و بعد لوله کنید. من چون تو نوع دوم ش گردو خرد شده ریختم ( عکس قبل رو ببینید) این مدل رو ساده درست کردم. شربت داغ رو ب باقلوای سرد اضافه کنید ( یا برعکس). نمای آخر میخواستم میزان تردی و برشتگی خمیر رو ببینید وگرنه شربت باید کامل به خورد باقلوا بره. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
⚫️ سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) تسلیت باد. ⚫️ در وب سایت گینس از مراسم تشییع پیکر پاک امام خمینی(ره) به عنوان بیشترین تعداد شرکت کننده نام برده شده است. در حدود 10 میلیون و 200 هزار نفر که حدود یک ششم کل جمعیت ایران در آن زمان بود در مراسم تشییع شرکت کردند و این مراسم به عنوان بزرگترین و شلوغ‌ترین تشییع جنازه ثبت شده است. 🌓🔥𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋👇🏻👇🏻           👇 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 👇         ➖➖➖➖➖➖➖ ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
✨ اگر اضافه وزن دارید به جای دنبال کردن رژیم های سفت و سخت در روز چندبار آب کرفس بخورید. 🌾کرفس یک گیاه چربی سوزبه شمار میآید و برای از بین بردن چربی های شکمی عالی می باشد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی پیتزایی🥔😋 از اسمش هم مشخصه که این غذا چقدر وسوسه کننده‌س🤤 وقتی دنبال یه غذای فوری خوشمزه هستیم کوکو سیب زمینی میتونه بهترین انتخاب باشه😜 حالا اگه بخوایم یکم فراتر بریم و خوشمزه ترش هم بکنیم می‌تونیم بریم سراغ کوکوی سیب زمینی پنیری. این کوکو علاوه بر این که داخلش پنیری و جذابه سطحش هم سوخاری میشه و فوق العاده ترده🤤 پس بی معطلی دست به کار شو😎 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر 3 عدد سیب زمینی بزرگ برای داخل؛ 3 عدد پیاز متوسط فلفل سبز و قرمز دو عدد 300 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد گوجه فرنگی جعفری 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه سرخ کردن؛ روغن آفتابگردان. برای مواد بالا؛ گوجه فرنگی فلفل برای سس گوجه فرنگی؛ 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی کمی نمک 2 فنجان آب 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کاپ کیک نارگیلی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کار (خیر) اندک، که بر آن مداومت ورزی، از کار بسیار که از آن خسته شوی، امیدوار کننده‌تر است. امام علی (ع) (نهج البلاغه) سلام به روی ماهتون ، امروز با یه کاپ کیک خوشمزه و خوش طعم با عطر و طعم نارگیلی اومدم 😍🤗 تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گرم (حدودا دو سوم لیوان) شیر 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان روغن مایع 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان) پودر نارگیل 50 گرم (حدودا نصف لیوان) آرد سفید 200 گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان) وانیل 1/4 ق چ بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق چ) مواد به دمای محیط برسه. تخم مرغ و شکر رو با همزن اون قدر زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل ریختم . روغن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی زدم . پودر نارگیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . مواد آردی رو کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم. از هر نوع قالب کاپ کیک و یا مافین هم می تونید استفاده کنید . داخل قالب کاپ کیک تا دو سوم قالب از مواد ریختم .روشون هم کمی خلال پسته ریختم . فر از یک ربع قبل روشن و گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط با دمای 180 درجه ، حدودا 25 دقیقه قرار دادم. یک کم هم آخر کار گریل شعله بالا رو یکی دو دقیقه روشن کردم که رویه اش خوش رنگ بشه . برای من با این اندازه قالب کاپ کیک 7 تا کاپ کیک شد . می تونید این رو داخل یه قالب بزرگ بریزید و کیک نارگیلی درست کنید سایز قالب هم بین 18 تا 20 سانت خوبه . جای شیر ، ماست هم می تونید بریزید همین میزان کمی مایه کیکتون سفت تر میشه . بدون فر داخل فر دست ساز به راحتی می تونید درست کنید . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ژله تخم شربتی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
اندیشه کردن در خوبیها انگیزه ی به کار بستن آنها می شود . امام علی(ع) (میزان الحکمه) سلام مهربونا ، این ژله خیلی درست کردنش ساده است 🤗😊. البته شما می تونید از تخم شربتی بیشتر در ژله بیشتر هم استفاده کنید😊 . من برای این ژله از 2 بسته پودر ژله استفاده کردم .ترکیب رنگ ها کاملا دل به خواهی هستش . من از دو رنگ آبی و نارنجی که تضاد هم هستند استفاده کردم . پودر ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش (به روش بن ماری) روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خنک بشه . دو قسمت تقسیم کردم .یکیش رو داخل یخچال قرار دادم تا یک کم بگیره و حالت کشسانی و نیم بندی کمی بشه . از این طرف کمی تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کردم . تا تخم شربتی لعاب بندازه . بعد زله که یک کمی نیم بند شده تخم شربتی رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . اگر بخواید تخم شربتی داخل ژله ته نشین نشه و همه جا باشه ژله تون باید یک کمی بگیره حالت کشسانی بشه . قالب رو با خیلی کم روغن مایع چرب کردم .قالب من پلاستیکی هستش .داخل طرح قلبی این ژله ترکیب شده با تخم شربتی رو ریختم . برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم .گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد بهش 2 ، 3 ق غ بستنی وانیلی نرم ریختم و مخلوط کردم . (جای بستنی می تونید نصف لیوان شیر هم بریزید فقط شیر از قبل در دمای محیط قرار بگیره) روی لایه قبلی نصف از این ژله ریختم و یخچال گذاشتم و بعد مابقی زله ها رو آبی و پرتقال رو هم لایه لایه ریختم . فقط هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه و بین ریختن لایه ها وقفه نیفته تا لایه ها به هم بچسبند . بعد از اینکه قالب با ژله ها پر شد در آخر 5 ، 6 ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡