eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 ﺩﺧﺘﺮ ﺑﯽ ﺣﺠﺎبــے🌹 ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﭼﺎﺩﺭﯾﺶ ﺑﺎ ﻃﻌﻨﻪ ﻣﯿﮕﻪ:🌹 ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺧﺎﻧﻤﺎ ﺑﺮﺍ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﺷﺘﯽ ﻫﺎﺷﻮﻥ رو ﺟﻠﻮﻩ ﻧﺪﻥ رﻭﺷﻮﻧﻮ ﻣﯿﭙﻮﺷﻮﻧﻦ...🌹 ﺩﺧﺘﺮ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﺑﺎ ﻣﻼﯾﻤﺖ ﻣﯿﮕﻪ:🌸 ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻧﺪﯾﺪﻡ ﺭﻭ ﭘﯿﮑﺎﻥ 76 ﭼﺎﺩﺭ بکشن... ﻭﻟﯽ ﺭﻭ ﻣﺎﺷﯿﻨﻬﺎﯼ ﻣﺪﻝ ﺑﺎﻻ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ ﺗﺎ ﻟﻄﻤﻪ ﺍﯼ ﻧﺨﻮﺭﻩ...!🌸 پس‌ بدان که↓🌸 چادرت امنیت تو استـــ بانو↬ ❥•↷♡ ♡↶•❥ ₯↬ @Haamsardari ⊂⇝❤️⇜⊃
❤️"خانه پدر و مادر" 🔹بعد از خانه خدا، تنها خانه ایست که همیشه می‌توانی بدون دعوت بروی و هر بار صاحب خانه از دیدنت خوشحال می‌شود. خانه ای که حتی خودت می توانی کلید بیندازی و وارد شوی خانه ای که همیشه چشمانی مهربان به در دوخته شده تا تو را ببینند 🔹آنجاست که می‌دانی همیشه و بی قید و شرط دوستت می دارند حتی اگر بارها پدر و مادرت را رنجانده باشی آنجاست که هر چقدر که نروی یا دیر بروی بدون سوال و گله منتظرت می مانند ❤️خانه ی پدری، بهشت این دنیاست ! 🔺"قدر این خانه ها را بدانیم" "قدر این فرشته ها را بدانیم" شاید خیلی زودتر از آن که فکر کنیم دیر می شود تقدیم به همه اونایی که به این خانه عشق میورزند🙏 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
برای درست کردن باقلوا به یه خمیر خیلی نازک، به نازکی کاغذ احتیاج داریم. اگر دیده باشین خانم های ترک یه چونه خمیر کوچیک رو اندازه یه دایره خیلی بزرگ باز میکنن. من در اون اندازه حرفه ای نیستم ولی در همین اندازه پهن کردن خمیر، کاملا یه باقلوای قابل قبول دارم که همه فکر میکنن خیلی حرفه ایه 😁 سوالات احتمالی: چرا خودم خمیر درست میکنم وقتی خمیر یوفکا تو بازار هست؟ خمیر یوفکای آماده ترک به شما باقلوای باکیفیت میده. که قیمتش الان خیلی بالاست و به نظرم وقتی اینقدر راحت میشه خمیر درست کرد، نمیصرفه. من خمیر یوفکای ایرانی رو فقط برای غذا و شیرینی میپسندم و به نظرم برای باقلوا مناسب نیست. وردنه نازک و بلند لازمه؟ کارتون رو برای باز کردن خمیر خیلی راحت میکنه. خلاصه: برای درست کردن خمیر احتیاج داریم به یک استکان ( tea cup) آب یک استکان روغن یک استکان ماست دو قاشق سرکه یک تخم مرغ نوک قاشق چایخوری نمک دویست گرم کره حدود هفتصد گرم آرد در زمان استراحت روی خمیر سلفون بکشید. برای شهد: دو لیوان شکر، دو لیوان و نیم آب، دو قاشق آبلیمو، یک ق پودر هل، کمی زعفران ( تو دستور ترک ها زعفران وجود نداره) ده دقیقه بجوشه شربت زمان پخت سی تا چهل دقیقه در فر 180 درجه. یکربع قبل با بالاترین دما داغ بشه. * من با این خمیر دو مدل باقلوا درست کردم. لای این مدل از پیچیدن میتونید مقداری گردو و هل بریزید و بعد لوله کنید. من چون تو نوع دوم ش گردو خرد شده ریختم ( عکس قبل رو ببینید) این مدل رو ساده درست کردم. شربت داغ رو ب باقلوای سرد اضافه کنید ( یا برعکس). نمای آخر میخواستم میزان تردی و برشتگی خمیر رو ببینید وگرنه شربت باید کامل به خورد باقلوا بره. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
⚫️ سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) تسلیت باد. ⚫️ در وب سایت گینس از مراسم تشییع پیکر پاک امام خمینی(ره) به عنوان بیشترین تعداد شرکت کننده نام برده شده است. در حدود 10 میلیون و 200 هزار نفر که حدود یک ششم کل جمعیت ایران در آن زمان بود در مراسم تشییع شرکت کردند و این مراسم به عنوان بزرگترین و شلوغ‌ترین تشییع جنازه ثبت شده است. 🌓🔥𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋👇🏻👇🏻           👇 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 👇         ➖➖➖➖➖➖➖ ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
✨ اگر اضافه وزن دارید به جای دنبال کردن رژیم های سفت و سخت در روز چندبار آب کرفس بخورید. 🌾کرفس یک گیاه چربی سوزبه شمار میآید و برای از بین بردن چربی های شکمی عالی می باشد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی پیتزایی🥔😋 از اسمش هم مشخصه که این غذا چقدر وسوسه کننده‌س🤤 وقتی دنبال یه غذای فوری خوشمزه هستیم کوکو سیب زمینی میتونه بهترین انتخاب باشه😜 حالا اگه بخوایم یکم فراتر بریم و خوشمزه ترش هم بکنیم می‌تونیم بریم سراغ کوکوی سیب زمینی پنیری. این کوکو علاوه بر این که داخلش پنیری و جذابه سطحش هم سوخاری میشه و فوق العاده ترده🤤 پس بی معطلی دست به کار شو😎 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر 3 عدد سیب زمینی بزرگ برای داخل؛ 3 عدد پیاز متوسط فلفل سبز و قرمز دو عدد 300 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد گوجه فرنگی جعفری 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه سرخ کردن؛ روغن آفتابگردان. برای مواد بالا؛ گوجه فرنگی فلفل برای سس گوجه فرنگی؛ 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی کمی نمک 2 فنجان آب 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کاپ کیک نارگیلی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کار (خیر) اندک، که بر آن مداومت ورزی، از کار بسیار که از آن خسته شوی، امیدوار کننده‌تر است. امام علی (ع) (نهج البلاغه) سلام به روی ماهتون ، امروز با یه کاپ کیک خوشمزه و خوش طعم با عطر و طعم نارگیلی اومدم 😍🤗 تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گرم (حدودا دو سوم لیوان) شیر 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان روغن مایع 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان) پودر نارگیل 50 گرم (حدودا نصف لیوان) آرد سفید 200 گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان) وانیل 1/4 ق چ بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق چ) مواد به دمای محیط برسه. تخم مرغ و شکر رو با همزن اون قدر زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل ریختم . روغن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی زدم . پودر نارگیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . مواد آردی رو کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم. از هر نوع قالب کاپ کیک و یا مافین هم می تونید استفاده کنید . داخل قالب کاپ کیک تا دو سوم قالب از مواد ریختم .روشون هم کمی خلال پسته ریختم . فر از یک ربع قبل روشن و گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط با دمای 180 درجه ، حدودا 25 دقیقه قرار دادم. یک کم هم آخر کار گریل شعله بالا رو یکی دو دقیقه روشن کردم که رویه اش خوش رنگ بشه . برای من با این اندازه قالب کاپ کیک 7 تا کاپ کیک شد . می تونید این رو داخل یه قالب بزرگ بریزید و کیک نارگیلی درست کنید سایز قالب هم بین 18 تا 20 سانت خوبه . جای شیر ، ماست هم می تونید بریزید همین میزان کمی مایه کیکتون سفت تر میشه . بدون فر داخل فر دست ساز به راحتی می تونید درست کنید . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ژله تخم شربتی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
اندیشه کردن در خوبیها انگیزه ی به کار بستن آنها می شود . امام علی(ع) (میزان الحکمه) سلام مهربونا ، این ژله خیلی درست کردنش ساده است 🤗😊. البته شما می تونید از تخم شربتی بیشتر در ژله بیشتر هم استفاده کنید😊 . من برای این ژله از 2 بسته پودر ژله استفاده کردم .ترکیب رنگ ها کاملا دل به خواهی هستش . من از دو رنگ آبی و نارنجی که تضاد هم هستند استفاده کردم . پودر ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش (به روش بن ماری) روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خنک بشه . دو قسمت تقسیم کردم .یکیش رو داخل یخچال قرار دادم تا یک کم بگیره و حالت کشسانی و نیم بندی کمی بشه . از این طرف کمی تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کردم . تا تخم شربتی لعاب بندازه . بعد زله که یک کمی نیم بند شده تخم شربتی رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . اگر بخواید تخم شربتی داخل ژله ته نشین نشه و همه جا باشه ژله تون باید یک کمی بگیره حالت کشسانی بشه . قالب رو با خیلی کم روغن مایع چرب کردم .قالب من پلاستیکی هستش .داخل طرح قلبی این ژله ترکیب شده با تخم شربتی رو ریختم . برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم .گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد بهش 2 ، 3 ق غ بستنی وانیلی نرم ریختم و مخلوط کردم . (جای بستنی می تونید نصف لیوان شیر هم بریزید فقط شیر از قبل در دمای محیط قرار بگیره) روی لایه قبلی نصف از این ژله ریختم و یخچال گذاشتم و بعد مابقی زله ها رو آبی و پرتقال رو هم لایه لایه ریختم . فقط هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه و بین ریختن لایه ها وقفه نیفته تا لایه ها به هم بچسبند . بعد از اینکه قالب با ژله ها پر شد در آخر 5 ، 6 ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍒 😋 🔸ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍲 😋 هویج 1 عدد مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه خیارشور 250 گرم سیب زمینی 4عدد بزرگ نخود فرنگی نصف پیمانه پیازچه در صورت تمایل مقداری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی شوید و سس مایونز به اندازه کافی 🔸هویج رو مکعبی خرد و میپزیم سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده اب رو رو حرارت میزاریم تا بجوشه بعد سیب زمینی رو با مقداری نمک رو داخلش ریخته میزاریم تا بپزه ولی مواظب باشید که له نشه و زود تو ابکش خالی کنید خیارشور رو هم خرد کرده مرغ رو هم پخته و خرد میکنیم و در انتها تمومی مواد رو با هم مخلوط کرده و ترجیحا یک شب داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشن من دو ق غ سرکه سفید هم به این سالاد اضافه کردم که طعمش رو بی نظیر میکنه میتونیم از ماست پرچرب به نسبت مساوی با سس مایونز برای این سالاد استفاده کنیم در ضمن این سالاد رو با کالباس درست میکنن ولی از اونجایی که کالباس مصرف نمیکنم مرغ پخته رو جایگزینش کردم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
موادلازم: گوشت چرخ کرده(مخلوط گوسفندوگوساله) ۳کیلو برنج ۶پیمانه لپه ۳پیمانه سبزی کوفته ۲کیلو نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم گردو،آلو،زرشک،پیازداغ(برای داخل کوفته ها) به میزان لازم طرزتهیه: ابتدالپه رومیپزیم وهمینطور برنج ویکی دوجوش زد ابکش میکنیم گوشت هم بخاطراینکه چسبندگی بیشتری داشته باشه وقدرت ورز دادن زیاد نخواد بامیکسر میکس میکنیم سبزی کوفته هم ریزخرد میکنیم حالا همه مواد وباهم مخلوط وخوب ورز میدیم (لپه،برنج،سبزی،نمک،فلفل،زردچوبه) به اندازه یک پرتقال برمیداریم وسطش وگود کرده ‌مقداری پیازداغ،زرشک،گردو ویه دونه الومیزاریم وبعد می بندیم این مقدارموادتقریبا۴۰تا۵۰تاکوفته اندازه پرتقال کوچیک میده که معمولا مامیزاریم داخل فریزر وهروقت بخوایم استفاده کنیم یکی دوساعت قبل درمیاریم ودرآبی که اماده میکنیم میزاریم تاپخته وجابیفته درست کردن سس برای پخت کوفته:ابتداپیازداغ میکنیم کمی زردچوبه،رب،نمک وفلفل میزنیم واب میریزیم جوش آمد کوفته هاروآروم داخلش میزاریم(شعله متوسط)کمی ازسرکوفته هابیرون باشه یکساعتی ازپخت گذشت آلو و لواشک هم اضافه کنید که طعم بینظیری میده(چندساعتی روی حرارت متوسط بمونه تا کاملا پخته وجابیفته) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─ ♡امام صادق علیه السلام♡:↶ 💠•صله رحم، انسان را: ⇣⇣⇣ ➊↞خوش اخلاق ➋↞با سخاوت ➌↞نفس را پاکیزه ➍↞روزی را زیاد ➎↞مرگ را به تاخیر می اندازد•••✻ 📚﴿کافی، ج 2 ص 151﴾ 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
🍛 😋 ▫️مرغ ▫️ لپه نصف پ ▫️آلبالو خشک بدون هسته:نصف پ ▫️یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه ▫️نمک و زرچوبه ▫️پیاز داغ ▫️زعفران 🔸برنج و لپه و آلبالو را خیس کنین. لپه رو بزارین تا با آب کاملا پخته بشه. مرغ رو مثل همیشه با اب کم و زعفران فراوون و حرارت کم بزاربن تا بپزه. برنج رو ابکش کنین. لپه ی پخته شده رو با آلبالوی خیس کرده حسابی سرخ کنین. کف قابلمه ته دیگ بندازین. برنج،ادویه و لپه و البالوی خیس کرده رو لابلا بریزین و در نهایت دم کنین. وقتی برنج دم کشید مرغ رو کنارش سرو کنین. حتما از پیاز داغ و زعفرون برای روی پلو همراه کره با روغن حیوانی ایتفاده کنین 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌱امروز تون زیبا و بینظیر 🌷لحظاتتون سرشاراز آرامش 🌱دلتون از محبت لبریز 🌷تنتون از سلامتی سرشار 🌱زندگیتون از برکت جاری 🌷وخدا پشت پناهتون باشه عصرتون بخیر
🌸 ترفند 🌸 ساخت بوگیر گیاهی : اگر داخل آپارتمان بوی بدی استشمام می کنید کافی است کمی برش لیمو همراه چند برگ رز ماری را داخل قابلمه با کمی آب بجوشانید 🌿🌿 🎀 🌸 🎀 ✨
تزئین برنج به این خوشگلی دیده بودید😍
🥟 مواد لازم : کره ۱۵۰ گرم پودرشکر ۱۰۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ تخم‌مرغ یک عدد زعفران بمقدارلازم ارد ۲۷۵ گرم گردو ۱۰۰ گرم طرزتهیه: کره به دمای محیط رسیده رو باپودر شکر مخلوط میکنیم تا کاملا صاف ویکدست شود بعد تخم مرغ وانیل وزعفران رو اضافه میکنیم ومخلوط سپس ارد رو کم‌کم اضافه میکنیم و یه کوچولو خمیررو با نوک انگشت ورز میدیم بعدخمیر اماده رو داخل کیسه فریزر گذاشته وحدود یک تا دوساعت داخل یخچال استراحت داده بعدازاین مدت ازخمیر اندازه یک قاشق چایخوری برداشته وتو دست گرد کرده وروی هرکدام یک پر گردو گذاشته درسینی میچینیم ودرفرازقبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم واقعاطعم بینظیری داره این شیرینی بخاطرزعفران😊😊😊 🔴 حواستون باشه دمای فرها متفاوت هست من گود کردم توشو با انگشت و بعد پخت توش شکلات آب شده ریختم اصلا گردو استفاده نکردم 🔴تا شکلات خودشو نگرفته جا به جا نکنید واسه تزیین
زرده تخم مرغ ۳ عدد پودرقندالک شده ۱ لیوان آردسفید ۱ قاشق غذاخوری گردوی خردشده نصف لیوان پودرهل نوک قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسه است زرده ها وپودرقند و هل و وانیل رو باهمزن برقی میزنیم تا کرمرنگ و کشداربشه بعدآرد رو اضافه میکنیم یه دور دیگه باهمزن میزنیم و درآخر گردو رو اضافه میکنیم و بالیسک مخلوط میکنیم کف سینی کاغذروغنی پهن میکنیم و از مواد داخل قیف ریخته و با فاصله روی سینی پایپ میکنیم من از قیف استفاده نکردم با قاشق مرباخوری از مواد شیرینی بافاصله روی سینی دونه دونه گذاشتم و بعد در فر از قبل گرم شده روی درجه ۱۶۰ به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم ✔درجه حرارت فر در این شیرینی نسبت به شیرینی های دیگه باید کم باشه چون این شیرینی زود میسوزه ✔پودرهل زیاد نزنید که رنگشو تیره میکنه ✔بعدازپخت دست به شیرینی ها نزنید تا خنک بشن ✔بجای پودرقند از شکر اسیاب شده یا دانه ریز میتونید استفاده کنید ✔سفیده های تخم مرغ رو هم دریخچال یا فریزر بذارید برای مصارف دیگتون
خوشبختی بیرون از شما نیست!!!! در قلب شماست!!!!! در احساس شماست ... وشما خالق این خوشبختی هستید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهـے خلـوتِ دوستت را بهم بریز تا بداند ڪه تنها نیست... آرزوے ماست ڪه در وجــودِ دوست خانه اے داشته باشیم حتے به مساحت یک یاد ... زنـدگے ڪوتاه تر از آنست ڪه به خصومت بگذرد و قلب ها گرامے تر از آنند ڪه بشڪننـد آنچه از روزگار به دست مے آید با خنده نمے مـانـد و آنچه از دست برود با گریه جبران نمے شـود ... فــردا خورشید "طلـوع " ☀️ خـواهد ڪرد حتے اگر "ما" نباشیـم پـس تا فـرصت هست قـدر همـدیگـر را بدانیم 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
🥟 آرد لیوان یک و دوسوم لیوان(۲۵۰ گرم ) روغن جامد(یا کره) ۲/۳ لیوان (۱۰۰گرم) پودر قند ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) پودر هل نصف قاشق غداخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری مغز گردو به مقدار لازم روغن یا کره رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد روغن رو با همزن بزنید بعد پودر قند و هل را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و سبک شود آرد رو الک کنید و کم کم اضافه کنید در مرحله آخر گلاب و اضافه کنید و کمی ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست بیاد .خمیر رو حدود یک ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از این مدت میتونید از خمیر به اندازه حدود ده گرم بردارید و تو دستتون باز کنید و تکه ای از گردو وسط خمیر قرار دهید و جمع کنید و به صورت یک بیضی فرم دهید و کف سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادید با فاصله بچینید‌ و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه(بسته به دمای فر) قرار دهید کمی که شیرینی ها از حرارت افتاد روی ان پودر قند الک کنید یا در پودر قند بغلطانید.