eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🥮 😋 ▫️تخم مرغ3عدد ▫️شكر 1ليوان ▫️روغن مايع1ليوان ▫️شير1ليوان ▫️رنده پوست ليمو1ق غ ▫️آبليموچند قطره ▫️تخم خرفه3ق غ ▫️آرد2ليوان ▫️بكينگ پودر 1ق م 🔸ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم
✨﷽✨ 📚 قصابی در حال کوبیدن ساطور بر استخوان گوسفند بود که تراشه ای از استخوان پرید گوشه چشمش. ساطور را گذاشت و ران گوشت را برداشت و به نزد طبیب رفت و ران گوشت را به او داد و خواست که چشمش را مداوا کند. طبیب ران گوشت را دید طمع او را برداشت و فکر کرد حالا که یکی به او محتاج شده باید بیشتر از پهلوی او بخورد بنابراین مرهمی روی زخم گذاشت و استخوان را نکشید. زخم موقتا آرام شد. قصاب به خانه رفت. فردا مجددا درد شروع شد به ناچار ران گوشتی برداشت و نزد طبیب رفت. باز هم طبیب ران گوشت را گرفت و همان کار دیروز را کرد تا چندین روز به همین منوال گذشت تا یک روز که قصاب به مطب مراجعه کرد طبیب نبود اما شاگرد طبیب در دکان بود. قصاب مدتی منتظر شد اما طبیب نیامد. بالاخره موضوع را با شاگرد بیان کرد. شاگرد طبیب بعد از معاینه کوتاهی متوجه استخوان شد و با دو ناخن خود استخوان را از لای زخم کشید و مرهم گذاشت و قصاب رفت. بعد از مدتی طبیب آمد از شاگرد پرسید. کسی مراجعه نکرد. گفت چرا قصاب باشی آمد. طبیب گفت: تو چه کردی؟ شاگرد هم موضوع کشیدن استخوان را گفت. طبیب دو دستی بر سرش زد و گفت: ای نادان آن زخم برای من نان داشت تو چطور استخوان را دیدی نان را ندیدی. گرچه لای زخم بودی استخوان لیک ای جان در کنارش بود نان 📚 بهارستان جامی
🌸یک سلام گرم 🌷با عطر گل رز 🌸و به لطافت لبخند خدا 🌷برایتان چیده‌ام 🌸تا روزتان بخیر 🌷دلتان شاد و زندگیتان 🌸هرلحظه زیباتر شود 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آغاز سخن یاد خدا باید کرد ✨خودرابہ او رها باید کرد 🌸اے باتوشروع زیبا تر ✨آغازسخن 🌸بسم الله الرحمن الرحیم #
🌻 علی علیه السلام : 🍄 فَسُبْحَانَ مَنْ أَمْسَكَهَا بَعْدَ مَوَجَانِ مِيَاهِهَا وَ أَجْمَدَهَا بَعْدَ رُطُوبَةِ أَكْنَافِهَا فَجَعَلَهَا لِخَلْقِهِ مِهَاداً وَ بَسَطَهَا لَهُمْ فِرَاشاً فَوْقَ بَحْرٍ لُجِّيٍّ رَاكِدٍ لَا يَجْرِي وَ قَائِمٍ لَا يَسْرِي تُكَرْكِرُهُ الرِّيَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ تَمْخُضُهُ الْغَمَامُ الذَّوَارِفُ إِنَّ فِي ذلِكَ لَعِبْرَةً لِمَنْ يَخْشي. 🏵 شگفتی آفرینش پدیده ها : پس پاك و منزه است خدایی كه زمین را در میان آنهمه از امواج ناآرام، نگهداشت، و پس از رطوبت آن را خشك ساخت، و آن را جایگاه زندگی مخلوقات خود گردانید، و چون بستری برایشان بگستراند، بر روی دریایی عظیم و ایستاده ای كه روان نیست و تنها بادهای تند آن را بر هم می زند، و ابرهای پرباران آن را می جنباند. (و توجه به این شگفتی ها درس عبرتی است برای كسی كه بترسد.) 📚 ، 211 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
☝️☝️ 🥒🥬🥚🥒🥬🥚
داود پاشا یک غذای ترکیه اییه که با ذائقه ما خیلی جوره درست کنید و لذتش رو ببرید. . 300گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده و 1قاشق آرد نخود چی و نمک و فلفل و یک نوک قاشق دارچین مخلوط کنید و به اندازه گردو قلقلی کنید در روغن تفت می دهیم.یک پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید به اون یک قاشق نعنا خشک اضافه کرده و کمی تفت می دهیم 1لیوان آب ریخته به همراه 2قاشق رب انار و کوفته ها رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت کم 1ساعت بپزد. 🌺🌸🌼🌺🌸🌼 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍢 😋 🔸حدود سيصد گرم سینه چرخ شده(تركيب مرغ و بوقلمون )رو با دوتا پیاز رنده شده،دوقاشق زعفران غلیظ،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،ادویه،کمی پودر گوجه و یک قاشق کره ذوب شده کاملا مخلوط کردم و گذاشتم تو يخچال تا كاملا خودشو بگيره و بعد از حدود يك ساعت دونه دونه سيخ كشيدم.هربار كه كبابا رو سيخ ميكنيم با كمى آب دستمونُ خيس ميكنيم كه چسبناكى مايه ى كباب اذيتمون نكنه يه تابه ى بزرگ روى حرارت گذاشتم كمى روغن و كره و يك قاشق زعفران آبزده داخلش ريختم و كباب ها رو چيدم توى تابه و طرفينش رو سرخ کردم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌸ارزششو داشته باشید 💞وقتی یکی هر چند وقت حالتو می پرسه 🌸وقتی یکی بی دلیل زنگ می زنه 💞وقتی پیشِت می شینه 🌸سر صحبت رو باز می کنه 💞وقتی سلامش خشک و خالی نیست 🌸و پرِ قربون صدقه است 💞وقتی یکی هوا تو داره 🌸وقتی میگه چائیت سرد نشه 💞وقتی میگه نبینم غم تو 🌸فدا سرت ... 💞اینا یعنی برام ارزش داری مهمی ... 🌸برای دیگران ارزش قائل شیم 💞در حقیقت برای خودمون ارزش قائل شدیم 🌸ارزششو داشته باشیم ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
سازنده ترین ڪلمه صبر است برای داشتنش دعا ڪن روشنترین ڪلمه امید است به آن امیدوار باش ضعیف ترین ڪلمه حسرت است آن را نخور محڪمترین ڪلمه پشتڪار است آنرا داشته باش 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود و قيمه يزدي يكي از همان خورشهاي عالي با طعم و مزه بينظيره كه شامل گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم📝 ۱۹/۲۰عدد انجیر خشک ۱لیوان گردو ۱ لیوان پودر نارگیل برای غلطاندن لوکوم برای کاور کردن: ۲بسته ۴۸عدد بیسکوئیت پتی بور ۲۰۰گرم خامه ۲بسته شکلات شیری یا تلخ ✍طرز تهیه: ابتدا انجیر ها را در ظرفی بریزید و روشون اب گرم بریزید و ۵دقیقه در این حالت بماند. انجیر های نرم شده را ابکش کنید. قسمت بالایی انجیر ها را ببرید و با انگشتتان داخل انجیرها را گود کنید و داخلش گردو قرار دهید.تمام انجیرها را با گردو پر کنید. برای کاور کردن خامه را روی حرارت قرار دهید وقتی به نقطه ی جوش رسید شکلات ها را داخلش بریزید و هم بزنیدتا اب شوند. گاناش اماده شده را ارام ارام به بیسکوئیت های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید و خمیر نباید به دست بچسبد .یک تکه جدا کنید داخل کف دست پهن کنید و داخلش انجیر پر شده باگردو را قرار دهید و خوب با خمیر شکلاتی کاورش کنید.تاتلی های اماده شده را داخل پودر نارگیل بغلطانید.بعد همه را حدود ۲۵تا ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید .لوکوم های سفت شده را خارج کنید و حدود ۱cm برش بزنید.داخل ظرف سرو قرار دهید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ظهرتون معطر بہ ♥️بوے مهربانی 🌸دلتون غرق عشق و محبت ♥️لبتـون خنـدون 🌸زندگیتون مملو از آرامش ♥️دقیقہ هاتون بے نظیر 🌸ظهر زیباتـون به شادی..🌹 ༅͢͜͡❉ٜٜٜٜٜٜٖٖٖٖٜ͢͜͡❉͜͢͡༅🌺༅͢͜͡❉ٜٜٜٜٜٜٖٖٖٖٜ͢͜͡❉͜͢͡ ‌‌‎ ‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌ 🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼❥•↷♡ ♡↶•❥ ₯↬ @Haamsardari ⊂⇝❤️⇜⊃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین پنجشنبه تابستان است و ياد درگذشتگان 😔 ✨بسم الله‌الرحمن‌الرحیم✨ 🙏زیارت اهل قبور🙏 🌺به یاد پدران ومادران آسمانی وهمه درگذشتگان، زیارت اهل قبور و به یاد همه شهدا و اموات باشید.🌺ِ 🌹السَّلامُ عَلي اَهْلِ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ مِنْ اَهْلِ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ يا اَهْلَ لا اِلهَ اللهُ بِحَقَّ لااِلهَ اِلَّا اللهُ كَيْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا اِلهَ الَّا اللهُ مِنْ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ يا لااِلهَ اِلَّا الله بِحَقَّ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ اِغْفِرْلِمَنْ قالَ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ وَاحْشُرْنا في زُمْرَهِ منَ قالَ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ مُحَمَّد رَسُولُ اللهِ عَليٌّ وَلِيُّ اللهِ:🌹 ‌پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤕😍(🌞) اگه پیاز نمیخوری و دوست نداری کی جای پیازو تو قلبت پر کرده؟😥😥😥 سلاممم سلاممم عزیزای دلم حال واحوالتون چطوره؟ امروز اومدم تا باهم پودر پیاز درست کنیم که کلی کاربرد داره تو کتلت و کوکو ها و دلمه وکوفته وفست فودها وماست خیار وهزار تا غذای متنوع همه چی تو فیلم مشخصه فقط بگم که پیاز سفید وزرد استفاده کنید وقرمز استفاده نکنید از هر پیاز یک قاشق پودر پیاز به دست میاد چون پیاز خیلی زود آلوده میشه بهترین روش خشک کردن تو فره روی رادیاتور یا آفتاب آلوده میشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
بزرگی را گفتند راز همیشه شاد بودنت چیست؟ گفت دل بر آنچه نمی ماند نمی بندم فردا یک راز است، نگرانش نیستم دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم وامروز یک هدیه است قدرش را میدانم❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥ ₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
_قیمه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
تاثیر ورزش بر حافظه؛ ورزش منظم رشد رگ‌های خونی جدید را در مناطق مغزی که در آن نوروژنز اتفاق می‌افتد، افزایش می‌دهد و خون رسانی بیشتری را ایجاد می‌کند، همچنین ورزش موجب می‌شود که از پرفشاری خون (فشار خون بالا) که یک عامل خطر برای ابتلا به زوال عقل است، جلوگیری و حتی آن را درمان کند.
قارچ شکم پر🍄🧀 مواد لازم: 8 عدد قارچ (ترجیحا بزرگ) 2 سینه مرغ 2_3 حبه سیر 1 عد پیاز مقداری خامه صبحانه (مطابق ویدیو) مقداری سس مایونز نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا ،ساقه قارچ ها را از کلاهک آنها جدا کنید،و ریز خرد کنید،سینه مرغ را در صورت تمایل با ادویه ابپز کنید و ریز خرد کنید،در یک ماهیتابه روغن گرم کنید و پیاز را تفت دهید ،بعد قارچ و مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید(ترجمه آشپزی_خلاق)سپس به ترتیب، مطابق ویدیو،سیر رنده شده،خامه ،سس مایونز و ادویه ها را اضافه کنید هم بزنید و حرارت را خاموش کنید،در مرحله بعد کلاهک قارچ ها را با مواد پر کنید،پنیر رنده شده رو آن بپاشید و قارچ ها در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود 15_20 قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،سپس با شوید تازه و خرد شده سرو کنید،نوش جان🧡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛✧═🔘═════◈◈◈ 🧚‍♀مـــادرها شبیه نخ تسبــ📿ـیح میمانند به نســـبت دانه ها کـــمتر خودنمایی میکـــنند خــ🤲ـدایا نخ هیـــچ تسبیحـ📿ــی پاره نشـــود خـــدایا آدمـــایی که دوسـ🥰ـتشون داریمـــو سـ✌️ـلامت بدار و تا اخـ👌ـرین لحظه در کـــنارمون حفظـــشون کـــن.آمیـــن👌🌸🤲 زیبـــاتـــون دلچـــسب ▅ ▄ ▃🌹 ▃ ▄ ▅ 🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی سه رنگ اسموتی یکی از نوشیدنی های خنک و سالم تابستونی محسوب میشه... میتونید اسموتی رو رژیمی درست کنید و برای تهیه اون از شیر بادوم یا شیر سویا یا شیر معمولی استفاده کنید. میتونید از ماست ساده شیرین یا انواع ماست میوه ای استفاده کنید. یا از مقدار کمی بستنی برای ایجاد بافت کرمی در اسموتی استفاده کنید. اسموتی در واقع میوه پوره شده هست که باید حتما بافت غلیظی نسبت به انواع شِیک داشته باشه... برای شیرین کردن اسموتی ترجیحا از عسل استفاده کنید یا بسته به شیرینی میوه هاتون یا اینکه از شیر استفاده میکنید یا بستنی میتونید شکر اضافه کنید. بهتره میوه ها را خرد و یک ساعت در فریز قرار بدید تا نیمه منجمد بشن یا از یخ خرد شده داخل اسموتی استفاده کنید که البته من میوه نیمه منجمد رو ترجیح میدم... بنا به سلیقه و ذائقه میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید. از اسموتی به همراه ترکیباتی مثل انواع مغزیجات یا جو دوسر به عنوان پودینگ سالم و مقوی برای وعده صبحانه استفاده کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡