#سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته مکعبی+پیازچه خرد شده+خیارشور+شوید+ماست پرچرب +مایونز+نمک،فلفل+آبلیمو را مخلوط کنید و در یخچال بذارید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
🍲سوپ گوجه فرنگي كلاسيك
🍅طرز تهيه:پنج تا گوجه فرنگي درشت رو چهار قسمت كنيد و به همراه يك پياز كه اونم چهار تكه كرديد و يك حبه سير درشت داخل كاسه بريزيد و دو ق غ روغن زيتون روشون بريزيد و هم بزنيد تا به همه جاشون برسه.حالا داخل تابه بريزيد و بذاريد گريل بشن(داخل فر هم ميتونيد انجام بديد)،بعد گوجه و سير و پياز رو داخل قابلمه بريزيد و يك ليوان آب مرغ و نمك و فلفل و كمي آويشن بهش اضافه كنيد و بذاريد يك ربع بپزن.بعد با گوشتگوب برقي يا داخل مخلوط كن پوره كنيد و دوباره بذاريد يك ربع بپزه،بعد يك سوم ليوان شير رو با دو ق غ خامه مخلوط كنيد و يك ملاقه كوچيك از سوپ رو با شير مخلوط كنيد (اينجوري شير نميبره) و بعد اين مخلوط رو به قابلمه اضافه كنيد و يكي دو قل كه زد خاموش كنيد و دو ق غ ريحون ساطوري(يا كمي جعفري) بهش اضافه كنيد.موقع سرو كمي نون تست برشته شده و ريحون يا جعفري تازه روش بذاريد.
غلظت اين سوپ رو ميتونيد با كم و زياد كردن مقدار شير تنظيم كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#دسر_دنت
🔴مواد لازم🔻
▪️ژله پرتغال ....1بسته
▪️دنت پرتغال....1بسته
▪️شیر.....نصف پیمانه
▪️خامه صبحانه......سه قاشق غذاخوری
▪️ژلاتین......1قاشق مرباخوری
طرز تهیه:🍮
🔸ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم رد کردم.ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.🔸در عین سادگی خیلی هم خوشمزه بود😊میتونید از هر ژله ی دیگه ایی هم استفاده کنید و دنت همون طعم رو هم بریزید.من ژله پرتقال ریختم و دنتم زعفرونی بود😊
╭✵🍝🍔🍝✵╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#شیرینی گوش فیلی
مواد لازم:
تخم مرغ: ۱عدد
شیر: نصف فنجان
شربت: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
ماست: ۱ قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره: ۲ قاشق غذا خوری
آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
هل، وانیل، گلاب: به میزان لازم
ابتدا طرز تهیه شربت گوشفیل:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید. زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که میتوانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید. وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیرههای اضافی آن نیز گرفته شود. میتوانید خمیر را نیز با قالبهای ستارهای یا گل نیز شکل دهید
╭✵🍝🍔🍝✵╮👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
بیا مهربان باشیم
به کلاغ بال و پر بدهیم
به روباه پنیر
به خودمان عشق
تا هیچکدام فریب نخوریم...
سلام
صبح بخیر 🌞
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#ماکارونی_آلمانی
طرز تهیه:
ماکارونی رو کامل پختم آبکش کردم ریختم تو ظرف پیرکس بعد مایه ماکارونی رو ریختم روش و بعد پنیر پیتزا ریختم و با فلفل دلمه ایی و گوجه گیلاسی تزیین کردم ،روشو سلفون کشیدم و چند سوراخ ایجاد کردم 5 دقیقه داخل مایکروفر گذاشتم بعد سلفون رو برداشتم و 3دقیقه بدون سلفون داخل مایکروفرگذاشتم و تمام.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
🍺آیس کافی
۲ پیمانه یخ
۱ و ۱/۲ پیمانه قهوه
۱/۲ پیمانه شیر
۲ قاشق چایخوری شکر
این مقدار مواد به شما دو لیوان آیس کافی میده در ابتدا باید شکر رو با قهوه تون مخلوط کنین. من معمولا برای قهوه ی آیس کافی از ترکیب آب و قهوه فوری استفاده میکنم و به ازای هر پیمانه آب یک قاشق چایخوری قهوه فوری در نظر میگیرم. مقدار شکر هم سلیقه ای هستش ولی به نظر من آیس کافی هر چقدر کم شیرین تر باشه سبک تر و خوشمزه تره. فقط دقت کنین که وقتی قهوه رو داخل یخ میریزین نباید گرم باشه. حالا لیوان رو با یخ پر کنین. بعد قهوه رو اضافه کنین طوری که کمی از سر لیوان خالی بمونه. در نهایت شیر رو هم بریزین. حالا آیس کافی شما به همین راحتی حاضره …
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖