eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤࿐ بوی"محـرّمش"همه‌جاراگرفته‌است وقتش‌رسیده‌تادوسه‌ماهی‌صفا‌کنیم 🖤 𝐉𝐨𝐢𝐧 :
💔 ◍⃟🌴◍⃟🌴◍⃟🌴◍⃟🌴◍⃟🌴◍⃟🌴◍⃟🌴
🌷تقدیـــممم ب تـووو🌷 🌷دوست مجااازے🌷 🌷مرسی ڪہ هستین🌷 🌷خودتون مثل گل باشین🌷 🌷عمرتون مثل گل نباشه🌷 عصربخیر 💞🌻🌻🌻🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خدایا 🌙به حرمت این شبهای محرم ✨عزیزانم را دربهترین 🌙و زیباترین و پر‌آرامش ترین ✨مسیر زندگیشان‌ قرارده 🌙مسیری که ✨خوشبختی و آرامش 🌙و خوشحالی قلبی را ✨درلحظه لحظه 🌙زندگی‌شان بچشند... ✨شبتون بخیر مهربانان✨
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده شکلاتی برای تزئین کیک و شیرینی