فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خدایا
🌙به حرمت این شبهای محرم
✨عزیزانم را دربهترین
🌙و زیباترین و پرآرامش ترین
✨مسیر زندگیشان قرارده
🌙مسیری که
✨خوشبختی و آرامش
🌙و خوشحالی قلبی را
✨درلحظه لحظه
🌙زندگیشان بچشند...
✨شبتون بخیر مهربانان✨
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده شکلاتی برای تزئین کیک و شیرینی
این نان ها که در واقع دور یک حلقه سیب پیچیده شدن, خیییلی لذیذ هستن و میتونن یک صبحانه یا عصرانه ی دلچسب باشن.
#بان_سیب
مواد لازم برای تهیه فیلینگ:
4 یا 5 عدد سیب (ترجیحا سیب سبز و ترد)
2 ق غ شکر
1 ق چ پودر دارچین
1 زرده تخم مرغ + 3 ق غ شیر برای رومال
طرز تهیه:
سیب ها را مطابق ویدیو تمیز کرده , پوست بکنید و بصورت اسلایس هایی با ضخامت 1.5 تا 2 سانتی متر برش بدهید. قسمت میانه و هسته سیب ها را خارج کنید تا یک دایره ی میان تهی داشته باشید. شکر را با پودر دارچین مخلوط کنید. خمیر خود را به 12 تا 13 قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق ویدیو, یک قطعه خمیر را برداشته و بصورت یک نوار باریک رول کنید. کمی فشار بدهید تا تخت شود.
هر اسلایس سیب را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید. نوار خمیر را دور حلقه سیب بپیچید. بهتر است دور هر اسلایس 2 نوار خمیر پیچیده شود زیرا پیچاندن یک نوار طولانی دشوار است.
روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید, بان ها را روی سینی بچینید و 20 تا 30 دقیقه در جای گرم استراحت بدهید. سپس شیر ورزده تخم مرغ را بهم بزنید و بان ها را با آن رومال کنید. مقداری از شکر دارچینی را روی بان ها بپاشید. پس از آن, در فر که با دمای 180 درجه گرم کرده اید به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.
#کرم_کاپوچینو 🍮 😋
▫️کاپوچینو 4بسته
▫️شیر 4 پیمانه
▫️شکر 2/3 پیمانه
▫️خامه صبحانه 160 گرم
▫️پودر ژلاتین 3/5 ق غ
▫️آب سرد نصف پیمانه
🔸اول پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم کنار میذاریم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم پودر کاپوچینو رو توی شیر حل میکنیم و مخلوط میکنیم خامه و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایه یکدست بشه نباید جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توی قالب میریزیم و توی یخچال به مدت 6 ساعت میذاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش میلک شیک توت فرنگی و موز😋
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
#یاحسین 🥀
○° دوباره باز محرم اومد ... 🖤🕯
#استوری | #Story 📸
#محرمالحرام 🪔
#مرآتمحمدی🎤
#مولایمنحسین🌱
🖤 𝐉𝐨𝐢𝐧 :