eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘🥘مواد لازم سینه مرغ زعفران ابلیمو پیاز ادویه نمک وروغن زیتون به دلخواه 🍱🍱سینه مرغ را باید حتما نداری برش بدین وبعد تمام مواد را روی اون بریزین وکمی بهش استراحت بدین در آخر باید ندار ها را ب شکل حلزون رول کنید وداخل سیخ قرار بدین ودر ماهیتابه سرخ کنید در کنارش میتونید برنج هم سرو کنید ی غذای فوق العاده زیبا شیک ومجلسی..
‍ نکات ماکارونی خوشمزه: ماکارونی یا پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشه با سس های مختلف درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره. اگر واقعاً ماکارونی عالی می خواهید ، باید آنها را در یک قابلمه آب زیاد بپزید. قابلمه باید برای آب کافی جا داشته باشد اینقدر که رشته های ماکارونی موقع پختن آزادانه در آن بچرخند. این طوری دیگر به هم نمی چسبند” خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هر از گاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین. اگر میخواهید از پاستا برای سالاد ماکارونی یا ماکارونی قالبی استفاده کنید در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه. اما اگر میخواهید ماکارونی رو دم کنید بعد از ابکشی اب سرد روش بریزید تا هم از دما بیوفته و‌پختش متوقف بشه هم نشاسته و لیزی اون از بین بره تا خمیر نشه، بهتره سس ماکارونی هم اصلا آب نداشته باشه کمی آبلیمو مزه ی مایه ماکارونی رو عالی میکنه حتما امتحان کنید به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین. من با سینه مرغ و بیشتر با تن ماهی درست میکنم میتونید مثل من توی قالب بریزید و با تن ماهی تزیین کنید خیلی خوشمزه میشه و موقع خوردن سس مایونز رو تو قیف کیسه ای ریختم وروش را با اون تزیین کردم به همین راحتی ✨
کمک کردن به یک انسان، ممکن است تمام دنیا را تغییر ندهد، اما میتواند دنیا را برای یک انسان، تغییر بدهد…
برای این سایز قالب 3 بسته کرم کارامل دراژه رو با سه لیوان و نیم شیر سرد و یک بسته خامه صبحانه کوچک خوب هم میزنیم تا خامه با شیر یکدست بشه، بعد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی بعد وقتی قل زد از روی حرارت برمیداریم. کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد مایع کرم رو همونجوری داغ توی قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه. کمی که از حرارت افتاد توی یخچال گذاشته، چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده. به راحتی از توی قالب برمیگرده و نیازی به آب جوش نیست. گل وسط دسر قند تزیینی هستش.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ روز زیباتون بخیر ☕ 🌸 🍃 شروع هفته تون پُر برکت 🌸 🍃 🌸به شنبه خوش آمدید 🍃شروع هفته تون پر از مهربانی 🌸سفرهاتون پر از برکت 🍃دلهاتون پر از شادی 🌸لحظه هاتون پر از آرامش 🍃زندگیتون پرازصمیمیت 🌸و نگاه پرمهرخدا همیشه همراهتون ✔️🎦 📶 ╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮ 💎 @Ajaieb_Jahan ╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نیایش صبحگاهی🌺🍃  ✨بارالها... 🌺یاریم کن که هر روزم به لطف 🍃و توفیق تو بهتر از روز قبل باشد.. 🌺نه برداشت منفی کنم و 🍃نه کلام منفی بر زبان بیاورم 🌺و نه نا سپاسی کنم.. ✨خداوندا... 🌺نگذارکه از تو فقط نامت را بدانم 🍃و نگذارکه از تو تنها 🌺مشق کردن اسمت را به یاد داشته باشم ✨بارالها... 🌺هموااره در من جاری باش همانگونه 🍃که خون در رگهایم جاری است آمیـن..🙏 ✔️🎦 📶 ╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮ 💎 @Ajaieb_Jahan ╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🧇 😋 ▫️شکر :750گرم ▫️گلوکز:500گرم ▫️آب:300میلی لیتر ▫️گردوی خرد شد ه :600گرم ▫️سفیده تخم مرغ :10عدد ▫️وانیل :4/1قاشق چای خوری ▫️ نان بستنی(میکادو):به میزان لازم 🔸شکر و آب را مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا جوش آید در این هنگام گلو کز را به ان بیفزایید هنگامی که شربت غلیظ شد،چند قطره از آن داخل آب بریزید زمانی که گلوله شد آماده است. سپس سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود و فرم بگیرد حالا شربت را از روی حرارت بر دارید و کم کم در هنگام هم زدن تخم مرغ ها به ان بیفزایید در آخر گردو را به مواد اضافه کنید . اکنون نان بستنی را داخل سینی بگذارید و روی آن مایه ی نوقا را بریزید و پس از خنک شدن به صورت مستطیل ببرید و میل نمایید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس ماکارونی😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح امروز خدایا🙏 چہ مبارڪ بدمید ڪہ همے از نفسش بوی عبیر آید و عود🌷🍃 رحمت بار خدایے❤ ڪہ لطیفست و ڪریم❤ ڪرم بنده‌نوازی ڪہ❤ رحیمست و ودود❤ 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه تـــون قشـنـگـــــ🌸🍃 لـبتـون خـنـدون😊 جیباتون پُر پول💵 همراهتون دعای خیر🙏 روز خوبی داشته باشید😊🌸🍃
🔷 🍫 😋 ▫️شیر : 2 لیوان ▫️آرد سفید : نصف لیوان ▫️نشاسته : 1 قاشق غذاخوری ▫️شکر : نصف لیوان ▫️پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری ▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان ▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد ▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری 🔸 شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت 2 ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
‌ 🔷 ‌‌‌‌ شکلات تلخ: 200 گرم خامه صبحانه: 150 گرم شیر: دولیوان شکر: یک لیوان سر خالی پودر کاکائو: دو ق غ وانیل: یک ق چ زرده تخم مرغ: یک عدد ‌‌پودر ژلاتین: دو ق غ ‌‌‌‌ شکلات روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) ذوب کنین، سپس بهش شیر رو اضافه کنین و بذارین روی حرارت،‌ خامه و پودر کاکائو اضافه کنین سپس وانیل و شکر.... شکر که اب شد زرده تخم مرغ بریزین و سریع مخلوط کنین. سپس در اخر ژلاتین حل شده تو سه ق آب سرد به مایه شکلاتی اضافه و مخلوط کنین. ‌‌‌ توی لیوان بریزین و با موز و توت فرنگی و شکلات چیبسی تزیین کنین😍 سه ساعت داخل یخچال باشه🍹🍫🍫 نوش جان❤💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥜 😋 ▫️برگ گل محمدی سه ق.غ ▫️پودر دارچین دو ق.غ ▫️پودر زیره سبز یک ق.غ ▫️پودر تخم گشنیز یک دوم ق.غ ▫️پودر زنجبیل یک دوم ق.چ ▫️جوز هندی رنده شده یک چهارم ق.چ ▫️دانه هل 6 عدد ▫️دانه میخک دو عدد 🔸بعد از اندازه گیری همه ادویه ها آن ها را در آسیاب ریخته و پالس بزنید تا کاملا پودر شوند سپس پودر به دست آمده را از صافی ریزی رد کنید تا یکدست شود و پوسته های اضافی از آن جدا شود. پودر به دست آمده را در شیشه تمیز و کاملا خشکی ریخته و در کابینتی دور از گرما و رطوبت نگه داری کنید
خدایا 🙏 ما را به حال روز مرگی هایمان رها مکن ❤️ آمین🙏 ✔️🎦 📶 ╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮ 💎 @Ajaieb_Jahan ╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
میوه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
الویه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی : چند تکه مرغ من از ران مرغ استفاده کردم 4تکه پیاز3عددمتوسط زعفران به مقدارلازم نمک .زردچوبه.فلفل تندوری در صورت نداشتن فلفل قرمز معمولی.پودر پاپریکا کمی پودر سیر.پودر دارچین پودر زنجبیل. رب گوجه 3قاشق غذاخوری فلفل سبزباریک 5عدد. گوجه گیلاسی 10عدد زغال اخته نصف پیمانه قارچ 5عدد لیمودوعدد سیب زمینی 3عدد روغن سرخ کردنی 4قاشق طرز تهیه مرغ مجلسی : ابتدا تکه های مرغ رو باتمام ادویه جات معطر وزعفران که دستودلبازی باید به خرج داد مزه دار می کنیم دوعدد پیازرو باریک خلالی می کنیم دوعددلیمورو آبش رو بگیرین وروی مرغ ریخته داخل یک کیسه زیپ دار به مدت 8ساعت میزاریم مزه دار بشه. بعد مرغ را با 1پیمانه آب باتمام مخلفات مارینه کرده میزاریم به مدت نیم ساعت پخته بشه البته این تایم فقط برای نیم پزکردنه حالا مرغهارو بدون پیاز توی ظرفی مناسب میچینیم آب مرغی که از پخت مرحله اول داریم روی سطح مرغها می ریزیم پیازهارو حتما ازآب جداکنید حالا 1عددپیازی که داشتیم حلقه حلقه می کنیم. ودوباره کنارمرغها میچینیم من توی این مرحله فقط فلفل سبزها وسیب زمینی هاوروغن رو اضافه می کنم سیب زمینی هارو ازوسط دونیم می کنیم پوستش رو نگیرین چون توی دمای فرله میشه حدود 1ساعت ونیم که گذشت وپخت مرغ کامل شد مقداری رب گوجه همراه باکمی ازآب مرغ که کنارگذاشته بودیم باکمی آب لیمو مخلوط می کنیم. وروی سطح مرغ ریخته گوجه گیلاسیوقارچ وزغال اخته هاکه ترشی خیلی خوشمزه ای به این خوراک میده لابلای مواد میچینیم ودوباره به مدت 45دقیقه توی فرمیزاریم من باز مقداری زعفران ریختم حتماروی ظرفتون توی تمام مراحل فویل بکشین وقتی مرغ آبش غلیظ وجاافتاده شد کاملا آمادس.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 پای کیش بروکلی و پنیر چدار🧀🥦 💠پای کیش (به فرانسوی: Quiche) یه غذای فرانسویه خیلی جذابه که با پنیر و سبزیجات و گوشت و تخم مرغ درست میشه،که هم سرد سرو میشه هم گرم.. یه چیزی تو مایه های همون کوکو های خودمونه
🌸عصرها 🍓آدمها هوایی میشوند 🌸هوایی خاطراتشان 🍓و ذهنشان پـر مےکشد 🌸به حوالیِ کودکے تا امروز 🍓عصـــرها باید آرامتر بود 🌸تا ذهن از سفر گذشته برگردد 🍓عصرتون دلپذیر ✔️🎦 📶 ╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮ 💎 @Ajaieb_Jahan ╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌