eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیاسیتر 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌸ظهرتون بخیر 🕊زندگیتون سرشار از عشق 🌸و پر از امواج مثبت 🕊وپر از صفا و صمیمیت 🌸دلتون شاد و خالی از ابرهای 🕊غم و ناراحتی 🌸عمرتون باعزت 🕊لحظاتتون شاد 🌸ظهرتون زیبا بفرمایین ناهار 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ لوبیا لوبیای سوزنی انتخاب کنید بشورید و بریزید تو اب در حال جوش تا یکربع بعدر سریع در اب سرد و سپس ابکشی کنید و برش بزنید🌹 با اینکار خاصیت و رنگ لوبیا حفظ میشه بوی لوبیا کاملا گرفته میشه( خودم ازون بوی لوبیا خوشم نمیاد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیاسیتر خیار ۴عدد تربچه ۴عدد سیب سرخ ۱عدد کشمش ۱قاشق غذاخوری شوید یک دسته خیلی کوچک ماست ۵قاشق غذاخوری آویشن نصف قاشق چای خوری آبلیموترش ۱قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 📌آرد 1ونیم پیمانه 📌شیر 1 پیمانه 📌شکر 2/3پیمانه 📌روغن1/4 پیمانه 📌پودر کاکائو 2 ق غ 📌بکینگ پودر 1 ق م 📌وانیل 1/4ق چ 📌سرکه سفید یا آبلیمو 1 ق غ ابتدا قابلمه ای با قطر 18 سانت رو با شعله پخش کن روی حرارت ملایم بذارید تا خوب داغ بشه. شکر، شیر، روغن، وانیل و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی کمی بزنید. بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو به آرد الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. قابلمه رو با روغن مایع یه مقدار چرب کنید سپس مواد رو داخلش بریزید و سر قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بهش زمان بدید تا بپزه. بعد از نیم ساعت با خلال دندون چک کنید اگه چیزی به خلال نچسبیده بود کیکتون پخته است. دقت کنید حرارت اگه خیلی کم باشه کیکتون خمیر میشه اگه خیلی هم زیاد باشه همینجور. پس حرارت رو ملایم بذارید
برای خامه کشی کیک هم میتونید از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید وهم از خامه آماده هردوشون خوشمزس من از خانه شیرین شده قنادی استفاده کردم پستای پایین نحوه فرم گرفتن خامه بصورت ویدئو گذاشتم استوری هم هایلات میکنم جای که خامه کشی انجام میدید نباید گرم باشه حتما باید خنک باشه تا خامه شل و آبکی نشه آگه دیدید خامه تون شل شده با همزن دوباره یکی دو دقیقه بزنید واستفاده کنید .اواخر کار چند قطره رنگ خوراکی قرمز زدم کیک اسفنجی سرد سرد شده باشه یک روز قبل هم درست شده باشه بهتره وقتی آماده کردید وسرد شد سلفون روش بکشید وفرداش خامه کشی کنید با کارد اره ای سطح کیک رو صاف کنید کیک رو با آب میوه یا شربت قنادی خیس کنید(زیاد خیس نباشه)من با آب میوه آناناس خیس کردم واسه این کیک یک سوم لیوان استفاده کردم بعد از خیس کردن لایه نازک خانه وکمی شکلات چیپسی وصاف کنید هر طبقه رو که میزارید با آب میوه یا شربت خیس کنید.دوباره کیک این کار رو انجام میدید تا تموم بشه آخرین مرحله خامه میزنید وصاف میکنید.با قلم مو خطوط سبز رنگ از طول بکشید .سپس ژل بریلو سبز رنگ تو قیف بریزید و طبق فیلم بریزید رو کیک یکی دوساعت بزارید یخچال سپس انتفال بدید به سینی مورد نظر. بریلو لوازم قنادیا دارن برای کیک هندوانه برش کیک کیک اسفنجی هر چه نازکتر باشه قشنگتره مابین لایه ها لایه نازک خامه بزنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با دستور خوشمزه ترین ترشی گل کلم کلم سفید کلم بنفش هویج سیر سرکه آب جوشیده سرد شده یک لیوان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫 الهی تکیه بر لطف تو کردم 🌼💫 بجز لطفت ندارم تکیه گاهی 🌸💫 دل سرگشته ام را راهنما باش 🌼💫 که دل بی رهنما افتد به چاهی 🌸💫 خدایا.... 🌼💫امروزمان را با نام و یاد تو، 🌸💫و به امید لطف و کرمت، 🌼💫و لحظاتی سرشار از معجزه، 🌸💫و ظهور مولایمان آغاز می‌کنیم ... 🌸💫 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم 🌼💫 الــهـــی بــه امــیــد تـــو 💖Join👇 🌸🍃👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
ژله داخل قوطی کمپوت آناناس 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایتالیایی😋 برای میهمانی‌ها هم‌خیلی خوشگله👌❤️ 📍مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۱ کیلو🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد🧂نمک و فلفل🧀پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم🥚تخم مرغ کامل ۲ عدد🍞پودر سوخاری به میزان لازم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچها مافین با کاپکیک فرق داره.مافین ها تو دسته نون ها قرار دارن پس کم شیرین تر،کم چرب تر و بافت منسجم تری دارن و واسه صبحونه محشره👌 . 🔸️تا ۲/۳ کپسولارو با مایه مافین پر کنید.بعد بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدو هشتاد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه. 🔸️اگه دوست داشتید وسط مافین کرمدار باشه،تا نصف کپسولارو پر کنید بعد کرمفیل بریزید و دوباره روشو مایه مافین بریزید. . مواد لازم: شیر ۱۲۰ گرم سرکه ۱ ق چ آرد ۱۱۵ گرم پودر کاکائو ۳۰ گرم جوش شیرین ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ پنس شکر ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد کره ذوب شده ۵۰ گرم وانیل ۱/۸ ق چ شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده ۶۵ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دارکردن ماهی برای سبزی پلو باماهی برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزل‌آلا: بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (می‌تونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده) آب پیاز: ۱ عدد آب لیمو تازه: ۲ عدد زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر: ۱ قاشق چایی‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چایی‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایی‌خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چایی‌خوری نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه. روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛ آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۲ قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایی‌خوری هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه. اگر مثل من سرخ‌کردنی نمی‌خورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید. میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
. ظهرتون_پراز_آرامش آرزومیڪنم دریاے زندگیتون پر بشه از امواج زیباے سلامتی و نشاط و ساحل عمرتون دریایے از خوشبختی بفرماییــــدنــاهــار😊 ‌‌‎‌       ❤️✨👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک برای ۵ سیخ حدودا ۳ نفر سینه مرغ ۲ عدد متوسط پیاز یک عدد زعفران به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم. سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم. تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده، پیاز خرد شده، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه. سیخ های چوبی رو شستم، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم. مابقی هم به این شکل. جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم. گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم. جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم. ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ ارد سفید 1.5پ تخم مرغ 2عدد خامه صبحانه 70گ بکینگ پودر 1.5 ق چ در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک روغن مایع 2ق غ پیر چدار رنده شده 50گ جعفری 2ق غ همه موادو مخلوط کنید. و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید. بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. تاحالا با کدو چی درست کردین🤗 . کدو حلوایی یا تنبل میوه ها (کدو تنبل) دارای خاصیت بسیار زیادی هست و انواع مختلف داره از کدو جادویی سیندرا تا این مدل کدو که کدو باترنات (Butternut Squash) نامیده میشه این کدو در تهیه سوپ خامه ای، راویولی و ریسوتو استفاده می­شود. فصل کدو زمستان هست ولی از اواخر تابستان تا زمستان میشه کدو رو تهیه کرد . بریم برای دسر ساده مون . مواد لازم: کدو یک عدد کره و کمی روغن جهت سرخ کردن دارچین، گردو رنده شده، شکر سفید یا قهوه ای برای روی دسر . مراحل کامل مشخصه فقط کدو رو نازک برش بدین داخل کره و کمی روغن تفت بدین (روغن رو بریزید تا کره نسوزه) حواستون باشه دائم کدو ها رو جابجا کنید . بعد از اینکه کمی روی کدو برشته شد از روی گاز بردارید و دارچین، شکر و گردو رنده شده رو روش بریزید خیلی ساده خوشمزه و لذیذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ببینید چطور میشه میوه‌ها و سبزیجات رو به روش مخصوص نگهداری و مدت بیشتری تازه نگه داشت😍🌸 🔹 با این ترفند هیچوقت میوه و سبزیجات پلاسیده نمی‌ شوند👏👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر خانگی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونید تو سایزهای مختلف آماده کنید(مینی و بزرگ) که مناسب مهمونیاتون هست حتما از تابه گریل یا نچسب استفاده کنید مواد لازم👇🏻 گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم از گوشت گردن برای همبرگر استفاده کنید پیاز۲عدد ادویه ها(نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن ،پودرسیر) سس قارچ👇🏻 قارچ اسلایس شده رو با حرارت زیاد تفت میدیم تا آب نندازه بعد از اینکه سرخ شد نمک و فلفل و آویشن بریزید بعد پنیر مازرولا اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_مکرون _گردویی کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد وانیل :۱/۲ق چ شیر ولرم :۷ق سوپخوری شکردانه ریز :۹۰گرم حدود (۷قاشق غذاخوری سر پر ) طرزتهیه:کره به دمای محیط رسیده رو کمی با همزن بزنید تا یکدست وحجیم بشه شکرووانیل را اضافه کرده با دور تند همزن میزنیم تا سبک بشه حدود ۳تا۴دقیقه،بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کردهوبا همزن میزنیم .آردوبکینگ پودررو سه بار الک کرده ودر سه مرحله به همراه شیر ولرم به مخلوط اضافه کنیدوبا مفتول دریک جهت هم بزنید ،یعنی ابتدا مقداری از شیر وبعدمقداری آرد به مخلوط اضافه کرده ودر یک جهت مخلوط کنید کف قالب ۲۰در۳۰را چرب کرده یا کاغذ روغنی استفاده کنید ،مایه رو داخل قالب بریزید وبا لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید ودر فراز قبل گرم شده دردمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید دراین فاصله که کیک توی فراست شروع کنید به درست کردن مایه روی اسلایس مواد لایه رویین : تخم مرغ :۲عدد شکر قهوه ای:۱۰۰گرم (من ۹۰گرم شکر سفید زدم چون شکر قهوه ای نداشتم ) پودرنارگیل چرب:۷۰گرم حدود(۱لیوان دسته دار) آرد :۱۵گرم حدود (۱قاشق غذاخوری سرپره پر ) گردو آسیاب شده:۶۰گرم حدود(نصف لیوان دسته دار فرانسه ) وانیل :کمی طرزتهیه:تخم مرغ ووانیل رو با دور تند همزن بزنید تا پفکی وکشدار بشه بعد شکر قهوه ای یا سفید رو به صورت نمک پاش به مواد اضافه کنید وبا دور تند همزن بزنید تا مواد حالت پفکی بودنشو حفظ کنهوبعد آرد رو با یه دور کند همزن مخلوط کرده وهمزن رو کنار بگذاریدوبعد گردو ونارگیل رو اضافه کنید وبا مفتول مخلوط کنید بعد از گذشتن ۲۰دقیقه قالب رو از فر خارج کنید سریع موادرا روی لایه زیرین ریخته وصاف کنید وبه مدت ۳۰دقیقه داخل فر قرار دهید تاروش سفت وقهوه ای بشه وقتی از فردرش آوردین بعد از کمی سرد شدن روش سلفون بکشید وداخل یخچال بزاریدبه مدت یه ساعت ،بعد روی اسلایس رو با شربت که مخلوط ۲قاشق عسل و۲قاشق آب جوش هس رو تر کنید وروش رو با شکلات تزیین کنید البته به صورت ساده هم میتونید سرو کنید خیلی خوشمزه هس وگزینه مناسبی برای عیده انشالله درست کنید وخوشتون بیاد (مواد رو بعداز اینکه باترازو اندازه گرفتم با لیوان هم اندازه گیری کردم برای راحتی کارشما عزیزان )
اسلایس مکرون گردویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در بازی زندگی یاد میگیری: اعتماد به حرف های قشنگ بدون پشتوانه ...مثل آویختن به طنابی پوسیدست..‌ یاد میگیری: نزدیکترین ها به تو ...گاهی میتوانند دورترین ها باشند... یاد میگیری : دیوار خوب است... سایه درخت مطلوب است... اما هیچ تکیه گاهی ابدی نیست روزتون سرشار از زیبایی های زندگی ...🌸🍃