فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم اموزشی
ایده بسیار جالب برای خوشمزه و زیبا کردن کیک ساده
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
ژله ویترینی😍😍
🍜طرز تهیه
برای درست کردن این ژله ،ژله آلوورا رو با تخم شربتی درست میکنید(تخم شربتی رو داخل آبجوش حل میکنید و هر بسته ژله آلوورا رو با 1/5 لیوان تخم شربتی درست میکنید) داخل قالب میریزیم کمی ک نیم بند شد تکه های میوه دلخواه رو داخل ژله قرار میدیم،بعد در طی دو مرحله بقیه ژله آلوورا و تخم شربتی رو اضافه میکنیم.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
✅کوکی نوتلا😍😍
✍مواد لازم
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل نصف قاشق چ
نوتلا یک سوم لیوان
ارد یک دوم لیوان سر خالی
نوتلا 4قاشق غ
فندق خرد شده 1قاشق غ
🍜طرز تهیه
همه ی مواد به غیر از فندق و4 قاشق غذاخوری نوتلا رو بریزین داخل غذا ساز,خمیر بدست اومده رو گلوله کنین و وسطشو گود کنین و نوتلا و فندق بریزین و بذارین داخل سینی فر کاغذ انداخته و به مدت هشت تا ده دقیقه داخل فر 180 بپزین
میزان ارد رو به یک سوم پیمانه باضافه ی یک قاشق غذاخوری تقلیل دادم که اون یک قاشق برای وقتی که ببینیم خمیر خیلی شله وگرنه ممکنه لازم نباشه,درجه حرارت رو به 160 تقلیل دادم چون بافت نرمتری در انتها بدست بیاد و در آخر,همراه وانیل به اندازه ی یک قاشق چایخوری عصاره کارامل هم استفاده کردم که طعم بهتری بدست بیاد. نوش جان
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
✅موس بیسکوبیت و کارامل🌟😍
✍مواد لازم
پودر ژلاتین 1قاشق غ
اب1/3پیمانه
شیر عسلی یک قوطی
بیسکوییت پتی بور پودر شده 120گرم
خامه صبحانه دو عدد 200گرمی جمعا400 گرم
🍜طرز تهیه
قوطی شیر عسلی رو توی قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت میجوشونیم و توجه داشته باشید اب قابلمه کم نشه چون قوطی نباید از اب بیرون بمونه بعد اجازه بدید تا قوطی به دمای محیط برسه در این حالت شیر عسلتون کاراملی میشه,ژلاتین را با اب سرد بنماری کنید.
شیر عسل کارامل شده رو در کاسه بریزید و بیسکوییت پودر شده رو اضافه کنید خامه را کمی هم بزنید تا ی دست بشه و به شیر عسلی و بیسکوبیت اضافه کنید بعد ژلاتین ماری شده از حرارت افتاده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در قالب دلخواه ریخته و سه ساعت در یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
✍💎
ربطی نداره متأهلی یا مجرد،
مکث را تمرین کن.
گاهی زندگی سخت است و گاهی ما سخت ترش میکنیم!
گاهی آرامش داریم، خودمون خرابش میکنیم!
گاهی خیلی چیزارو داریم اما محو تماشای نداشته هامون میشیم!
گاهی حالمون خوبه اما با نگرانی فردا خرابش میکنیم!
گاهی میشه بخشید اما با انتقام ادامش میدیم!
گاهی میشه ادامه داد اما با اشتیاق انصراف میدیم!
گاهی باید انصراف داد اما با حماقت ادامه میدیم!
و گاهی...
گاهی...
گاهی...
تمام عمر اشتباه میکنیم و نمیدونیم یا نمیخوایم بدونیم!
کاش بیشتر مراقب خودمون، تصمیماتمون و گاهیهای زندگیمون باشیم.
کاش یادمون نره که فقط:
"یکبار زندهایم و زندگی میکنیم،
فقط یکبار"
🌺🍂🌺
🌺🍂🌺
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ریختن مواد کیک زبرا داخل قالب 😍😍
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano